Vraag over website

Laatste reactie 23/10/2018 08:48 door Jeroen
· Markeren als ongelezen
nico Blesgraaf 8 maanden geleden geplaatst
Goedenavond allemaal,  Ik ben Nico blesgraaf en heb de video´s al een aantal keer gezien maar het blijft moeilijk voor mij en heb geen idee waar ik moet beginnen.
Mijn vraag is nu.   Maken de meeste mensen nu zelf een website of laten jullie dat doen.  Je krijgt zoveel informatie dat je gewoon niet meer weet waar je moet beginnen.
Ben ik nu de enige die daar last van heeft of zijn er meer mensen?  Een website laten maken is best nog wel prijzig maar als ik daar mee van start kan gaan en het terug verdien is dat prima voor mij.   Wie helpt mij op de rails.
reactie op @nicoblesgraaf:
Sieto vd Heide Hi Nico, ik volg zelf niet de AMR (ik ben zo iemand die zelf een site maakt), maar staat daarin niet juist stap-voor-stap beschreven hoe je een site kunt beginnen?
8 maanden geleden

Beantwoorden

Jan M 8 maanden geleden geplaatst
Niet te snel en alles tegelijk willen Nico, dan is de informatie misschien wat beter op te nemen. Hoeveel uur ben je er al mee bezig geweest? 

Zie het echt als een lange termijn project. Elke dag een stapje verder. Zelfs die mensen die hier al serieus geld verdienen via het internet, waren uren bezig met de eerste site (exclusief het kijken van alle video's en andere studie).
reactie op @janm:
Klaas Koopman Maak van die uren gerust weken / maanden / jaren!
8 maanden geleden

Beantwoorden

Jeroen Santing 8 maanden geleden geplaatst
Met het Marketheme heb je zo een site online en hoef je alleen maar te denken aan de vulling ervan (Content)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 22 October 2018 om 21:40
Aantal lezers 28
Aantal reacties 5