Uitgelichte afbeelding boven aan een artikel

Laatste reactie 18/01/2021 10:51 door Léon
· Markeren als ongelezen
Melissa Ververs 1 maand geleden geplaatst
Hoe kan je bij een uitgelichte afbeelding boven aan een artikel tekst toevoegen op plaats naar willekeur? Tot op heden blijft titel en of subtitel alleen gecentreerd staan, terwijl ik bij sommige artikels het juist aan de linkerkant wil hebben.

Groet Melissa Ververs
🔥 Léon Gotjé 1 maand geleden geplaatst
Dit is afhankelijk van het thema waar je mee werkt. Elk thema heeft zijn eigen instellingen en uiterlijk. Kan je een link naar je website delen en mogelijk een voorbeeld van wat je exact wil?
Melissa Ververs 1 maand geleden geplaatst
Leon,

Link van website is https://rustigbrein.nl.  Tekst staat nu boven in gecentreerd, maar die zou ik graag aan de linkerkant willen hebben en dan wat meer in het midden. Zie pijl op de screenshot in de bijlage!

Groet Melissa
reactie op @melissaververs:
Boyd van Dongen Ik zou het gewoon laten staan op de plek waar een titel hoort te staan. Daar verwachten mensen namelijk dat de titel staat + op die manier ziet het er ook goed uit op tablets en mobiele apparaten
1 maand geleden

Beantwoorden

🔥 Léon Gotjé 1 maand geleden geplaatst
@melissaververs​, links uitlijnen kan helaas niet, maar in het midden kan zeker. Ik zag dat er op jouw website iets niet helemaal goed stond (100% header aangevinkt, maar grote header uitgevinkt) waardoor het er een beetje gek uit ziet. Ze staan nu beide aangevinkt met het volgende als resultaat.
🔥 Léon Gotjé 1 maand geleden geplaatst
Overigens zou ik je adviseren een featured image te zoeken (of deze te snijden) zodat het onderwerp in het midden van de afbeelding staat en te werken met alleen een "hoge header" en niet een 100% header. Op die manier zien mensen ook je tekst al, nu is het heel veel afbeelding, maar nog weinig tekst waardoor mensen niet goed weten wat ze kunnen verwachten. Zie mijn voorbeeld hier onder.

Neem ook eens een kijkje in dit topic: https://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/tutorial-nooit-meer-reden-tot-geklooi-met-de-featured-image
Melissa Ververs 1 maand geleden geplaatst
Bedankt voor de reacties. Heb inmiddels gekeken of ik de uitgelichte afbeelding kon aanpassen en denk dat het nu wel wat beter eruit ziet. Helaas met deze afbeelding moet ik de hoge header en 100% header inschakelen. Afbeelding is nu wel duidelijk en helder.

Groet Melissa
🔥 Léon Gotjé 1 maand geleden geplaatst
Dit ziet er inderdaad zeker een stuk netter uit. Toch zou ik zelf kijken of je mogelijk een alternatief kan vinden waar je wel een minder hoge header hebt.

Zie ook het verschil omtrent de zichtbaarheid met tekst bij de volgende voorbeelden:
https://receptplek.nl/
https://klusronde.nl/
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 January 2021 om 17:30
Aantal lezers 37
Aantal reacties 8