Wordpress reactie formulier button blauw

Laatste reactie 08/04/2020 17:24 door A
· Markeren als ongelezen
A Doller 2 maanden geleden geplaatst
Beste allemaal, 

Ik heb een Wordpress website gebouwd met elementor. De button waar je mee moet reageren blijft blauw en ik weet niet hoe je die kleur anders moet instellen, heb overal gekeken, maar vind het niet, wie kan mij helpen? Een foto heb ik toegevoegd, mijn website: https://balans-lifestyle.nl/paranoten-vertragen-het-ouder-worden/ 

Alvast bedankt, groet, Alie 
🔥 John van Aalst 2 maanden geleden geplaatst
Als je voor knop kiest, dan heb je te maken met pre fixed kleuren. Een button kun je wel jou eigen gewenste kleur geven.
Aron Verhoeven 2 maanden geleden geplaatst
Hi Alie,

Wellicht dat je het met deze CSS kunt regelen:

input#submit, input[type="submit"], {
     color: #fff;
}
A Doller 2 maanden geleden geplaatst
Ik ga dit even proberen, hoe handig dat jullie er zijn....... ik laat iets weten Alvast bedankt
A Doller 2 maanden geleden geplaatst
Helaas nog niet opgelost, met jullie tips, ik wacht nog even 
🔥 Léon Gotjé 2 maanden geleden geplaatst
De gegeven tip is wel de oplossing. Mogelijk dien je nog een !important toe te voegen aan je argument (color: #fff !important;)

Houd er wel rekening mee dat als je er voor kiest om zelf een website te bouwen (en zelf zoveel vrijheid wil hebben voor het ontwikkelen en aanpassen van het thema) dat daar bepaalde kennis voor nodig is.
A Doller 2 maanden geleden geplaatst
Ik heb hem nu ongeveer een jaar in de lucht Leon, ja heb veel ontdekt. Ik kom ook niet zomaar ergens aan, zo is die ook al eens offline geweest, kon er ook al eens niet meer in, al van alles mee gemaakt. YouTube weet veel, maar je moet zekers uitkijken. Daarom heb ik zo de mensen die mij betrouwbare informatie gaven. 

Bedankt voor je tip Leon 
reactie op @alievos-doller:
Leonard Schipper Ik raad ferdy korpershoek aan op YouTube. Hij maakt filmpjes over elementor en zijn filmpjes kunnen je zeker verder helpen.
1 maand geleden

Beantwoorden

Melvin Jansen 2 maanden geleden geplaatst
Er staat een komma te veel in de CSS:

input#submit, input[type="submit"] {
     color: #fff;
}

Eventueel kun je de !important nog toevoegen mocht het niet werken. Dit verandert trouwens de kleur van de tekst en niet van de button zelf.
reactie op @melvinjansen:
Aron Verhoeven Oeps, inderdaad die komma. Excuus Alie. Hoop dat het werkt.
2 maanden geleden

Beantwoorden

A Doller 2 maanden geleden geplaatst
Het is gelukt Melvin, was eerst wel even wat voorzichtig........ Maar ik heb wat gezocht op YouTube en de hulp van jullie en super goed geworden.

groet, Alie 
reactie op @alievos-doller:
Aron Verhoeven Ziet er goed uit. Mooi.
2 maanden geleden

Beantwoorden

A Doller 2 maanden geleden geplaatst
Dankjewel Aron, wat aardig dat je dat zegt, als ervaren website bouwer, maar moet nog veel leren hoor, maar het begin is er....... Nou dat Woocommerce nog..... Maar ja, alles tegelijk gaat niet, misschien zijn er nog wel betere systemen. De tijd zal het leren 

Bedankt nogmaals voor jullie hulp en een fijn weekend
Aron Verhoeven 2 maanden geleden geplaatst
Hi Alie, no problem. Als je meer vragen hebt: hit me up. Omtrent WordPress kan ik je vast een eind op weg helpen.

Ik denk dat wanneer je aan affiliate marketing doet, je snel moet afstappen van streven naar perfectie qua design. Liever perfecte content en een minder design, dan andersom. Dat zullen een hoop mensen (en de statistieken van deze mensen) kunnen be-amen. 

Wat betreft WooCommerce, ik weet niet helemaal waar u het voor gebruikt, maar hier zijn enorm veel mogelijkheden in. En gelukkig is er ook een hele hoop over geschreven. 

Nogmaals: als er vragen zijn, plaats ze vooral. Wellicht dat ik het antwoord heb.

Ook een fijn weekend!

(Ps. De credits gaan naar Melvin, ik zag als ‘ervaren webbouwer’ een komma over het hoofd.... ;-) )
A Doller 1 maand geleden geplaatst
Hoi Aron, ik zie als ervaren Orthomoleculair Therapeut ook wel eens iets over het hoofd. Ik weet wat je bedoeld over perfectie, ik ken mijn valkuil, dat is het begin zal ik maar zeggen, smile.... 

Welk programma kan ik dan beter gebruiken dan Woocomerce, want dat vind ik een ingewikkeld programma. Eenvoudig dat siert de mens en wellicht ook het program. 

Je zal vast wat centjes verdienen met het helpen en dan ben ik altijd benieuwd, wat het kost, want zou ik daar ooit gebruik van willen maken, is iemand die mij zomaar gratis hielp, de eerste die in mij op komt. 

Ook een fijn weekend
Aron Verhoeven 1 maand geleden geplaatst
Hi Alie,

Haha ja perfectie kan echt een struikelblok zijn. Mijn nieuwe project is dan ook echt een ‘test’ voor mezelf. Stoppen met perfectie en doorknallen 😉

WooCommerce is in mijn optiek het makkelijkste om mee te werken in WordPress. Ik heb geen ervaring met andere varianten. Ik begrijp dat dat voor mij makkelijker praten is...

Belangrijk is: wat wil je (mag ik je zeggen?) bereiken? Daadwerkelijk producten verkopen via de website? Of alleen het affiliate gedeelte? En is dat via deze website? Of wilt u er een webshop inbouwen?

Tot zo ver (en nog een stuk verder ook) hoef ik er niets voor. Dit platform is om elkaar ook te helpen. Net zoals ik hoop dat iemand mij uit de brand kan helpen als ik met wat vragen zit. Tot op een zekere hoogte is dat mijn visie in het leven 😊
A Doller 1 maand geleden geplaatst
Hoi Aron, ik wil geen webshop, alleen producten verkopen en affiliate. Ik denk net als jij. Ik help ook vele mensen, soms wordt ik daar juist wijzer van, want dan zie ik een idee, waar ik zelf nooit aan had gedacht. 

Ik was eerst dit forum kwijt, maar uiteindelijk heb ik Jacko gevraagd, waar ik die kon vinden, handig, want ik zou hem nooit kunnen vergeten, krijg elke dag een mail..... Ook iets om over na te denken. De perfectie gaat er vanzelf uit. Dat heb ik al gemerkt. 

 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 April 2020 om 18:58
Aantal lezers 44
Aantal reacties 17