Stoppen of doorgaan?

Laatste reactie 12/02/2019 16:33 door Klaas
· Markeren als ongelezen
Joshka Eilander 6 maanden geleden geplaatst
Hallo allemaal,

De laatste tijd ben ik niet veel meer bezig geweest met mijn website, om verschillende redenen kon ik er helaas niet mee bezig.
Inmiddels heb ik 8 artikelen online staan.. alleen ik heb nog niks verdiend aan mijn site en heeft eigenlijk alleen maar geld gekost tot nu toe. 
Ik twijfel om nu door te gaan en elke week weer een blog te schrijven óf om te stoppen omdat ik nog niks heb verdiend.
Het klinkt misschien stom, maar ik werk super veel om mijn huisje te kunnen blijven betalen, dus ik heb niet veel om te besteden, en doe ik er alles aan om rond te komen.
Alleen is het dus een dubbel gevoel omdat er wel elke maand 67 euro afgaat naar marketheme. 
Ik wíl dus wel echt graag, het is alleen de vraag of ik er wat aan ga verdienen uiteindelijk wat die 67 euro per maand goed gaat maken. Dit weet je natuurlijk niet van te voren maar ik had stiekem wel gehoopt mijn eerste bedrag inmiddels al te ontvangen hebben na 4 maanden (ondanks dat ik er de laatste 2 maanden niet veel mee bezig ben geweest).

Mijn vraag is dus wat jullie denken dat de juiste beslissing is. Heb even de google analytics toegevoegd van de laatste tijd. 

Ik hoor jullie mening graag! :)
reactie op @joshka:
Harrie K Je kan marketheme.nl gewoon stop zetten.
Aks je zover bent voor je volgende webship meld je je gewoon op nieuw aan 

Mvg Harrie
6 maanden geleden

Beantwoorden

Harrie K Stop marketheme
6 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Jacko Meijaard 6 maanden geleden geplaatst
"Dit weet je natuurlijk niet van te voren maar ik had stiekem wel gehoopt mijn eerste bedrag inmiddels al te ontvangen hebben na 4 maanden (ondanks dat ik er de laatste 2 maanden niet veel mee bezig ben geweest)."

Dit zegt eigenlijk alles. Je kunt niet verwachten dat je met 8 blogs, en twee maanden pauze, iets zou verdienen. 

Daarvoor moet je echt doorgaan en content blijven plaatsen.

Zeker als je aangeeft dat je super werkt om je huis te blijven betalen, zou opgeven één van de domste dingen zijn die je kunt doen.

Kom op, je bent niet zonder reden begonnen.
Actie ondernemen en plaats minimaal 1 keer per week content. Zo makkelijk is het in het grote lijnen.
Jeroen Santing 6 maanden geleden geplaatst
Altijd doorgaan! Geef nooit op!
Als je je eerste commissie hebt verdient, dan weet je dat het werkt en je nog veeeeeeeeeeeeel meer kan verdienen!

Zet hem op!
Klaas Koopman 6 maanden geleden geplaatst
Joshka, ik ga er even kort op reageren;

De laatste tijd ben ik niet veel meer bezig geweest met mijn website, om verschillende redenen kon ik er helaas niet mee bezig.
Reactie: Er zijn (haast) geen redenen om niet elke dag of week een nieuwe tekst toe te voegen.

Inmiddels heb ik 8 artikelen online staan.. alleen ik heb nog niks verdiend aan mijn site en heeft eigenlijk alleen maar geld gekost tot nu toe.
Reactie: Wat gaf jou de gedachte dat je met 8 artikelen al geld zou verdienen? Ik heb sites met 40 artikelen en 0 inkomsten. Verwacht pas na een half jaar tot een jaar echt inkomsten, als je tenminste doorzet en meer dan 8 artikelen plaatst.

Ik twijfel om nu door te gaan en elke week weer een blog te schrijven óf om te stoppen omdat ik nog niks heb verdiend.
Reactie: Toen je begon had je ook nog niets verdiend, maar je zette wel door om het op te starten. Zet dan ook nu door om straks wel geld te verdienen.

Het klinkt misschien stom, maar ik werk super veel om mijn huisje te kunnen blijven betalen, dus ik heb niet veel om te besteden, en doe ik er alles aan om rond te komen.
Reactie: Als je geen 67 euro per maand kwijt kunt, moet je het niet doen. Kun je dat wel missen en heb je verder nog tijd om teksten te schrijven, grijp dat dan aan om extra te gaan verdienen ipv met de huidige situatie te blijven zitten.

Ik wíl dus wel echt graag, het is alleen de vraag of ik er wat aan ga verdienen uiteindelijk wat die 67 euro per maand goed gaat maken.
Reactie: als je echt graag wil, dan had je al minstens 20 - 30 artikelen staan in die maanden dat je lid bent. 

Dit weet je natuurlijk niet van te voren maar ik had stiekem wel gehoopt mijn eerste bedrag inmiddels al te ontvangen hebben na 4 maanden (ondanks dat ik er de laatste 2 maanden niet veel mee bezig ben geweest).
Reactie: nogmaals, waarom dacht je dat het zo gemakkelijk was?

Mijn vraag is dus wat jullie denken dat de juiste beslissing is. 
Reactie: Volgens mij heb je twee opties:
1. Stoppen, scheelt je 67 euro per maand en tijd. En dan blijf je in je huidige situatie zitten.
2. Doorgaan en er dan ook echt tijd in steken om er op langere termijn meer mee te verdienen.
reactie op @klaaskoopman:
Joshka Eilander Ik ga verder niet op de reden in waarom ik er niet mee bezig kon zijn, maar ik had zeker wel een reden waardoor het echt niet kon. Als het wel had gekund had ik dit ook wel gedaan en veel meer artikelen geschreven. Wil natuurlijk geen sponsor zijn en niks met mijn site doen :p.

En ik bedoelde zeker niet dat ik had verwacht nu al veel geld te hebben verdiend of het makkelijk zou zijn. Dit had ik van te voren al goed begrepen en gelezen. Bedoel er meer mee te zeggen dat dat mij wel aan het twijfelen maakt omdat ik op dit moment niet zoveel per maand kan missen. Terwijl ik wel weet dat ik geduld moet hebben en door moet gaan, en het als het goed is dan vanzelf komt over een tijdje. 

Maar in ieder geval bedankt voor de tips allemaal! Ga er even over na denken en een keuze maken tussen die 2 opties.

6 maanden geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman Joshka, in dat geval is het erg simpel:
Heb je het geld niet en/of de tijd niet, dan zou ik stoppen. Maar denk er goed over na of dit echt klopt. Soms kun je met een beetje aanpassing in je leven al snel geld besparen (denk aan boodschappen, roken, uitgaan etc...).

Ik kan momenteel goed leven van mijn inkomen vanuit affiliate marketing en ben derhalve zeer blij dat ik destijds niet gestopt ben!

Wat je keuze ook is, ik wens je alle succes erbij!
6 maanden geleden

Beantwoorden

Joshka Eilander Ja, ik ga er goed over nadenken. Bedankt voor het meedenken en je reactie! 
6 maanden geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Het is natuurlijk lastig om iets over iemand's situatie te zeggen, maar je hebt vaak meer tijd dan je denkt.

Simpelweg een half uurtje eerder opstaan en een halfuurtje later naar bed gaan, geeft je al een uur per dag extra. In die tijd kun je echt wel 1 artikel schrijven.

Juist als je te weinig tijd hebt, is dat alle reden om extra aan de slag te gaan. Anders blijf je, zoals @klaaskoopman​ aangeeft, in diezelfde race zitten en komt er geen verbetering. 

Het begin is het moeilijkst; als je eenmaal de eerste commissie binnenhebt, weet je hoe het werkt en zal een tweede veel sneller komen. 
6 maanden geleden

Beantwoorden

Emely Doise Beste Klaas,

Ik ben even nieuwsgierig ... je zegt in dit bericht dat je goed kan leven van je inkomen met de affiliate marketing... mag ik je vragen na ongeveer hoeveel maanden/jaren je dit kon? En was dit dan met 1 goed draaiende website?

Alvast bedankt coor uw antwoord

Vriendelijk groeten
Emely


6 maanden geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman Ik ben al jaren bezig als affiliate en online marketeer. In de tijd dat ik startte was het nog gemakkelijker dan nu en had ik binnen 6 maanden (volgens mij) een site waar ik 500 - 1000 per maand mee verdiende. Tegenwoordig zul je er toch al gauw een jaar zelf elke week goed mee bezig moeten, wil je er een loon uit kunnen halen. (dit geldt natuurlijk niet voor de onverwachte successen en partijen die alles uitbesteden). 
6 maanden geleden

Beantwoorden


toon 5 overige reactie(s)
Jan M 6 maanden geleden geplaatst
Dooooooooooorgaan natuurlijk! Heb even dikke motivational speciaal voor jou opgezocht. 

Vooral dat "They take little steps everyday" is hier even belangrijk ;-)Paco V 6 maanden geleden geplaatst
Je hebt daarnaast geen WP thema van €67 per maand nodig. Een standaard WP hosting pakket met een standaard thema erop kost €3 per maand. 
🔥 Mark de Vries 6 maanden geleden geplaatst
8 artikelen is natuurlijk niks, dus dat je nog niks hebt verdiend is logisch. Als die 67 pmnd teveel voor je is, dan kun je je site omzetten naar een gratis wp thema. Maar dan nog ga je het niet redden met 8 posts in 4 maanden.

Je zult voor jezelf een plan moeten maken met doelen en actiepunten. Zorgen dat je een bepaalde vorm van discipline krijgt met een duidelijke structuur. Dit is niet voor iedereen weggelegd trouwens. Niet iedereen heeft het vermogen om zichzelf aan te sturen.. 

If you fail to plan, you plan to fail.
Sieto vd Heide 6 maanden geleden geplaatst
volgens mijn verschilt het ook per niche, hoe snel en/of hoe veel je kunt verdienen.

Ik sluit me aan bij de rest;

- 8 artikelen in 2 maanden en dan 2 maanden niks is te weinig voor inkomsten, een toevalstreffer daar gelaten. Dus als je door gaat, dan moet het consistenter.

- 67 euro per maand voor MT is veel geld als je niet veel geld te besteden hebt. Investeer dan liever eerst wat tijd in het leren opzetten van een site o.b.v. een gratis thema. Dat kost namelijk wat meer tijd, maar scheelt ook geld.

Youri Klijn 6 maanden geleden geplaatst
En probeer op de momenten dat je voldoende tijd hebt meerdere artikelen te schrijven. Zo kun je deze vooruitplannen en hoef je er niet elke week tijd in te steken mocht het een keer niet uitkomen.
Joshka Eilander 6 maanden geleden geplaatst
Bedankt voor alle reacties en goede ideeën!! Mijn site omzetten naar een goedkoper thema is inderdaad een heel goed idee! Dat het wat meer tijd kost vind ik niet erg. Het ging mij eigenlijk alleen heel erg om dat het nu voor mij te duur is en dat ik daarom twijfel. Ik vind het leuk om te doen en heb zeker de motivatie om door te gaan. 

Zou iemand mij kort kunnen uitleggen hoe ik die overstap maak met mijn site naar een goedkoper/gratis thema? Of staat dit ergens op dit forum al beschreven? 
Sieto vd Heide 6 maanden geleden geplaatst
@joshka​, dat kun je denk ik het beste even vragen aan @leongotje
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 11 February 2019 om 10:17
Aantal lezers 56
Aantal reacties 19