Wie heeft het aller aller beste social media agency die de ads voor mij kan doen?

Laatste reactie 27/11/2019 17:35 door Bas
· Markeren als ongelezen
Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Nederlands of internationaal maakt niet uit, maar ik heb al veel bureau's ingezet (Switchom van Chris van der Krieke, OVA van Youri Meuleman, Reggie van Valpoortmarketing, zelf diverse trainingen gevolgd (Mark Bongers, Anne Raaymakers, Peng Joon), maar nooit echt de ads via Facebook of Google Adwords aan de praat kunnen krijgen. Wie is volgens jou de aller aller beste en wie zou je aanraden?
Mark de Vries 1 week geleden geplaatst
Wat bedoel je met "aan de praat kunnen krijgen" geen positieve roi?
Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Ik probeer een campagne op te zetten met diverse front end funnels met als streven min of meer break even te zijn op de front end om leads te generen met 3 gratis boeken (free plus shipment) waar ik gemiddeld 7 euro average card value heb met circa 20% conversie dus 1,40 per klik kan betalen of webinars op basis van het perfect webinar script van Russell Brunson (conversie is circa 10% voor een 497 product) zodat ik circa 50 euro per lead kan betalen...op basis van een netto show rate van circa 5% kan ik dan 2,50 per klik betalen) maar al met al blijkt het toch lastig te zijn om hiermee een min of meer break even campagne op te zetten... 
Jurre SI 1 week geleden geplaatst
@harmvanwijk​ Is er een specifieke doelgroep die beter presteert dan de anderen? Is het een optie om je biedingen te verlagen zodat je wel break even kunt draaien met je campagne? Is het een optie om te adverteren via Google Ads in plaats van via Social Media?
Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Ik heb alles al geprobeerd en deze bureau's ook...Ads zijn ook gebruikt en heb net de campagne weer gestopt...45 euro per e-mailadres...maar niemand weet een social media agency?
Jeroen Santing 1 week geleden geplaatst
Ik ken alleen die jij al genoemd hebt. Mark Bongers schijnt wel een goede naam te hebben..
Jan M 1 week geleden geplaatst
Misschien weet Mitchell Weijerman wel iemand voor je @harmvanwijk

Denk dat je meer in die hoek moet zoeken vanwege de niche. 

Mark Bongers ed. zijn goed, alleen leren ze meer de huis, tuin en keuken campagnes aan kleine ondernemers. 
Jacko Meijaard 1 week geleden geplaatst
Wat waren je resultaten dan met OVA van Youri Meuleman? Zit toch ook in de digitale producten sfeer. 
Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Youri kreeg het destijds niet aan de praat...

"Ik heb in Facebook wel de conversiepagina ingesteld, deze telling is niet altijd 100% nauwkeurig maar daar zie ik geen directe verkopen.

We hebben de kosten al wel flink naar beneden gekregen maar nog niet genoeg om het lekker rendabel te maken. Mijn voorstel zou zijn om in plaats van op de belegging-experts in te spelen op misschien de beginnende belegger met de kansen."

Dus deze doelgroep van ervaren beleggers is misschien ook lastig / duur, maar om dan met je business op een andere doelgroep te focussen?....maar goed dat was in 2016...Misschien is Youri inmiddels wel meer ervaren geworden...en ik heb ook weer veel geleerd in de afgelopen jaren over funnels....ik zal hem eens benaderen anders om nog eens een poging te wagen en ook de dezelfde mensen opnieuw een poging te laten wagen...een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op :-D
Harm van Wijk 1 week geleden geplaatst
Ik ben er wel achter gekomen dat goede mensen niet altijd makkelijk te vinden zijn...

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 November 2019 om 06:30
Aantal lezers 75
Aantal reacties 10