Wat denken jullie dat de mogelijkheden zijn binnen 1 jaar?

Laatste reactie 07/04/2019 13:22 door Jeffrey
· Markeren als ongelezen
Jeffrey Keijzer 7 maanden geleden geplaatst
Hallo allemaal, momenteel heb ik even een vraagje. 
Mijn streven is om binnen 1 jaar financieel onafhankelijk te worden. 
Dit wil ik gaan bereiken door iedere week 156 euro waar ik 4 teksten voor krijg per week te laten schrijven en dan iedere keer dat ik meer inkomsten krijg uit de website meer te investeren in teksten, dus zelf nog niets opnemen en alles wat ik eruit krijg het eerste jaar aan teksten te investeren. Totdat ik op het punt sta dat ik 21 teksten per week kan publiceren en dan voor de 2de website te gaan. Nu is mijn vraag, denken jullie dat dit een goede content strategie is?

En wat gokken jullie dat je door het op deze manier aan te pakken na 1 jaar zou kunnen staan? 
Maikel 7 maanden geleden geplaatst
Hi Jeffrey,

Af en toe zie ik een post van je voorbij komen over verschillende strategieën die je bedacht hebt en ik denk dat als je na al je onderzoek, vragen en gekregen antwoorden, hierop bent uitgekomen, dat dit jouw plan moet zijn. Het enige dat ik dus zou zeggen is: 'voer het uit en ga er voor!' 

Begin, kijk of het werkt en optimaliseer gaandeweg.

Succes! 
reactie op @maikel:
Jeffrey Keijzer Thanks, dat is een goed streven.
Mijn gedachte hierachter is, hoe meer artikelen er online staan, hoe meer zoekwoorden er zijn waarop je gevonden kan worden en hoe meer bezoekers je kan krijgen. Daarnaast zag ik dat wanneer je vaker dan 1 keer per dag post je ook sneller de pagina's geïndexeerd krijgt. En @jackomeijaard​ zegt als je 2 artikelen per week post, dan is het mogelijk om daar na 1 jaar 1500 a 2000 euro per maand mee te verdienen is. Maar statistisch heb ik gezien dat je 3,5 keer zoveel bezoekers kan krijgen bij het posten van 4 artikelen per week. Ik ben het leven met een baas volledig zat aan het worden en ben dus op zoek naar snelle manieren om een fulltime inkomen te kunnen krijgen uit mijn blog na 1 jaar
7 maanden geleden

Beantwoorden

Maikel 7 maanden geleden geplaatst
Ga ervoor! Succes! 👍
Sieto vd Heide 7 maanden geleden geplaatst
@jeffreykeijzer​ uit interesse ben ik even gaan rekenen, ook om voor mezelf een gevoel te krijgen bij de cijfers die nodig zijn om écht geld te gaan verdienen.

Het resultaat is misschien een beetje confronterend, maar bedoeld als ‘reality check’, zodat jij, ik, iedereen een beeld heeft van wat er nodig is.

Je laat teksten schrijven, dat kost je ~150 per week, dus ~600 EUR per maand. Je wilt 1500 EUR per maand gaan verdienen.

Het product dat je op je frontpage promoot levert 15 EUR per verkoop op.

Om kiet te spelen qua teksten schrijven moet je dus 40 verkopen realiseren. Om je beoogde inkomsten te realiseren moet je 100 verkopen doen. In totaal 140 verkopen dus, per maand.

Om in je niche, afvallen, een beetje te ranken moet je boven de B-Greats van deze wereld zien te komen. Je concurrentie bied SEO optimale content, met leuk beeld, visuals, recepten, etc. Om daar in mee te doen moet je content net zo goed, of beter zijn. (of in ieder geval net zo goed, of beter, ranken. Hoeveel doe je aan SEO?)

Gebaseerd op bovenstaande ga ik even uit van een conversieratio van 1% (experts, als jullie hoger (of lager) inschatten, please correct me).

Dan heb je dus 14.000 unieke bezoekers per maand nodig om je doel te halen. Ik schat in dat dat een tijdje gaat duren. Hoeveel bezoekers haal je nu? Ga eens uit van een groei van 100% per maand, hoe snel zit je dan aan 14.000?. Gedurende die tijd investeer je 600 per maand, die je later terug moet verdienen (lijkt me).

Bovenstaande in acht genomen zou ikzelf (mijn mening, als ik in deze situatie zou zitten) mijn investeringen iets naar beneden doen, meer zelf schrijven, werken aan SEO, goed concurrentie onderzoek doen, aansluiten bij de concurrentie en pas een tweede site beginnen als de eerste écht lekker gaat lopen.

Ben benieuwd hoe jij hier tegen aan kijkt :-)

PS ik heb een aantal posts van je voorbij zien komen op het forum, die veel over hetzelfde gaan: 'als ik zus, kan ik dan zo...', 'hoe snel...', etc. Dat zijn valide vragen, maar mijn inziens verander je wel eens van koers. Dat is niet bevorderlijk om snel je doelen te halen. Waar je, wederom mijn inziens, écht wat aan hebt is een coach die jou écht achter de broek aanzit, en het je echt laat doen. Misschien biedt Jacko een product in die hoek, en dat is ook 'money well spent'. Mindset is zo belangrijk.

PPS sorry voor de lange post, alle aannames, etc. - ik hoop dat je er wat aan hebt :-)
Jacko Meijaard 7 maanden geleden geplaatst
@sieto​ goud!

Ik denk ook dat Jeffrey veel dingen te letterlijk neemt. Het gaat in principe niet om de hoeveelheid content, maar de waarde die je kunt leveren.

Zeker in de afvallen niche moet je content gewoon echt bovengemiddeld zijn.
Jeffrey Keijzer 7 maanden geleden geplaatst
@sieto​ en @jackomeijaard​,
Ik heb nu daarom een bussiness coach in armen genomen. Hij doet ook zoekwoord onderzoeken gebruikt hierbij een speciale content strategy. 

Focussen op laaghangend fruit in combinatie met long tail keywords en al meerdere goede websites opgezet. 

Heb nu vooral verkeer van social media. 
Maar dit zijn de resultaten van de eerste maand

Harm van Wijk 7 maanden geleden geplaatst
Nog een overweging: probeer bewezen strategieen te kopieren in plaats van zelf een strategie te bedenken...

Kijk dus was de succesvolle mensen doen en ga dat ook doen...dat is de kortste weg naar succes...

Niet dus op theorie, maar baseer het op de praktijk!
Jeffrey Keijzer 7 maanden geleden geplaatst
Daarom heb ik een bussiness coach/tekstschrijver in handen genomen die mij helpt met social media posts en van 1 website met 60 bezoekers naar 160 bezoekers is gegaan met het schrijven van 1 artikel per week. In de afval niche, 

Krijg ik het idee dat hij wel weet wat hij doet. 
Zouden jullie feedback kunnen geven op 


https://www.bewustengezondleven.nl/category/afvallen/

Ben ik hiermee op de goede weg? 
reactie op @jeffreykeijzer:
Johanna Versteden Ha Jeffrey,
Hard gewerkt! 
Je vraagt om een reactie te geven. Wil ik graag doen met de bedoeling dat je er iets aan hebt.
Als ik de tekst lees, dan wil ik in de eerste 10 regels al rode strepen zetten of aanvullingen doen. Woorden vergeten, interpunctie, lettertype.... taaltechnisch gezien.
Als ik jou was, zou ik zelf gaan schrijven 😊
5 maanden geleden

Beantwoorden

Johanna Versteden Zie nu dat je al veranderin gen hebt doorgevoerd. Mooi, man!
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Sieto vd Heide 7 maanden geleden geplaatst

@jeffreykeijzer​ vergelijk bewustengezondleven.nl eens met club.bgreat.nl - niet dat bgreat de enige of de beste is (en om eerlijk te zijn is die site top of mind vanwege het seminar afgelopen zaterdag ;-)) - maar op welke site zou jij meer tijd doorbrengen als 1 van de 2 niet van jezelf zou zijn?Van 60 naar 160 bezoekers in 1 week is een mooie statistiek! ...maar; waar komen die bezoekers vandaan. Zijn het unieke bezoekers of sessies? Wordt je eigen IP weggefilterd? Is het direct verkeer of organisch zoek verkeer? Hoe lang blijven ze op de site - wat is de bouncerate?Ben je op de goede weg? Ja, want je bent begonnen en zonder dat kom je nergens. Maar ik vermoed dat je nog wel lange weg te gaan hebt om je doel om 1500 EUR per maand over een jaar te halen.
🔥 Thijs Blankestijn 7 maanden geleden geplaatst
Mijn vader heeft 38 jaar een goed lopend bedrijf gehad Jeffrey, dat hefft hij niet in één jaar gedaan. Hij had een opstart van ongeveer 3/4 jaar, om een bedrijf te bouwen wat uiteindelijk 38 jaar in zijn bezit is geweest (het bedrijf bestaat nog, maar hij heeft het verkocht).
Ik denk dat je jezelf eerst moet afvragen wat je doel is. Wil je een duurzaam bedrijf opbouwen of wil je bij de 85% behoren die na 5 jaar failliet is en opgeeft? 
Een duurzaam bedrijf opbouwen kost tijd en geduld en je zult daarbij onvermijdelijk fouten maken. Mijn vader had op de top van zijn imperium 4 bedrijven in zijn bezit, maar hij werd er niet gelukkiger van. Hij heeft uiteindelijk zijn fout ingezien en 3 bedrijven geliquideerd en samengevoegd tot 1.
Denk eerst eens over dit soort dingen na voor je allerlei snel groeien strategieën gaat bedenken. 
Jeffrey Keijzer 7 maanden geleden geplaatst
Bedankt voor dit bericht. Dit motiveerd mij. Het inkomen wat ik uit de website krijg moet er hopelijk voor zorgen dat ik hiervan de belasting terug kan betalen. Dan ben ik voor nu al tevreden

Daarnaast wil ik meer tijd vrij hebben voor mijn privé leven en dat wil ik bereiken door deze website op te zetten.

En naast de vrije tijd zoek ik dit als hobby.
Maar kan op dit moment nog niet genoeg teksten laten schrijven om daarmee mijn tijd op te vullen. Dat is wel hetgeen waar ik over 1 jaar hoop te staan

Werken is de beste drug om de realiteit te vergeten. Alleen dan wil ik dat niet meer voor een baas hoeven te doen

Het eerste jaar wil ik gewoon naar een 32 urig contract toe kunnen gaan en dan mijn blog financieren uit mijn blog. Als dat lukt ben ik voor het eerste jaar al heel erg tevreden. Dat ik in iedere geval minder kan gaan werken en steeds meer online kan doen. Als ik 1500 euro uit mijn blog kan halen, gaat er in iedere geval 1200 naar mijn blog toe en hoe meer ik eruit haal in het begin, hoe meer ik erin wil stoppen. Het gaat mij de eerste 2 jaar nog niet om het geld. Maar om de opbouw
Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
Hallo allemaal, ik ben even benieuwd of ik nog op de goede weg ben en of jullie tips en feedback hebben.
Ik ben nu ondertussen 2 maanden bezig en er staan tot nu toe 24 artikelen online. Nu deel ik mijn publicaties met Facebook en Linked-In. Hier vandaan komen tot nu toe de meeste bezoekers. 

Echter,  wanneer ik bij de statistieken kijk, vallen de bezoekers aantallen nog een klein beetje tegen. 

Nu vraag ik mij dan ook af of ik nog op de goede weg ben en of jullie tips en feedback hebben voor mijn website. 

Nu is mijn voornemen om de website in 2019 steeds groter te laten groeien en toch alle inkomsten die er uit komen te investeren in het blog. In de hoop dan aan het einde van het jaar 21 artikelen per week te kunnen publiceren in plaats van het gelijk groots aan te pakken wil ik dit geleidelijker doen. 

Nu vraag ik mij alleen af of jullie tips hebben voor mijn website
Sieto vd Heide 6 maanden geleden geplaatst
Dat je vooral direct/referral verkeer krijgt en geen/weinig organisch zoekverkeer is wel echt een dingetje, Jeffrey. Je wilt vooral organische bezoekers. Dat is namelijk passief, versus actief dingen op FB en LI moeten plaatsen.

Het aantal artikelen is, vooral voor de vindbaarheid, minder belangrijk dan de kwaliteit. Je moet echt gaan focussen op vindbaarheid en dus op kwaliteit, in plaats van hoeveelheid artikelen. Beter 3 super artikelen per week, dan 21 berichten die je niks opleveren.

Je vraag om feedback. Ik heb getwijfeld of ik het zou benoemen of niet. Maar, ik vind je site niet zo mooi. En alhoewel 'mooi' subjectief is, is het wel een indicatie van hoeveel mensen op je site blijven hangen. En of ze iets bij je gaan kopen of niet. Ik vind je site dus niet echt, of echt niet, of conversie gericht. En geen conversie = geen inkomen.

Ik had gehoopt je positievere feedback te kunnen geven... desalniettemin fijne dagen!
Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
@sieto​, Thanks voor de feedback. Op dit moment laat ik mijn teksten schrijven en wil ik juist bezig zijn met de optimalisatie van de website zelf. Ik gebruik thrive themes voor de website en het plaatsen van de artikelen doe ik via thrive architect.

Ik vindt het juist fijn om te horen dat er hard aan de lay-out gewerkt moet worden. Dan weet ik tenminste waar de valkuil op dit moment ligt. 

Iedere feedback is welkom. Ik wil de website juist wel conversie gericht maken. Dus dan is dat iets om uit te vogelen hoe dit het beste gedaan kan worden. 

Maar met de opmerking niet zo mooi kan je nog alle kanten op. Welk gedeelte bedoel jij hier precies? 

Vindt je de lay-out an sich niet mooi of vindt jij de website onoverzichtelijk? 

Jullie ook fijne feestdagen
Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
Ik moet wel toegeven dat de website op dit moment pas 2 maanden online staat. Maar soms krijg ik nu 1 en de andere keer 4 organische bezoekers per week. Alleen dit begint wel al meer te worden.

Maar die 1 tot 4 bezoekers zie ik als bijna geen bezoekers 
reactie op @jeffreykeijzer:
Oualid Abarkan Je zegt ik zie die 1 tot 4 bezoekers als bijna geen bezoekers.

Dit is een grote fout als jij dit ziet als geen bezoekers raak je sneller gedemotiveerd. 

Ik zou zeggen zie die 1 tot 4 bezoekers als 10 tot 40 bezoekers ze zijn er welswaar niet  maar visualizeer ze dan ben je bereidt om veel meer te doen voor je site.

Mindset is super belangrijk.
6 maanden geleden

Beantwoorden

Thijs Blankestijn Tsja, hij denkt in een jaar een goed lopend bedrijf op te kunnen zetten. Maar dat is een illusie zeker in de afvallen branche. 
6 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer Nee, niet direct in 1 jaar een goed lopend bedrijf. Hoop gewoon dat ik na 1 jaar tijd mijn 2de website kan openen en al inkomsten kan krijgen om het eerste te financieren. In Mei ga ik voor een redesign van mijn website. Het is gewoon op dit moment allemaal hobby. Maar hoop er na 2 jaar gewoon veel meer websites geopend te hebben. Voor nu is 48 uur werken met dit ernaast prima. Maar hoop gewoon. Dat er een tijd komt dat ik er genoeg inkomsten uit kan halen voor de 2de website
6 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
🔥 Thijs Blankestijn 6 maanden geleden geplaatst
Ik heb op het seminar mensen gesproken, die binnen een jaar een redelijk inkomen verdiende, maar ookmensen, die nog helemaal niks verdienen. Vooral als je voor de afvallen niche kiest is het heel moeilijk om te scoren het kan wel, maar dan moet je echt totaal vernieuwd zijn. Iets waarmee jijjeecht onderscheid van de rest. Heb weer eens naar je artikelen gekeken en heb iet iets gezien, wat ergens anders niet gezien. 
reactie op @thijsblankestijn:
Jeffrey Keijzer Thanks, ja, ik heb dan misschien wel de afvallen niche. Maar dan vooral dat het om de motivatie gaat. Zo denk ik er zelf over. Veel afvallen websites gaan niet zo diep in op de mindset. Daarin probeer ik mijzelf te onderscheiden. Met alles wat je wilt of het nu geld verdienen is of dat het afvallen is, het gaat om de mindset.

Veel afvallen blogs gaan over gezond eten of over meer sporten. Terwijl ze de mindset vergeten
6 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
Nu 9 weken bezig en dit zijn de resultaten.
Wat zeggen jullie? Is dit een goede start? 

Dinno Ardon 6 maanden geleden geplaatst
Je heb ook nog de kans dat je blijft staan op een bepaalde gemiddelde positie. (Dat heb ik, al 3 jaar gemiddeld rond positie 14, wat ik ook doe) en dat al denk ik 3 jaar. En ik snap niet hoe dat komt.
reactie op @ardon:
Thijs Blankestijn Misschien gewoon pech? Maar ik kan me voorstellen dat het frusterend is
6 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
@Dinno, schrijf jij jouw teksten zelf? 
Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
In Mei hoop ik al wat bezoekers te krijgen uit Google. Dan ga ik mijn website door een professioneel bedrijf onder handen nemen voor conversie optimalisatie. Dan kan dit jaar alles harder gaan
reactie op @jeffreykeijzer:
Léon Gotjé Nogmaals, zou ik mijn geld in mijn zak houden voor je het gaat uitgeven aan bijv. een nieuwe website. Hoe moeten zij weten hoe ze het moeten optimaliseren voor conversie? Je hebt te weinig statistieken/bezoekers/leeftijd voor je website dat je hier iets zinnigs over kan melden.

Stel dat je nu na een jaar de keuze maakt, heb je veel meer data om iets mee te (laten) doen. Als je je geld dan toch wil uitgeven, zou ik zelf inzetten op nog meer content.
6 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
@leongotje, thanks voor je reactie. Het gaat mij het eerste jaar er voornamelijk om dat ik een klein beetje vooruitgang boek met betrekking de mogelijkheden om te kunnen investeren. Ergens verdien ik op dit moment genoeg en haal ik redelijk wat commissie binnen op werk. Als ik het geld niet uit geef aan mijn blog, dan geef ik het uit aan drank en uitgaan. Dit terwijl ik liever mijn bussiness wil laten groeien. In plaats van standaard 1 of 2 artikelen per week publiceren is mijn streven om de eerste 2 jaar 400 euro per maand uit te geven en dan alles wat uit mijn blog komt er even hard weer in te pompen.

Eigenlijk is dit puur uit zelf bescherming! 
Sieto vd Heide 6 maanden geleden geplaatst

@jeffreykeijzer​ ik heb getwijfeld of ik zou weer zou reageren of niet. Want ongeacht de eerdere reacties van dit forum blijf je steeds dezelfde vragen stellen en lijk je toch te willen doen wat je wilt.

In mijn eerdere post, die met de berekening, stond al dat je 4000 unieke bezoekers p/m nodig hebt om alleen al je 400 Euro p/m aan kosten goed te maken. En dan verdien je nog niks. Hoeveel bezoekers heb je nu? Hoeveel sales?

Je hoeft helemaal niet te kiezen tussen ófwel geld weggooien aan drank en vrouwen óf aan je site. Dat je denk dat dat de enige twee opties zijn zit écht alleen in jouw hoofd. Zet het op een bankrekening, schaf een audio-training over mindset aan - er zijn zoveel andere opties.

Misschien moet je eerst een meer wezenlijke keuze maken - wil je in loondienst blijven werken (er is niks mis met een vast salaris en een mooi commissie bonus!) of wil je op den duur zelfstandig zijn. Bij dat laatste hoort dan ook de mindset, waar ook bij hoort dat je niet geld uitgeeft zonder dat je een duidelijk plan hebt. én resultaat kunt aantonen.
Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
Beste @sieto, voor nu ben ik al blij als mijn website gaat lopen dat ik nooit meer voor een baas hoef te werken en daarom wil ik als zelfstandige fulltime hiermee aan de slag. Maar voor het begin vindt ik het werk wat ik doe nog super leuk om te doen. Maar dan liever 32 uur per week met dezelfde inkomsten of meer. Wil uiteindelijk bereiken dat ik steeds meer geld kan investeren in de websites. Zie dit als echte hobby. En uiteindelijk als ik een goed inkomen hiermee heb wil ik weg bij de werkgevers

Uiteindelijk is mijn doel zo snel mogelijk naar 32 uur werken per week te gaan. Dat ik als mijn vriendin strax haar rug laat opereren dat ik zonder financiële zorgen haar mantel zorger kan zijn.

Aangezien dit hoogst waarschijnlijk al over een half jaar is, wil ik op dit moment zo hard mogelijk gaan

Dat is wat ik voor nu wil bereiken
Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
Het aller grootste nadeel van werken voor een baas vindt ik dat je maximaal maar 48 uur per week mag werken. En altijd op de tijden dat het hun uitkomt. Daarnaast werk je voor een minimum salaris. Waar ik standaard 4 duizend euro te kort kom

En omdat ik work aholic ben, wil ik meer tijd kunnen besteden aan mijn eigen bussiness. 

Streven is ook om uiteindelijk zoveel mogelijk geld te verdienen met affiliatie marketing dat ik over 2 jaar volledig full time hiermee bezig kan zijn
Jacko Meijaard 6 maanden geleden geplaatst
Wat @sieto​ hierboven zegt is enorm belangrijk: 

"Want ongeacht de eerdere reacties van dit forum blijf je steeds dezelfde vragen stellen en lijk je toch te willen doen wat je wilt."

Zo denk ik er ook over. Je vraagt om advies, vervolgens word er advies gegeven, maar lijk je toch je eigen ding te doen en alles af te kaatsen wat er gezegd word.

Volgens mij ben je hier al wel een jaar (?) bezig - neem de adviezen aan van mensen die je proberen te helpen en die resultaten halen.
Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
Thanks @jacko, je hebt gelijk.
In 2019 wil ik zo hard mogelijk gaan. Maar zie ondanks dat ik regelmatig post nog weinig bezoekers via Google. Maar zal mij in het begin voornamelijk focussen op content
Mark de Vries 6 maanden geleden geplaatst
Je benadert het verkeerd. De rekensom is niet x aantal teksten = x bedrag per maand aan omzet. Je content is een middel om bezoekers naar je site te krijgen die een probleem hebben waar ze een oplossing voor zoeken. Zodra ze op je site zijn moet jij ervoor zorgen dat ze die oplossing krijgen door bijvoorbeeld een affiliate product te adviseren.

Ja veel goede content zal je uiteindelijk meer bezoekers uit zoekmachines opleveren, maar dat is niet genoeg. Daarom kun je die rekensom ook niet maken.

Omzet hoeft trouwens niet alleen uit een call to action in een artikel te komen. Naarmate je mailing lijst groeit ga je daar ook geld uithalen. Doe je het echt goed en word je een autoriteit binnen je niche, dan word je ook gevraagd voor advertorials etc. Misschien ga je wel een eigen product lanceren.

Goed dat je je op content focust, maar koppel geen bedrag aan een hoeveelheid teksten.
Patrick Woninck 6 maanden geleden geplaatst
Jeffrey,

Probeer je voor nu echt te focussen op een ding en doe wat met adviezen die hier gegeven worden!

Echt, het heeft geen zin om steeds weer wat nieuws te doen, heb je ooit dat verhaal gelezen over Matt VS Frank?

Zo niet, hier is die:

https://theonlinealliance.com/the-story-of-frank-vs-matt/


Ik heb een beetje het idee dat jij steeds maar weer wat nieuws probeert en doet, maar focus je nou gewoon eens voor een jaar op een project en kijk hoe dat loopt.


Waarom focussen op het design? Het zijn kant en klare thema’s man!

Komop zeg, echt focus je op de dingen die er toe doen. Content laten schrijven kan, maar ga jij je daarmee onderscheiden in de afvalniche?

Ik betwijfel het, je had toch iets met computers ofso? Computerhulp of iets dergelijks of ben je daar alweer mee gestopt?

Kies een niche, kies een product en knallen! Je bent nu een jaar bezig en heb slechts 24 artikelen online staan. Dat is zo weinig!

Doe goed zoekwoordenonderzoeken naar long tail zoekwoorden en schrijf lekker die artikelen man!

Wat betreft het feit dat je aangeeft dat je het liefst investeert omdat je het anders toch uitgeeft aan drank en uitgaan is iets dat echt tussen de oren zit.

Creer ook rust in je hoofd en weet waar je naartoe wilt. Misschien investeren in boeken over persoonlijke ontwikkeling of cursusses etc.?
reactie op @patrickwoninck:
Jacko Meijaard Right on, @patrickwoninck​!
6 maanden geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide leuk, dat Matt vs. Frank.
Ik kende 't nog niet, zou eigenlijk op de 'required reading' lijst van iedereen op deze site mogen!
6 maanden geleden

Beantwoorden

Patrick Woninck Haha gaaf hè vond hem echt mooi ook toen ooit via iemand hier van ‘t forum gehad.
6 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
@patrickwoninck​, je hebt gelijk. Ik heb last van faal angst en ben nu inderdaad weer met een nieuwe website begonnen. Ik wilde eerst met paypro werken omdat dit voor het begin makkelijker is. Nu is mijn planning om dit tot Mei zo groot mogelijk te maken en daarvoor gebruik ik inderdaad een tekstschrijver. Op Google zag ik nu wel al dat er redelijk wat vertoningen waren.

Als ik voor deze website 5 artikelen per week kan schrijven blijf ik dit doen totdat ik genoeg geld verdien om hiermee op de 2de website mee te starten. 

In principe is het een hele concurrerende markt. Maar ik hoop dat er door de content vooral op de mindset te richten een hoop positieve dingen gaan gebeuren. 

Nu blijf ik ook echt bij 1 project.  Eerst dit maar eens groot laten worden! 
reactie op @jeffreykeijzer:
Sieto vd Heide vertoningen zonder kliks zijn niks waard.
Kliks zonder conversie zijn niks waard.
Je gaat alleen converteren als je waarde levert.
Méér waarde dan je concurrenten.
Je zegt dat de USP van je site Mindset is.
Mijn tip: richt je eerst op je eigen mindset.
Probeer aan jezelf je eigen content & producten te verkopen.
Als je dat lukt, dán lever je waarde waar ook anderen wat aan hebben.
Dán ga je geld verdienen. En dan verdíen je 't ook echt.
6 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
@patrickwoninck​ over rust in mijn hoofd creëren is erg lastig bij de locatie waar ik nu woon. Mijn streven is dan ook om nu zoveel mogelijk te werken en te investeren bij iemand die ervaring heeft. Dan heb je de leercurve niet helemaal.

Verder is het inderdaad opbouwen van een goede basis en bezoekers krijgen. 
reactie op @jeffreykeijzer:
Léon Gotjé Met een extra "vrij" budget van 400 euro in de maand is het dan misschien een grotere investering om te verplaatsen naar een plek waar wel rust is. Probeer de laatste reactie van @jackomeijaard​ en de rest eens goed ten harte te nemen en er bij stil te staan. Ik heb nu het idee dat je je moet verdedigen volgens de feedback die er gegeven wordt.
6 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer Ik neem jullie reactie zeker mee. Ga mij nu volledig focussen op content en wacht totdat er meer bezoekers komen.

Verwacht dat er langzaam aan wel wat bezoekers gaan komen. Alleen het kost in het begin tijd. 
En dat besef ik eigenlijk ook. 

Moet mij misschien nog niet zo druk maken. De website is nu net 2 maanden uit en er komen al kliks op paypro. 

En het is een goede leer website. 
Ik houdt van uitdagingen. Alleen misschien maak ik mij op dit moment te druk. 6 maanden geleden

Beantwoorden

Thijs Blankestijn Niet misschien, zeker. Je maakt je veel te druk. De reden is heel simpel, je denkt teveel op de korte termijn en te weinig op de lange termijn. Als je dat omdraait krijg je vanzelf rust in je leven. Neem dat maar van mij aan, als 41 jarige adhd'er heb ik heel wat ervaring met onrustig leven en korte termijn planning (met korte termijn planning bedoel ik max. 2,5 jaar vooruit denken). 
6 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Janniek Bastiaan 6 maanden geleden geplaatst
Eerst wou ik niet reageren, maar ik voelde me genoodzaakt om toch een reactie te plaatsen gezien alle reacties. Tof dat iedereen zo met je mee denkt en je van kritiek voorziet. Desalniettemin vind ik vind het ironisch dat hier veel advies wordt gegeven door mensen die zelf amper een euro verdiend hebben op het internet.

Uitzonderingen uiteraard daargelaten.

Goed, even back to business. Je wilt een full time inkomen realiseren en dat is met 1 website in deze branche weliswaar ambitieus voor 12 maanden. Maar... 1.000 EU per maand is prima haalbaar binnen 12 maanden en ook een full time inkomen is goed haalbaar, mits je uiteraard weet waar je me bezig bent en je alleen focust op de website die je nu hebt.

De rekensommen die hier gemaakt worden zijn uit de lucht gegrepen en kun je niks mee. De rekenkunde kunnen we allemaal, maar de realiteit zal altijd anders uitvallen. Bij iedere business.

Affiliate marketing is leuk om op je website mee te beginnen, maar naar mate je meer bezoekers trekt en je mailinglijst laat groeien is het erg interessant om je eigen product te lanceren, coaching aan te bieden of what so ever.

Als je toch je geld wilt investeren zou ik je geld in het begin investeren in goede content, en een gedegen zoekwoorden onderzoek door een specialist. Stel doelen voor jezelf, niet op basis van inkomen of bezoekers, maar op basis van content.

Je geeft aan een workaholic te zijn, dus waarom niet naast de geschreven content zelf content publiceren. Ook als je er (nog) geen feeling mee hebt, dat komt later wel en je wordt steeds beter.

Vooral bij affiliate marketing, met een nieuwe website is dit belangrijk, want je bent van zoveel meer factoren afhankelijk dan van alleen goede content...

Zorg dat je in jezelf blijft investeren en blijf jezelf ontwikkelen. De persoon die je nu bent is niet in staat om 10.000 bezoekers per maand te krijgen, maar de persoon die je over 12 maanden bent kan dat wel zijn, daar groei je naar toe.

Ook in deze niche ben ik ervan overtuigd dat je met goede keywords en dagelijkse content de komende 12 maanden een website kunt bouwen met 10.000+ bezoekers.

Dagelijkse content hoeft niet allemaal uit 1.000+ woorden te bestaan, denk aan snackable content zoals een goede training, tips en mindhacks. 

Google kijkt steeds meer naar de echte waarde die je geeft aan je bezoekers en 1.000 woorden  die ook in 250 woorden geschreven had kunnen worden prikt Google steeds eenvoudiger door heen.

Geloof in jezelf en laat je niet afleiden en/of beïnvloeden door alles wat je lees. 

Choose a plan and fucking stick with it.

Mocht je vragen hebben dan kun je me een bericht sturen via IG @janniekbastiaan

Iedereen alvast een goede jaarwisseling en op een succesvol 2019,

Cheers!
reactie op @janniek:
Lars Nijhuis @janniek​ wat een super informatieve en motiverende reactie, heb ik als beginnende affiliate marketeer zeer veel aan. 

Ik ben zelf nog erg lerende en heb pas sinds 3 maand een eigen web-site online waar ik een product promoot. Ik gebruik deze eerste web-site echt als leer project en focus mij ook echt alleen maar op deze web-site. 

Het lastige van artikelen schrijven vind ik nog wel het keyword research, zou je me wellicht hierin nog tips kunnen geven? hoe pak jij bijvoorbeeld het keyword research aan om tot een waardevol keyword te komen? 

6 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
@janniek​, thanks voor jouw antwoord.
Ik heb even gekeken naar hubspot en heb het idee dat zij wel goede informatie geven ten opzichte van reeële doelen. Op basis daarvan heb ik een plan, ben benieuwd of dit ook op deze manier gaat werken. 

Dit gaat dit jaar een echte challenge worden. Maar ik houdt van uitdagingen. Als het lukt zoals hun aangeven lijkt het mij een kick te geven om in December 2019 400 artikelen online te hebben staan. Dat is mijn streven. 
En zou mij een gigantische kick geven. Of het haalbaar is zie ik aan het einde van het jaar. Maar het is altijd goed om de lat hoog te leggen. Ookal lukt het niet, een doel voor ogen hebben is altijd goed

Het gaat mij in het begin niet om de inkomsten. Maar wil mijn dromen waar maken. En als dat lukt binnen 1 jaar kan ik eindelijk terugkijken naar hoeveel ik geleerd heb in plaats van alleen maar kijken van oh bah, wat heb ik eigenlijk een slecht jaar achter de rug.

Al 10 jaar kijk ik terug aan het einde van het jaar met bah, alweer mijn doelen niet gehaald. Daar wil ik dit jaar verandering in brengen
reactie op @jeffreykeijzer:
Thijs Blankestijn Als je elk jaar denkt op 31 december wat heb ik een slecht jaar gehad, dan heb je een mindset probleem. Ik ben maar glazenwasser en ik heb al 20 jaar geen slecht jaar meer gehad (wel eens kleine tegenslagen, maar die heb je altijd) en dat terwijl ik in loondienst werk. Ben bijvoorbeeld in 2017 een maand in Canada geweest en dit jaar ben ik begonnen aan een flinke verbouwing. 

Volgens mij kun je beter investeren in een mindset coach en daarna pas in je website. 
6 maanden geleden

Beantwoorden

Janniek Bastiaan Als je content laat schrijven en er ook zelf naast gaat schrijven is 400 artikelen in een jaar zeker realistisch, maar nogmaals focus je dan wel alleen op de website die je nu hebt en wijk er niet meer van af.

Shoot for the moon and if you miss, you'll land up in the stars.
6 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @janniek​, thanks voor dit antwoord. Dit antwoord heb ik super veel aan, ik moet toegeven dat ik wat dat betreft ook wel veel geluk heb, degene die mijn teksten schrijft. Doet ook zoekwoorden onderzoek. En hij wil mij ook een klein beetje helpen met het onderzoek hiernaar. Ben op dit moment dan ook veel aan het kijken naar motivatie video's op Youtube en dit zet mij heel erg aan het denken. Dit jaar gaat niet alleen een gigantische groei in de webiste zijn, maar juist ook in de persoonlijke ontwikkeling. Heb op dit moment wel al 1 artikel geschreven en wil gaan voor 2 in de week. Dat ik iedere dag met mijn bussiness bezig kan zijn. 

Door het kijken naar motivatie video's merk ik nu al dat ik geen hoge verwachtingen moet hebben. Maar gewoon doen en van fouten leer je. Zag bijvoorbeeld een video van kinderen die aan het leren waren om te fietsen. Hierbij zag je ook dat je niet bang moet zijn, maar dat je juist moet leren van vallen en op staan. Want je leert niet door bang te zijn voor het maken van fouten. Maar je moet leren hoe je dit vallen dan ook kan voorkomen door steeds meer bij te sturen. Dit is iets wat ik mij nu pas besef dat je dit bij alles in het leven toe kan passen. Je leert niet door falen uit de weg te gaan, maar je leert juist door uitdagingen aan te gaan en net zolang door te gaan totdat het falen steeds minder wordt. 

Ik heb dan ook het gevoel dat ik dit jaar super veel ga leren en dat ik super veel ga doen om mijn dromen te verwezenlijken. De lat hoog leggen zorgt er juist voor dat je echt gaat voor hetgeen je wilt. 

Kortom, sorry voor deze lange reactie. Maar het heeft mij doen beseffen dat het niet gaat om het bang zijn voor falen maar juist het aangaan van confrontaties en volledig uit de eigen comfort zonne stappen. 

Als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg #2019 wordt een jaar waarin ik sterker dan ooit uit ga komen!
6 maanden geleden

Beantwoorden

Janniek Bastiaan Super, goed om te horen. 

Voor keyword research zou ik eens kijken naar de tools: KWfinder, SEMrush en gewoon Google Suggest.

Typ in Google een zoekwoord in, kijk wat er onder aan de pagina gerelateerd is. Schrijf hier artikelen over.

Mik er gewoon op om binnen 2/3 jaar een full time inkomen met jouw affiliate marketing business te verdienen, is heel realistisch (vooral in deze grote markt) wanneer je doorgaat op het tempo dat je hier omschrijft.

Zelf had ik een website in de fitness/gezondheid en die deed binnen 6 maanden, zo'n € 500, niet om op te scheppen, maar om je te laten zien dat alles mogelijk is, ook in een concurrerende niche. Zoals @jackomeijaard​ zegt: In Nederland is er geen concurrentie.

Laat je alsjeblieft niet je dromen en doelen uit je hoofd praten door andermans mening ✌🏼

Nu is het tijd om te gaan knallen, succes Jeffrey!

Mocht je vragen hebben, let me know.

PS: de mensen die te achterdochtig zijn en gelijk willen schreeuwen om bewijs wil ik graag naar de bijlage doorverwijzen.
6 maanden geleden

Beantwoorden

Janniek Bastiaan @thijsblankestijn​ ga eens mensen motiveren, in plaats van demotiveren 🙅🏽‍♂️
6 maanden geleden

Beantwoorden

Thijs Blankestijn Motiveren prima, maar je zegt het zelf al binnen 2/3 jaar en dat zal ik zeker aanmoedigen, omdat het een realistisch doel is. Binnen 1 jaar een gwod lopend bedrijf opzetten, wat ook nog bestand is tegen de toekomst, dat is echter een heel ander verhaal en dat wordt slechts behaald door een zeer kleine groep geluksvogels. Misschien is Jeffrey wel zo'n geluksvogel, de toekomst zal het leren. 
6 maanden geleden

Beantwoorden

Thijs Blankestijn Ben overigens niet de enige die deze mening heeft, zie eerdere reacties van anderen. 
6 maanden geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard "geluksvogels"?

Het valt me altijd op dat hoe harder/slimmer ik werk, hoe meer 'geluk' ik blijkbaar heb ;-).
Geluk is iets wat je zelf manifesteert.
6 maanden geleden

Beantwoorden

Thijs Blankestijn Tuurlijk heb je geluk zelf in de hand, zeker als je daar hard voor werkt. Het is echter zo dat het je niet komt aanwaaien en er komt ook wel wat realisme bij kijken. Mijn vader had nooit 38 jaar kunnen ondernemen, als hij niet realistisch was gebleven.

Dan is er ook nog de vraag, hoeveel ben je bereid te geven voor je business. Mijn vader heeft wel eens spijt gehad, want zijn bedrijf heeft hem zoveel tijd gekost, dat ie grote delen van het leven van zijn kinderen gemist heeft (ik miste hem ook). Dus op zakelijk vlak had hij veel geluk, omdat hij hard werkte, maar privé heeft hij daardoor veel misgelopen. 

Vandaar mijn geluksvogel opmerking. 
6 maanden geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Hi Thijs,

Ik merk in je posts dat je altijd heel erg naar de resultaten van je vader kijkt. Dat is niet erg, maar begrijp goed dat de resultaten van je vader, niet voor iedereen zullen gelden. Het kan ook anders. Het ligt er inderdaad aan wat jij wilt en wat je doelen zijn, dat is voor iedereen anders.

Kijk ik naar mezelf, dan had ik in jaar 1 al een mooie winstgevende business - nog niet zoveel als nu, maar ik kon er in theorie al van leven. 

Kijk ik naar andere gasten, dan zie ik dat zij veel meer dan mij doen als ik in mijn eerste jaar.
Kijk ik weer naar anderen, dan zie ik dat ze in hun eerste jaar 0 hadden.

Baseer jouw manier van denken nooit op de resultaten van anderen.
Iedereen pakt het weer anders aan, en iedereen heeft weer andere resultaten, zowel in geld als in lifestyle.
6 maanden geleden

Beantwoorden

Bas Vd Being realistic is the most commonly traveled road to mediocrity
6 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @jackomeijaard​, dan ben ik eigenlijk wel benieuwd wat dit gaat doen met 1 jaar tijd. Heb zojuist met mijn bussiness coach gesproken. En heb een nieuw doel. Heb besproken dat hij 3 teksten gaat schrijven. Onderzoek doen voor 3 zoekwoorden en dat ik die zelf ook ga schrijven.

Ben van plan de rest van het jaar 3 teksten te schrijven en 400 euro eigen geld te investeren. Gewoon benieuwd waar ik dan volgend jaar sta
6 maanden geleden

Beantwoorden


toon 11 overige reactie(s)
Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
Wat dat betreft ben ik het met jouw eens en kan ik ook echt terugkijken naar een jaar dat op werkgebied heel goed is geweest. Heb in December salaris verhoging gehad en ben veel minder depressief als in de afgelopen tijd. Maar heb spijt dat ik kansen heb laten liggen.
🔥 Thijs Blankestijn 6 maanden geleden geplaatst
Mijn vader dient vooral als voorbeeld voor hoe ik het niet zou willen. Ik ben aan een avontuur als ondernemer begonnen om juist meer persoonlijke vrijheid te krijgen, niet om 16 uur per dag 7 dagen per week aan het werk te zijn. 
Jeffrey Keijzer 5 maanden geleden geplaatst
Hoppa, mijn website www.bewustengezondleven.nl heeft een nieuwe look gekregen. Zelf ben ik echt heel blij mee. Geen thrive themes meer. Maar overgestapt naar newspaper9.

Wat vinden jullie?

De website is made by Mike van Www.writgo.nl
Jan M 5 maanden geleden geplaatst
Prima. Zou wel dat logo zo snel mogelijk verwijderen en een fatsoenlijke maken (of laten maken). 
Kun je ook mooi met Thrive Architect doen ;-)

Nu content knallen!
Jeffrey Keijzer 5 maanden geleden geplaatst
Ik ben volledig gestopt met thrive themes en architect. Ik merkte dat mijn website ook niet goed zou ranken in google. Heb nu een seo check gedaan en de website scoort nu rond de 90% waar dat met thrive themes 20% was.

Nu zelf 4 artikelen per week schrijven en de rest laten schrijven. Kijken wat het met 1 jaar doet
Jeffrey Keijzer 5 maanden geleden geplaatst
Nu alleen wel een 2de goal om financieel onafhankelijk te kunnen worden. Dat is in Mei een 2de website kopen. Alleen vraag mij af of ik voor 2 duizend euro al een goede website bij sitedeals kan kopen. En daarna 7 artikelen per week laten schrijven. Dan kijken waar ik volgend jaar kom te staan
reactie op @jeffreykeijzer:
Léon Gotjé https://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/te-koop-website-in-de-zelfvertrouwen-gelukkig-leven-niche misschien is dat wat voor je. 
5 maanden geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman @jeffreykeijzer​; wellicht zit er iets interessants voor je tussen op: https://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/enkele-domeinnamen-en-websites-te-koop
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Sieto vd Heide 5 maanden geleden geplaatst
wat bedoel je precies met een SEO score van 90% vs 20% @jeffreykeijzer​?
Anderen met Thrive ervaring (@piethein​?) die daar wat over kunnen delen?

Overigens eens met @janm​ dat het logo totaal uit de pas loopt met de nieuwe stijl van je site...
Jeffrey Keijzer 5 maanden geleden geplaatst
@sieto​, Met SEO score doel ik op het resultaat dat er uit mijn website komt. Heb even omdat ik nu deze maand nog maar 7 organische bezoekers heb een test laten doen waardoor mijn website nog niet zoveel bezoekers trekt. Nu kwam er uit de test dat de website 20% scoorde. Maar dit heb ik laten optimaliseren en nu is de score 90%. Hierdoor kan de website sneller ranken. 

Om mijn doel aan het einde van het jaar te kunnen bereiken ga ik ook investeren in cryptocurencie. Hebben jullie ervaring met cryptohopper?
reactie op @jeffreykeijzer:
Klaas Koopman Nu ben ik, en ik gok @sieto​ ook, erg benieuwd naar de test die je hebt laten doen. Is dit bij een bedrijf of online? Ik zie namelijk nog wel wat puntjes (waaronder de titel van de homepagina).
5 maanden geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide aha, de indruk werd bij mij gewekt dat de 20% door Thrive kwam en de oplossing de andere theme was. Maar ik denk dat je basic SEO nog niet op orde was, en dat het zowel bij je nieuwe theme als bij Thrive nu op die 90% zit? Ben idd ook wel nieuwsgierig naar welke test...

Over crypto weet @coenoldebijvank2​ wel het een en ander. Beleggen is weer een heel andere game dan geld verdienen via websites. Super volatiel, vooral nu...
5 maanden geleden

Beantwoorden

Bas Vd Zou crypto ook echt niet beleggen of investeren willen noemen. Zou je sowieso maar eerst eens goed inlezen jeffrey als je wilt beleggen zou je toch aan andere zaken moeten gaan denken. Focus je maar eerst op je site.
5 maanden geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank @jeffreykeijzer​ ik zou eerst inderdaad een asset bouwen (website die 'automatisch' geld verdiend')..

Je kunt natuurlijk wel 20% van je maandelijks verdiensten van jouw website weer herinvesteren in crypto, 20% weer in content of tools etc..

succes!

Als je meer over crypto wilt leren, kun je altijd het coingids forum joinen.

Groeten, Coen
5 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @coenoldebijvank​, mijn bedoeling is om eenmalig 200 euro te investeren in crypto valuta. Om vervolgens mijnn reisgeld wat ik niet mis erin te investeren. Dan wordt dat mijn spaarpot in plaats van het reisgeld in 1 keer uit laten betalen.

Alleen dan ben ik wel van plan om de cryptohopper bot aan te zetten. Met een goede strategie en dan kijjken waar ik kom te staan.
5 maanden geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Let op dat crypto geen investeren maar speculeren is.
Je kunt er veel geld mee verdienen, maar ook veel mee verliezen. Geldt met alles zo, maar met crypto extreem.

Zou eerder écht een goed investeringsplan opzetten en een mooie portfolio opbouwen (bv 70% aandelen, 20% crypto, 10% bonds/REITs, ik noem maar wat).
5 maanden geleden

Beantwoorden

Bas Vd 20% is al te veel. In feite wil je geen asset classes in je portfolio die meer dan 10% van je gehele vermogen kan zakken. Uitgaande dat crypto naar 0 kan gaan loop je met 20% sowieso al te veel risico.

Maar zolang je het verschil tussen investeren en speculeren niet eens kent zou ik je geld in cursussen/boeken en dergelijke stoppen, gaat je een stuk meer geld opleveren dan maar wat kopen omdat je dat ergens hebt ge;ezem maar het zelf nog niet helemaal snapt.
5 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer Ik ben ook niet van plan om mijn volledige bedrag of 20% erin te stoppen. Maar ben van plan om het reisgeld dat ik niet mis hierin te stoppen. Ik begrijp dat het speculeren is. Daarom wil ik een tradebot / cryptohopper gaan gebruiken. Dan consistent 40 euro per week erin stoppen en dan kijken wat dit. Met 1 jaar doet. Het is geen garantie, maar mijn voorgevoel zegt dat ik er meer uit kan halen dan dat ik mijn reisgeld in 1 keer uit zou laten betalen

Ook hier heb ik het voordeel dat iemand mij wil helpen die al een goede strategie heeft ingesteld en hier dagelijks 3% profit mee heeft. Dus ben benieuwd wat het gaat doen. Maar dat zie ik na 1 jaar
5 maanden geleden

Beantwoorden

Bas Vd haha 3% per dag, niemand haalt op lange termijn 3% per dag dus zal er niet al te veel van geloven. 
5 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer Ik begrijp dat 3% best veel is op de lange termijn. Maar een zekere winst marge geloof ik nog steeds in. Het maakt mij niet uit hoeveel dat is. Zolang ik maar het leven kan leiden wat ik nu leidt en 2 leuke hobby's kan hebben. Ben ik allang blij. Het gaat mij niet om veel geld te hebben. Maar dat ik echt veel kan leren.

Kortom geen woorden maar daden! 
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 9 overige reactie(s)
Piet Hein Bouwkamp 5 maanden geleden geplaatst
Waarschijnlijk haal je je jaardoel sneller als je je focust op één onderwerp dan op verschillende. 

Persoonlijk zou ik dan eerder voor nog een website gaan ipv compleet andere tak van sport. 

Vooral als je met 0 inkomsten moet beginnen van beide categorieën. 

Jeffrey Keijzer 5 maanden geleden geplaatst
@piethein​, thanks voor het antwoord. Ik zat er aan te denken om er 300 euro in te stoppen en dan daarna weer voor de 700 euro per maand voor de website te gaan. Wat 7 kwalitatieve teksten per week zijn. Dat ik daarnaast zelf ook kan leren schrijven. Maar crypto meer om van te leren. Ben heel benieuwd waar ik met 1 jaar sta. Go to the max
reactie op @jeffreykeijzer:
Piet Hein Bouwkamp Veel succes, go for it!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Jan M Ben benieuwd. Niet vergeten die topic te updaten met de voortgang. Stokje achter de deur.
5 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer Beste @janm​,
Ik zal zeker een update geven. Op dit moment is er alleen nog niet zoveel zoekverkeer. Deze maand 7 organische bezoekers. Daarom heb ik mijn content plan aangepast. Ik ga vanaf volgende week naar 7 kwalitatieve teksten per week en probeer zelf zoveel mogelijk te schrijven. Het gaat 1 jaar van persoonlijke ontwikkeling zijn. En door regelmatig naar motovatie video's te kijken merk ik dat mijn mindset begint te veranderen
5 maanden geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard @jeffreykeijzer​ het is denk ik belangrijk om te begrijpen dat het niet om de hoeveelheid gaat, maar om de kwaliteit er van. Ik zou denk ik eerder 3 artikelen van (bijvoorbeeld) 4000 woorden doen, dan 7 van 1000 (ik noem maar wat).

Zorg dat jouw content de beste in de niche is.
5 maanden geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman Helemaal mee eens @jackomeijaard​. Je merkt dit ook gelijk aan de traffic, dan wordt een pagina niet door 1 zoekterm, maar vaak door tientallen of 100+ zoektermen gevonden. 
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
Jeffrey Keijzer 5 maanden geleden geplaatst
Beste @jackomeijaard​, thanks voor deze reactie. Op dit moment merk ik wel dat er ineens een groeiende lijn zit in het aantal bezoekers. Misschien komt het doordat ik mijn content strategie aangepast heb en daardoor ook meer kwalitatieve content kan posten. Maar ik merk nu dat er iedere dag al gemiddeld 2 organische bezoekers komen. Ik ben benieuwd wat het deze maand gaat doen! Heb nog geen verkopen. Maar die zullen vanzelf wel komen!

Daarnaast ben ik mij gaan richten op een micro niche zodat alles wat harder zal gaan! Ben echt heel erg benieuwd waar ik volgende maand kom te staan
Ray T 5 maanden geleden geplaatst
Geduld en focus Jeffrey, dan komt het wel goed met jou 👍
reactie op @rayt:
Jeffrey Keijzer @rayt​, thanks voor deze motiverende woorden. Ik heb wel geduld. Mijn streven is om er dit jaar zoveel mogelijk uit te halen. Daarom nu ook een klein beetje in de cryptovaluta gedoken. Als het dan lukt om uit de cryptovalute 700 euro per maand te halen, dan gaat dit bedrag rechtstreeks terug mijn blog in. Mijn wens is om vanaf Mei 3 kwalitatieve artikelen per dag te posten. Dan zou het harder moeten kunnen gaan. Op naar een financieel onafhankelijk 2020.

Hoop dat ik op de goede weg ben!

En als dit allemaal gaat lukken. Dan ga ik aan het einde van het jaar vanaf de 2de week van Januari op vakantie! Waar ik nog een keer heel veel ga leren want krijg een beetje het idee dat je een cultuushock kan krijgen als je in een keer naar India gaat!

Verder ben ik namelijk nog nooit in Azie geweest!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman @jeffreykeijzer​ ben je niet bang dat je teveel verschillende doelen hebt tegelijk? Het is goed dat je overal kansen ziet, maar wellicht kun je beter 100% voor 1 kans gaan ipv 20% voor 5 kansen bijv. 
5 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @klaaskoopman​, Ik ben het hierbij volledig met jouw eens. Maar de kans die ik op dit moment zie is dat ik alles wil doen om mijn blog zo groot mogelijk te maken. Als dat gelukt is, moet dat natuurlijk ook gevierd worden. Ik ben mij volledig op mijn blog aan het focussen, de rest zijn zij projecten. Het voordeel van veel werken en daar ook commissies te kunnen krijgen. Deze kans krijg ik maar 1 keer in mijn leven en die pak ik dan ook met de volle 100% aan. Er zijn inderdaad 2 missies. En een daarvan is geld verdienen terwijl ik op vakantie ben. Dat is het ultieme gevoel van vrijheid. Althans voor mij! Mijn doel is dan ook deze bussiness opzetten en vervolgens maximaal 4 maanden per maand in Nederland te zijn voor de rest van mijn leven. En dan gaan zwerven over de wereld en een aantal uur per week met werk bezig zijn. Nu weet ik niet of dit al met 1 jaar mogelijk is. Maar als ik volgend jaar iedere maand 1 week op vakantie kan ben ik al tevreden
5 maanden geleden

Beantwoorden

Bas Vd Zij projecten. Je hoort geen zij projecten te hebben als je nog iets van 0 aan het opbouwen bent. Red flag.

Je komt echt heel chaotisch over op mij. Misschien is dat niet zo.

Maar maak 1 plan en houd je daar aan en vergeet al je zij projecten gewoon.
5 maanden geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman @jeffreykeijzer​ hetgeen jij wil bereiken, haal je alleen als je nu je focus legt op 1 website. Zorg dat je daarmee rond de 500 - 1000 verdiend per maand. Investeer dat dan weer in uitgroeien van die website, of eventueel een nieuwe site. Dan ga je dus maal twee vooruit. Wat je nu doet is je kansen spreiden en daarmee wellicht 4 x 25 euro verdienen, ipv 1 x 500 per maand. 
5 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @klaaskoopman​, ik begrijp hoe jij er tegenaan kijkt. Maar ik moet jouw zeggen dat dit eigenlijk niet helemaal het geval is. Ik heb gewoon voor de gok 1 keer 50 euro ingelegd voor bitcoins. Daarna ga ik volledig voor de website. Laat mijn trading bot alles voor mij doen en kijk dan wat er gebeurd als ik het 1 jaar laat staan. Daarnaast is mijn streven zeker om vanaf Mei al in plaats van de 700 wat ik nu inleg naar de 1400 te gaan. Alleen stel dat het dan lukt om 700 euro uit de bitcoins te halen, dan ga ik dat geld ook investeren waardoor ik met 2100 euro per maand aan de gang kan om mijn website uit te bouwen! Het gaat mij echt vooral om mijn blog!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman @jeffreykeijzer​ Ik hoop voor je dat het inderdaad zo gaat, dat zijn nogal hoge verwachtingen van de bitcoin markt m.i., maar daar ben ik dan ook niet volledig in thuis. Succes en houd ons op de hoogte!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide Hi Jeffrey,

ik heb hetzelfde doel; ik wil ook over een jaar locatie-onafhankelijk zijn en dat kunnen bekostigen met inkomsten van mijn project. Onze aanpak lijkt te verschillen; ik ben vooral gefocust op inkomsten gaan genereren, jij investeert op dit moment veel.

Als jouw aanpak het gewenste resultaat heeft, dan ga je hopelijk leuk verdienen. Maar er zit ook een hoger risicoprofiel aan. Ik hoop dat je je daar bewust van bent en het is iets om steeds mee bezig te zijn.

Ik schrijf een blog over mijn project (locatie-onafhankelijk ondernemer worden) op waardanook.com - dat doe ik vooral voor de accountability. Zo houd ik mezelf scherp en waar ik over schrijf kom ik meer over te weten en zo vergroot ik de kans dat ik daar geld mee kan verdienen.

Misschien is het ook wat voor jou; zo'n accountability log-je. Wat heb je per week gedaan (werk, investering, inkomsten)? Zo kun je in de gaten  houden of je nog 'on track' bent.

Ben benieuwd.


5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 7 overige reactie(s)
🔥 Léon Gotjé 5 maanden geleden geplaatst
Voor mij de laatste keer dat ik op dit topic ga reageren, aangezien ik continue dezelfde trend terug zie. Maar ik denk echt dat je je plan nog eens van een afstandje moet bekijken icm de reacties hier van anderen. Veel van deze reacties zijn van mensen die al wél (klinkt lulliger dan ik bedoel) zeer goed bezig zijn in de branche. Je hebt veel meer aan concrete plannen die haalbaar zijn, dan zonder te kijken (bij wijze van spreken) er zo veel geld tegen aan te gooien, ik vind je budget namelijk best flink.

Wat crypto betreft vind ik het een te mooi streven om voor te kunnen stellen dat je daar op (lange of korte termijn) met 50 euro 700 euro van kan maken.
Heiko Hartsuijker 5 maanden geleden geplaatst
@jeffreykeijzer​ Show don't tell zou ik nog aan de business coach vragen :) laat maar zien wat hij zelf maandelijks online binnentrekt en dan niet via coaching ;-) zelf ook al vaak genoeg gezien.

Gewoon lekker doorgaan voor de rest, als werkt voor jour prima toch. Iedereen heeft wel mening resultaten liegen niet 👍
reactie op @heikohartsuijker:
Jeffrey Keijzer @heikohartsuijker​, thanks voor het antwoord.
Hij is nu zelf bezig met 7 artikelen per week te plaatsen en heeft een groei van 800% gehad. Heeft nu een case studie voor zijn website. 

https://www.affiliatemarketingstartgids.nl/casestudy-update-6-februari/

En zelf ben ik best wel tevreden over de teksten. Krijg er nu 7 per week en de website groeit al aardig. Wel ga ik stoppen met de website direct naar het product te verwijzen. Maar ga ik dat naar een e-book doen die te downloaden is voor een e-mail adress. Een beetje kijken wat het beste werkt. 

Ik weet dat dit jaar een hoop gaat veranderen! 
Ben ook begonnen met 2 keer per dag te posten op social media en merk dat ik nu 20 bezoekers per dag krijg. Dat vindt ik al best netjes. En score bij google gaat omhoog
5 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer 5 maanden geleden geplaatst
Teksten gaan nu wel lekker, kan het nu al 2 maanden vol houden om 7 artikelen per dag te posten. Het organisch verkeer via social media begint al een beetje aan te trekken. Nu ik al enige tijd met affiliate marketing bezig ben begin ik het van hobby naar Bussiness te zien. Hierdoor ga ik nog meer doen voor de website. Het aantal vertoningen begint al toe te nemen. Heb alleen nog niet heel veel organische bezoekers. Maar dat kan ook komen doordat de website nog op een gem positie van 80 bij google staat. Verder druk bezig met het opbouwen met waardevolle content. Zouden jullie kunnen kijken of ik het op dit moment goed aanpak? 

Met vriendelijke groet, 
Jeffrey Keijzer
Sieto vd Heide 5 maanden geleden geplaatst
Hi Jeffrey,
verkeer krijgen is stap 1; fijn dat je al wat meer bezoekers krijgt.
Daarna wordt het zaak om verkeer vast te houden en richting je CTA te sturen. Als je dat wilt bereiken, dan vraag ik me af waarom je de afleiding van Google Adsense banners op je site hebt?
Jeffrey Keijzer 4 maanden geleden geplaatst
Omdat ik een tijdje niets van mij heb laten horen. 
Wil ik bij deze al een klein beetje goed nieuws delen. 
Afgelopen maand had ik 11 organische bezoekers op mijn website. 
Nu is het net 6 Maart en staat de teller al op 9. Er begint nu dus langzaam aan een stijgende lijn in te zitten. Verkopen zijn er nog niet. Maar ben ondertussen al 3 weken met iedere dag een waardevol artikel te schrijven van +/- 1000 + kwalitatieve teksten. Ben benieuwd hoelang het duurt voordat de website nu gaat ranken. Maar in 1 week ben ik al van gem positie 79,5 naar 77,9 gegaan. Dus vindt dat al een mooie prestatie. Nu door met iedere dag 1 artikel publiceren en zoveel mogelijk waarde bieden. Kijken hoe het dit jaar zal gaan. Het begint langzaam aan een routine te worden om zoveel mogelijk tijd in de website te stoppen. Ben benieuwd waar dit mij gaat brengen. Ik zal jullie op de hoogte houden!
Klaas Koopman 4 maanden geleden geplaatst
@jeffreykeijzer​ Tof dat je dit met ons deelt. Wel ben ik erg benieuwd naar jouw site, pagina's en niche, want meestal rank ik toch al aardig met 21k aan woorden. Wellicht leuk om een review te doen op deze site, zodat we je advies kunnen geven waar mogelijk?
Jeffrey Keijzer 4 maanden geleden geplaatst
@klaaskoopman​, thanks, het gaat over de website www.bewustengezondleven.nl 
Hierbij ben ik mij nu aan het focussen op de sub niche koolhydraatarm. Daarnaast kwam ik een mega waardevol artikel tegen over zoekwoord onderzoek. En ben mij nu gaan richten op laaghangend fruit. Dus ben benieuwd.

https://www.bewustengezondleven.nl/mindset-veranderen-om-succesvol-af-te-vallen-zo-doe-je-dat/

Op dit moment staan er 72 artikelen online!
Let me know 

Met vriendelijke groet, 
Jeffrey 
reactie op @jeffreykeijzer:
Klaas Koopman https://www.bewustengezondleven.nl/koolhydraatarm-eten-zo-doe-je-dat/ je staat voor die pagina al in de top 20 voor een zoekterm met zoekvolume rond de 500, dus dat doe je goed. Wel zou ik je content nog meer uitbreiden en versterken!
4 maanden geleden

Beantwoorden

Bas Vd 4 maanden geleden geplaatst
Zou wel echt wat doen aan je layout want vind hem echt heel rommelig.

Echt heel veel afleiding, leest niet fijn.

Onder je menu ook erg rommelig.

Zou artikel waar klaas naar linkt ook wat meer 'aankleden'  en verbeteren, denk daar nog veel te verbeteren valt en als je daar al mee in de top 20 staat zie ik zeker kansen om in de top 10 te komen.

72 artikelen is vrij veel voor het aantal bezoekers je hebt. Dus misschien is het meer een kwestie van focussen op kwaliteit ipv kwantiteit. 

1000 is een leuke richtlijn maar het is echt zo afhankelijk van het keyword. Maar iig knap je het tot 72 artikelen hebt weten te schoppen dat zullen er veel je niet na doen.
Jeffrey Keijzer 4 maanden geleden geplaatst
@bas-nl​ en @klaaskoopman​, thanks voor het antwoord en de feedback. Nu moet ik zelf zeggen dat ik zelf sinds 3 weken zelf ben gaan schrijven in plaats van uit besteden. Nu is de link die ik zelf heb gedeeld bijvoorbeeld een artikel wat ik zelf heb geschreven. Is die goed of is die toch nog niet zo?

Sinds dat ik zelf 7 artikelen per week ben gaam schrijven is mijn website ineens flink gaan stijgen
Jeffrey Keijzer 4 maanden geleden geplaatst
Mijn top resultaat dat ik 1 keer behaald heb is op dit moment dat ik een artikel online gezet had en binnen 10 minuten in de top 10 stond. Daarna was hij wel gezakt :o
Jeffrey Keijzer 4 maanden geleden geplaatst
Wat zouden jullie doen? 
Op dit moment heb ik een beter idee gevonden, zodat ik betere teksten online kan zetten. 
Mijn vriendin heeft het voor elkaar gekregen om zonder enige seo optimalisatie een tekst binnen een half jaar op positie 1 in google te krijgen. Maar dat was zonder enig idee te hebben wat ze deed. Enige wat ze gedaan heeft is een monster artikel plaatsen van 2200 woorden. Zelf probeer ik nu bij mijn eigen teksten op rond de 1200+ woorden te zitten en op dit moment probeer ik er 2 per dag te schrijven. Doe dan onderzoek en maak er een storry telling blogbericht van. Helemaal seo geoptimaliseerd. Maar zij wil mijn teksten nu dus nakijken en verbeteren, waardoor de teksten dus beter worden. 

Nu ben ik een voorraad aan het maken zodat ik 7 artikelen heb staan en haar 1 week de tijd kan geven om alle teksten na te kunnen kijken zodat ik 7 teksten online kan zetten. 
Zouden jullie nu gaan voor het optimaliseren van mijn teksten of even die voorraad aanmaken en dan vervolgens 1 artikel te schrijven om andere teksten te optimaliseren en uit te breiden? 

Hoop van jullie een klein beetje advies te krijgen. Probeer nu ik zelf teksten schrijf wel zoveel mogelijk waarde te bieden en ben daardoor ongeveer 3 uur per tekst kwijt. 
Vanaf volgende maand ga ik naar een 36 urig contract toe in plaats van de 48 uur die ik nu werkte en deze tijd te investeren in betere teksten. 
Maar als ik minder dan 80 uur per week werk, voelt dat alsof ik tijd weggooi.

Wat zouden jullie doen om de website beter te laten groeien?
Jacko Meijaard 4 maanden geleden geplaatst
Een combinatie van. En oudere teksten optimaliseren + nieuwe teksten plaatsen.
Jeffrey Keijzer 4 maanden geleden geplaatst
Thanks Jacko, hebben jullie nog tips hoe je de sterkte van een tekst kunnen meten?
Sieto vd Heide 4 maanden geleden geplaatst
Ranking in Google is natuurlijk de beste indicator van de sterkte van een tekst. Tools als Yoast voorspellen hoe goed je theoretische SEO optimalisatie is.

Uiteindelijk moet je website vindbaar zijn (SEO) maar ook gevonden worden (mensen).
reactie op @sieto:
Jeffrey Keijzer @sieto, vindt je deze sterkte van de tekst dan in bijvoorbeeld bij fetch as google, en kan je op basis daarvan zien hoe sterk de tekst is? Of zijn er ook andere mogelijkheden om de sterkte van de tekst te ontdekken?
4 maanden geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide hoezeer richt je je op 'de bolletjes' van Yoast?
4 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @sieto, ik zorg er altijd voor dat de tekst lekker leesbaar is voor de bezoeker en tegelijkertijd probeer ik alle bolletjes groen te krijgen in combinatie met waardevolle content!
4 maanden geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide dan ben je in dat opzicht goed bezig, toch? Als je 'totaal' bolletje groen is dan is de tekst in ieder geval 'goed genoeg'.

Zelf richt ik me ook altijd erg op de 'readability score', die probeer ik zo hoog mogelijk te krijgen. Ik vind die heel belangrijk omdat het een voorspelling is van hoe gemakkelijk je bezoeker je tekst leest en dus ook hoe lang hij blijft - bijvoorbeeld t/m je CTA.
4 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @sieto​, thanks denk dat daar nog winst valt te behalen. Maar bij welke readability score zeg jij, ja dat is goed genoeg? Ik probeer die wel altijd groen te krijgen. Maar zie dat de score ook boven groen nog hoger kan komen!
4 maanden geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide ik bedoel vooral de Flesh Reading Score, die probeer ik zo hoog mogelijk te krijgen.
4 maanden geleden

Beantwoorden

Bert van den Einden De Yoast plugin is een goede tool om te checken of je tekst SEO friendly is, maar staar hier niet TE blind op.

Heb meerdere artikelen (net gecheckt) waarbij ik meerdere rode bolletjes heb en gewoon 1e en 2e posities heb in Google.

Yoast is handig als extra controlemiddel maar het moet niet TE leidend zijn.

Mijn advies is dan ook: Ga niet continue je teksten aan blijven passen totdat je alleen maar groene bolletjes hebt.

Verder: Goed bezig, keep on going en schrijf waardevolle tekst voor de bezoekers!
4 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer Thanks voor dit antwoord. Het harde werken wordt beloond. Nu heb ik 12 organische bezoekers terwijl ik er vorrige maand in de hele maand 11 organische bezoekers zijn. Ik ga voor de 30 organische bezoekers deze maand
4 maanden geleden

Beantwoorden


toon 7 overige reactie(s)
Jeffrey Keijzer 4 maanden geleden geplaatst
Wel mooi om te zien trouwens, ondanks dat nog niet alle pagina's goed geoptimaliseerd zijn. Heb ik met mijn website al een punt bereikt waar ik super trots op ben. Zo heb ik vandaag op 8 Maart al evenveel organische bezoekers binnen gekregen als dat ik de hele maand Februari heb gekregen! Ben benieuwd wat dit gaat doen als ik snel aan de slag ga met het optimaliseren van de teksten!
Coen Olde Bijvank 4 maanden geleden geplaatst
Dit is echt één van de meest waardevolle topics van het Internet Succes Gids forum.. heel veel ervaringen van echte mensen met een realistisch beeld, heerlijk en zo waar allemaal!!

Jeffrey Keijzer 4 maanden geleden geplaatst
Onder het mom van dit topic vullen om mijn vooruitgang te boeken, merk ik nu al dat ik niet alleen met mijn website aan het groeien ben. Maar het effectief met deze website aan de slag te zijn zorgt ook voor persoonlijke ontwikkeling waar ik dit jaar enorm op wil gooien. Heb besloten om nu zoveel mogelijk zelf te doen. Heb nu een grote vooruitgang omdat mijn vriendin mij meer en meer begint te steunen. Er is voor mij niets belangrijkers dan een relatie te hebben waarin je samen iets op kan bouwen.

Nu mijn vriendin gezien heeft dat ik zelf zo fanatiek aan de slag ben, vindt zij het nu ook leuk om mij te helpen. Zo kan ik de teksten zelf schrijven, leren om minder commercieel over te komen maar ook meer te kunnen verkopen. Zo kreeg ik laatst een compliment dat ik een super mooie cross sell deed. Alleen dat was via de telefoon. Dit heeft mij wel een kick gegeven en probeer ik dus ook in mijn teksten te verwerken. Daarnaast begin ik de kracht van consistentie te merken. 

Ga bijna van 48 uur voor de baas en 21 uur voor de baas naar 36 uur voor de baas en 30 uur voor blog toe en probeer dit steeds meer af te bouwen. Leven van het internet is een missie die ik ga volbrengen. Kan mijzelf alleen niet altijd aan mijn planning houden waardoor het soms lastig is om meer dan 9 artikelen per week te schrijven. Probeer altijd mijn focus te leggen op kwaliteit waardoor mijn website nu in 1 week tijd van 79,9 gem naar 79,3 is gegaan. En ik krijg nu dagelijks 1 of 2 organische bezoekers. Dus begin al tevreden tr worden. Het gaat niet om. Veel werken maar zo efficient mogelijjk
reactie op @jeffreykeijzer:
Willem van der Heijden Geweldig om je motivatie te horen en zien Jeffrey! 
4 maanden geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide Stap voor stap, Jeffrey. Goed om te zien dat je doorzet!
4 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer There is no way back, Ik heb er al zoveel tijd en energie in gestopt. Dan is er bij tegenvallende resultaten geen mogelijkheid van opgeven, maar het stuur bij draaien en harder gaan! Binnen 1 jaar wil ik een full-time inkomen hebben. En heb daar alles voor over. Zodat ik nooit meer als loonslaaf hoef te gaan werken. Kijk heel vaak naar video's van when life hits you en dat geeft mij een enorme boost om harder te werken. Pain is temporarily en als het lukt ben ik super trots op mijzelf. Wie meer vrijheid wilt, zal daar de prijs voor moeten betalen. En aangezien ik nu al 14 organische bezoekers heb. Geeft dat al een grote kick. Nu valt het mij wel op dat er dan nog niet heel veel mensen zijn die daadwerkelijk doorklikken op de paypro link. Maar ik weet niet of dat komt omdat er te weinig bezoekers zijn. Afgelopen 6 maanden 51 kliks op paypro waarvan er afgelopen maand 21 waren. Maar weet niet of ik daarmee op de goede weg ben
4 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Jeffrey Keijzer 4 maanden geleden geplaatst
Nu ik enige tijd bezig ben begin ik mij ondertussen wel een ding af te vragen. 
Ik wil zoveel mogelijk doen voor de website en probeer strax 8 kwalitatieve artikelen per week te schrijven. Nu vroeg ik mij alleen af. Wat is consistentie precies? Stel dat ik de ene dag in de ochtend en de andere dag op de avond of 2 keer per dag iets zou posten. Maar dat het posten niet op exacte tijden gebeurd. Wordt dit dan alsnog als consistentie gezien? Of kan je beter gaan voor altijd in de ochtend of altijd in de avond iets posten? Wat zouden jullie aanraden?

Iedere dag 1 artikel publiceren lukt nu nog steeds makkelijk. Meestal zijn dit artikelen van ongeveer duizend woorden. En de website begint langzaam aan al hoger te ranken in google. Het is een heel gaaf leer process. Wel valt het mij op dat nu ik een goede afspraak met mijn vriendin heb gemaakt dat het voor mij 200% motivatie geeft. Ondertussen begint mijn website niet alleen maar een website te zijn. Maar begint dit echt mijn levensstijl te worden. Heb nu wel spijt dat ik vorrig jaar niet zo fanatiek aan de slag ben gegaan als hoe ik er nu mee bezig ben. Want wie weet waar ik had gestaan als ik er vorrig jaar vol gas voor was gegaan. Maar wat geweest is, is geweest. Ondertussen volop aan het knallen om er dit jaar wel een succes van te maken. Ben benieuwd waar dit mij in de toekomst brengt!
reactie op @jeffreykeijzer:
Bas Vd Overdenk het allemaal niet.

Post gewoon als je een goede post klaar hebt.
4 maanden geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide Plan je vooruit met berichten of druk je handmatig op de 'publiceer-knop'?

Als je zoveel schrijft dan zou ik zeker gaan plannen en dan kun je elke keer hetzelfde tijdstip aanhouden.
4 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @sieto​, welke plan tool kan ik hier het beste voor gebruiken? 
Op dit moment publiceer ik inderdaad handmatig. Maar denk dat ik misschien nog een tekst extra kan schrijven in plaats van handmatig publiceren. Als ik naar hubspot kijk, valt het mij op dat er voornamelijk gezocht wordt op de teksten die al op de website staan. Hoe ouder de tekst hoe meer organische bezoekers er komen. En het 7 dagen per week publiceren zorgt er nu al voor dat er een mooie vooruitgang in google te zien is. Dit geeft mij extra motivatie. Op naar een financieel onafhankelijk leven waarin ik 50 uur voor mezelf in plaats voor anderen kan werken!
4 maanden geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard WordPress berichten inplannen kan gewoon via WordPress zelf > https://www.internetsuccesgids.nl/wordpress-bericht-inplannen/
4 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @jacko, thanks. Maar er zijn ook tools om de berichten automatisch te delen met social media toch? Ben alleen wel bang dat als ik het publiceren ga automatiseren dat ik  te vergeet achtig ben en dan vergeet om de gepubliceerde tekst via fetch as google aan te melden. Geeft dit nog nadelige effecten?
4 maanden geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Die tools zijn er zeker, maar maak ik geen gebruik van.

Wat me overigens opvalt is dat je op elk antwoord wat er gegeven word, een nieuwe vraag komt (wat helemaal nog niet van toepassing is). Wees niet zo bang, probeer het, doe het. 
4 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @jacko, thanks. Ik heb last van faalangst en zit vol met motivatie om hier een succes van te maken. Maar zie nu wel al dat er een verandering komt met het aantal bezoekers. Maar het is nog niet zo'n grote vooruitgang dan dat jij bijvoorbeeld met je case studie hebt. Maar misschien komt dat ook doordat het een concurrende markt is. Heb er alles voor over om er er een succes van te maken. En de ervaring van andere internet marketeers helpt mij hierbij enorm. Ben super nieuwsgierig en wil graag alle fijne kneepjes van het vak leren! 
4 maanden geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide plan gewoon met de functionaliteit die Wordpress daarvoor biedt. Als je elke dag op hetzelfde moment publiceert, zet dan in je agenda wanneer je je evt. andere acties (fetchen etc.) moet doen. Maakt ook niet zoveel uit wanneer je dat doet, indien op dezelfde dag zit je altijd goed.
4 maanden geleden

Beantwoorden

Willem van der Heijden Een tool voor het plannen van berichten op social media is Buffer (https://buffer.com/)


4 maanden geleden

Beantwoorden


toon 8 overige reactie(s)
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
Ik heb al enige tijd niet meer op dit topic gereageerd. Maar ik mag tot nu toe wel al een klein beetje trots zijn op mijn website. Ik besef me heel goed dat er nog heel veel werk aan de winkel is. Maar ik begin wel al een positieve vooruitgang te boeken met mijn website. Waar ik vorige maand 11 organische bezoekers heb gehad. Is deze maand nog niet voorbij. Maar ik merk al dat er enige vooruitgang in zit. Ondertussen staan er 96 blogberichten online en tijdens het schrijven heb ik altijd wel een nieuw idee waarover ik wil gaan schrijven. Het aantal bezoekers valt ten opzichte van het aantal blogs valt mij op dit moment nog wel een beetje tegen. Maar ik merk dat er de laatste tijd wel al een mooie stijging is geweest in google. Nu heb ik van 7 artikelen posten per week al een echte routine gemaakt. En ik merk dat mijn teksten steeds beter beginnen te worden. Heb wel spijt dat ik het in het begin misschien nog niet helemaal goed aangepakt heb. Maar daarentegen ben ik mij nu volledig aan het richten op kwalitatieve goede artikelen welke ik zoveel als mogelijk op het laaghangende fruit laat focussen. 

Wel heb ik een vraag omdat de organische bezoekers nog een klein beetje uit blijven en de website al een aantal dagen op een gemiddelde positie van 74,2 blijft hangen. 
Ben ik nog steeds op de goede weg? Of zijn er dingen die ik beter anders aan kan pakken? 
Het enige wat ik mij kan bedenken is op dit moment gaan proberen om van de 7 artikelen af te stappen en naar de 10 artikelen per week te gaan zodat de website nog een stapje harder groeit! Hierbij probeer ik altijd zoveel als mogelijk waarde te bieden. Daarnaast probeer ik altijd ongeveer duizend woorden te schrijven. Maar hierdoor merk ik dat er veel waardevollere teksten komen. Hebben jullie nog tips?
Jacko Meijaard 3 maanden geleden geplaatst
Hi Jeffrey,

Ik denk dat het heel belangrijk is om te beseffen dat het niet om het aantal artikelen wat je op je site plaatst gaat, maar de kwaliteit hiervan.

Liever 1 super goed artikel, dan 10 kleine, matige artikelen met weinig waardevolle informatie. Zeker in de gezondheid/afvallen niche.
Paco Vermeulen 3 maanden geleden geplaatst
Het aantal bezoekers ten opzichte van de hoeveelheid content is laag inderdaad.

Richt je je op zeer competitieve zoektermen?
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
Ik liet een lange periode mijn teksten schrijven. Nu ik zelf ben gaan schrijven ben ik mij gaan richten op lage concurentie. En weinig resultaten in google maar wel zoek potentie. Hierdoor zijn de bezoekersaantallen hard gegaan. Alleen nu heb ik dus eigenlijk een slechte start gehad en ben ik aan het proberen door me te richten op laaghangend fruit om mijn hele website een boost te geven. Zodat daarna ook de concurerendere zoekwoorden gaan ranken. Maar ben zelf nu pas 2 maanden effectief zelf aan het schrijven. Dus heb een achterstand opgelopen. Nu hoop ik dat mijn website strax wel wat meer authoriteit gaat krijgen en dat de zoekwoorden met een hoger zoek volume ook harder gaan.

Daarnaast ben ik zelf uitgebreid zoekwoord onderzoek aan het doen en veel meer concurrentie onderzoek. Kijken naar waar ik mijzelf kan onderscheiden van andere teksten die hoog scoren. Ik merk onder tussen wel dat er meer bezoekers en daarbij meer kliks op paypro komen. Maar ik vraag mij af of ik op dit moment nog goed op weg ben om mijn missie te behalen. 

Als ik naar de laatste maand kijk, zie ik dat er in totaal 11 kliks op paypro zijn geweest waarvan er 6 van deze week afkomstig zijn. Maar denken jullie dat ik als ik nu 10 artikelen ga schrijven, dat ik nog op tijd ben om mijn doel te behalen? Wat een full-time inkomen is in Oktober. Ik zie mijn website nog niet als een business maar eerder als levensstijl. Het belangrijkste in mijn leven! 
Paco Vermeulen 3 maanden geleden geplaatst
Ik heb je reactie een paar keer gelezen, maar heb echt geen idee hoe ik erop moet reageren om je te helpen. Bovenal denk ik dat je een paar stappen terug moet nemen om je focus te verleggen van fabrieksmatige input-output naar een plan waaraan je werkt.

Met het aantal clicks dat je beschrijft ga je natuurlijk nooit een full-time inkomen verdienen in oktober. Dat lijkt me ook geen doel op zich. Ik denk dat je op de goede weg bent in die zin dat je consistent lijkt te werken aan je site (dat doen veel mensen niet). 

Maar zoals Jacko ook aangaf; kwaliteit boven kwantiteit.
Klaas Koopman 3 maanden geleden geplaatst
Ik vind het voornamelijk vreemd dat je (vele) teksten aan het schrijven bent en dan 'Daarnaast ben ik zelf uitgebreid zoekwoord onderzoek aan het doen en veel meer concurrentie onderzoek.'.

Een uitgebreid zoektermenonderzoek is nodig om daarna kwalitatieve teksten te schrijven. Begin daar dus mee en zorg dat je op basis daarvan een contentplan maakt. Ik heb hier ergens een post staan waar ik dat wat beter uit leg. Maar zorg eerst voor een zoektermenonderzoek + plan, ga daarna pas schrijven!
reactie op @klaaskoopman:
Jeffrey Keijzer @klaaskoopman, thanks. Ja, misschien heb ik het verkeerd geformuleerd. Maar ik heb nu een lijstje met 90 zoekwoorden waarover ik kan schrijven. Als ik de tekst ga beginnen. Ga ik altijd eerst kijken hoeveel er naar die onderwerpen gezocht wordt, hoeveel concurrentie er is en hoeveel pagina's er in google op dat zoekwoord bestaan. Dit doe ik door te zoeken via google zoekwoorden planner. Daarna ga ik pas echt schrijven. Ik probeer in de geschreven artikelen zoveel mogelijk informatie te bieden. En het liefst wil ik dit zo een jaar vol houden. Als ik thuis ben weet ik echt niet wat ik moet doen als ik niet met de website bezig kan zijn. Maar ik ga nu naar minder uren op werk toe. Dat betekend dat ik veel meer tijd in de website wil stoppen en video's wil kijken om van te leren op seo en content gebied
3 maanden geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman Pas je strategie iets aan Jeffrey. Kijk niet alleen naar zoektermen als losse woorden, maar groepeer ze (zoals ik al zo vaak zeg op dit forum; kijk naar user intent). Maak per groepering aan zoektermen een kwalitatieve pagina. Ik scoor bijv. met een enkele pagina voor 100den zoektermen (long en shorttail) door deze aanpak.

Je hoeft ook niet te kijken naar hoeveel pagina's er in Google op die zoektermen staan, kijk alleen naar de top 10 en of je die kunt verslaan (kun je beter content maken, betere backlinks, betere autoriteit etc).

Aangezien je al even bezig bent, wil ik best eens kijken naar je huidige SEO plan om je wat op weg te helpen. Wellicht kunnen we dat als case op ISG forum plaatsen, zodat meer een betere start maken?
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @klaas koopman, jij barst van de goede informatie en goede ideeën + heldere uitleg. Hier heb ik zeker interesse in. Er is voor mij geen weg meer terug om er een succes van te maken. En bovendien ben ik gek op case studies. Dit lijkt mij een hele interessante combinatie! 
3 maanden geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman @jeffreykeijzer​; Laten we het gaan doen. Start even een nieuw topic met daarin jouw url en huidige SEO plan. Probeer het zo uitgebreid mogelijk te plaatsen, dan kom ik hier zsm op terug. Let wel ik doe dit in mijn vrije tijd, dus het kan even duren voordat ik reageer.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @klaaskoopman​, ik kom hier morgen op terug. Vandaag is mijn vriendin jarig. Dus ik heb even andere prioriteiten 
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @klaaskoopman​, sorry ik had gezegd dat ik gisteren terug zou komen op de case studie. Maar ik moest gisteren eerst tot half 6 werken en toen ik halverwege de 2de tekst aan het schrijven was. Was het al 1 uur terwijl om 6 uur de wekker ging. Ga strax eerst even twee artikelen afmaken en dan kom ik terug op de case studie. 
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 5 overige reactie(s)
Piet Hein Bouwkamp 3 maanden geleden geplaatst
Yep, het is in dit geval niet harder werken, maar eerst slimmer gaan werken. 

Pas als je gefundeerd weet dat je goed bezig bent kan je echt gas gaan geven. 

Momenteel sta je zogezegd met spinnende bandjes voor het verkeerslicht ;)
Patrick Woninck 3 maanden geleden geplaatst
Zoals ik het nu een beetje lees ben je echt super goed bezig Jeffrey!

Klasse man!!

Onthoud dat ranken in Google tijd nodig heeft 

Wat ik bij mijzelf heel erg terugzie is dat het ongeveer 6 maanden tot een jaar duurt tot een artikel begint te ranken.

Gaat nu de laatste tijd wel sneller, maar het is toch nog steeds de stelregel die ik voor mijzelf aanhoud.

Alle artikelen die je dus nu schrijft gaan veel later pas ranken.

Als je goed zoekwoorden onderzoek doet en je schrijft kwalitatieve artikelen hierover ben ik er vrijwel zeker van dat jij over een jaar opeens een keiharde gigantische boost in bezoekers gaat zien.
reactie op @patrickwoninck:
Jeffrey Keijzer @patrickwoninck​ precies dit is mijn achterliggende gedachte waarom ik voor 10 artikelen per week wil gaan!

Het enige nadeel dat ik waarschijnlijk snel ga hebben is dat ik ga verhuizen en dat ik een weekje niets kan doen. Voor die tijd wil ik een backup gemaakt hebben zodat ik alsnog 7 artikelen kan posten
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
Ondanks het geen succes is met betrekking tot het online ondernemen. Is het wel een succes met grote gevolgen waardoor ik lekkerder in mijn vel ga zitten. Helaas kom ik hierdoor wel alleen toe aan het schrijven van 7 artikelen en wordt het even iets lastiger om de case studie te gaan starten met @klaaskoopman​. Maar mijn missie om binnen een jaar naar een full-time inkomen te krijgen om zo een eigen plekje te krijgen wordt een klein beetje veranderd. Het zou zomaar kunnen dat ik vanaf volgende maand ga verhuizen. Nu mag mijn cosistentie van de artikelen die ik ga plaatsen niet dalen. Dus ga ik mij focus op dit moment nog leggen op het schrijven van teksten. En als ik eenmaal verhuisd ben ga ik de case studie starten! Op naar een positief leven met internet marketing als hobby!
 
reactie op @jeffreykeijzer:
Rianne   Ik zou juist zo snel mogelijk de case studie met Klaas starten, Jeffrey. Ik denk dat het heel waardevol zal zijn en je daarmee eerder bij je doel kunt komen.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Eens met wat @rianne​ zegt!
3 maanden geleden

Beantwoorden

Piet Hein Bouwkamp Precies mijn gedachte @rianne
3 maanden geleden

Beantwoorden

Bas Vd Weet wel zeker.

Je hebt geen 7 artikelen per week nodig om naar een fulltime inkomen te gaan in een jaar.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer Het nadeel van minder artikelen schrijven is dat mijn vriendin minder werk heeft. Dus ik wil 7 artikelen blijven schrijven. Maar ga vanavond en morgenochtend een tekst schrijven en daarna content planning schrijven 
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard @jeffreykeijzer​ vanwaar die focus op het moeten schrijven van 7 artikelen per week? Vier mensen hierboven raden je aan je prioriteiten te verleggen, en toch blijf je je focussen op het moeten schrijven van 7 artikelen?
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @jackomeijaard​, de drang om op 7 artikelen per week heeft te maken met mijzelf. Op het moment dat ik een dag niet schrijf of niet kan publiceren, dan voel ik mijzelf alsof ik een dag gefaald heb met het opbouwen van mijn business. Bovendien ken ik mijzelf en als ik dan 1 keer niet post dan komt mijn business in een vergeet hoekje te liggen. Dit terwijl ik in mijn gedachte heb hier ooit een succes van te maken. Het gaat maar daarom ook niet direct om het aantal artikelen. Maar meer dat ik geen uitstel gedrag wil hebben. Uiteindelijk werkt op routine basis werken beter voor mij
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Maar je doet toch geen hele dag over een artikel? 
Kun je het niet beter iets slimmer indelen?

Bijvoorbeeld de maandag pakken om 7 artikelen te schrijven. Vervolgens plan je deze in zodat er elke dag 1 artikel online komt.

De rest van de dagen hou je je dan bezig met andere dingen om je site te laten groeien.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @jackomeijaard​, nee dat klopt. Maar naast dit blog ben ik op dit moment ook nog 40 uur per week werkzaam als loonslaaf. Maar ik kan mijn tijd misschien wel beter indelen. Prioriteiten stellen! Nu doe ik gemiddeld 3 uur per artikel

Uiteindelijk is het streven om zoveel mogelijk resultaten te behalen binnen het jaar
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer Vandaag loop ik voor op mijn schema en morgen een dag vrij. Dus ga vanavond/vanacht het topic eindelijk openen. En vooral nadenken over hoe ik het beste verder kan gaan met mijn content plan. En ik geef jullie gelijk. Eerst was ik van plan om 10 teksten per week te gaan schrijven. Maar ik blijf wel bij de 7 en verder zo slim en efficiënt mogelijk werken. Het op routine matige basis hiermee bezig zijn voelt alsof ik iets op aan het bouwen ben waar ik aan het einde van het jaar trots op kan zijn. Ik ken mijzelf en als ik in December weer geen geld heb wordt ik knetter gek. Hoop dat ik nog op tijd ben om er een klein beetje mee te gaan verdienen
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 9 overige reactie(s)
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
Ondanks dat mijn website nog niet heel erg gegroeit is. Besef ik mij dat deze business mij op persoonlijk vlak wel al enorm aan het helpen is. Vroeger dacht ik op dezelfde manier als dat er met internet marketing geldt. Alleen toen probeerde ik dit door middel van poker en gokken te bereiken om zo steeds meer geld te kunnen investeren. Maar dit heeft mij eerder naar de. Klote geholpen dan er succesvol mee te worden. Daarnaast ben ik door actief bezig te zijn met de business op het punt gekomen dat ik het leven weer leuk vindt. Kortom dit zijn best wel dingen waar ik door mijn blog wel enorm trots op kan zijn. Nu doorknallen om er naast alleen op persoonlijke vlakken iets positiefs van te maken en hier ook op financieel gebied iets moois van te maken. Maar voor mij is persoonlijke groei ook mega belangrijk
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 25 November 2018 om 23:19
Aantal lezers 191
Aantal reacties 165