Project progressie & casestudy!

Laatste reactie 06/02/2021 17:24 door Jeffrey
· Markeren als ongelezen
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
Recent heb ik aangegeven dat ik mij in ga schrijven bij de KVK. 4 November is het zover. In het begin moest ik mij hier echt psychisch op voorbereiden want heb een geruime tijd alleen tegenslagen gehad. Nu begint alles de goede kant op te veranderen. Daar hoort ook een sprong in het diepe bij. Doordat ik nu besloten heb om mij bij de KVK in te gaan schrijven is ook de motivatie verhoogd. 

Waar ik eerst nog wel eens het gevoel had dat wat ik wilde niet mogelijk was, heb ik ondertussen een andere mindset gekregen. Doordat er nu verschillende topics zijn waarin mijn successen staan vermeld ga ik vanaf nu alle resultaten  in dit topic bijhouden. 
Tegelijkertijd wil ik van mijn website een case studie gaan maken zodat mensen daar iets van kunnen leren. Nu ga ik mijn website niet delen. Maar ga alleen vertellen wat ik heb gedaan en welke resultaten dit tot gevolg heeft. 

In het verleden heb ik regelmatig gespeeld met de blogfrequentie om zo te bekijken wat het beste bij mij pas naast 32 uur werken. Nu heb ik heb besloten om een steady groei van 4 blog artikelen per week te houden ben ik benieuwd wat er met 1 jaar gaat gebeuren. Mijn streven is om dat jaar nog steeds bij de baas te werken, zelf 4 teksten per week te schrijven en alles wat er boven de 250 euro per maand uit de website komt weer in de website te stoppen. Op dit moment haal ik een groei van 140% aan inkomsten per maand. 
Beste antwoord — gekozen door Jeffrey Keijzer
Nicolet Reus 3 maanden geleden geplaatst
Geweldig toch Jeffrey! 
Vanaf komende week je eigen bedrijf, gefeliciteerd!
Pieter Dijkshoorn 3 maanden geleden geplaatst
Mooi initiatief Jeffrey!
Goed bezig! 👌

Ik ben benieuwd naar de volgende update.
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
Zoals veel mensen zeggen is consistentie enorm belangrijk. Ondanks dat er in het eerste jaar iedere keer een andere blogfrequentie is gehanteerd, is de groei nu pas een klein beetje zichtbaar. Het is nog steeds niet waar het kan zijn. Maar binnen een jaar tijd is er toch redelijk veel gebeurd. Hieronder zie je het aantal kliks per dag vanuit de Google Webmaster tool!
reactie op @jeffreykeijzer:
Martijn M Mooie lijn hoor!
3 maanden geleden

Beantwoorden

Dominique Van Baelen Mooie progressie!
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Jeroen Santing 3 maanden geleden geplaatst
Goed bezig Jeffrey!
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
Omdat er deze week naast het publiceren van een artikel niet veel meer gaat gebeuren wil ik even de maandelijkse statistieken delen. 

Aantal teksten geschreven en gepubliceerd: 14
Aantal organische bezoekers staat in Oktober 2020 op 3115
Totale inkomsten in Oktober 2020 bedraagt 121,2.

Vergeleken met vorige maand is dit een mooie groei. 
Zo had ik in September totaal 6 teksten online gezet. Er moesten toen verschillende werkzaamheden aan de Website worden gedaan waardoor het publicatieritme iets lager kwam te liggen. 

Aantal bezoekers in September waren 2520. 
Inkomsten van September bedroeg 83,21. 
September is tegelijkertijd de maand geweest waarin ik mijn CTA heb nagelopen.

In September had ik een gemiddelde van 3,3 cent per bezoeker. 
In Oktober is dit naar 3,8 cent per bezoeker gestegen. 

Ben benieuwd hoe dit zich de aankomende maanden / jaren gaat ontwikkelen!

 
Pieter Dijkshoorn 3 maanden geleden geplaatst
Leuk om te lezen Jeffrey! 👍
Mooi om die trend naar boven te zien!
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
Omdat er deze week weinig met het blog gaat gebeuren, noteer ik hier nu wat er deze week is gedaan. Deze week heb ik 3 artikelen geschreven. Daarnaast heb ik deze week mijn bedrijf bij de KVK ingeschrijven en staat de onderneming Keijzer Creativity bij de kamer van koophandel geregistreerd. 

Doordat het nu officieel is ben ik deze week begonnen met mijn boekhouding. In het begin heeft dit best veel tijd gekost om alles uit te zoeken. Momenteel telt mijn website 182 blog artikelen. Dit betekent dat de helft van mijn blog bestaat uit reviews en de andere helft uit informatieve artikelen.  

Deze week heb ik al 2 commissies. Normaal gesproken komen de commissies bij mij pas aan het einde van de maand. Maar door de toenemende kliks beginnen ook de sales toe te nemen.  Benieuwd wat er komende jaar gaat gebeuren!
reactie op @jeffreykeijzer:
Martijn M Gefeliciteerd met je onderneming @jeffreykeijzer​!

De progressie in het verkeer naar je website is echt mooi en leuk om te zien.

Ik ervaar zelf ook zo'n organische groei en vraag me dan wel eens af wat het plafond zou zijn. Heb jij hier een idee van? 

Uiteraard zal dit per niche verschillen maar hoeveel maanden achter elkaar kan je een groei van 25-100% blijven realiseren?
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
Misschien dat @jackomeijaard​ daar een mooi antwoord op heeft. Het lijkt mij dat de organische groei pas minder wordt als je minder gaat schrijven / publiceren. Maar ben daar niet zeker van 
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
Ondertussen zijn er alweer twee weken voorbij waarin er geen update is gegeven. Dit komt doordat ik vorige week een andere topic heb geopend waarin ik mijn progressie heb laten zien. 

Vorige week heb ik 5 blogs geschreven en deze week ben ik op een totaal van 6 blogs uitgekomen. Van de 6 blogs zijn er deze week maar 5 gepubliceerd. Volgende week ga ik er 6 publiceren. Wat dat betreft zit ik mooi op schema met de hoeveelheid blogs en de missie die ik tot 01-01-2021 heb. Ondertussen hoef ik nog maar 29 blogs te schrijven om op mijn missie uit te komen. 

Wat betreft de progressie met de website mag ik niet mopperen. Zo zijn er de afgelopen 14 dagen 6 verkopen gekomen. Helaas waren deze niet allemaal van een hoog bedrag. Maar dat is iets waar ik rekening mee houdt. Iedere commissie is mooi meegenomen en vanzelf worden vele kleine beetjes een mooi bedrag. 

Hieronder zal ik mijn statistieken met het aantal organische bezoekers delen.
Alles lijkt mooi te groeien!
Martijn M 3 maanden geleden geplaatst
Mooi bezig @jeffreykeijzer​!

Misschien kunnen we voor de 2021 doelstellingen samen wel een topic starten. Iets van een challenge met een incentive bijvoorbeeld?

Volgens mij hebben we beide namelijk bovengemiddelde doelstellingen haha.

Goals voor toevoegen blogs, kennisbank artikelen, video's, organische bezoekers en commissies?

Laat maar weten of je hier wat voor voelt.
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
@martijnmeeuwis​, klinkt als een super goed plan. Een uitdaging is altijd een goed punt om harder te werken. I love it. 

Hoge doelstellingen heb ik zeker. Alleen deze hoge doelstellingen zijn voor mij niet direct voor 2021. Ik trek ze nu al door naar 2023. Mijn uitdaging is het onmogelijke mogelijk te maken. Nu moet ik toegeven dat dit iets is wat niet alleen voor nu maar eigenlijk voor altijd geldt bij mij. (Aard van het beestje)!

Met video's zul je het voorlopig sowieso nog winnen van mij. Voor het maken van een video heb ik echt een nieuwe laptop nodig. Deze wil ik rond Mei gaan kopen. Deze laptop licht voor nu nog te hoog gegrepen. Maar vanaf het moment dat mijn vakantie geld komt zal er een nieuwe laptop gaan komen. Tot 2023 wil ik echt het maximale uit mijn tijd halen. Zit er wel ernstig over na te denken om aankomende 3 jaar toch nog voor de baas te werken. Wel zit er een mindering in uren in de planning. Lijkt mij tof als het mogelijk is om vanaf Mei naar 24 uur toe te gaan. 

Ooit wil ik met een eigen auto aan streetgasm meedoen. Hoe eerder dat lukt, hoe beter het is. #harGaan!
reactie op @jeffreykeijzer:
Martijn M Leuk @jeffreykeijzer​!
Kan je mij even een mailtje sturen dan kunnen we even wat info uitwisselen.

Fijne avond!
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer 2 maanden geleden geplaatst
Ondanks dat ik van plan was om vorige week volle bak te gaan en 6 teksten te publiceren ben ik tot 5 blog artikelen gekomen. Dit heeft voornamelijk te maken met de stroomuitval van Afgelopen zaterdag. Was net lekker aan het schrijven, stond de hele wijk ineens zonder elektriciteit. Zelfs de lantaarnpalen en de verkeerslichten waren uitgevallen. 

Aan de andere kant zijn er in deze maand 20 blogs online gekomen wat ik dan wel weer als een mooie prestatie zie. Naast het aantal blogs zie ik ook mijn groei met het aantal bezoekers redelijk stijgen. Zo ben ik deze maand van 3131 naar 4600+ gegroeit. Hiermee heb ik 150% aan bezoekers ten opzichte van de maand ervoor. Dit in combinatie met 2.5 cent per bezoeker mag ik niet mopperen. 
Hie zie je hoe het sneeuwbal effect ineens van de grond kan komen!

reactie op @jeffreykeijzer:
Martijn M Lekker bezig en mooie resultaten!
2 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer 2 maanden geleden geplaatst
Het is alweer Zaterdag. Dit betekend dat er nog maar 1 artikel op de website gepubliceerd gaat worden. Ondanks het aantal bezoekers iets minder is geworden dan de afgelopen week van November beginnen de commissies zich ondertussen een stuk op te schakelen. Zo heb ik nu al een gemiddelde van meer dan 1 commissie per dag. Door de grotere hoeveelheid aan comissies heb ik deze maand een gemiddelde van 8 euro per dag. 

Naast de behaalde resultaten heb ik deze week weer 5 teksten gepubliceerd. Hiermee loop ik nog steeds op schema. Let's gona rock and roll in 2021!
reactie op @jeffreykeijzer:
Youri Klijn Jezelf even 🙏 en een dansje doen Jeffrey 😁
2 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer Eerst 2021 gebruiken om 14 duizend euro schulden weg te werken. Als dat is gelukt ben ik pas echt tevreden 
2 maanden geleden

Beantwoorden

Pieter Dijkshoorn volgens mij ben je al lekker op weg! 👍
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Jeffrey Keijzer 2 maanden geleden geplaatst
Het is weer tijd voor een wekelijkse update. 
Deze week door wat privé omstandigheden helaas iets minder voor de website kunnen doen.
Hierdoor zijn er deze week maar 3 teksten op de website online gekomen. Naast de lagere publicatieritme zijn er deze week ook iets minder bezoekers naar de website toe gekomen. Gelukkig zijn het aantal verkopen deze week weer lekker doorgegaan. 

Vanaf 1 December is het zelfs gelukt om een stabiele gemiddelde van 1 commissie per dag te krijgen. Nu moet ik toegeven dat ik in September maar 6 teksten heb gepubliceerd. Naar mijn gevoel heeft dit ook echt te maken met de mindere groei van December. Ondanks dat mag ik niet mopperen. 

Zo heb ik deze maand nog steeds mijn gemiddelde van 2.5 cent per bezoeker. Dit is iets wat ik probeer aan te houden. 
Jeffrey Keijzer 1 maand geleden geplaatst
In December ben ik voor het eerste boven de 250 euro aan commissies uitgekomen. Hierdoor zijn de eerste 650 euro aan commissies een feit. Het lijkt erop dat alles nu ineens veel sneller gaat. 

Om de progressie te versnellen ga ik vanaf Januari zelf 16 teksten per maand schrijven en begin ik langzaam aan met steeds meer uit te besteden. Met het uitbesteden ga ik vanaf eind Januari 2021 beginnen.

Voor dit jaar (December 2021) heb ik een magisch geldbedrag van 20 Duizend euro per maand aan omzet in gedachten. Ben benieuwd of ik mijn magische omzet dit jaar ga kunnen halen!
reactie op @jeffreykeijzer:
Martijn M Succes man, gaat je vast lukken met deze structurele groei!
1 maand geleden

Beantwoorden

Robert B Goed bezig hoor. Gefeliciteerd!

Met een site?


1 maand geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @martijn1988​, thanks. Alles gaat echt ineens knetterhard. Waar ik in April de eerste maand had met 1 commissie had ik in December gemiddeld 2 commissies per dag. Deze trend zet zich dit jaar nu al voort. Dit terwijl ik had verwacht dat December een feestmaand was en dat dit de commissies omhoog zou drijven. 

Het wordt een jaar volop vlammen en gaan voor de maximale resultaten met het oog op consistentie en waarde. Ben wel enorm benieuwd wat er in een jaar kan gebeuren. 

#WeGaanVlammend2021Door!
1 maand geleden

Beantwoorden

Martijn M Super Nice man!
Ik ervaar ongeveer hetzelfde. Laatste 2 dagen van het jaar zo'n 10 commissies per dag!

We gaan het meemaken wat 2021 ons gaat brengen.
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
Jeffrey Keijzer 1 maand geleden geplaatst
@robertb​, ja het is met een website. Alleen ben wel van plan om in 2022 meerdere nieuwe websites op te gaan zetten. Naast het opzetten van de nieuwe websites wil ik 2022 gaan gebruiken om iedere maand een website op te kopen om die verder te verbeteren!
reactie op @jeffreykeijzer:
Robert B Leuk man! Ben heel benieuwd hoe je het gaat doen. Met deze ambitie moet het zeker goed komen. Veel succes. 
1 maand geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer 1 maand geleden geplaatst
Waar deze maand begon met problemen met de laptop is de laptop ondertussen weer gemaakt en kan ik weer volle bak aan de bak. Zoals ik al eerder heb aangegeven ga ik vanaf eind Januari starten met het uitbesteden. Momenteel is de eerste opdracht naar de tekstschrijver eruit. 

Naast de eerste uitbestede tekst kan ik ook in Januari terugkijken naar een positieve goede start van de maand. Zo heeft de website momenteel een gemiddelde van 200 organische bezoekers per dag met een gemiddelde van 10 euro per dag. Dit komt neer op ongeveer 5 cent per bezoeker. Dit heeft vooral te maken met de duurdere producten waarover ik commissies begin te ontvangen. 

Doordat ik nu wat harder in en aan de business ga werken ga ik de statistieken / voortgang vanaf nu iedere maand aan het einde van de maand bijhouden. Op naar de volgende update!
Martijn M 1 maand geleden geplaatst
Kan jij misschien je post aanpassen uit respect voor Jeffrey? @eric23

@marcvandenbrink​ volgens mij deel jij ook niet liever jouw websitegegevens dus snap je reactie niet helemaal...

reactie op @martijn1988:
Eric Ik begrijp niet helemaal waarom ik een gewoon openbare en in Google vindbare website niet mag noemen hier hoor. Maar wellicht staat dat in de voorwaarden.

Maar goed, ik heb m'n post verwijderd, maakt mij ook verder niet uit 😂
1 maand geleden

Beantwoorden

Martijn M Het heeft niet zoveel te maken met 'mogen'. Je mag wat mij betreft alles delen maar ik kan me zo voorstellen dat niet iedereen erop zit te wachten dat alles op een forum komt te staan.

We hebben ook al regelmatig te maken gehad met blogs die werden gekopieerd dus de meeste zijn wat huiverig om websites te delen.

Wel super tof dat je zijn website hebt gevonden en hopelijk heb je jezelf en Jeffrey blij gemaakt met een mooie aankoop :P
1 maand geleden

Beantwoorden

Marc van den B @martijn1988

Zijn website komt gelijk in beeld nadat je zijn naam op google intypt. Dus het is niet een geheim. Zijn blog staat gewoon op voor en achternaam dus het is niet dat hij er een geheim van maakt. 

Maar eric heeft de link weg gehaald dus het is prima zo. 
1 maand geleden

Beantwoorden

Sieto vd Als de eigenaar van een site zelf de URL niet deelt, dan is het goed gebruik dat een ander (die de URL toevallig wel kent) dat ook niet doet.

"wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet" enzo.
1 maand geleden

Beantwoorden

Marc van den B @sieto

Ja heb je inderdaad gelijk in, zal er inderdaad op letten :)
1 maand geleden

Beantwoorden

Eric Duidelijk Sieto. Het was overigens niet kwaad bedoeld, integendeel: ik dacht een gratis backlink en wat reclame... 😄
1 maand geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer Hi all, eigenlijk is het wel veel heisa om iets kleins. Het klopt inderdaad dat Eric mijn website heeft gevonden. Als je diep in de topics van ISG duikt kom je de naam van mijn website ook tegen. Alleen omdat ik heb gemerkt dat er veel copy cats zijn heb ik besloten alleen de data van de website te delen. 

Tegelijkertijd heb ik mijn website op voor en achternaam staan omdat er toch een persoon achter zit. Maar pro actief delen vindt ik een stap te ver gaan. Anderzijds vindt ik Anonieme websites minder vertrouwd overkomen. Vooral als je een website over je passie opbouwd. @martijn1988​ thanks voor het aanspreken van @eric23​​. 


1 maand geleden

Beantwoorden


toon 6 overige reactie(s)
Jeffrey Keijzer 1 maand geleden geplaatst
Waar ik in 2020 ongeveer 2.5 cent per bezoekers heb gehad is dat vanaf December 2020 ineens gestegen. Nu had ik het gevoel dat dit voor een korte periode zou blijven. Toch heb ik deze maand ook alweer de 200+ euro bereikt. Daarnaast lijkt het erop dat de website deze maand van 5020 organische bezoekers naar de 6500 bezoekers gegroeit.

Helaas heb ik door geld gebrek geen nieuwe laptop kunnen kopen dus heb ik een nieuwe oplader en accu gekocht. Deze oplader blijkt een imitatie te zijn. Daarom na 2 weken alweer een tegenslag. 

Ondanks de tegenslagen van Januari houden we de moed erin en gaan we knallen voor de rest van het jaar! 
reactie op @jeffreykeijzer:
Tycho Verweij Goed bezig Jeffrey!🔥🚀
1 maand geleden

Beantwoorden

Lander De Wulf 3 weken geleden geplaatst
Zie er heel goed uit. Sterk werk! 👍
Jeffrey Keijzer 3 weken geleden geplaatst
Waar ik in December mijn eerste keer ruim boven de 200 euro heb verdient is het in Januari weer rond de 200 euro uitgekomen. Hier ben ik eigenlijk wel heel tevreden over. Helaas door wat tegenslagen in Januari maar 12 teksten online weten te krijgen. Dit ga ik in Februari en Maart volledig inhalen. 

Ben benieuwd wat er aan het einde van deze maand is gebeurd. 
Over de groei van December naar Januari heb ik niet te klagen en ook het gemiddelde aan opbrengsten per bezoeker begint langzaam aan steeds meer te worden. 

Als dit zo door gaat heb ik het gevoel dat er in 2021 echt mega veel kan gaan gebeuren!
Jeffrey Keijzer 3 weken geleden geplaatst
Vanaf heden begint mijn leven ineens drastisch te veranderen. Zo heb ik vanuit werk de mogelijkheid gekregen om in plaats van alleen maar via de telefoon met klanten te communiceren ook via de chat met anderen te communiceren. Voor mij levert dit verschillende voordelen op. Zo ben ik verplicht om op de zondag te werken wat mij per maand al een leuk extraatje oplevert. 

Daarnaast zijn de tijden over de dag beter te verdelen waardoor ik met dezelfde aantal uren meer tijd in de business kan stoppen. Zo heb ik deze week alweer een lekkere week gehad en heb ik zelf 4 teksten geschreven en een tekst door de tekstschrijver laten leveren. Hierdoor heb ik deze week 5 teksten gepubliceerd. Tegelijkertijd ben ik mijn leven zo in gaan delen dat ik alleen maar meer kan gaan knallen. Ben dan ook benieuwd wat er tot en met December 2021 gaat kunnen gebeuren. 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 29 October 2020 om 18:10
Aantal lezers 173
Aantal reacties 46