Vraag over blogberichten en SEO

Laatste reactie 02/04/2022 12:10 door Jacko
· Markeren als ongelezen
Janna Schouten 3 maanden geleden geplaatst
Hoi, je moet dus veel en waardevolle content plaatsen om hoger in Google te komen. Maar als je hoog in Google staat, is dat dan met al je berichten of alleen met bepaalde berichten? Dus sta je dan gelijk met alle berichten die je plaatst hoog in Google of verschilt dit per bericht? Komt als je een nieuw blog bericht plaatst dat ook meteen in Google? Alvast bedankt!
Marc . 3 maanden geleden geplaatst
Dit is echt een proces van maanden, door hoge kwaliteit online te zetten bouw je een Domain Authority op. Dit is een bepaalde waarde tussen 0 en 100 en deze waarde bepaald eigenlijk ook de positie van je website of blog op google.  Begin je net met bloggen dan is je DA dus 1 en dit bouw je in de loop van tijd op.  Je kan nog zo waardevol in het begin zijn, dat wil niet zeggen dat je ook hoge posities krijgt, je moet je echt bewijzen tegenover google en daar gaat tijd overheen.  Zolang je maximale waarde blijft geven zal je DA waarde blijven stijgen en zullen je blogs steeds hogere posities krijgen. 
Sjaak V 3 maanden geleden geplaatst
Dat verschilt per artikel Janna, je kunt met een bepaald artikel op de eerste pagina staan terwijl een ander artikel van je bijvoorbeeld op pagina 10 staat. Het heeft allemaal te maken met welke zoekwoorden je gebruikt,hoe alles geoptimaliseerd is en of je meer waarde biedt dan je concurrenten. Een nieuw blogbericht komt dus niet automatisch hoog in Google. En wat Marc zegt, een website met een hoge autoriteit komt sneller hoger in Google dan een met een lage autoriteit.
Jacko Meijaard 3 maanden geleden geplaatst
Inderdaad, bouw aan de autoriteit van je website.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 April 2022 om 18:48
Aantal lezers 43
Aantal reacties 4