Verdubbeling van inkomsten

Laatste reactie 02/08/2020 21:39 door Jeffrey
· Markeren als ongelezen
Jeffrey Keijzer 8 maanden geleden geplaatst
Hi all, 
Waar ik vandeweek zei dat ik weinig op het forum zou delen kon ik het nu op dit moment toch niet laten. Op dit moment merk ik dat het van 0 naar 10 echt veel moeilijker is dan van 10 naar 100. Waar de eerste commissie op 30 April is binnen gekomen met een totaal bedrag van 70 cent. Waar ik op dat moment al super blij mee was, heb ik in de maanden erop steeds meer commissies ontvangen. Op dit moment zijn de Google Adsense inkomsten verwaarloosbaar. Zo had ik een totaal van 25 euro met Google Adsense verdient. 

Als dit nog aan had gestaan had ik daar misschien wel een bedrag van 11 euro uit gehaald. Dit terwijl ik bij bol.com deze maand de 24 euro heb overtroffen. Kortom ik was eigenwijs en besef mij steeds meer dat ik het wiel niet zelf uit moet vinden. Vanaf deze maand zit het gemiddelde op 1 commissie in de 3 dagen. Ben benieuwd waar dit volgende maand op uit gaat komen. 

#buildingAWealthyLifeStyle! 
Daan Peeters 8 maanden geleden geplaatst
Gaaf man tof om te lezen. Keep going !
Dominique Van Baelen 8 maanden geleden geplaatst
Goed bezig! 1 commissie om de 3 dagen ongeveer is lekker.
Sebastiaan van Helden 8 maanden geleden geplaatst
Lekker bezig man ga zo door
Jeffrey Keijzer 8 maanden geleden geplaatst
@svanhelden​, het streven is om 2020 zonder schulden af te sluiten. De enige manier hoe ik dat kan bereiken is door consistent met de website bezig te zijn.

Op sommige momenten heb je 2 keuzes in het leven. De eerste keuze is accepteren hoe de situatie is. De tweede is actie ondernemen om het leven te veranderen. Aan de ene kant ben ik mega blij dat ik achterstanden heb. Dit dwingt mij ertoe om mijn doel te behalen. 

Uiteindelijk wil ik meer vrijheid. Maar een financieel vrij gevoel is voor mij vele malen belangrijker dan vrije tijd. Daarvoor vindt ik werken en bezig zijn veel te leuk. Uiteindelijk wel op mijn eigen tijden. 
reactie op @jeffreykeijzer:
-- Mo :) - Mo ! -- Klasse Jeffrey!   Tis idd niet makkelijk! Vooral met schulden. Al helemaal schuldsanering! 

Dit dwingt men wel vaak tot actie!  Be Hungry! 


Keep going bro! 
8 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer Je zegt dat het moeilijker wordt. Voor mij werkt het juist andersom. Ik ben zo gefocust op het wegwerken van het verleden om zo uiteindelijk eindelijk naar een normaal huis te kunnen verhuizen. Dat niets en niemand mij daarin tegen kan houden. 

Het is in het begin erg hard en moeilijk. Vooral de eerste maanden, omdat je weinig bezoekers naar de website ziet komen en er daardoor helemaal geen inkomsten zijn. Dan vraag je jezelf af, doe ik het wel goed of moet ik iets anders doen. 

Dat waren voor mij ook echt de maanden waarin ik echt dagelijks zelfs meerdere keren per dag naar de bezoekers ging kijken. Nu ik weet dat er toch wel een klein beetje geld binnen begint te komen geeft dat enorm veel rust en is het kijken naar de statistieken een heel stuk minder interessant. Vooral nu ik ongeveer 50 organische bezoekers per dag krijg. Alles groeit, je moet het alleen tijd geven. 

Blijf tegelijkertijd spijt hebben dat ik vorig jaar weggegooid heb door voor een niche te kiezen die niet bij mij past. Maar ik besef heel goed dat ik iemand ben die eerst keihard op zijn plaat moet gaan. Soms zelfs zo erg dat het moeilijk wordt om erbovenop te komen. Maar als ik iets wil, dan gaat het links of rechtsom lukken. Het enige nadeel is dat het dan langer duurt. 

Als je eenmaal de eerste commissie hebt en dit langzaam aan steeds meer ziet worden motiveert dat alleen maar om  meer te doen. Op dit moment heb ik vanuit mijn werk ook al een mooie meevaller. Doordat ik veel overgewerkt heb, krijg ik straks voor de tweede keer vakantie geld (Over uren). Nu is het geld wat ik van de overuren ga krijgen meer dan dat ik kreeg van het normale vakantie geld. Dat geld kan ik mooi gebruiken om een paar maanden een klein extra buffertje te hebben. 48 uur werken combineren met 4 teksten schrijven en genoeg vrije tijd is een opgave. Maar hé als je geen stappen onderneemt weet je zeker dat er niets gaat gebeuren. 

Mindset is the key for succes! Only when you are hungry enough you can achieve everything you want in life!
8 maanden geleden

Beantwoorden

Sebastiaan van Helden Mooi geschreven Jeffrey
8 maanden geleden

Beantwoorden

Jeroen Santing Mooi geschreven man! Super! Ik herken veel van wat je schrijft. Je komt er wel. net zoals ik er kom! zeker weten!
8 maanden geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
-- Mo :) - Mo ! -- 8 maanden geleden geplaatst
Heerlijkk!!! Keep goingg! Echt tof! 

Op naar meer! 

Kepo consistent! :)
Karin H 8 maanden geleden geplaatst
Goed bezig! Straks niet alleen uit de schulden, maar ook nog mèt een passief inkomen op zak
Sarah Heijstek 8 maanden geleden geplaatst
Goed bezig! Ga zo door!
Pieter Dijkshoorn 8 maanden geleden geplaatst
Zo te zien begint het allemaal een beetje te lopen Jeffrey.
Lekker hoor!
Christine van der Pol 8 maanden geleden geplaatst
Heel fijn voor je. Volhouden! Zoals je ziet, doorzetters worden beloond.
Chris Sevenig 8 maanden geleden geplaatst
Nice! Vooral doorgaan! 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 29 July 2020 om 07:52
Aantal lezers 155
Aantal reacties 15