Steigerhout Bouwtekening domeinen

Laatste reactie 28/10/2016 15:04 door Freddie
· Markeren als ongelezen
Freddie Ploeg 2 jaar geleden geplaatst
Hey, ik heb besloten te stoppen met het promoten van Fred's Bouwtekeningen. Ik heb een aantal domeine, sommige een website van gemaakt. De site die ik voornamelijk gebruikte was steigerhoutenbankmaken.nl. De anderen zijn hoebouwjeeenhuis.nl, houtenhuisbouwpakket.nl, steigerhoutbewerken.nl, steigerhouttekeningen.nl, www.bouwtekeningenopvragen.nl. Ze zijn al een tijdje geregistreerd wat zo zijn voordelen heeft. Verder heb ik er nog social media bij op Twitter (doehetzelfie) en een facebook page. Ook alle content origineel door mij geschreven (50 pagina's in google docs) en de bijbehorende images (pixabay).

Er zijn plekken waar je het te koop aan kunt bieden....ik weet het. Echter hier zitten alleen de echte affiliate marketeers :) Ik vind het zonde alles zo in de kast te gooien en ik denk dat er vast iemand is hier die het goed kan gebruiken. Je kunt het als eigen nieuw project doen of aan je eigen project toevoegen. Stuur me een berichtje of reageer in de chat.

thanks
Coen Olde Bijvank 2 jaar geleden geplaatst
@freddieploeg bedankt voor het aanbod, wat is het organische verkeer van alle websites?

Per maand graag :) alvast bedankt.
Freddie Ploeg 2 jaar geleden geplaatst
Hoi Coen,

Het is een wat vertekend beeld. Ik ben al een tijdje niet actief meer en ik heb recentelijk het domein steigerhoutenbankmaken verhuisd en deze is dus offline nu. Ik had met nog niet ech verdiept in het verhuizen van websites :(. Ik ben hier echt actief geweest vanaf november 2015 t/m juni dit jaar en had zo'n 50 sessies per maand vanuit Nederland met een bounce van +-/ 60%. De producten hebben in paypro een paar honderd kliks, komt ook vanwege social media promotie. De andere domeinen heb ik 2 a 3 maanden terug content opgezet maar al langer terug geregistreerd. Echter had ik ze niet aan mijn GA toegevoegd.
Tjalling - 2 jaar geleden geplaatst
Hé Freddie,

Ik begrijp totaal dat je bent gestopt met freds bouwtekeningen. Eigenlijk zou ik het geen enkele startende Internet marketeer aanraden om hier mee te beginnen.

Waarom?


80% denkt --> oh, dit product staat op nummer 1. Zal wel makkelijk geld mee te verdienen zijn. Nope, de top affiliates verdienen hier inderdaad (veel) geld mee. JIJ zal dus gigantisch veel werk moeten verrichten om hen enigszins te kunnen verslaan. Volgens mij noemde @leendertnauta dit ook al eens.

Alle beginners schrijven 3-15 artikelen die er PUUR op gericht zijn om te ranken in google. Doe dit gewoon niet. 'steigerhouten bank' spammen in elk artikel werkt gewoon niet. Die tijden zijn voorbij.

Schrijven voor je bezoeker is key. Unieke, waardevolle content bieden staat voorop. Dit gebaseerd op je keyword research uiteraard. Zorg dat je als 'expert' wordt gezien in jouw niche/markt. Dit gevoel moet een bezoeker eigenlijk al hebben na 30 seconden op je website te zijn geweest.

Je hebt in ieder geval actie ondernemen en hebt laten zien dat je (redelijk veel) content kunt schrijven. 50 sessies per maand voor 50 pagina's aan unieke content is bizar weinig. Doe goed onderzoek en ontdek andere markten. Ik weet bijna zeker dat het je daar wel gaat lukken! Good luck.
Leendert Nauta 2 jaar geleden geplaatst
Precies wat @tjalling zegt hierboven. Ik wil het zelfs wel een beetje oprekken van nr 1 naar de gehele top 20 in Paypro. Voor nieuwkomers bijna onbegonnen werk. Kost onnodig veel tijd, geld en moeite en frustratie. Ik zeg hiermee niet dat het nooit mogelijk zal zijn om sales te behalen, echter kun je je als beginner beter richten op producten met minder concurrentie.
Jacko Meijaard 2 jaar geleden geplaatst
Iedereen is er vrij in, in wat hij/zij promoot. In de AMR heb ik Fred's Bouwtekeningen als voorbeeld, maar je kunt uiteraard zelf kiezen wat je promoot.

Ik heb heel wat verkopen kunnen doen voor Fred's Bouwtekeningen, en voor mij werkt het product goed (om te promoten, zelf zo onhandig als wat).

Goede teksten zijn HEEL belangrijk; dat is ook wat ik in de AMR zeg. Ik zeg ook niet voor niks om mega veel content toe te voegen; geloof me, als je dat een tijdje doet, ga je ongetwijfeld geld verdienen, dat weet ik 100% zeker, als je maar door blijft gaan.

Kun je beter je tijd/energie in een ander product steken? Misschien. Dat ligt er net aan wat jij tof vind en wat jij wilt. In de doe-het-zelf markt zit veel geld, en mensen zijn sneller geneigd om producten te kopen, omdat het een hobby is (maw mensen zijn ook niet snel achterdochtig, wat met geld verdienen op internet wel het geval is).

Je kunt ook iets verder kijken, en een ander product uit PayPro kiezen waar minder concurrentie op is. Pagina 2 producten doen het ook goed; daar ben je helemaal vrij in. Daisycon of Zanox kan ook ;-).

Als je maar aan de slag gaat en blijft gaan.
reactie op @jackomeijaard:
Bjorn | Duidelijk, klopt mijn gedachte over de "niche" binnen de bouwtekeningen die ik beschreef?
2 jaar geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard In die bewuste markt is er dan inderdaad minder concurrentie dan in de 'bouwtekeningen'-niche in het algemeen. Daar kun je dus makkelijker op ranken ;-).
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Freddie Ploeg 2 jaar geleden geplaatst
@tjallings Ik begrijp jouw punt helemaal. Bizar weinig als je het vergelijkt met over een jaar. Nu was ik eerst ook nog neit zo handig met WordPress dus dat heeft ook tijd gekost. Ik maakte ongeveer 1 a 2 artikelen in de week toen ik er actief mee ben begonnen.

Ik verkoop het echter niet omdat ik denk dat het werkt. Ik support @jackomeijaard zijn gedachte hierin. Content is the key. Daarom denk ik dat alles wat ik tot nu heb een leuke extra kan zijn voor iemand zoals @bjornschwarte . Ik wil me ergens anders op richten en heb simpelweg niet de tijd om ook artikelen voor bouwtekeningen te schrijven.

Naast Fred's Bouwtekeningen valt het goed te combineren met andere producten in doe-het-zelf, ook items van bol.com. Dus het kan zeker werken.

Dus als iemand doe-het-zelf luek vindt dan wil ik graag helpen met mijn al gedane werk de start wat te vergemakkelijken
Leendert Nauta 2 jaar geleden geplaatst
Zeker, ik zeg ook niet dat het niet kan, alles kan ;-) En zeker met goede content en een combi met zoals @freddieploeg aangeeft Bol.com offers van DHZ artikelen kun je best wel wat sales halen.

Je doel moet echter zijn om meer aan dezelfde bezoeker te verkopen, dus niet 1 keer een pdfje met 10000 tekeningen maar daarna nog een videocursus over hoe maak ik een xxx zelf. En het liefst daarna ook het gereedschap via een Bol linkje.

Het gekke is dat er (althans via Paypro) amper tot geen producten zijn die je in combi met Fred kunt aanbieden (ja, misschien de DHZwinst). "Fred" zou al lang met een back-end product moeten komen dat complementair is aan de bouwtekeningen.

De spammy site's die hier af en toe voorbij komen (met 0,0 waarde voor de bezoekers, BS texten en enkel koude linkjes naar het Fred offer) gaan echt niet (meer) ranken in Google en daardoor 0,0 sales binnen halen, misschien eens 1 lucky shot sale, nou joepie... wat een werk voor een paar tientjes.

Het product staat op nr 1 omdat gasten zoals Jacko (en hooguit nog 10 anderen) weten hoe het werkt en er vroeg bovenop gesprongen zijn.

Wederom, ik val de technieken van Jacko niet af, ik verdien er zelf ook al jaren poen mee, het werkt. Zolang je het maar op de juiste manier toepast. Ik begrijp best dat het tegenstrijdig overkomt, maar dat is het niet.
Leendert Nauta 2 jaar geleden geplaatst
@bjornschwarte, je noemt een mega niche met je kippenhokken. Het houden van kippen is HUGE in de US, daar zie je ook diverse producten die uitleggen hoe, wat, welke etc. Van de soort kippen en het voer dat je ze moet geven tot idd het bouwen van een ren en/of een hok... mega niche!

Dus als je vol in de kippenhokken gaat en met goede content komt die echt ergens opslaat en waar je mensen mee op weg helpt ga je Freds Bouwtekeningen verkopen.

Nog beter is om zelf wat in elkaar te zetten over kippen en hun hokken incl bouwtekeningen etc, dan gaat de meter pas echt goed lopen ;-)
Bjorn | 2 jaar geleden geplaatst
Ja precies dat geeft hoop ;) ik gaf de kippenhokken als voorbeeld omdat ik een site heb gezien daarover. Benieuwd van wie die is ;)
Freddie Ploeg 2 jaar geleden geplaatst
hey @leendertnauta , thanks voor de tips. Het principe wat voor de meeste affiliate ideeen werkt denk ik...en zoals jij aangeeft..mensen zoals jij en Jacko hier poen mee verdient.

Dus....als er iemand is die een snellere start wil maken, of wat extra domeinen en content wil....ik heb nog wat liggen :)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 27 October 2016 om 13:20
Aantal lezers 34
Aantal reacties 13