Tips zijn welkom!

Laatste reactie 13/01/2022 20:04 door Sjaak
· Markeren als ongelezen
Jessica Gerritsen 5 dagen geleden geplaatst
Hoi allen! Ik ben nu iets langer dan een jaar geleden begonnen met affiliate marketing. Vanaf een bepaald moment eruit geraakt, doordat er op werkgebied in loondienst een hoop ging veranderen. Afgelopen augustus mijn eigen salon achter huis begonnen, super blij mee! Nu eigen baas en dus meer flexibiliteit om het de combineren met affiliate marketing. Op het moment van alle veranderingen had ik alleen geen ruimte voor ook nog mijn website etc. Nu ben ik er weer!  Nu is de vraag, wat is nu de beste stap om het weer op te pakken? Wil ieder geval even al mijn blogs en artikelen langs gaan en zo nodig updaten. Voordat ik eruit raakte was ik aan het struggelen om Youtube erbij te gaan pakken. Video's toevoegen aan mijn blogs? Ik heb bijvoorbeeld ook nog geen kennisbankartikelen gemaakt.  Kortom, graag een soort rode draad hoe ik mijzelf weer meer richting het grotere geld krijg?! 😉 Tot nu toe: - 42 blog artikelen - Promoot ik een e-book via Paypro - allerlei artikelen via bol.com met betrekking tot mijn onderwerp Verkopen Paypro tot nu toe: 9 verkopen / 335 clicks Opbengst via Bol.com in totaal: €201,73 Ik voeg nog wat afbeeldingen toe zodat jullie daar ook in kunnen meekijken. Grafiek uit Google search console en eentje van Analytic.
🔥 Martijn . 5 dagen geleden geplaatst
Het recept is eenvoudig. Het uitvoeren blijkt echter niet voor iedereen gemakkelijk. Website - schone code en goede hosting Content - unieke en kwalitatieve content voorzien van zoekwoorden met 'how to' of koopintentie. Linkprofiel - bouw een sterk en natuurlijk linkprofiel op That's it :)
reactie op @martijn1988:
Jessica Gerritsen Dank je wel Martijn! Jij bent uiteraard een goed voorbeeld van hoe het kan! Voor mij is het ook niet perse makkelijk, ik ben echt een leek hierin wat dat betreft. Schone code, wat houd dat precies in? Mijn website is bij Neostrada en gebruik Marketheme.  De contenrt uiteraard helder. Wat betreft linkprofiel, ik zie ook geregeld het onderwerp 'back links' voorbij komen. Is dat iets waardevols? Wat ik lees is soms wisselend. Ik heb bijvoorbeeld wel goed interne links ook opgebouwd. Ik zit nu op een punt waarin ik denk, oke er komen commissies, maar hoe krijg ik dit van tientjes naar meerdere nullen😃
5 dagen geleden

Beantwoorden

Boyd van Dongen Meer content schrijven = meer bezoekers, in de regel. Dus als je meer wilt verdienen, zal je meer moeten schrijven. Maar ook bestaande content optimaliseren wil je doen, zodat je hiermee kan stijgen in rankings. En daardoor krijg je ook meer bezoekers. En optimaliseren kan je doen door je content uit te breiden, of zoektermen toevoegen waarop je wel ranked maar die nog niet in je artikel staan (dit haal je bij uit search console) Er zijn ontelbare manieren waarop je bestaande content kan verbeteren
5 dagen geleden

Beantwoorden

Jessica Gerritsen Top Boyd, dank voor de info, kan ik wat mee!
5 dagen geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Marleen x 5 dagen geleden geplaatst
Hi Jessica, Ben er zelf ook even tussenuit geweest dus herkenbaar verhaal. Mijn commissies en mijn website bleef echter wel stijgen gedurende de verschillende maanden, terwijl ik geen nieuwe content toevoegde.  Je schrijft: '- Promoot ik een e-book via Paypro' Is die maar 1 e-book? Wellicht is het idee om het iets breder te trekken en meerdere verschillende producten te gaan promoten die bij je niche horen. Ik zie dat je dit al bij bol.com doet. Wellicht zijn er nog andere affiliate netwerken met wellicht hogere commissies? Ik ben overigens een leek, dus wellicht is mijn reactie geen perfecte toevoeging. 
Sjaak V 4 dagen geleden geplaatst
Schone code en goede hosting -> Daar kun je zelf niets aan veranderen als je Marketheme gebruikt, dit zit al bij Marketheme inbegrepen. Linkprofiel opbouwen -> Hierbij moet je goed weten wat je doet, het is namelijk heel belangrijk dat je linkprofiel zo natuurlijk mogelijk overkomt bij Google. Content -> Minimaal 1 keer per week een kwalitatief goed artikel plaatsen met de juiste zoekwoorden (en natuurlijk bestaande content verbeteren)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
64
Topic gestart 13 January 2022 om 11:12
Aantal lezers
Aantal reacties 4