Welke tools en software koop jij op Black Friday?

Laatste reactie 29/11/2019 12:17 door Léon
· Markeren als ongelezen
Mark de Vries 7 maanden geleden geplaatst
Mijn mailbox ontploft met prachtige aanbiedingen voor allerlei tools en software. Dus ik vroeg me af welke jullie hebben gekocht (of gaan kopen) en waarom?

Ik heb zelf net mijn TradingView abonnement verlengd met 60% korting, omdat ik het nodig heb voor mijn dagelijkse werkzaamheden. Op IM gebied twijfel ik nog over LongTail Pro met 50% discount.
Jan M 7 maanden geleden geplaatst
Link Whisper (komt vast nog meer bij)

In plaats van Long Tail Pro zou ik voor Mangools premium gaan. 

Is 360,- euro per jaar lifetime (25% korting) black friday deal. 

Mark de Vries 7 maanden geleden geplaatst
@janm​ Thanks voor de tip! Link whisper ga ik ook even bekijken.
Jurre SI 7 maanden geleden geplaatst
@janm​ De website van Link Whisper ligt helaas plat bij mij. Ik wilde vandaag gaan kijken naar Thrive Themes, maar zag dat ze geen korting doen, alleen het geld dat ze krijgen weggeven aan een soort van micro crediet voor ondernemers.

Daarnaast aan het kijken naar iets van een screenrecorder/steaming software zoals OBS. Wat is jullie ervaring hiermee? Ik zag dat jij weleens video's maakt @tradermark​?

Ook ThirstyAffiliates Pro staat op mijn lijstje, maar weet niet of ik de tool echt nodig heb, omdat het zelf ook te maken is met een klein beetje code, redirects en goede analytics instellingen. Maken jullie hier gebruik van? Zo ja, waarom? 
Mark de Vries 7 maanden geleden geplaatst
@jurrevandervelde​ Thirsty Affiliates gebruik ik gewoon de gratis versie. Voor screen recording heb ik Camtasia gekocht een tijdje terug. Nadat ik een paar gratis dingen had geprobeerd.
Léon Gotjé 7 maanden geleden geplaatst
Ik heb zojuist mijn abonnement van WPMUdev omgezet naar jaarlijks betaald icm Black Friday deal. Je betaald dan nog maar 8 maanden ipv 12 maanden per jaar (normaal $50 per maand).

Hun abonnement bevat bijv. Smush Pro, Hummingbird Pro en Defender Pro. Daar gebruik ik het abonnement voornamelijk voor, ook voor de MT websites.
Jurre SI 7 maanden geleden geplaatst
@leongotje​ WPMUdev ziet er interessant uit, zie dat ze ook hosting aanbieden, maak je daar ook gebruik van? 

Hoe effectief zijn de tools die ze aanbieden? Ik gebruik nu bijvoorbeeld WP rocket op een aantal van mijn websites. Die zou ik dan kunnen vervangen door Hummingbird Pro. 

Maak je gebruik van Smarcrawler Pro, of gebruik je gewoon Yoast?

Wat is voor jou de belangrijkste reden om gebruik te maken van de door hun aangeboden tools?
reactie op @jurresi:
Léon Gotjé Ik maak echt alleen maar gebruik van de genoemde plugins in mijn reactie hier boven. Ze werken goed en efficiënt genoeg om het geld waard te zijn. Als je het maar op 1 website gebruikt vind ik het wel aan de dure kant.

Aangezien ik het nu zelf kan gebruiken op beide Marketheme netwerken, 20 eigen websites /van klanten en ik het zakelijk aan heb kunnen schaffen stelden de kosten niet meer veel voor. 
7 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 28 November 2019 om 20:37
Aantal lezers 65
Aantal reacties 8