Probleem met domeinnaam registratie

Laatste reactie 22/07/2021 18:24 door Maarten
· Markeren als ongelezen
Joey Plat 1 maand geleden geplaatst
Hi ik ben niew en heb me gisteravond na het bekijken van de eerste paar video's aangemeld bij paypro, daiscon en een domeinnaam proberen te registreren! Toen kreeg ik een of andere aparte mail van noreplydomeinaam nog wat en ik moest via een trigger validatielink mijn emailadres bevestigen, maar die linkjes werken alle twee niet, dus ik kom niet verder! Weet iemand hier iets van af en ken iemand mij hier bij helpen of een tip geven? 


Mvg, Joey
Marc van den B 1 maand geleden geplaatst
Denk dat niemand je hier echt mee kan helpen, klinkt als een beetje vaag verhaal. 

Zou gewoon de partij mailen waar je een domein probeert vast te leggen, die kunnen je een stuk beter helpen denk ik zo ;)
🔥 Michel Roes 1 maand geleden geplaatst
Ik zou sowieso eerst alle video's bekijken alvorens je aan de slag gaat met jouw website. Aan het einde van de cursus komt alles samen. Mocht het dan nog niet lukken zou ik inderdaad even contact opnemen met de partij waar het domein geregistreerd staat. 
Maarten   1 maand geleden geplaatst
Trigger Validatielink krijg je meestal als je een .com domein gaat verhuizen van de ene provider naar de andere.

Let op: Dit is meestal alleen nodig bij een .com domein en niet zozeer een .nl domein.
.com domein verhuizen kan zeker 5 dagen duren ondanks je al een betaling hebt gedaan van rond de 12,50 voor de verhuizing.

.nl domein verhuizen na het ingeven van de verhuiscode is instant, dat is meestal actief binnen 4 minuten en als het goed is is dit dan ook 100% gratis.

Ik herhaal (ik vond het zelf ook complex dus ik herhaal het nogmaals) je .nl domein verhuizen via een verhuiscode is 99% van de tijd gratis en actief binnen 4 a 5 minuten bij je nieuwe provider.

Een .com domein kan via https://icann-verification.registrar.eu/ vragen na 3 dagen om je email te bevestigen en dan pas is de verhuizing rond!

Dit kan dus echt zeker 5 dagen duren, waarom zolang? Heb geen idee : )

Het is denk ik een nieuwe regel dat je je moet bewijzen dat dit e-mailadres van jezelf is.
Als in die emails die je kreeg de volgende URL stond moet je die gewoon kopiëren en plakken in je adresbalk van je browser.
https://icann-verification.registrar.eu/

Succes!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 21 July 2021 om 14:24
Aantal lezers 34
Aantal reacties 4