website builder

Laatste reactie 09/07/2019 16:12 door Robin
· Markeren als ongelezen
Robin DV 1 jaar geleden geplaatst
Vraagje..
Welke soort website builder wordt het meest gebruikt door jullie? (buiten Marketheme om)

Just curious!

Ik hoor het graag, thanks!
🔥 Jan M 1 jaar geleden geplaatst
Ik en een paar anderen hier gebruiken voornamelijk Thrive Architect (onderdeel van Thrive Themes). 
reactie op @janm:
Robin DV Ziet er goed uit! Ik overweeg om deze ook te gebruiken.
Vraagje, kan ik alles makkelijk overzetten naar deze website builder of hoe gaat dat normaal in zijn gang?

Thanks! 😃
1 jaar geleden

Beantwoorden

Robin DV Inmiddels thrive architect aangekocht en mee aan de slag.
Heeft er iemand hier nog beginner tips voor dit programma?

Ik zie bijvoorbeeld mooie templates er tussen staan alleen zodra ik er op klik ben ik de huidige content kwijt..

Groetjes
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Charles Wessel 1 jaar geleden geplaatst
Ik gebruik PageBuilder Pro Commercial
en ProfitBuilder - Professional
Roeland Topée 1 jaar geleden geplaatst
Ik gebruik Divi. Je kunt het een jaar proberen, maar ik heb gelijk een licentie voor onbeperkt gebruik gekocht.

http://www.zinplicity.nl/affdivi

Voordeel is dat je deze zonder extra kosten op meerdere sites kunt gebruiken en je om de twee weken een gratis theme krijgt.
Coen Olde Bijvank 1 jaar geleden geplaatst
Genesis Framework in combinatie met Studiopress themes, ook in het ver verleden all-in prijs betaald.
Mark de Vries 1 jaar geleden geplaatst
Fan van GeneratePress! Ik heb heel veel themes geprobeerd en deze steekt er qua code en snelheid met kop en schouders bovenuit. Gebruik nu voor mijn nieuwe project ook het Thrive pakket. Ik gebruik het puur voor de builder, want hun lead en landingspagina software zijn super, maar de themes vind ik zeer matig. Ik heb ook begrepen dat die vervangen gaan worden door een nieuwe themebuilder.
reactie op @tradermark:
Robin DV Beetje off-topic maar ik zie dat je in de beurs handel zit.

Wat zijn jouw gedachte over Bitcoin en altcoins e.d. ? Ik zit er zelf al zo'n 3 jaar in en heb een leuke verzameling. Ondanks de "val" (van 16k was er na 2 maanden nog 3k over of zo) 😂 blijf ik hier wel altijd optimistisch over en ik geloof er ook echt in. Ben daarom ook niet van plan ze te verkopen. Het is nu wel al langere tijd stabiel en blijft hij een beetje hangen. Komen er nog spannende ritjes aan binnenkort? 😋
1 jaar geleden

Beantwoorden

Mark de Vries Ik heb leuk verdiend met het shorten van Bitcoin de afgelopen 1.5 jaar, dus inzetten op een daling. Ik trade vooral op korte termijn en op basis van technische analyse, dus verder verdiep ik me niet zo in al die cryptoprojecten. Ik denk wel dat 9 van de 10 coins opgezet zijn om zoveel mogelijk geld uit de markt te trekken, zonder echte usecase.

Als de grote fondsen en banken zich gaan bemoeien met Bitcoin, verwacht ik daar zeker nog wel een stijging. Dat geldt ook voor regulering en makkelijker maken voor Jan met de Pet om het te gebruiken en te bewaren. Dat zijn ook dingen, die lange termijn goed kunnen zijn voor de koers.


1 jaar geleden

Beantwoorden

Robin DV Wensdenken en vasthouden aan je geloof werpt  altijd zijn vruchten vroeg of laat af.
Stijging van 15.5% in 24 uur! 🎉
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Robin DV 1 jaar geleden geplaatst
Ah kijk, thanks iedereen voor de waardevolle informatie!

Ik heb al 1.5 week geleden een hostingpakket aangeschaft bij Neostrada + een 5 license pack bij Thrive. Hostingpakket heeft een medewerker van Neostrada offline op mijn domeinnaam gezet (althans dat was de bedoeling) zodat ik hem kon bouwen, inrichten, overzetten etc. 

Nou hebben ze in plaats van brainpowerinfo.nl een hostingpakket aangemaakt met de domeinnaam brainpower.nl. Dus ik wilde enthousiast er mee aan de slag gaan, Wordpress installeren en vervolgens de plug-ins e.d. maar daar kom ik dus niet ver mee. 

Na 10 mails te hebben gestuurd en contact met allemaal verschillende mensen dat ze me zo snel mogelijk zouden helpen blabla maar ik heb nog steeds geen oplossing en vervolgens wel 1.5 week vertraging met mijn plannen.

Hoe zouden jullie dit aanpakken?

Thanks guys! 
Mark de Vries 1 jaar geleden geplaatst
Dat is wel hele slechte klantenservice als het 1.5 week moet duren. Ik zou dat niet accepteren en een andere partij zoeken. Belooft niet veel goeds voor de toekomst. Wat als je website straks een keer offline is, moet je dan ook weer weken wachten? Dat kan natuurlijk niet.

Het gaat om je business en hosting is je fundering, die moet gewoon goed zijn. Dus niet op besparen en geen genoegen nemen met slechte service.
Robin DV 1 jaar geleden geplaatst
Nou, dankjewel voor die bevestiging! 

Heb ze ook een mail gestuurd gisteren dat ik dit echt belachelijk vind en ook erg jammer want ben verder wel tevreden over Neostrada maar dit gaat nergens over. 

 Maar goed, thanks dan weet ik iig dat het niet aan mij ligt.

Slaap lekker alvast!
Roy Damen 1 jaar geleden geplaatst
Niet dat ik al een goedlopend bedrijf ben maar ik schrijf zelf alle webcode in html5 op een apache2 server. Blijkbaar kan ik met een paar regeltjes programmeertaal heel wat geld uit sparen om op te starten, hoewel er wel 24/7 minimaal 1 computer aan dient te zijn. How het maar lekker bij wordpress en markettheme jullie, want dit kan wel eens verschrikkelijk lastig zijn om aan de praat te houden. Ook moet ik niet denken aan het scenario dat 2500 bezoekers ineens mijn website bezoeken. Maar als die dag komt kan ik wel een betere server veroorloven...😏

reactie op @roydamen:
Léon Gotjé Ik heb in een aantal reacties gelezen dat je wel van de "oude stempel" bent, maar denk dat je er wel in door slaat. Het is niet rendabel om jouw website op een normale bak te blijven draaien 24/7. Onlangs heb ik zelf een NAS aangeschaft om de nodige data op kwijt te kunnen. Ondanks de aanschafprijs van €600 betaal ik er ook jaarlijks nog eens ~€50 voor de kwh aan stroom die er verbruikt wordt. Een beetje basis pakketje voor je hosting kost je nog geen €40 op jaarbasis.

Het is dus de vraag of je dit wel in eigen beheer wilt doen. Eigenlijk kan het niet uit. Geld dat je daar mee bespaard kan je weer gebruiken om teksten te laten schrijven bijvoorbeeld.

Zelf je code schrijven kan zeker rendabel zijn. Ik zou alleen iedereen adviseren om Wordpress (of een ander cms) te gebruiken. Al is het al om makkelijk content te kunnen beheren.
1 jaar geleden

Beantwoorden

Sieto vd ik ben dan wel nieuwsgierig naar je site, Roy. Alles zelf coderen is een hele klus en het lijkt me een uitdaging om in de buurt te komen van andere, commerciële, templates.
1 jaar geleden

Beantwoorden

Willem van der Heijden Alle tijd die je bezig bent met coderen, ben je niet bezig met je core business welke is het aantrekken van bezoekers uit Google en ze naar een affiliate aanbod sturen.

Misschien bespaar je enkele tientjes door zelf te coderen, al vraag ik me dat af zoals @leongotje​ aangeeft dat hosting goedkoop is. Maar die tijd dat je bezig bent met coderen is veel meer waard dan enkele tientje die je kunt verdienen met affiliate marketing! 
1 jaar geleden

Beantwoorden

Roy Damen Ja ik begrijp het nu beter. Heb me maar eens wat beter in wordpress verdiept en snap nu wat ik allemaal mis. Eerder heb ik dit gehad maar toen was het nog allemaal wartaal voor me. Ook zie ik hoe de boel zoals het is bij mij gemakkelijk kan blijven met als additiefje wordpress met al zijn mogelijkheden. Ik heb dus nu nog eigenlijk maar een LA-stack, klinkt wel vrolijk toch? 😊
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
Robin DV 11 maanden geleden geplaatst
Hi guys,

Inmiddels heb ik mijn nieuwe website af! :-D

Ik heb hem met Thrive architect gemaakt, het was even wennen en aankloten maar als je het eenmaal snapt dan werkt het echt heel gemakkelijk en snel.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden! www.brainpowerinfo.nl
Ben pas 6 maanden geleden begonnen dus alle op en/of aanmerkingen, tips zijn meer dan welkom. :-)

Fijn weekend iedereen!

Jan Istha 10 maanden geleden geplaatst
Goede middag, ik vind dat deze website verdomd goed is, ik ben er zelfs een beetje van in de clouds om het zo maar te zeggen😊
reactie op @jan2:
Robin DV Echt?! Oh wauw, dankjewel zeg! 😍
10 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 02 January 2019 om 19:08
Aantal lezers 137
Aantal reacties 22