Trots als een aap op mijn cursus!

Laatste reactie 12/06/2019 08:11 door Danielle
· Markeren als ongelezen
🔥 Mark de Vries 3 maanden geleden geplaatst
It's alive!

De laatste tijd was ik wat minder actief hier op het forum, maar ook op mijn blog en Twitter i.v.m. met een aantal nieuwe projecten, waaronder een Nederlandstalige video cursus over traden en beleggen.

Na veel bloed zweet en tranen staat de boel nu live en ik ben er apetrots op!

In eerste instantie heb ik wat trouwe volgers gratis toegang gegeven, maar vandaag zijn ook de eerste sales binnengekomen van deelnemers die gewoon betaald hebben. Hell yeah, wat een boost geeft dat! 😊 Affiliate sales zijn natuurlijk prachtig, maar het feit dat mensen bereid zijn om te betalen voor iets wat ik gemaakt heb is echt te gek.

Ik heb een blogje over geschreven over hoe de cursus tot stand is gekomen en misschien is dat ook interessant leesvoer voor de mensen hier, die verder niet zoveel met beleggen hebben.

https://tradewinst.nl/trading-formule-leer-eindelijk-winstgevend-traden-en-beleggen-met-mijn-video-cursus/

P.S. Mocht je als affiliate mijn cursus willen promoten, kijk dan even op https://tradewinst.nl/affiliates/
Lars Nijhuis 3 maanden geleden geplaatst
Super gaaf Mark, Gefeliciteerd!!
Danielle Roof 3 maanden geleden geplaatst
Gefeliciteerd en wat een leuke video heb je gemaakt. 

Diepe respect voor je. Ik wil ook heel erg graag mijn eigen cursus maken. De inhoud weet ik al maanden maar hoe ik het ga opzetten nog niet helemaal. Daarbij moet ik er echt even tijd voor maken maar met een parttime baan, een goed lopende blog, de 10k training van Jacko, 4 kinderen en een huis in verbouwing heb ik er nu nog even de rust niet voor. 

Je video ga ik als voorbeeld bewaren. Ik wil namelijk niet de hele tijd in beeld maar vind het niet erg om het in te spreken. De manier hoe jij je video hebt gemaakt spreekt mij erg aan. Ik heb een powtoon account dus ik wil er ook nog animatie tussen zetten. Daarbij heb ik het geluk dat mijn man vaak video's voor zijn werk maakt dus daar een kleine expert in is. 

Ik heb niets met beleggen maar door het zien van je video werd er wel interesse gewekt. Ik snap dat als je overweegt om te gaan beleggen jouw video en cursus dan erg interessant is. Jouw video geeft je het gevoel dat het makkelijk is maar het voornaamste: jij geeft een gevoel van vertrouwen. Niet de louche beurshandelaar die alleen maar geld verdient. Nee iemand die het leuk vindt om te handelen en daarmee zijn vrijheid kan kopen. Denk zeker dat je daarmee een succes in handen hebt. 

Blijf je ons op de hoogte houden, ben erg benieuwd hoe het de komende maanden voor je uitpakt. 
reactie op @danielledenbroeder:
Mark de Vries Wauw wat een toffe reactie Daniëlle, heel erg bedankt!
3 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Jacko Meijaard 3 maanden geleden geplaatst
Goed bezig Mark, gefeliciteerd en hou ons op de hoogte!
Sieto vd Heide 3 maanden geleden geplaatst
toffe video en vooral ook toffe pitch!

Mooi werk, ben benieuwd wat het je gaat brengen de komende tijd.

En +1 voor ons op de hoogte houden ;-)
Jan M 3 maanden geleden geplaatst
Lekker gewerkt! 
Jeroen Santing 3 maanden geleden geplaatst
Goed bezig Mark, gefeliciteerd!
Bas D 3 maanden geleden geplaatst
Gaaf! Ik ben ook geïnteresseerd in beleggen en traden. Heb vooral ervaring opgedaan met het traden in crypto. Momenteel alleen nog maar 'hodlen', zoals ze dat zo mooi noemen :). Ik ga je zeker volgen!
Coen Olde Bijvank 3 maanden geleden geplaatst
Goed bezig Mark, mooi om te zien!!

GoGoGoGo!! 🔥🚀👍🏻
Willem van der Heijden 3 maanden geleden geplaatst
Lekker bezig Mark! 

Gefeliciteerd
🔥 Mark de Vries 3 maanden geleden geplaatst
Dank voor de complimenten! ❤️ Heb natuurlijk ook een paar goede voorbeelden hier van mensen met eigen cursussen (@jackomeijaard​, @ferdykorpershoek​)

@basd​ crypto is een van de moeilijkste assets om te traden. Veel moeilijker dan bijvoorbeeld Forex of een index. Ik ga hier binnenkort een blog over schrijven, maar in het kort komt het er op neer dat je bij de meeste brokers/exchanges maar 1 kant op kunt traden, waardoor je al 50% minder kansen krijgt. De bewegingen van crypto zijn VEEL grilliger, waardoor het veel minder voorspelbaar is. En het is een ongereguleerde wereld, dus er is veel prijsmanipulatie wat simpelweg niet te traden valt.

Ik zeg niet dat je geen crypto moet traden, maar vergeleken bij andere assets is het een beetje zelfkastijding, zeker in een bearmarket zoals nu.
reactie op @tradermark:
Bas D Crypto is inderdaad erg onvoorspelbaar. Heb nu ook een bot draaien (GSMG) die automatisch voor mij trade. En voor de rest alleen hodlen. Ik zal mezelf wel zeker gaan verdiepen in andere markten, aangezien ik traden erg interessant vind. 
3 maanden geleden

Beantwoorden

Piet Hein Bouwkamp 3 maanden geleden geplaatst
Yes, heb je goed gedaan, mooie opzet zo!
Geert Louters 3 maanden geleden geplaatst
Gaaf Mark!
Rianne   3 maanden geleden geplaatst
Heel gaaf! Ziet er mooi en professioneel uit!
Heiko Hartsuijker 2 maanden geleden geplaatst
Gaaf nu vlammen met die sales funnel🎉🎉🎉! 

Ben benieuwd man, tradingview staat hier dagelijks open ;-) 
Danielle Roof 2 maanden geleden geplaatst
Ben gisteren begonnen aan mijn eigen cursus maken. Wil dit al twee jaar en mezelf nu een schop onder kont gegeven. Gelukkig kan ik het samen met mijn man doen.

Jouw filmpje heeft mij de drive gegeven om nu eindelijk de stap te nemen. Ben ook erg benieuwd,  hoe gaat het met de verkoop van je cursus? 
🔥 Mark de Vries 2 maanden geleden geplaatst
 @danielledenbroeder​ Thanks, altijd leuk om te lezen!

De verkoop gaat boven verwachting. Traffic komt nu eigenlijk alleen van mijn eigen blog, maar ik ga de omzet uit de verkoop volledig herinvesteren in paid traffic.

Ik zie het nog steeds als een side project naast mijn profit uit daytrading, maar ik wil wel kijken hoe groot ik het kan maken. Het leuke is dat daar ook weer nieuwe skills bij komen kijken.

Verder merk ik dat ik heel veel energie krijg van de succesverhalen en de communicatie met de deelnemers.
reactie op @tradermark:
Danielle Roof Leuk om te horen dat het werkt. Heb je al die moeite niet voor niets gedaan. Daarbij krijg je denk ik heel veel inspiratie voor het schrijven van content wat weer goed is voor je site. 
2 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 11 May 2019 om 00:23
Aantal lezers 92
Aantal reacties 20