waarschuwing in Sitemapindex

Laatste reactie 13/07/2016 16:55 door Joyce
· Markeren als ongelezen
Joyce Broos 4 jaar geleden geplaatst
Hoi Jacko,

In de sitemap index,worden er 3 waarschuwingen gegeven.

Dit is wat er staat:

Sommige URL's die worden vermeld in deze sitemap hebben een lange responstijd. Dit kan duiden op een probleem met uw server of met de inhoud van de pagina.

Hoe denk je dat dit komt en wat zou ik hieraan kunnen doen?
🔥 Jacko Meijaard 4 jaar geleden geplaatst
Als eerste wil ik even zeggen dat je jezelf niet al te veel moet aantrekken van deze melding (als je content goed is). Ik merk dat veel mensen veel te veel aandacht geven aan elke melding die er verschijnt. Zolang je content goed is en je regelmatig nieuwe content plaatst, heb je in principe niks om jezelf zorgen om te maken (en je website natuurlijk online is).

De melding die je krijgt is omdat je website er soms lang over doet om bepaalde pagina's te laden. Dit ligt aan je hosting. Je kunt eens contact met je hosting nemen en kijken wat er eventueel fout gaat, of wat de oplossing kan zijn.

De snelheid van je website is an sich wel een belangrijke factor van je website, dus probeer met je hosting tot een oplossing te komen. Misschien upgraden naar een beter/sneller pakket.

Hosting van Versio is vaak niet erg snel, vandaar dat ik in de training ook aanraad om een hosting bij Neostrada aan te schaffen.
Joyce Broos 4 jaar geleden geplaatst
Dank je wel voor je uitgebreide uitleg.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 13 July 2016 om 16:23
Aantal lezers 12
Aantal reacties 3