Site niet geindexeerd

Laatste reactie 29/03/2022 16:44 door Alex
· Markeren als ongelezen
Fatima Eskhadzhieva 4 maanden geleden geplaatst
Hallo! Ik ben iets meer dan een maand bezig met mijn blog en checkte net op google search console. Er staat dat mijn url onbekend is bij Google. Is het normaal dat er na 1 maand de site nog niet geindexeerd is? Ik krijg wel elke dag ongeveer 2 bezoekers op Google analytics. Er staat: This page is not in the index, but not because of an error. See the details below to learn why it wasn't indexed. Daaronder staat er gewoon overal N/A dus daaruit kan ik ook geen info halen. Wanneer ik een live test doe, staat er overal een vinkje en staat er: URL can be indexed. Ik heb ook op Request indexing geklikt en dan veranderde het naar : discovered, currently not indexed. Maar nu is het terug verandert naar URL is unknown to Google. Moet ik gewoon nog wachten?
Rino E 4 maanden geleden geplaatst
Heb je al geprobeerd om je pagina's die je al gemaakt het op te zoeken in Google? Als je in google site:jouwdomein.nl intypt zou je alle pagina's moeten zien die Google heeft opgepakt.
reactie op @rino:
Fatima Eskhadzhieva Ja, geen zoekresultaten staat er dan.
4 maanden geleden

Beantwoorden

Marc . 4 maanden geleden geplaatst
Hier al meerdere websites die al maanden niet worden geïndexeerd, zit ook in meerdere SEO facebook groepen en hoor er heel veel mensen over.  Schijnt dat ze achterlopen met indexeren en dat een kwestie is van geluk hebben dat hij snel geïndexeerd zal worden.  Of je moet hele fratsen gaan uithalen maar dat heb ik zelf nog niet geprobeerd, hier blijf ik gewoon door bloggen en dan worden ze vanzelf wel een keer geïndexeerd. 
reactie op @marcvdb:
Fatima Eskhadzhieva Bedankt voor je antwoord! Goed om te weten dat anderen ook hetzelfde meemaken. Dan blog ik gewoon verder.
4 maanden geleden

Beantwoorden

Olivier Samain 3 maanden geleden geplaatst
Je kunt bericht per bericht laten indexeren. Je gaat naar google search dan geef je u bericht da je wil laten indexeren in bij url inspectie, als deze nog niet is geindexeerd komt erop dat url niet geindexeerd is door google. Vlak eronder zie je indexering aanvragen daar druk je op en dan test hem dat hij je url kan indexeren dit duurt 1 a 2 min. Daarna geeft hij aan dat het in orde is en normaal gezien is je bericht de volgende dag of max 2 dagen later geindexeerd en vind je deze terug in google. Doe dit met alle berichten of paginas die je wil indexeren. Zie wel je kunt er maar een aantal per dag doen daarna geeft hij dat je u quantum hebt overschreden en kun je pas de dag erna dit terug doen. Veel succes .
Alex van der Lans 3 maanden geleden geplaatst
Wanneer je voor de URL's bij GSC indexering aanvraagt, worden ze met ongeveer 1 week geindexeerd. Dat is mijn ervaring op dit moment.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 14 February 2022 om 15:10
Aantal lezers 55
Aantal reacties 5