Paypro

Laatste reactie 04/04/2020 00:00 door Aron
· Markeren als ongelezen
Leendert-Jan van der Wind 3 maanden geleden geplaatst
Oke even een vraagje...

Waarom zijn er maar 29 affiliate campagnes met een score boven de 100? Er zijn namelijk veel te weinig campagnes?
Dit is nog niet eens het grote probleem. Wanneer je namelijk een campagne aanklikt en de site opent waarop het product verkocht wordt blijkt de site 40.000 woorden te hebben en totaal niet professioneel gemaakt te zijn. Het lijkt allemaal op een grote scam door domme beloftes te doen die niet eens in elke situatie toepasbaar zijn. Ik heb het hier niet over elke campagne maar wel over zeker 8/10.

Daarnaast zijn heel veel sites op dezelfde manier opgezet en lijken wel door een groepje samenwerkende personen gemaakt te zijn. 

Neem de cursus "Labradoodle geheimen" bijvoorbeeld. Ten eerste lijkt deze site door een 12-jarige gemaakt. Daarnaast wordt bij de hoofdpagina gelijk gezegd:
"Ontdek Hoe Jij Je Labradoodle Bijna Direct Verandert In Een Lieve En Gehoorzame Hond..."

Dit klinkt toch niet geloofwaardig en zeker niet in dit format van een site? Hoe kan ik dit ooit met een goed gevoel aanbevelen bij mensen als dit er niet eens professioneel uitziet. 

Ik heb heel veel vragen over de betrouwbaarheid van dit systeem maar misschien ligt het aan mij omdat ik nieuw ben.

Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn en zeker die campagnes.
🔥 Léon Gotjé 3 maanden geleden geplaatst
Ik denk dat je je er aardig in vergist hoe goed zulke pagina's converteren. Verder zal er op PP inderdaad veel ruis aanwezig zijn, maar aan de andere kant heb je maar 1 product (tegelijk) nodig om een succesvolle website met een aardig inkomen op te zetten.

Daarnaast kan je ook altijd een website om je eigen product heen bouwen, als je het gevoel hebt dat je het beter kan dan het huidige aanbod.
Sieto vd 3 maanden geleden geplaatst

@leendert-janvanderwind​ het gaat er ook niet om hoe een site er uit ziet. Of wat jij persoonlijk vind van die site en er persoonlijk iets van zou kopen.

Het gaat er om hoeveel mensen een behoefte hebben in het product dat wordt aangeboden en hoe goed die pagina die behoefte kan converteren in een sale.

Parkeer je eigen mening over producten bij de deur en richt je op de klant.
🔥 Bas Vd 3 maanden geleden geplaatst
Veel van die sales pagina's zijn gewoon gesplittest en wat jij er amateuristisch uit vind zien zijn juist de pagina's die het best converteren.

Daarnaast zijn veel pagina's op dezelfde manier opgebouwd, omdat dit soort pagina's zich bewezen hebben het best converteren.

Je kan een hele mooie pagina maken die niet converteert, of je kan kijken naar de cijfers en kijken wat het geld oplevert. 

De meeste gelikte professionele pagina's converteren gewoon heel slecht.

Maar als je het allemaal niks vind, is dit toch de perfecte kans om het beter te doen en je eigen product uit te brengen?
Dominique Van Baelen 3 maanden geleden geplaatst
Paypro is aan het werken om nieuwe, kwalitatieve producten toe te voegen.
Vandaag hebben ze email uitgestuurd met o.a. dit:

"
Affiliate Marketing is Populair
Zoals jullie hebben gemerkt zijn we druk bezig met het toevoegen van nieuwe (hoge kwaliteit) producten en diensten. Dit was dan ook een vraag vanuit veel affiliates. We zien een enorme groei in de populariteit van affiliate marketing en een groei in aanmeldingen van campagnes bij PayPro. Jullie kunnen dus meer nieuwe interessante campagnes verwachten. Een kleine greep uit de nieuwkomers:

Studdy: All you can learn’ website waarop je alles kunt leren wat je wilt.
Cybersecurity Universiteit: Online training met daarin 10 verschillende modules waarin de belangrijkste vormen en elementen van cybercriminaliteit worden behandeld
Digital Nomad Worden: Leer locatie-onafhankelijk werken en begin je eigen bedrijf
"
Jan van der Heide 3 maanden geleden geplaatst
Hi, ik bied ook een product aan die nu net een score heeft van 70 bij Paypro, maar daarnaast heb ik er nog meerdere lopen die ik eigenlijk moet afsluiten. Wellicht dat daar bij mij het probleem ligt dat ik er te veel heb 😬 van het zelfde. 

Als je dus zoekt op "gitaartabs" bij Paypro kom je dus nu meerdere tegen, ben heel benieuwd of je de website wel oké vind. 😬

gr. JAn
🔥 Aron Verhoeven 2 maanden geleden geplaatst
Hi Leendert,

Inderdaad zitten er soms campagnes tussen waar ik ook mijn twijfels bij heb. Het is alleen moeilijk te beoordelen, omdat inderdaad zoals hierboven wordt gezegd: je geen idee hebt van het conversiepercentage etc.

Veel eigenaren van deze campagnes zijn ‘niet gek’ en draaien al een tijdje mee. Ze weten precies wat werkt en wat niet werkt. Echter... je kunt ze niet onderscheiden op basis van wat je in het campagne overzicht ziet (behalve de score).

Wellicht leuk om te weten: vanuit PayPro wordt er ook aan de kant van de eigenaren veel nieuwe mogelijkheden gebouwd: uitgebreider afrekenpagina, orderbump, PPA, en nog wat features. Dus er beloven weer nieuwe dingen aan te komen, waar eigenaar zich ook nog beter kunnen onderscheiden van de ‘minder serieuze’.

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 26 March 2020 om 12:35
Aantal lezers 88
Aantal reacties 7