Promoten Producten Bol.com

Laatste reactie 12/06/2020 15:10 door Remon
· Markeren als ongelezen
Saim Mian 2 maanden geleden geplaatst
Beste leden,

Ik heb vandaag de AMR 4.0 gekocht en vindt de video's best goed. Nu heb ik al een idee wat ik wil gaan doen en wat voor website ik wil gaan maken. Denken jullie dat het handig is om producten van Bol.com te gaan promoten?
Danielle Roof 2 maanden geleden geplaatst
Ik promoot op diverse sites producten van paypro, daisycon, tradetracker en bol.com. De meeste affiliate verdienste komen uit bol.com. Voordeel van bol.com is dat, zeker nu in coronatijd, men daar veel besteld. Als men via jouw link binnen komt en men koopt binnen 5 dagen iets totaal anders dan dat waar jouw link naar toe ging jij alsnog de commissie krijgt. 
reactie op @danielledenbroeder:
Saim Mian Goed om te horen. Nu weet ik dat mijn plan dus succesvol zou kunnen worden.🙂 Dankje!
2 maanden geleden

Beantwoorden

Danielle Roof Gisteren op 1 site een commissie van € 80,- afkomstig van 1 klant. Dat zijn de allerleukste.
2 maanden geleden

Beantwoorden

Saim Mian Dat is leuk om te horen. Ik zal me best gaan doen om een mooie website te maken. Het zal wel wat tijd in beslag nemen.

2 maanden geleden

Beantwoorden

Danielle Roof De een krijgt al binnen een maand een commissie de ander pas na een jaar. Gewoon hard blijven werken en blijven geloven in je doel. 

Mijn grootste blog bestaat al tien jaar en pas sinds kort heb ik elke dag een sale. Moet wel zeggen dat ik pas sinds een half jaar mij echt focus op affiliate marketing.
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
Patrick Kellenaers 2 maanden geleden geplaatst
Hoi Saim,

Weet wel dat jij bij Bol niet direct wordt goedgekeurd omdat je dan nog een relatief lage pagina hebt. Bij ongeveer 20 blogberichten keuren ze jouw site pas goed.

Houd daar rekening mee ;)
Remon van Veldhuizen 2 maanden geleden geplaatst
Beste Saim,

Wat Patrick zegt heb ik vaker gehoord en zal ongetwijfeld waar zijn, maar mijn webstie is met 6 blogs ook goed gekeurd dus je kunt het altijd proberen. Anders later gewoon nog eens mocht het toch afgekeurd worden.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 June 2020 om 21:58
Aantal lezers 74
Aantal reacties 8