Podcast #15 - Inspirerend gesprek met Hugo Bakker!

Laatste reactie 07/04/2017 19:37 door Wilme
· Markeren als ongelezen
Jacko Meijaard 2 jaar geleden geplaatst
Daar is 'ie dan... zoals beloofd de langverwachte podcast met Hugo Bakker!

Ik 'ken' Hugo al een tijdje en ik denk dat ik niet de enige ben op dit forum. Hugo is namelijk iemand met enorm veel passie en enthousiasme, en laat zich ook genoeg online zien. Het leek me super tof om Hugo eens te interviewen en hem te vragen naar zijn weg in het online ondernemen... want ook Hugo is met nul begonnen - iets waar hij in de podcast ook over praat.

Beluister de podcast hier:

https://www.internetsuccesgids.nl/podcast-hugo-bakker/

Toevallig sprak ik Hugo gister weer tijdens de boekpresentatie van een nieuwe Expert Tips boekenreeks en ik kan zeggen dat ik Hugo een zeer inspirerend persoon is. Zijn kijk op het ondernemerschap, het leven en persoonlijke groei is fascinerend. Hij is iemand waar we allemaal veel van kunnen leren.

Beluister dus de podcast en doe vooral heel veel inspiratie op.
Tjalling - 2 jaar geleden geplaatst
Inspirerend gesprek en persoon.

Klein grappig dingetje viel me op in de transcriptie. Er staat een paar keer 'film' in in plaats van 'funnel'. Handig om even aan te passen haha.

''Jacko: Ja. Dus door het maken van een informatieproduct, ga je het aanbieden. Eerst een boel gratis informatie. Leads verzamelen en vervolgens gaan lanceren en er een film van maken?

Hugo: Ja. En dat is hoe simpel het is. En nu op dit moment is het eigenlijk gewoon een kwestie van Facebookadvertentie, dan een autimated webinar en dan is het gelijk: hup, naar de winkelwagen en passief inkomen.

Jacko: Ja, zo simpel kan het zijn. Als je eenmaal een goede film, een goed webinar hebt, is het een kwestie van dat herhalen.''
reactie op @tjalling:
Jacko Meijaard Thanks @tjallings
Aangepast :-).
2 jaar geleden

Beantwoorden

Jan Vano 2 jaar geleden geplaatst
Mooie podcast! Vooral wat hij zegt over het feit dat je alle tips van goeroe's kunt opvolgen maar dat op een gegeven moment je mind je gaat fucken is denk ik voor veel mensen herkenbaar en de nummer 1 reden dat mensen falen.
reactie op @janvanoo:
Jacko Meijaard Yes, hier had ik het van de week ook nog met iemand over: je moet het gewoon doen. Je kunt zoveel informatie lezen en zoveel informatie tot je nemen: het draait er uiteindelijk altijd om dat je actie gaat ondernemen. Veel mensen verdwalen in de hoeveelheid kennis en verschillende methodes; kies er één uit en 'master' die.
2 jaar geleden

Beantwoorden

Tjalling - 2 jaar geleden geplaatst
Dotcom secrets ook aangeschaft zonet. Lijkt me een interessant boek @jackomeijaard !
reactie op @tjalling:
Jacko Meijaard Lekker bezig! Is het absoluut en ga je zeker veel van leren!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Guido - 2 jaar geleden geplaatst
@jackomeijaard

Bedoeld als feedback van een luisteraar, niet als kritiek:

Fijn dat het harde gekraak uit de eerste podcasts is verdwenen. Dat luistert een stuk prettiger.

De podcast heeft volgens mij wel nog verschillende geluidssterktes, waarbij jouw ingesproken introductie (die een goed volume heeft) vaak harder is dan het interview met gasten (dat zachter is dan de intro en andere podcasts). Dit zorgt ervoor dat je als luisteraar het volume opschroeft en vervolgens de volgende podcast van iemand anders op de ipod weer veel te hard van start gaat. Maar dat kan ook aan mijn instellingen liggen. Ik merk nu dat ik er op de laptop minder last van heb dan op de ipod.

Bij deze podcast met Hugo kwam er verder 1 stem uit het ene oordopje en 1 stem uit het andere. Dit maakt luisteren met 1 oordopje onmogelijk en ook met twee dopjes luistert dat naar mijn mening vervelend. In eerdere podcasts was dat volgens mij niet het geval.

Ik ga zo luisteren naar deze podcast met Hugo maar tot nu toe vind ik de solo podcasts waarbij je teruggrijpt op jouw eigen ervaringen het sterkst. Misschien kun je je laten inspireren door de onderwerpen uit de Think Act Get podcast van James Schramko en Ezra Firestone. Ze snijden veelal evergreen onderwerpen aan die voor ondernemers van alle niveaus geschikt zijn. Je kan hier ongetwijfeld op basis van je eigen ervaringen nieuwe podcasts mee brouwen.

Bedankt voor het maken van de podcast en ik hoop dat er nog veel afleveringen mogen volgen.
reactie op @guido:
Jacko Meijaard Hi @guido :-)!

Thanks voor je feedback, leuk dat je zo meedenkt!

Klopt inderdaad wat je zegt! De audio is door ons allebei opgenomen, en in de versie die ik heb gebruikt lijkt het alsof er een soort van mono is opgenomen. Ik heb nog geprobeerd om dit naar stereo te zetten, maar is helaas niet gelukt. Vorige week had ik opnieuw een podcast interview, en hier is de audio wel goed gegaan, en heb er nu goede software voor. Was even zoeken, maar dat 'probleem' is er dus straks niet meer.

Heb inderdaad al van meerdere gehoord dat de solo-podcasts erg leuk en inspirerend zijn, dus dat wordt zeker een groot onderdeel van de ISG Podcast, alleen is af en toe afwisseling wel leuk :-).
2 jaar geleden

Beantwoorden

Theo Verdurmen met audacity kan je de soundtrack bewerken. voor Windows Mac en Linux

Download http://www.audacityteam.org/download/
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Terezia Takacs 2 jaar geleden geplaatst
@jackomeijaard
"Veel mensen verdwalen in de hoeveelheid kennis en verschillende methodes..."

Ja, ik ook...
De podcasten helpen mijn weer terug op het padje wat ik graag wil bewandelen.

Bedankt ervoor
Wilme de Roon 2 jaar geleden geplaatst
Ik had je Podcastal al gehoord @jackomeijaard op één van Hugo's groepen op facebook. Ik vond het zo leuk om te horen!! Ik ken Hugo Bakker al van rond 2012 en vind het echt te gek dat hij jouw waarde erkent en echt respect voor je heeft!!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 31 March 2017 om 10:00
Aantal lezers 34
Aantal reacties 13