Waarom ik (nog) weinig doe met crypto

Laatste reactie 25/06/2019 07:09 door Yvonne
· Markeren als ongelezen
Mark de Vries 4 maanden geleden geplaatst
Mijn bezoekersaantallen stijgen nog elke dag en er zitten ook steeds meer crypto boys (en girls) tussen. Zeker nu Bitcoin weer in de lift zit. Op mijn blog schrijf ik er weinig over, omdat ik simpelweg weinig crypto trades maak. In mijn nieuwste blog leg ik uit waarom dat is. Wellicht interessant leesvoer voor de mensen hier: https://tradewinst.nl/crypto-trading/

Disclaimer: Ondanks dat ik misschien op sommige punten negatief ben in dit artikel, ben ik groot voorstander van blockchain technology en het hele idee van een decentraal systeem spreekt me enorm aan. Maar zeker voor beginnende traders beleggers zit de huidige cryptomarkt ook vol met valkuilen, die niet altijd even goed belicht worden.
Thijs Blankestijn 4 maanden geleden geplaatst
@tradermark​ zit ik op je verkooppagina te kijken, zie ik bij de reacties die je daar neergezet hebt staan "ik zei toch, je moet luisteren naar die baardaap van tradewinst". Goud dat je dat erbij gezet hebt. 
reactie op @thijsblankestijn:
Mark de Vries Hahaha, ja ik wilde testimonials uit meerdere invalshoeken gebruiken. Dus ik heb een combinatie gebruikt van Twitter, forumberichten een daadwerkelijke reviews over mijn cursus. Dit geeft in mijn ogen het beste beeld van mijn expertise en hoe ik met beleggen om ga. Daarnaast is het een van de trades waar ik het meest trots op ben, dus die moet er sowieso tussen. 😊
4 maanden geleden

Beantwoorden

Thijs Blankestijn Je begrijpt dat ik je nu blijf zien alas 'die baardaap van tradewinst', toch?
4 maanden geleden

Beantwoorden

Mark de Vries 😂 Dat is prima Thijs!

giphy.gif
4 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Yvonne Ruckert 3 maanden geleden geplaatst
Ha Mark,

interessant! Ben je een trader? Heb je nog adviezen? Ik zou graag willen beginnen met traden, maar weet niet waar ik moet beginnen te zoeken. Heb je nog tips voor mij?
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 28 May 2019 om 17:04
Aantal lezers 66
Aantal reacties 6