Tekst\SEO schrijver

Laatste reactie 22/03/2022 14:49 door Nick
· Markeren als ongelezen
Jordy Strik 4 maanden geleden geplaatst
Hallo, kent iemand van jullie een goede tekstschrijver die ook verstand heeft op het gebied van online geld verdienen. ik wil namelijk een cursus gaan promoten die te maken heeft met online geld verdienen. 
Boyd van Dongen 4 maanden geleden geplaatst
Je zou een oproep op sitedeals kunnen plaatsen. Maar is het niet verstandiger om je 1e site te beginnen over iets waar je kennis van hebt en om zelf teksten te leren schrijven? Dan kan je namelijk teksten die je uitbesteed beter beoordelen Je moet het hele spel nog leren en om dan meteen met online geld verdienen te starten, terwijl je dat wss nog niet doet, maak je het jezelf meteen heel lastig.
Marc van den B 4 maanden geleden geplaatst
Eens met boyd, bedenk daarnaast dat het weken tot maanden kan duren voordat je blogs naar google gaan en dat je bezoekers gaat krijgen.  Dus het is niet even 1 review laten schrijven over een cursus, houd dan ook zeker rekening dat het een flinke investering gaat zijn als je er uiteindelijk geld mee wilt verdienen.  Dat is de reden dat je het beste kunt beginnen met een passie project eerste website waar je een jaar lang voor kan schrijven. Dan komen er op een gegeven moment commissies binnen die je dan vervolgens kan uitbesteden bijvoorbeeld. 
Pieter Struik 1 maand geleden geplaatst
Hey Jordi! Is zeker mogelijk, je kunt contact opnemen via: pieterstruik@outlook.com!
Janna Schouten 1 maand geleden geplaatst
Hey! Ik lees hierboven vele reacties, dat het niet handig zou zijn om te schrijven over online geld verdienen als je net begint. Dat vind ik persoonlijk onzin. Ben nu ook een paar weken gestart met een  website over geld verdienen en dat gaat prima. Als je het interessant vind en je verdiept je erin lukt dat gewoon. En voor teksten laten schrijven heb je niet veel ervaring nodig. Alleen gewoon kritisch kijken wat je vind van de tekst als je hem ontvangt, staan ook manieren op internet hoe dat het beste kunt doen. Maar teksten laten schrijven loopt idd wel behoorlijk in de kosten in het begin. Daarom zou ik me gewoon verdiepen in het onderwerp, en dan gewoon zelf gaan oefenen met blogs schrijven. Want wat mensen hier boven idd ook zeggen is dat je niet meteen hoog in google komt, daar zijn vele blogs en goede content voor nodig. Je moet dus echt zo vaak mogelijk blogs posten, en dat zou je best zelf kunnen. 
reactie op @jannaschouten35355:
Boyd van Dongen Om het voor jezelf makkelijk te maken, is het verstandig om je 1e site te maken over iets waar je wat van weet.  Waarom het jezelf meteen lastig maken, als je nog geen ervaring hebt met affiliate marketing en/of online geld verdienen? Wat gaat jouw meerwaarde dan zijn tegenover duizenden andere sites die over hetzelfde schrijven?
1 maand geleden

Beantwoorden

Sjaak V Janna, ik denk dat je het onderschat. De concurrentie in de online geld verdienen niche is mega groot. Jouw concurrenten doen dit al jaren en hebben veel kennis en ervaring en jij moet beter worden dan hun om hoger te scoren. Kennis van zaken en ervaring zijn super belangrijk!
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Martijn . 1 maand geleden geplaatst
Persoonlijke lees ik toch liever een blog over 'online geld verdienen' van iemand die zelf online geld verdient. Als je als lezer een beetje kennis hebt van het onderwerp prik je er zo doorheen als iemand schrijft zonder ervaring. Ik geloof ook absoluut niet dat alle 'online geld verdienen' websites die nu uit de grond worden gestampt rendabel zullen worden.
reactie op @martijn1988:
Sjaak V Helemaal mee eens, sterker nog, verreweg het grootste deel van die sites gaat het niet redden.
1 maand geleden

Beantwoorden

Nick van Asperen 1 maand geleden geplaatst
Pas op dat geld verdienen niet je doel wordt, maar de beloning van je harde werken. Tuurlijk wil iedereen geld verdienen met affiliate marketing.  Maar zoals al zo vaak gezegd, je zal in het begin gewoon veel tijd moeten investeren. Dus vooral in het begin is het verstandig om over een onderwerp te schrijven wat je leuk vind. Anders heb je heel veel doorzettingsvermogen, wat veel mensen niet hebben.  Teksten uitbesteden zou ik ook echt pas doen als je er wat langer mee bezig bent. Uiteraard is dit helemaal aan jezelf. 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 January 2022 om 14:54
Aantal lezers 82
Aantal reacties 7