Wat een aanbod

Laatste reactie 31/10/2018 07:57 door Thijs
· Markeren als ongelezen
🔥 Thijs Blankestijn 7 maanden geleden geplaatst
Afgelopen weekend was mijn broertje op bezoek. Hij bouwt al een jaar of tien websites en heeft mij nu aan geboden een hele mooie strakke wordpress site speciaal voor mij te maken en die te hosten op zijn eigen server. En dit alles doet hij helemaal gratis (want ik ben zijn broer natuurlijk). Hij vind het zo gaaf dat ik mij met deze tak van internet business bezig ben gaan houden. Hij wilde mij de gelegenheid bieden om dit kosteloos te doen, zodat ik zodra er wat geld binnen gaat komen, dat geld weer kan investeren in andere belangrijke dingen zoals bijvoorbeeld seo teksten laten schrijven.
Piet Hein Bouwkamp 7 maanden geleden geplaatst
Klinkt goed Thijs!

Vergeet niet dat een mooie strakke website leuk is, maar een converterende website nog beter.

Ik ben benieuwd wat hij er van maakt!
Klaas Koopman 7 maanden geleden geplaatst
Dat is top om te horen Thijs, ik ben erg benieuwd naar zijn oplevering. Wellicht kunnen jullie samen het e.e.a. opzetten?
Jan M 7 maanden geleden geplaatst
Mooi man! Dus nu lekker verdiepen in SEO zodat je de website vanaf het begin goed in kan richten. 
🔥 Thijs Blankestijn 7 maanden geleden geplaatst
@klaaskoopman​ dat behoort in de toekomst zeker tot de mogelijkheden, maar op dit moment zit ikzelf nog in een leercurve en je leert het best door het zelf te doen. Daarnaast is het mijn broertje en ging niet alles in ons verleden even soepel, dus ben ik daar voorzichtig mee. 
🔥 Thijs Blankestijn 7 maanden geleden geplaatst
@janm​ ik was mij al druk aan het verdiepen in seo en voorlopig draait mijn site nog op marketheme, dus kan nog ff oefenen. 😜
🔥 Thijs Blankestijn 7 maanden geleden geplaatst
@piethein​ ik weet dat mijn broertje al een flink aantal sites heeft gebouwt, die precies doen waar ze voor bedoeld zijn, dus daar maak me niet echt druk over. 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 30 October 2018 om 22:19
Aantal lezers 41
Aantal reacties 7