welk product promoten van paypro?

Laatste reactie 30/04/2021 13:27 door Frank
· Markeren als ongelezen
Lars Provoost 2 weken geleden geplaatst
Beste forum leden, 

Ik loop tegen een probleempje aan. Want producten die ik promoot via paypro zijn het altijd net niet. Vaak zijn het verkoop sites die niet up-to-date zijn of een ander probleem. Ik maak zelf gebruik van verschillende vaste tekstschrijvers, dus het product maakt mij niet uit. Kan iemand hieronder misschien gewoon een product delen die wel up-to-date is en waar potentie in zit (via paypro). Dan ga ik daarmee de komende maanden aan de slag. 

En ik zit niet te wachten op reacties als: 'kies voor een product dat bij je past' etc. Dat heeft voor mij gewoon niet gewerkt.

Ik hoor het graag! 
Jeroen Santing 2 weken geleden geplaatst
De Affiliate Marketing Revolutie! staat op Nr 2 in de PayPro score en @jackomeijaard​ heeft alles up-to-date dus dat zit wel goed!


🔥 Maarten ♂ 2 weken geleden geplaatst
Beste Lars.... Weet je wat ik denk als ik je posts zie en nu ook deze post? Nadat je zo actief en goed bezig bent met zo veel sites? Ik herken namelijk precies het gevoel wat ik krijg als ik deze post lees.

En dat is...

Dat het tijd is om zelf wat te maken! Je hebt genoeg kennis in huis, je vind het aanbod niet goed genoeg dus hier liggen nu precies je kansen, zie je dat zelf ook?

Serieus, ik zou zeggen als je het mij vraagt: Start met je eigen product. Maak dit beter dan wat er al is en neem gewoon op den duur die niche markt over.

Vergeet leeftijd, totaal onbelangrijk.

Wedden dat je het in je hebt ?!

Pak een stuk papier en noteer alles waar je het niet mee eens bent en waarvan jij zeker weet dat je het beter kan.

Maak een opt-in op een van je blogs die al veel verkeer heeft en test het uit, begin gewoon met een gratis e-book, PDF met wat tips en advies en zet aan het einde van dit e-book dat je van plan bent een eigen dienst of product te gaan maken en dat als mensen zich inschrijven 40% korting zullen gaan krijgen (Ik noem maar wat, puur om te beginnen en een 'benefit' te kweken)

Dus ja, ga ervoor en succes! 
Lars Provoost 2 weken geleden geplaatst
Goedenavond @maartn​,

Allereerst bedankt voor je bericht :-) Alleen denk ik dat het maken van een eigen product het voor mij nu echt nog te vroeg is. Ik heb namelijk al een behoorlijk bedrag geïnvesteerd in artikelen en mijn websites. Nu heb ik eindelijk hoe ik het hebben wil. Mijn doel is om d.m.v. affiliate marketing tussen de 2000/5000 euro passief per maand te zitten als ik 18 ben. Nog 3 jaar te gaan! Als ik dat bereikt heb, wil ik best aan een eigen product gaan denken, alleen ben ik daar op dit moment nog echt niet aan toe. Ik wil namelijk eerst al het geïnvesteerde geld terug gaan verdienen d.m.v. het promoten van andermans producten. Alle kennis die ik nodig heb om dat voor elkaar te krijgen heb ik nu, alleen zoek ik nu nog een goed product. Momenteel promoot ik Bitvavo, dat is een handelsplatform voor crypto, en dat schiet al lekker op. Maar nu zoek ik gewoon een product van een paar tientjes per sale, waar gewoon echt veel geld mee te verdienen is. Alleen is mijn probleem nu dat ik niet zo goed weet welk product ik dan het beste kan promoten, omdat 9 v/d 10 sites van paypro ik echt bagger vind. En daar zal ik zelf dan echt never never never nooit een aankoop doen. En dan vind ik het al helemaal moeilijk om zo’n product te verkopen aan mijn websitebezoekers. Dat vind ik gewoon echt een no-go. Daarom stelde ik eigenlijk mijn vraag hier op het forum, of iemand hier nog een leuk product weet op paypro, die er gewoon gelikt uitziet en winstgevend is. Wat mij betreft begin ik dan vanavond nog met het promoten van dat product, en rust ik niet totdat ik mijn commissies binnenkrijg.
De website heb ik er trouwens ook voor, want op mijn website kan eigenlijk elk product (zolang het maar digitaal is) verkocht worden.
Dus als iemand nog een product weet op paypro, die ze bijvoorbeeld gister nog verkocht hebben, let me know!

(BTW: Ik wil alleen niet de AMR promoten, omdat die zowat dichtgetimmerd is door andere affiliates.)

Groeten!
Boyd van Dongen 2 weken geleden geplaatst
In principe maakt het niet uit wat jij van een website vindt toch? 

Je kan een website lelijk vinden, maar als het hoog in Paypro staat zal het waarschijnlijk wel werken. Ik promoot diverse producten met, in mijn ogen, een lelijke site. Ze converteren echter wel en dat is belangrijker ;).

Welke producten heb je überhaupt bekeken? Degene die hoog staan in Paypro converteren goed, en iedereen ziet hetzelfde overzicht..er is dus geen gouden ei ofzo wat je daar kan vinden
Lars Provoost 2 weken geleden geplaatst
Heel erg bedankt dat je zo de moeite neemt om mij hierover te vertellen @maartn​! 
Ik ga dit morgen nog eens even doorlezen, en ga kijken wat er mogelijk is. 
Nogmaals dank! 

Fijne avond nog :) 
Marc van den B 2 weken geleden geplaatst
`omdat 9 v/d 10 sites van paypro ik echt bagger vind. En daar zal ik zelf dan echt never never never nooit een aankoop doen.`

Volgens mij snap je het principe van affiliate marketing dan niet, gaat er niet om wat jij vind, gaat erom om wat je bezoekers vinden. Affiliate marketing is het informeren van je bezoekers van waardevolle informatie. 

Ik ga dan ook geen producten noemen waar ik goed geld mee verdien want wellicht vind jij die ook `bagger`

En zoals boyd al zei, je ziet in paypro precies welke producten het goed doen. Hier promoot ik de 18 van de 20 producten uit de top 20 van paypro feitelijk. 
Jacko Meijaard 2 weken geleden geplaatst
Yes, maak het jezelf niet lastiger dan dat het is. 

Je hebt zelf de AMR gekocht; waarschijnlijk ook via een affiliate. Dus dat heeft gewerkt. 

Kies een product uit waar je zelf enige feeling mee hebt, en als 'ie hoog staat in de ranglijsten, weet je dat ie goed verkoopt als je de juiste mensen er heen stuurt.
Gerrald d 2 weken geleden geplaatst
Misschien kan je ook verder kijken dan Paypro? 

Ik ken je site niet, maar ik lees wat over financieel?

Er staan honderden boeken op bijv. Bol.com over beleggen, sparen etc. die je kan reviewen om vervolgens de mensen door te sturen naar Bol. 
Frank Bouw 2 weken geleden geplaatst
Bekijk ook Plug and Pay eens. Over het algemeen vind ik de websites daar beter ogen dan bij PayPro.

Neemt niet weg dat PayPro gewoon werkt!
reactie op @frankbouw:
Marc van den B eens, toevallig daar deze maand maar liefst 5 verschillende abbos weer weten te pakken. Beide platformen hebben zeker hun kwaliteiten :)
2 weken geleden

Beantwoorden

Frank Bouw Lekker hoor! :)
2 weken geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 29 April 2021 om 18:41
Aantal lezers 79
Aantal reacties 12