terugbetaling

Laatste reactie 18/03/2020 21:11 door Pieter
· Markeren als ongelezen
kyara heyvaert 1 jaar geleden geplaatst
ik heb me pas ingeschreven hier, maar ik ben nog te onzeker om dit allemaal te doen. ik heb dus een mail gestuurd in verband met terugbetalingsgarantie. wat moet ik doen als ik me hier wil uitschrijven en mijn geld wil terug krijgen? 
Dieter Vanden Heede 1 jaar geleden geplaatst
Hi Kyara, waarom probeer je niet eerst eens en kijkt wat het voor je kan opleveren? 
reactie op @dietervandenheede:
kyara heyvaert Ik heb naar de videos gekeken en er komt heel wat werk bij kijken, ik studeer nog en doe een studentenjob. Dus ik denk dat ik een te impulsieve beslissing heb genomen
1 jaar geleden

Beantwoorden

Anja Wolters 1 jaar geleden geplaatst
Het is prima te doen naast je studie, en zeker nu! Op dit moment zijn toch alle scholen dicht, een mooi moment om in te stappen zou ik zeggen. Zelf studeer ik ook en ik ben het er mee eens dat als je je 100% wil focussen op je studie dat het lastig is om er veel naast te doen (ookal doe ik er zelf wel heeeel veel naast).

Maar op dit moment heb ik al 1 lopende affiliate website staan, deze is nog niet helemaal optimaal, maar ik heb al gezien dat het werkt en dat geeft een heel tof gevoel! 

Als je het ergens toch een beetje interessant vind zou ik rustig alle video's kijken en gewoon beginnen nu je tijd hebt. Maar als je nu al zegt dat het helemaal niks voor je is; kun je natuurlijk ook stoppen.
Pieter Dijkshoorn 1 jaar geleden geplaatst
Hi Kyara,

Als je het niet leuk vindt, houdt natuurlijk alles op.

Als dat het probleem niet is, dan kun je toch ook gewoon op je eigen tempo verder gaan?
Door elke dag 1 video te bekijken, 1 podcast te beluisteren, of 10 minuten iets uit de AMR te lezen, kom je er ook. Laat je niet opjagen door de gedachte dat je over een maand die € 47,- al terugverdiend zou moeten hebben.
Die € 47,- refund gaan je niet rijk maken.
Probeer je voor te stellen waar je over 5 jaar staat als je elke dag iets aan je AM project doet, hoe klein ook. Zorg ervoor dat je over 5 jaar geen spijt zult hebben van de beslissing die je nu neemt!

Kijk naar deze 3 reacties. We houden je er graag bij Kyara!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 18 March 2020 om 17:48
Aantal lezers 73
Aantal reacties 5