Review WordPress thema, tips?

Laatste reactie 28/06/2019 12:06 door Klaas
· Markeren als ongelezen
Coen Olde Bijvank 2 maanden geleden geplaatst
Iemand een tip of ervaring voor een kant-en-klare review WordPress thema?
Klaas Koopman 2 maanden geleden geplaatst
Gratis of premium WP Thema? En wat zijn enkele van de benodigdheden?
reactie op @klaaskoopman:
Coen Olde Bijvank Premium, en helemaal gericht op reviews.

Iets als dit: https://cryptotips.eu/review/cryptohopper/

2 maanden geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman Als je zo algemeen wil, kijk dan eens op Themeforest en zoek op 'review'. Het voorbeeld wat je overigens laat zien kan met elke WP theme gemaakt worden.
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Vanessa Marquet 1 maand geleden geplaatst
Vind de keuze van een WP thema heel lastig, er zijn er zoveel dat je door het bos de bomen niet ziet. Zijn er voordelen aan een premium? Tips zijn heel welkom!!
reactie op @vanessamarquet:
Bas D Ligt er ook aan wat je doel is van de website. Daar je thema op afstemmen. Heb je momenteel al een Wordpress website? En weet je al waar je over wilt gaan schrijven?

Premium thema's hebben meer functionaliteiten en betere support. Verschilt natuurlijk ook per thema in hoeverre dit het geval is.
1 maand geleden

Beantwoorden

Vanessa Marquet Neen, heb nog geen wordpress website en weet eigenlijk nog niet echt welk product ik wil promoten.  Ben momenteel bezig met de video's te bekijken van Jacko. Waar ik het meest over zou kunnen schrijven is de natuurlijke gezondheidssector en zelfontwikkeling. Maar vrees dat dit beetje breed zal zijn. Graag wil ik een site starten waar ik onlinecursussen kan aanbieden ivm dit thema. Bv hoe men gezonder kan worden dmv planten of hoe men een negatief zelfbeeld kan veranderen enz.... Misschien beetje vaag nog allemaal.... Zijn er thema's die goed zijn voor mijn beschrijving? 
1 maand geleden

Beantwoorden

Vanessa Marquet Iemand ervaring met theme Astra?
1 maand geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Het is misschien een beetje "wij van WC eend..." maar heb je al naar het Marketheme gekeken?
1 maand geleden

Beantwoorden

Vanessa Marquet Ja heb het bekeken en lijkt me super maar opteer eerder voor vrijheid dan maandelijkse betaling. Bedrag vind ik hoog, zeker in de beginfase en met op termijn meerdere sites al helemaal.  Marketheme zal uiteraard makkelijker zijn maar eens je door de eerste maal door bent met een thema en plugins heb je een goede leerschool en ben je onafhankelijk van Marketheme. En vrijheid is voor mezelf de beste investering die er is.  
1 maand geleden

Beantwoorden

M kijk hier eens 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLgJeRQxEOJmoYLvxOCq3DJB5q6LWJWKjH

de maker van de videos zit ook op het forum dus die kan je waarschijnlijk nog meer uitleg geven.
1 maand geleden

Beantwoorden

Léon Gotjé Met die beredenering moet je ook eigenlijk je eigen thema gaan bouwen, en een eigen server gaan hosten, zelf energie winnen om hem online te houden. Zonder gekheid. Sommige diensten en producten zijn het waard om in te investeren.
1 maand geleden

Beantwoorden

Vanessa Marquet Dat is echt super! Bedankt voor de link, ik ga het verder onderzoeken .👍
1 maand geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide da's wel een beetje een drogreden, @leongotje​ 😁
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 8 overige reactie(s)
Klaas Koopman 1 maand geleden geplaatst
@vanessamarquet​ graag spring ik hier even op in. Ik begrijp jouw punt omtrent het gebruiken van een 'vrije' thema ipv een maandelijks bedrag. Echter moet je een aantal zaken niet vergeten:

1. Heb je alle tijd en geen haast om geld te verdienen? Doe dan inderdaad wat je graag zelf zou willen, leer Wordpress, leer programmeren, leer online marketing, leer Adwords en betaalde advertenties en ga ermee aan de slag om zodoende succesvol te worden. Nadeel; het duurt lang voordat je jouw tijd kunt omzetten in een financieel gewin.
2. Wil je bezig met online marketing om hiermee geld te verdienen, dan zul je merken dat je steeds meer zaken uit handen gaat geven, naarmate je gevorderd raakt. Je kunt namelijk niet alles zelf (blijven) doen en op den duur loont een specialist zich op vele vlakken (kosten/investering, tijd en stress).

Wat ik altijd aangeef is het volgende:
Zorg dat je zo snel mogelijk een (basis) website online hebt met daarin goede teksten, die scoort in de zoekmachines. Daarin plaats jij de affiliate links, banners etc om er geld mee te verdienen. Alle tijd die je steekt in de randzaken zoals thema's, verschillende soorten hosting, analytics, logo en weet ik veel waar men nog meer tijd in steekt, is tijd dat je achter raakt op de concurrentie. 

Zorg voor een doel en werk daar naartoe. Laat de randzaken eerst voor wat ze zijn. Zodra je namelijk geld verdient met je site, ga je hoogstwaarschijnlijk toch voor een custom theme met alle functies van dien. 

Dus waarom niet investeren in een marketheme of andere premium theme, als dat ervoor zorgt dat je gelijk door kunt naar hetgeen echt belangrijk is; content, traffic, sales.
Vanessa Marquet 1 maand geleden geplaatst
@klaaskoopman​ Bedankt voor de feedback. Misschien een domme vraag maar wat ik mij dan afvraag is of je dan met Marketheme idd hoger en sneller scoort in Google. Zijn daar aantoonbare bewijzen voor? Als iedereen die aansluit bij Marketheme hoger scoort dan zou iedereen toch op de eerste pagina's moeten staan en er is toch maar 1 eerste pagina? Investeren is goed maar enkel als het echt gaat opleveren. Ik neem aan dat er toch maanden tot een jaar overheen gaat voor je echt iets verdiend? Tuurlijk ga je later meer uitbesteden maar dan weet je ondertussen wat er binnenkomt. 

Ik stel misschien domme vragen maar alleen zo kan ik tot inzichten komen😊reactie op @vanessamarquet:
Klaas Koopman Even kort door de bocht; ja je scoort hoger in Google met een thema dat al voldoet aan de minimum eisen. Waarom? Omdat je minder tijd hoeft te steken in het thema en die tijd kunt steken in je content en marketing. Maar ja het thema kan een verschil maken (zijn nogal wat slechte thema's met onjuiste onpage seo elementen). 

Er kan inderdaad wel een jaar overheen gaan, als je vanuit 0 begint. Het gaat er echter om dat je zo snel mogelijk begint en zo weinig mogelijk tijd besteed aan de randzaken, zoals het thema. 
1 maand geleden

Beantwoorden

Robert Eros 1 maand geleden geplaatst
@coenoldebijvank

Zelf ben ik sinds kort een enorme fan van Thrive Themes. Een tijdje terug heb ik hun volledige membership (check https://bit.ly/2RMvLNL) gekocht. Kost jaarlijks 250 euro en je krijgt er veel voor terug.

Verschillende thema's krijg je erbij. Pressive vind ik zelf erg fijn. En het vervangt vele andere dingen zoals Leadpages (met Thrive Leads) en Elementor (met Thrive Architect)

Dus als je bereid bent wat geld te investeren en zelf alles precies zo vorm te geven als je wilt, Thrive is top.
reactie op @roberteros:
Sieto vd Heide +1 voor Thrive, -1 voor die verkapte affiliatelink 😁
1 maand geleden

Beantwoorden

Robert Eros +10 voor die reactie 😄

Ik was benieuwd of iemand het door had 
1 maand geleden

Beantwoorden

Vanessa Marquet Was best doorzichtig hoor, ook al ben ik een groentje😂
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Jeroen Santing 1 maand geleden geplaatst
@vanessamarquet​ ****Zijn daar aantoonbare bewijzen voor? 
Kijk op https://hetinkomenvan.nl/
en de bijbehorende casestudie: 
https://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/casestudie-nieuwe-affiliate-site?highlight=casestudie
reactie op @jeroensanting:
Klaas Koopman Dat is geen bewijs dat Marketheme sneller/beter is qua SEO dan andere themes. 
1 maand geleden

Beantwoorden

Vanessa Marquet 1 maand geleden geplaatst
Kort samengevat en als ik het goed begrijp, is Marketheme niet echt beter qua SEO en ranking in google dan een site die je maakt in wordpres met bv Astra Theme? Hetgene waar het om gaat is dan eerder de tijdswinst die je doet met Marketheme? Klopt deze stelling?
Nog een vraag, wanneer je een domeinnaam kiest en de aanbieder van het product heeft bv madelief.nl als domeinnaam, kan ik dan madelief.be of madelief.com nemen? Is dat een goede zet of eerder niet? Zo ja, kan ik zowel de com als de be registreren en deze doorlinken zodat ze op beide domeinnamen op mijn website komen?
reactie op @vanessamarquet:
Bas D Beste is gewoon .nl extensie te nemen als je een Nederlandse doelgroep hebt. 
1 maand geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide MT is niet beter of slechter dan de meeste andere theme's, qua SEO is het denk ik vooral wat je er zelf in stopt.

Een variant van de domeinnaam van een product, tja, het kan, maar ik zou het niet doen. Soms/vaak mag het ook niet. Als je bv. Bever Zwerfsport gaat promoten dan mag dat volgens de regels van Bever niet via (bv.) 'dezesiteisnietvandeBever.nl'.
1 maand geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman Vanessa, alles heeft te maken met tijd en resultaat. Des te sneller jij iets klaar kunt krijgen bij de setup, des te dichter je komt bij het uiteindelijke resultaat. 

Registreer geen productnaam, maar een brandable naam waar je meerdere kanten mee op kunt.
1 maand geleden

Beantwoorden

Vanessa Marquet Bedankt voor de eerlijkheid Sien, ik gebruik dit forum om goede feedback te vinden maar merk dat de antwoorden soms nogal gericht zijn op verbloemde affiliatecommissie dan op eerlijke hulp onder gelijkgestemden. Gelukkig heb ik mijn gezond verstand dat onderscheid kan maken😉
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
Vanessa Marquet 1 maand geleden geplaatst
@sieto​ Staan die regels beschreven op de affiliatesite? Of moet je daar vooraf toestemming voor vragen bij de aanbieder of je een variant mag gebruiken van een domeinnaam?
Knoop doorgehakt, ga voor het Astra theme, waarschijnlijk met vallen en opstaan maar zo bouw ik eigen kennis op en dat lijkt me evengoed een investering in de toekomst.
Vanessa Marquet 1 maand geleden geplaatst
@klaaskoopman​ Dank voor je waardevolle reacties. Ik ga voor het Astra theme, ik begrijp dat het trager gaat zijn maar de ervaring zal ook een investering in de toekomst zijn.
Wat bedoel je juist met een brandable naam waar je meer kanten mee uitkunt? Uit de video's van de cursus leerde ik dat het raadzaam is bij 1 produkt per site te blijven. Daaruit maak ik dan op dat je eigenlijk sowieso niet echt veel kanten op kunt. Kan je dit beetje nader verklaren want ben niet mee nu.
reactie op @vanessamarquet:
Klaas Koopman Ik ben het in dit geval niet eens met de cursus. Waarom zou je een site maken omtrent 1 product? Stel dat dit product straks niet meer bestaat, wat ga je dan doen met je site? 
1 maand geleden

Beantwoorden

Vanessa Marquet Klopt, kga het nog eens herbeluisteren, misschien heb ik het verkeerd begrepen. Dus beter een algemene domeinnaam waar je verschillende affiliateproducten op kan promoten die uiteraard wel verband hebben met elkaar of in dezelfde niche behoren? Geef jij ook mensen 1 op 1 advies? Misschien wel goed om te weten, toekomstgericht dan want eerst maar eens beginnen bij het maken van de site....
1 maand geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman "Dus beter een algemene domeinnaam waar je verschillende affiliateproducten op kan promoten die uiteraard wel verband hebben met elkaar of in dezelfde niche behoren?" Exact!

"Geef jij ook mensen 1 op 1 advies?" Jazeker, mocht je er ooit aan toe zijn: info@klaaskoopman.com!
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 12 June 2019 om 12:58
Aantal lezers 51
Aantal reacties 33