Paypro

Laatste reactie 27/11/2021 20:28 door Sjaak
· Markeren als ongelezen
Marco Voulon 5 dagen geleden geplaatst
Hallo allemaal. Wat mij opvalt is dat wanneer ik de AMR video's kijk dat is dat er op dat  moment meer dan 10000 artikelen op paypro staan momenteel staan er "maar" 323. Betekent dit dat adverteerders pay pro wat meer links laten liggen of hoe moet ik dat zien?
🔥 Nick van Asperen 5 dagen geleden geplaatst
Dit betekent dat er minder producten zijn om te promoten. Dus op dit moment kan je bij Paypro 323 producten/diensten promoten. 

Een tip is om ook verder te kijken dan alleen Paypro, zoals Daisycon, Tradetracker, Bol.com, Awin en nog veel meer affiliate programma's.  
reactie op @nlvanasperen:
Marco Voulon Dat begrijp ik. Het verschil is alleen wel erg groot. Dus ga me rustig oriënteren op verschillende programma's  bedankt voor de suggesties! Ben nog wel opzoek naar een onderwerp. Ja de AMR is leuk om te promoten onder een niche geld/inkomen alleen ben ik bang dat mijn inspiratie snel uitgeput is. Niet dat ik het niet leuk vind, maar uiteindelijk wil je het gaan uitbouwen en ben niet een financiële man ofzo.
5 dagen geleden

Beantwoorden

Sjaak V 5 dagen geleden geplaatst
Er staan bij bij Paypro ook veel producten op "verborgen" die zijn niet meegeteld in die 323, maar 10.000 hebben er nooit opgestaan.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 27 November 2021 om 17:19
Aantal lezers 33
Aantal reacties 4