Welke plugin automatisch linken

Laatste reactie 28/01/2019 07:57 door Patrick
· Markeren als ongelezen
Patrick Maes 5 maanden geleden geplaatst
Hoi mede forumleden,

Welke plugin's gebruiken jullie voor het automatisch linken van woorden naar andere artikelen op je website. Ik wil dit graag automatiseren, zodat ik dit niet steeds met de had moet doen. Ik heb al een aantal plugin's geprobeerd, maar die werkten niet bij mij helaas. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

Alvast bedankt!
Klaas Koopman 5 maanden geleden geplaatst
Ik raad je dit ten zeerste af. Je kunt het beste zelf handmatig kijken naar welke pagina's je wil linken. Niet vanaf elke pagina dien je namelijk te linken naar een andere pagina, daar ze nooit allemaal even handig zijn om naar toe te linken.
Jacko Meijaard 5 maanden geleden geplaatst
Jep, beste gewoon handmatig linken.
Stel dat je later toch niet tevreden bent over de plugin, of dat de plugin niet meer ondersteund gaat worden, dan heb je een probleem en ben je in 1 keer al je interne links kwijt.
reactie op @jackomeijaard:
Klaas Koopman Dat niet alleen, als je het goed wil doen, dan plan je zorgvuldig naar welke pagina's je het meest wilt linken en vanuit welke pagina's. Relevantie is daarin erg belangrijk!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Patrick Maes 5 maanden geleden geplaatst
Bedankt mannen! ik zal ze voortaan handmatig linken.
Klaas Koopman 5 maanden geleden geplaatst
Nog wat extra advies:
Bij het publiceren van elke pagina of post, denk na of er een relevantie is met jouw 'evergreen'-content. Oftewel content dat ten alle tijden up-to-date is (of je dit nu zelf doet, of wanneer het van alle tijden is). Daarnaast moet je ook nadenken of dat de pagina's zijn waar je uiteindelijk het geld mee verdient, zodat die pagina's de meeste waarde krijgen vanuit jouw eigen links. 

Succes verder!
reactie op @klaaskoopman:
Patrick Maes Neem ik mee Klaas, bedankt voor de tip!
4 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 11 January 2019 om 11:37
Aantal lezers 38
Aantal reacties 7