Wat moet ik doen?

Laatste reactie 21/10/2021 13:53 door Léon
· Markeren als ongelezen
Luka Abu hanna 1 maand geleden geplaatst
Ik zit al bijna 5 maanden op dit forum en heb laatst voor de derde keer betaald aan marketheme, ik ben zelf nog maar 14 jaar en verdien €70 per maand, marketheme is €67 per maand. Ik heb dus eigenlijk maar 3 euro per maand voor mijzelf. Ik heb deze keuze natuurlijk zelf gemaakt en ik kon hier ook op rekenen maar alsnog vind ik het moeilijk om te beslissen wat ik moet doen. Want als ik die eerste commissie niet snel krijg moet ik waarschijnlijk stoppen omdat ik het anders niet echt meer red.

Ik wil natuurlijk niet opgeven maar ik weet niet wanneer ik nou die commissie ga krijgen, ik sta ook nog niet hoog op google dus loop een beetje vast. 

Ik weet nu dus niet wat ik het beste kan doen, iemand die mij kan helpen?

Luka Abu-Hanna
Site: beleggenpassief.nl 
Sjaak V 1 maand geleden geplaatst
Ik zie dat er nog maar 9 blogs op je site staan en die zijn allemaal nogal kort. Om te scoren zul je meer en langere content moeten plaatsen.
🔥 Léon Gotjé 1 maand geleden geplaatst
Als je maar 3 euro per maand voor jezelf over hebt dan zou ik niet verder gaan met Marketheme. Richt je eerst maar op de content. 
Michel Roes 1 maand geleden geplaatst
Als je "slechts" €70 te besteden hebt in de maand dan raad ik je aan om niet verder te gaan met Marketheme. Als je het geld kunt missen dan is het geen probleem maar ik denk dat je beter op zoek kunt gaan naar een goedkopere of gratis optie. Die zijn er namelijk in overvloed.

Daarnaast is het net wat Sjaak zegt. Er staan nog maar 9 blogberichten online en dat is te weinig om echt al te gaan scoren in Google. Heb de tekst van 1 van de blogberichten even in Word geplakt en dan kom ik uit op net iets meer dan 800 woorden. Dat kan wel maar is erg minimaal. Minimaal 1000 woorden per blog moet je echt wel zien aan te houden maar houd de content wel goed.

Goede instelling dat je niet op wilt geven, hou dat vast. Ga opzoek naar een goedkoop/gratis WordPress thema dat jouw ligt en dan kun je op een goedkopere manier door. Alleen heb je dan niet meer de voordelen van Marketheme en zal je veel meer zelf moeten doen.

Succes.
Perry de Ruijter 1 maand geleden geplaatst
Wellicht dat je ouders wat in willen leggen om deze ambitie te steunen? :) Waardevoller dan junkfood, games of kleding
Paul Hopmans 1 maand geleden geplaatst
Eens met Perry de Ruijter. Marketheme maakt een website bouwen veel gemakkelijker. En je doet onbetaalbare ervaring op. Lobby bij je ouders of ze dit willen vergoeden. Als je het terugverdiend hebt natuurlijk netjes terugbetalen.

Je zult ook behoorlijk wat waardevolle content moeten schrijven om te scoren in Google. Met Marketheme hoef je niet zo te letten op lastige zaken als uiterlijk, veiligheid en andere lastig te leren items. Schrijf lekker wat artikelen en probeer zo geduldig mogelijk te zijn. Kijk eens wat filmpjes of artikelen van Jacko, hij geeft echt veel informatie over hoe je goede artikelen maakt.

Succes!
Jelle Damen 1 maand geleden geplaatst
Hi @luka29​,

Ik zou stoppen met Marketheme en overstappen naar Wordpress in combinatie met dit thema https://nl.wordpress.org/themes/sparkling/. (vergeet niet om een backup te maken! Je kunt deze weer eenvoudig importeren binnen Wordpress).
reactie op @jelledamen:
Luka Abu hanna Dank voor je bericht
Ben van plan om te stoppen met marketheme, ik begrijp alleen nog niet hoe ik een backup kan maken. Ook ben ik benieuwd of ik ergens nog belangrijke tips kan vinden over het gebruik ben wordpress.

Nogmaals dank voor de reactie.

1 maand geleden

Beantwoorden

🔥 Léon Gotjé 1 maand geleden geplaatst
Hier kan je lezen hoe je je data vanuit Marketheme kan exporteren. Hou er echter wel rekening mee dat specifieke content elementen (ook wel blocks) die beschikbaar zijn binnen Marketheme in een ander thema mogelijk niet meer werken.

De link:
https://community.marketheme.nl/faq/data-exporteren-vanuit-marketheme/
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 17 October 2021 om 19:33
Aantal lezers 85
Aantal reacties 9