Trots als een aap op mijn cursus!

Laatste reactie 06/02/2020 20:01 door Dominique
· Markeren als ongelezen
Mark de Vries 1 jaar geleden geplaatst
It's alive!

De laatste tijd was ik wat minder actief hier op het forum, maar ook op mijn blog en Twitter i.v.m. met een aantal nieuwe projecten, waaronder een Nederlandstalige video cursus over traden en beleggen.

Na veel bloed zweet en tranen staat de boel nu live en ik ben er apetrots op!

In eerste instantie heb ik wat trouwe volgers gratis toegang gegeven, maar vandaag zijn ook de eerste sales binnengekomen van deelnemers die gewoon betaald hebben. Hell yeah, wat een boost geeft dat! 😊 Affiliate sales zijn natuurlijk prachtig, maar het feit dat mensen bereid zijn om te betalen voor iets wat ik gemaakt heb is echt te gek.

Ik heb een blogje over geschreven over hoe de cursus tot stand is gekomen en misschien is dat ook interessant leesvoer voor de mensen hier, die verder niet zoveel met beleggen hebben.

https://tradewinst.nl/trading-formule-leer-eindelijk-winstgevend-traden-en-beleggen-met-mijn-video-cursus/

P.S. Mocht je als affiliate mijn cursus willen promoten, kijk dan even op https://tradewinst.nl/affiliates/
Patrick Nijhuis 1 jaar geleden geplaatst
Super gaaf Mark, Gefeliciteerd!!
Danielle Roof 1 jaar geleden geplaatst
Gefeliciteerd en wat een leuke video heb je gemaakt. 

Diepe respect voor je. Ik wil ook heel erg graag mijn eigen cursus maken. De inhoud weet ik al maanden maar hoe ik het ga opzetten nog niet helemaal. Daarbij moet ik er echt even tijd voor maken maar met een parttime baan, een goed lopende blog, de 10k training van Jacko, 4 kinderen en een huis in verbouwing heb ik er nu nog even de rust niet voor. 

Je video ga ik als voorbeeld bewaren. Ik wil namelijk niet de hele tijd in beeld maar vind het niet erg om het in te spreken. De manier hoe jij je video hebt gemaakt spreekt mij erg aan. Ik heb een powtoon account dus ik wil er ook nog animatie tussen zetten. Daarbij heb ik het geluk dat mijn man vaak video's voor zijn werk maakt dus daar een kleine expert in is. 

Ik heb niets met beleggen maar door het zien van je video werd er wel interesse gewekt. Ik snap dat als je overweegt om te gaan beleggen jouw video en cursus dan erg interessant is. Jouw video geeft je het gevoel dat het makkelijk is maar het voornaamste: jij geeft een gevoel van vertrouwen. Niet de louche beurshandelaar die alleen maar geld verdient. Nee iemand die het leuk vindt om te handelen en daarmee zijn vrijheid kan kopen. Denk zeker dat je daarmee een succes in handen hebt. 

Blijf je ons op de hoogte houden, ben erg benieuwd hoe het de komende maanden voor je uitpakt. 
reactie op @danielledenbroeder:
Mark de Vries Wauw wat een toffe reactie Daniëlle, heel erg bedankt!
1 jaar geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard 1 jaar geleden geplaatst
Goed bezig Mark, gefeliciteerd en hou ons op de hoogte!
🔥 Sieto vd 1 jaar geleden geplaatst
toffe video en vooral ook toffe pitch!

Mooi werk, ben benieuwd wat het je gaat brengen de komende tijd.

En +1 voor ons op de hoogte houden ;-)
Jan M 1 jaar geleden geplaatst
Lekker gewerkt! 
Jeroen Santing 1 jaar geleden geplaatst
Goed bezig Mark, gefeliciteerd!
Bas D 1 jaar geleden geplaatst
Gaaf! Ik ben ook geïnteresseerd in beleggen en traden. Heb vooral ervaring opgedaan met het traden in crypto. Momenteel alleen nog maar 'hodlen', zoals ze dat zo mooi noemen :). Ik ga je zeker volgen!
Willem van der Heijden 1 jaar geleden geplaatst
Lekker bezig Mark! 

Gefeliciteerd
Mark de Vries 1 jaar geleden geplaatst
Dank voor de complimenten! ❤️ Heb natuurlijk ook een paar goede voorbeelden hier van mensen met eigen cursussen (@jackomeijaard​, @ferdykorpershoek​)

@basd​ crypto is een van de moeilijkste assets om te traden. Veel moeilijker dan bijvoorbeeld Forex of een index. Ik ga hier binnenkort een blog over schrijven, maar in het kort komt het er op neer dat je bij de meeste brokers/exchanges maar 1 kant op kunt traden, waardoor je al 50% minder kansen krijgt. De bewegingen van crypto zijn VEEL grilliger, waardoor het veel minder voorspelbaar is. En het is een ongereguleerde wereld, dus er is veel prijsmanipulatie wat simpelweg niet te traden valt.

Ik zeg niet dat je geen crypto moet traden, maar vergeleken bij andere assets is het een beetje zelfkastijding, zeker in een bearmarket zoals nu.
reactie op @tradermark:
Bas D Crypto is inderdaad erg onvoorspelbaar. Heb nu ook een bot draaien (GSMG) die automatisch voor mij trade. En voor de rest alleen hodlen. Ik zal mezelf wel zeker gaan verdiepen in andere markten, aangezien ik traden erg interessant vind. 
1 jaar geleden

Beantwoorden

Piet Hein Bouwkamp 1 jaar geleden geplaatst
Yes, heb je goed gedaan, mooie opzet zo!
Geert Louters 1 jaar geleden geplaatst
Gaaf Mark!
Rianne   1 jaar geleden geplaatst
Heel gaaf! Ziet er mooi en professioneel uit!
Heiko Hartsuijker 1 jaar geleden geplaatst
Gaaf nu vlammen met die sales funnel🎉🎉🎉! 

Ben benieuwd man, tradingview staat hier dagelijks open ;-) 
Danielle Roof 1 jaar geleden geplaatst
Ben gisteren begonnen aan mijn eigen cursus maken. Wil dit al twee jaar en mezelf nu een schop onder kont gegeven. Gelukkig kan ik het samen met mijn man doen.

Jouw filmpje heeft mij de drive gegeven om nu eindelijk de stap te nemen. Ben ook erg benieuwd,  hoe gaat het met de verkoop van je cursus? 
Mark de Vries 1 jaar geleden geplaatst
 @danielledenbroeder​ Thanks, altijd leuk om te lezen!

De verkoop gaat boven verwachting. Traffic komt nu eigenlijk alleen van mijn eigen blog, maar ik ga de omzet uit de verkoop volledig herinvesteren in paid traffic.

Ik zie het nog steeds als een side project naast mijn profit uit daytrading, maar ik wil wel kijken hoe groot ik het kan maken. Het leuke is dat daar ook weer nieuwe skills bij komen kijken.

Verder merk ik dat ik heel veel energie krijg van de succesverhalen en de communicatie met de deelnemers.
reactie op @tradermark:
Danielle Roof Leuk om te horen dat het werkt. Heb je al die moeite niet voor niets gedaan. Daarbij krijg je denk ik heel veel inspiratie voor het schrijven van content wat weer goed is voor je site. 
1 jaar geleden

Beantwoorden

Jurre SI 5 maanden geleden geplaatst
@tradermark Lang geen reactie geweest op dit topic, maar mag ik vragen welke tools je hebt gebruikt voor het maken van de video's?

Zowel voor de slides die je laat zien, is dat gewoon Powerpoint?

Wat gebruik je voor je beeldschermopnames? Videobewerking en voor de opname van je geluid?

Hoor het graag!

reactie op @jurresi:
Mark de Vries In de blogpost vind je de tools die gebruikt heb. De slides gebruik ik Google presentatie voor, maar PP kan natuurlijk ook.
5 maanden geleden

Beantwoorden

Jurre SI Dankje @tradermark!

PS. Ik zie trouwens dat de Soofos referral link in de tekst niet meer werkt. Ik kom op een lege pagina op je website uit.
5 maanden geleden

Beantwoorden

Mark de Vries Thanks, gefixt! :)
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
John van Aalst 5 maanden geleden geplaatst
Wow Mark, gaaf wat je doet.
Ik zou willen dat ik al maar een beetje verstand had van traden, laat staan wat jij ervan maakt.
Echt diep respect!
Stel dat je totaal geen worst gegeten hebt van traden, waar kun je dan het beste beginnen?

reactie op @johnvanaalst:
Mark de Vries Thanks, altijd leuk om te lezen!

Waar moet je beginnen, tja dat hangt er vanaf wat je wil. Als je echt korte termijn wil gaan traden zoals ik doe, dan vind je op mijn blog een bak aan informatie. Waaronder een artikel genaamd Traden voor beginners en een gratis mini cursus.

Hierbij moet ik wel zeggen dat traden niet voor iedereen is weggelegd en er gaat heel veel tijd en energie inzitten.

Voor 90% van de mensen die "iets met aandelen" willen doen is indexbeleggen via het zogenaamde Dollar Cost Average principe, waarbij je maandelijks wat in een fonds stopt, de beste optie. Ook daarover vindt je mijn blog een uitgebreid artikel.

Laat me weten of je meer vragen hebt, mag ook altijd per mail.
5 maanden geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard 5 maanden geleden geplaatst
@bas-nl​ had pas op het forum goede info gedeeld over beginnen met beleggen/traden. Zou zo niet weten wat voor topic het was, maar was met name om te beginnen met indexbeleggen via Meesman.
🔥 Pieter Dijkshoorn 5 maanden geleden geplaatst
Gave site Mark!
Ziet er allemaal erg professioneel uit.
Leuk om via die video wat meer over je achtergrond te weten.

Dat traden lijkt mij ook wel wat, maar voorlopig heb ik mijn handen nog even vol aan het onder de knie krijgen van affiliate marketing.
Je hebt er in ieder geval wel weer een adres bij op je mailinglist 😄
reactie op @pieterdijkshoorn:
Mark de Vries Leuk, welkom bij de club! :)
5 maanden geleden

Beantwoorden

M 5 maanden geleden geplaatst
@johnvanaalst​ en @jackomeijaard​ hier is de link

https://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/aandelen
John van Aalst 5 maanden geleden geplaatst
Thanks ;-) Ik heb het altijd interessant gevonden maar door werk en andere omstandigheden altijd veel te druk gehad. Als je minimaal 11 uur per dag bezig bent met werken en reizen dan heb je in de avonduren gewoon geen fut meer. Inmiddels heb ik mijn tijd anders ingedeeld en het reizen voor mijn werk vaarwel gezegd.

Ik heb nu vaak genoeg tijd over . . . dus misschien is 2020 wel het jaar van grote veranderingen qua zelfstandigheid. Traden is fascinerend, ik ga mezelf eens inlezen/luisteren.

Thanks
reactie op @johnvanaalst:
Mark de Vries Als je de hogere time frames kiest, dan kun je met 2 uurtjes per dag (en wat langer op zondagavond om je alerts etc. te zetten) prima uit de voeten.

De tijd gaat vooral zitten in de leercurve voorafgaand aan live traden. Dus pas wanneer je op demo een paar maanden succesvol bent en je expectancy weet ga je live.
5 maanden geleden

Beantwoorden

Dominique Van Baelen 5 maanden geleden geplaatst
Knap! Interessant
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 11 May 2019 om 00:23
Aantal lezers 191
Aantal reacties 32