Vele kleintjes maken een grote mijn overdenkingen

Laatste reactie 19/10/2017 12:59 door Theo
· Markeren als ongelezen
Theo Verdurmen 3 jaar geleden geplaatst


Met vele kleintjes maken een grote bedoel ik dat je meerdere verdien modellen kan toepassen. Je kan bijvoorbeeld prima gels verdienen met affiliatemarketing. Maar het is beter om dat via verschillende websites te doen en affiliate programma's. Bijvoorbeeld paypro en clickbank.

Ook bestaan er naast affiliatemarkering nog meerdere verdien modellen, ik noem even Google Adsense en Youtube.

Wat veel mensen vergeten dat spaaprogramma's zoals Euroclix ook best interessant zijn. De opbrengst van Euroclix alleen was voldoende om in 2013 een mooie Digitale spiegelreflex camera te kopen. Wel bijna drie jaar over gedaan om met Euroclix dit bij elkaar te verdienen maar toch leuk extraatje.

Wanneer je deze verdien modellen tegelijkertijd gaat toepassen  heb je meerdere bronnen van inkomsten en zal je hierdoor na verloop van tijd een stabiel inkomen genereren.
Het is belangrijk om zoveel inkomsten te spreiden.


Je kan beter 10 keer 10 euro verdienen in een bepaalde periode dan 1 keer 110 euro.
Waarom? Omdat je meer kan meten met 10 verdien momenten. Als je een verdien moment hebt kan je nauwelijks vergelijken.

Youri Klijn 3 jaar geleden geplaatst
Ik ben het wel en niet eens met je bericht eigenlijk.

Euroclix etc raad ik iedereen af tenzij je echt geld nodig hebt of (veel) tijd over hebt. De enige manier waarop die programmas werkelijk interessant kunnen zijn is door te shoppen en diensten af te nemen met cashback ipv 10 cent voor een deelname van een prijsvraag (waar de eigenaar minstens 75 cent voor krijgt).

De enige baan die ik in mijn leven heb gehad is bij een bureau welke meerdere van dit concepten draaide, heel leuk als eigenaar/beheerder maar als deelnemer is het echt voor mensen in de bijstand of tijd teveel. De tijd die je in het voltooien van gratis acties daar moet stoppen kun je echt beter in serieuzere zaken zoals een affiliate website stoppen.

Edit: Ik zie dat je in 2013 een mooie camera ervan kon kopen. Inmiddels, 4 jaar later, zijn de vergoedingen ook weer wat meer gedaald met uitzonderingen daargelaten.

m.b.t. verdienmodellen ben ik het grotendeels met je eens dat meerdere modellen op de lange termijn wel meer inkomen kan opleveren. Waar ik je wel even moet verbeteren:

Youtube is GEEN verdienmodel maar een marketing kanaal. Als je op YouTube ads doelt als verdienmodel; dat is Google Adsense.

Over Google Adsense gesproken; Dit mag meestal niet in combinatie met affiliate marketing. Daarnaast raad ik marketing technisch ook af want de kans dat iemand op Adsense klikt en de site verlaat (en niet terugkomt door afleiding) is groot: Daar gaat je potentiele affiliate commissie die vast meer dan een paar cent voor die klik oplevert.

En beter 10 x 10 euro verdienen dan 1x 110 euro? m.b.t. het meten heb je gelijk, maar daar houd het dan ook op. 110 euro is namelijk meer dan 10 x 10 euro, dus als resultaat gezien beter. Plus voor een sale van 110 euro hoef je in de meeste gevallen minder (1x) moeite te doen dan 10 x een sale van 10 euro zetten.
Bas Vd 3 jaar geleden geplaatst
Over Google Adsense gesproken; Dit mag meestal niet in combinatie met affiliate marketing. 

Wat bedoel je hier mee?

En wat Euroclix betreft, reken je uurloon er eens van uit. Waarschijnlijk heb je niet eens bijgehouden hoeveel uur het heeft gekost. Dus of het rendabel is kan je dan niet eens zeggen.

Daarnaast is deze tijd beter ergens anders besteed.

Maar goed als je kan laten zien dat het je een goed uurloon oplevert, kan het korte termijn/geld wise interessant zijn voor sommige. Ben alleen 99% zeker dat dit niet het geval zal zijn.
Theo Verdurmen 3 jaar geleden geplaatst
Voor wat betreft Euroclix ontvang ik regelmatig een vergoeding doordat mensen zich via mij aanmelden. Dus veel tijd steek ik er zelf niet mee in. Mensen die nog moeten starten met geld verdienen online kan ik Euroclix aanbevelen. Euroclix Leuk om mee te beginnen maar je wordt er niet rijk van.

Sommige adsense advertenties leveren per klik behoorlijk wat op. En je moet inderdaad websites maken puur voor adsense en andere websites voor affiliatemarketing.

Youtube video's kunnen lucratief zijn, je ontvangt geld als er op een video advertentie wordt geklikt. Daarbij komt dat een YouTube kanaal dag en nacht bezoekers krijgt, zelfs wanneer ik er een maand niets aan doe krijg ik inkomsten van Youtube.
reactie op @theoverdurmen:
Youri Klijn Referrals op spaarprogrammas schiet inderdaad wel op, dan krijg je altijd 1 euro en vaak zelfs 2+. Haalde niet uit je tekst dat je daarmee geld verdient :)

De advertenties die wel interessant geld opleveren bij Adsense zijn vaak de moeilijke niches zoals financieel zover ik weet. Ik ben geen Adsense gebruiker dus ben ook niet thuis in de vergoedingen.

De YouTube video advertenties zijn onderdeel van Adsense als het goed is, vandaar dat ik YouTube geen verdienmodel maar een marketing kanaal norm ;)

@Bas zover ik weet is Adsense icm Affiliate niet altijd toegestaan. Zeker weet ik het niet want ik gebruik geen Adsense. Niet helemaal goed verwoord dus.
3 jaar geleden

Beantwoorden

Theo Verdurmen Het beleid van google adsense zie link:
https://support.google.com/adsense/answer/76465?hl=en

Hele lap tekst, het komt erop neer dat een website waarde moet geven aan de bezoeker. Affiliate links zijn op zich wel toegestaan met dien verstande dat de website waarde geeft aan de bezoeker. 

Althans zo interpreteer ik dat.
3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 19 October 2017 om 06:26
Aantal lezers 42
Aantal reacties 6