Welke niche is het beste voor beginners?

Laatste reactie 05/07/2021 16:55 door Kidane
· Markeren als ongelezen
Kidane Jansma 3 maanden geleden geplaatst
Ik had een vraagje over wat mijn hoofd niche zou zijn, ik denk aan geld verdienen online, maar ik zie dat heel veel dat hebben. Ik weet echt even niet op welke niche ik het beste kan focussen. Ik hou van dieren en geld verdienen maar ik hou ook van gezondheids artikelen en Hobby's. Kan iemand mij wat advies geven? Ik heb de Naam van mijn blog geldstad.nl genoemd.
Sander . 3 maanden geleden geplaatst
Geld verdienen is idd een niche met heel veel concurrentie 
Filiate BV 3 maanden geleden geplaatst
Er is geen beste niche voor beginners. 

Uiteraard zijn er wel niches die makkelijker zijn dan de andere. 

Het enige advies wat ik kan geven. Is voor jezelf duidelijk maken wat je wilt bereiken. En vooral hoe je dit wilt bereiken. De meeste beginnende affiliates springen zomaar in het diepe zonder dat ze weten wat ze doen. 

1. Je geeft aan dat je geld verdienen een interessant onderwerp vindt (maar hoeveel weet je hier van, hoeveel kan je hier over schrijven en wat kun je promoten, hoeveel mensen zoeken hierop en kun je bezoekers eventueel bereiken door jouw blogs/artikelen? Hoe ga je deze bezoekers laten converteren, en wat is de verwachte omzet?

2. Zelfde geldt voor de gezondheidsniche, en dieren. 

--------

Maak een plan voor alle 3 de niches, schrijf ze helemaal uit. Neem hier gewoon een paar dagen de tijd voor. En ga voor de gene die het beste bij je past. 

Niemand kan voor jou vertellen wat de beste niche is. Dit omdat affiliate marketing de factor tijd nodig heeft om wat op te leveren. Het kan dus zo zijn dat je weken "en voor sommige mensen op dit forum zelfs maanden" aan het schrijven bent, zonder dat je iets verdiend.

Je hebt dus echt een lange termijn visie nodig. En die ga je alleen halen met een goede planning en doel, en dit is 9 van 10 keer makkelijker als je schrijft over iets waar je interesse in hebt. 

---->> Last but not least.. AUB doe een goed zoekwoord onderzoek. En neem hier goed de tijd voor. Dit is het ALLERBELANGRIJKSTE <<-------

9 van de 10 beginnende affiliates falen omdat ze zomaar beginnen te schrijven, zonder dat ze weten waarop mensen daadwerkelijk op zoeken. Als je weet waarop mensen zoeken, is het een stuk eenvoudiger om een content plan te maken. Voor de komende 50 - 100 artikelen die je gaat schrijven in de toekomst. 

Succes!!
reactie op @filiatebv:
Kidane Jansma Heel erg bedankt voor je reactie🙏. Ik zal er zeker even goed overnadenken welke niche bij me past, ik wil inderdaad ook eerst zien wat de markt nodig heeft, om zo goed mogelijk op te vallen. Ik heb ook vaak het idee dat ik net iets te snel wil maar ik zal het rustig uitschrijven wat ik wil berijken met mijn blogs.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Marc van den B 3 maanden geleden geplaatst
Zou een niche kiezen waar je al veel verstand van hebt en bijvoorbeeld minstens een jaar blogs voor kunt schrijven, elke week opnieuw. 

Hier de geld verdienen niche pas als 3e website begonnen, nadat ik geleerd had om ook daadwerkelijk geld te verdienen. de eerste 2 websites had ik veel verstand en kon ik minstens een jaar door bloggen en dat succes kon ik overzetten op andere websites. 

Dus zie je eerste website echt een als een passieproject en niet als een project waar je geen verstand van hebt met de intentie om rijk te worden met affiliate marketing ;). Want dan zal je nooit rijk gaan worden en na 2 maanden al stoppen met je website omdat je geen inspiratie meer hebt. 

reactie op @marcvdb:
Kidane Jansma Heel erg bedankt voor je reactie dit was heel duidelijk, maar er is 1 ding wat ik nog niet helemaal begrijp. Wat bedoel je met een jaar blogs over schrijven? Zegmaar dat ik mijn blog moet bijhouden om de week of moet ik meerdere blogs maken over de artikel die ik verkoop? stel dat ik de nichee van honden handboek Kies daar zijn 10 artikelen van om aan te bieden aan Mensen, moet ik dat bijvoorbeeld verdelen over 2 blogs en ze Dan om de week bij werken zegmaar.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Marc van den B Het duurt een behoorlijk tijd dat je website gaat ranken, daarom moet je er zeker een planning maken voor een jaar, want ik heb mensen gezien die na 1 jaar pas hun eerste commissies kregen. 

Hier kreeg ik mijn eerste commissie ook pas na 7 maanden. Je moet een website gaan opbouwen en het is aan te raden om elke week minstens 1 blog online te zetten. 

Vandaar dat je een onderwerp moet kiezen waar je makkelijk over kunt schrijven. Anders kan je nooit een jaar schrijven om het maar zo te zeggen. 

Dit verdienmodel is geen snel geld verdienen methode, je zal dus een lange tijd elke week een waardevolle blog online moeten zetten ;)
3 maanden geleden

Beantwoorden

Kidane Jansma Alright dankjewel voor je tijd om te antwoorden. Ik heb er zin in, ik denk dat ik begin met de niche over honden want ik hou wel veel van honden en weet ook wel wat van honden.
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
🔥 Michel Roes 3 maanden geleden geplaatst
Eens met Marc. Mijn eerste website die ik gemaakt heb was een niche waar ik niet helemaal in zat. Op het begin had ik nog wel inspiratie met dat werd steeds moeilijker.

Daarom vorige maand besloten deze website te verkopen en een nieuwe te beginnen in een niche waar ik alles van weet. In deze niche schud ik zo 3 a 4 blogberichten van 2000+ woorden uit mijn mouw per week voorzien van goed zoekwoordenonderzoek. Dus niet zomaar wat verzonnen

Mijn advies. Kies voor de eerste website een niche die jou echt ligt.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 04 July 2021 om 14:59
Aantal lezers 50
Aantal reacties 9