Website

Laatste reactie 24/10/2018 15:50 door Wouter
· Markeren als ongelezen
nico Blesgraaf 8 maanden geleden geplaatst
Zijn er ook mensen bij mij in de buurt die dit proberen en het wat makkelijker af gaat?  Ik zoek eigenlijk iemand waarmee ik dit samen kan doen.
Ik woon in Nieuwveen en omliggende gemeenten zijn voor mij geen probleem.   Wil er ook nog wel voor betalen om het sneller te  kunnen leren.
Het is echt niet zo simpel als wordt gezegd.   Maar ik blijf hopen dat iemand mij verder kan helpen.
🔥 Léon Gotjé 8 maanden geleden geplaatst
Ik zie dat dit je 2e vraag op dit forum is (binnen een uur), maar er staat niet duidelijk bij wat je al precies hebt ondernomen om verder te komen? Waar sta je nu? Heb je de training al gevolgd? Wat is er niet zo makkelijk als het lijkt? 
nico Blesgraaf 8 maanden geleden geplaatst
Ik krijg zoveel informatie van die video´s dat al Jacko klaar is met de uitleg ik het eerste al weer ben vergeten.  Ik kan wel blijven kijken maar heb geen idee waar te beginnen.  Zoek gewoon 1 op 1  hulp die het mij stap voor stap uit kan leggen bij mij thuis of bij iemand thuis in de buurt.  Jacko roept telkens simpel en iedereen kan het als je een email kan versturen ik dus kennelijk niet. 
nico Blesgraaf 8 maanden geleden geplaatst
Het is niet zo simpel allemaal.   Als ik niemand kan vinden die mij 1 op 1 kan helpen geef ik het op.
reactie op @nicoblesgraaf:
Klaas Koopman Klinkt misschien hard, maar als dit je instelling is ben je wellicht niet geschikt voor online marketing. Online marketing en dus ook affiliate marketing, houdt in dat je continue moet leren, aanpassen en verwerken. Je moet de welbekende 'drive' hebben om meer te willen leren, meer te willen doen dan jouw concurrent, want alleen dan zul je resultaat behalen.

Opgeven is makkelijk, doorzetten levert resultaat!
8 maanden geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Helemaal mee eens.

Opgeven is zo simpel. Het is makkelijk om anderen/situatie de schuld te geven van dat iets niet lukt, of dat je iets niet snapt.

Iedereen kan dat.

Uiteindelijk ben jij en jij alleen afhankelijk van je resultaten en succes.

Ronaldo had ook kunnen zeggen "ik stop ermee want er zijn betere voetballers" of "ik heb een zere been", of "ik kom uit een arm gezin". 

Klinkt hard, maar niemand die er wat om geeft.

Het zijn de mensen die doorgaan die succes zullen hebben.

Met opgeven heb je uiteindelijk alleen maar jezelf.

Misschien goed om deze video eens te bekijken:Toen ik 18/19 was, keek ik deze video elke dag en heeft me enorm veel geholpen.
8 maanden geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard De kerel die je in de video ziet speelt vandaag de dag in de NFL trouwens en heeft zijn doel bereikt.
8 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Wouter Weber 8 maanden geleden geplaatst
Hallo Nico, 

Je ziet het pas als je het door hebt! Dit was een wijze uitspraak van Johan Cruijff. Ikzelf moet zeggen dat ik het ook soms niet zie! Maar Jacko geeft stap voor stap weer welke stappen je moet volgen. Als je begint met je eigen website dan kan je de video van Jacko zien en jouw website opbouwen. Wel moet je dan schakelen tussen Jacko en jezelf! Ook kan je vragen stellen op de boards MAAR ik heb nu door dat de meeste vragen allang gesteld en behandeld zijn in de boards. Bij de vragen die ik gesteld heb, heb ik zeer snel een goed antwoord gekregen. Ook laat ik het soms even bezinken en ga fris nog een keer alles nalezen en proberen. Misschien als een schildpad maar ik kom vooruit en ik ben trots dat ik weer wat geleerd heb! Dus Nico je hebt het nog nooit gedaan maar ik denk wel het kan! Succes Wouter
reactie op @wouter3:
Klaas Koopman Wouter, jij hebt de juiste instelling te pakken, goed om te zien. Ik weet zeker dat dit gaat resulteren in een positief resultaat, mits je het vol kunt houden uiteraard! Succes!
8 maanden geleden

Beantwoorden

Wouter Weber Hallo Klaas,

Ik denk dat als we  accepteren dat iets nieuws beginnen nu éénmaal tijd en energie kost en niet te vergeten een kwestie van vallen en opstaan en doorgaan is hebben we de mindset die Jacko zo mooi omschrijft! Misschien
 legt Nico teveel de focus dat het makkelijk is! Ook Jacko zal bij de start de nodige tegenslagen gehad hebben. Het enige waar ik over nadenk kunnen we als community iets meer betekenen voor Nico?
Ikzelf wil daar best eens over nadenken!  
8 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Jacko Meijaard 8 maanden geleden geplaatst
"Ik krijg zoveel informatie van die video´s dat al Jacko klaar is met de uitleg ik het eerste al weer ben vergeten."

Misschien een pen en papier pakken en stappen opschrijven. 

Zoals al door meerdere mensen gezegd, alles word echt stap voor stap voorgedaan. Het is nu aan jou om dit ook te doen, en deze stappen ook te zetten.
M 8 maanden geleden geplaatst
begin gewoon weer opnieuw met de video´s en doe na video 1 de stappen die daarin besproken werden.
ga dan video 2 kijken en daarna de stappen van video 2 uitvoeren.
en zo verder
en zo verder
en zo verder 
Mark de Vries 8 maanden geleden geplaatst
Ff nuanceren boys, niet iedereen heeft dezelfde skill set meegekregen vanuit de kosmos. Ik snap best dat er mensen zijn voor wie dit allemaal de pet te boven gaat. Betekent niet dat je opgeeft, faalt of niet slim genoeg bent, maar dat dit gewoon niet bij je past.

Maaaaarrrrrr, dan moet je het wel een kans hebben gegeven en niet zomaar de handdoek in de ring gooien.

Voor wat betreft het langskomen om het samen te doen... Heel eerlijk gezegd denk ik dat het geen zin heeft. De video's zijn zo duidelijk, dat een huisbezoek geen meerwaarde zou hebben imo. Dus wanneer je er met de video's en hulp via het forum echt niet uitkomt, dan zou ik lekker iets anders kiezen om op te focussen. Nogmaals als je het echt een kans hebt gegeven is dat geen opgeven, maar gewoon constateren dat dit niet voor jou is.
reactie op @tradermark:
Patrick Woninck Vind ik toch wel opgeven aangezien het echt zo verschrikkelijk duidelijk is.

Je hoeft alleen met je muis precies dezelfde stappen uit te voeren als in de filmpjes gedaan worden.


Hij zoekt iemand 1 op 1 die heeft tie in principe al met de filmpjes.

Wordpress erop zetten en teksten schrijven. Dat is het enige wat je hoeft te doen. Als alle technische dingen te moeilijk zijn kan je dat in principe nog uitbesteden.

Daarnaast zijn er nog zo verschrikkelijk veel filmpjes op youtube te vinden hoe je wordpress moet instaleren etcetera.


8 maanden geleden

Beantwoorden

Wouter Weber 8 maanden geleden geplaatst
Nico Blesgraaf, 

Heb je inmiddels een poging gewaagd met je eerste stap?
Misschien ben je wat geschrokken van alle reacties maar hoop dat je toch nog een poging waagt.
Ikzelf denk dat er een oplossing bestaat voor bijna alles! De community is altijd open voor je vragen! Ikzelf heb soms moeite met de juiste vraag te stellen maar door wedervragen vanuit de community komt het toch nog goed!
Kijk uit naar je hulpvraag. succes Wouter
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 22 October 2018 om 22:18
Aantal lezers 42
Aantal reacties 15