Website in Marketheme toevoegen lukt niet meer

Laatste reactie 15/04/2019 09:57 door Jordi
· Markeren als ongelezen
Brian Stigter 5 maanden geleden geplaatst
Goeie dag allemaal! Mijn vorige twee sites heb ik in Marketheme toe kunnen voegen. Als ik in het Dashboard bij Mijn sites op NIeuwe toevoegen klik, dan krijg ik achter elkaar de melding: You have 2 blog(s)Registratie is uitgeschakeld. Erg bedankt voor de moeite alvast!
Jeroen Santing 5 maanden geleden geplaatst
@leongotje​, jij weet hier vast wel raad mee?
Brian Stigter 5 maanden geleden geplaatst
Hi Jeroen. Dank je voor je snelle reactie!
Jacko Meijaard 5 maanden geleden geplaatst
Hi Brian,

Als je een nieuwe Marketheme site wilt, moet je die los aanschaffen. Zie hiervoor dit topic: https://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/nieuws-meerdere-marketheme-websites-in-1-account

Had je dit gedaan?
Brian Stigter 5 maanden geleden geplaatst
Hi Jacko,

Dank je voor je snelle reactie en de link voor het topic. Die had ik nog niet gelezen. Nu wel. Ik dacht dat ik zonder extra kosten in Marketheme nieuwe sites kon toevoegen. Het is dus €27 per extra site. Dit had ik nog nergens gelezen of gezien. Als ik in het scherm van de foutmelding wil betalen voor een extra site, dan kan ik alleen kiezen voor het basispakket van Marketheme voor €67 p/mnd.
Jacko Meijaard 5 maanden geleden geplaatst
Hi Brian!

Klopt inderdaad!

Ok! Als je dus gebruik wilt maken van een nieuwe site, dan is het belangrijk dat je op Marketheme.nl zelf inlogt > https://marketheme.nl/mijn-account

Als je hierna naar Marketheme.nl gaat, en dan een nieuwe site wilt bestellen, zal de korting automatisch verrekend worden - het systeem herkent dan dat je dus een website hebt.

Werkt dit niet, mail dan even naar info@marketheme.nl (vermeld ook wat voor naam je de site wilt geven) en dan kan Leon het voor je fixen!
Brian Stigter 5 maanden geleden geplaatst
Helemaal duidelijk Jacko. Thanks!
🔥 Jordi Dekker 2 maanden geleden geplaatst
Ik loop hier nu inderdaad ook tegen aan. Vind het toch wel belangrijk dat dit transparant vooraf wordt aangegeven zodat je correct de mogelijkheden en opties kunt afwegen om al dan niet voor Marketheme te kiezen.

Bijkomend dus volgende vraag, kan ik in Marketheme nu zelf 1 van mijn (nog niet opgebouwde website) eruit kan halen en vervolgens een andere nieuwe toevoegen? Zo kom ik in totaal op 2 website uit.
Léon Gotjé 2 maanden geleden geplaatst
Je betaald voor Marketheme inderdaad per website een extra website is aan te schaffen tegen een gereduceerd tarief. Ik weet niet of ik vraag helemaal begrijp @jordidekker​, maar ik ga mijn best doen.

Ik zie dat je momenteel 2 websites binnen je account hebt waar er 1 van leeg lijkt te zijn. Deze kan je aan de achterkant van je website onder "Gereedschap -> Site verwijderen", verwijderen.

In bijna alle gevallen adviseren wij om te beginnen met 1 website en pas verder te gaan met een 2e website. We vinden het belangrijk dat mensen geld kunnen gaan verdienen met hun Marketheme website en zien dus liever 1 succesvolle website dan dat ze aan 2 of 3 websites nét te weinig energie per website kunnen opgeven.
reactie op @leongotje:
Jordi Dekker Dag Leon,

Ik heb de andere website inderdaad kunnen verwijderen. Dank je wel voor je reactie.
2 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 02 January 2019 om 12:10
Aantal lezers 40
Aantal reacties 10