Seo op marketheme.

Laatste reactie 20/07/2021 16:23 door Jeffrey
· Markeren als ongelezen
Luka Abu hanna 2 maanden geleden geplaatst
Ik ben van plan marketheme te gebruiken alleen ik vind het nog moeilijk te begrijpen hoe die seo's werken. Als je dat probeert in te stellen op marketheme, is het dan zo dat je verwijst naar je blog of naar je home pagina? Want wat als je geen bezoekers krijgt op je site, is het dan misschien handig om google ads te runnen voor een tientje per dag? Ik hoor graag antwoorden.
Léon Gotjé 2 maanden geleden geplaatst
Wat bedoel je precies met seo's?

Die bezoekers komen er echt wel als je goede content aan het schrijven bent. Als je dat niet hebt gaan de ads er niet voor zorgen om een stabiele flow van bezoekers te krijgen.
Jeffrey Keijzer 2 maanden geleden geplaatst
@luka29​, Waar loop je precies tegenaan? Kijk in principe maakt het niets uit of je Marketheme, een ander content platform of een normale Wordpres website op zet. Wanneer jij bezoekers op je website wilt ontvangen heb je daar content voor nodig. Hoe beter de content is, hoe beter Google je daarmee zal belonen.  

Op deze manier zal een website met goede content sneller op Positie 1 belanden. Naast het schrijven van content is het belangrijk dat je een goede zoekwoorden onderzoek doet. Een zoekwoorden onderzoek kan een indicatie geven van zowel de moeilijkheid als het aantal mensen dat naar dat onderwerp zoekt. Dit principe wordt ook wel SEO genoemd. In de video's van @jackomeijaard​ wordt dit uitgebreid uitgelegd. 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 19 July 2021 om 21:51
Aantal lezers 31
Aantal reacties 3