Overthinking it?

Laatste reactie 11/06/2021 00:17 door Marcel
· Markeren als ongelezen
emre yildiz 2 weken geleden geplaatst
dag allemaal, ik zie het niet meer zitten, ik zou het zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen. ik betaal voor markettheme 60 euro maandelijks, voor het laten schrijven van content plus zoekwoorden research samen betaal ik 450 euro ongeveer maandelijks, en stel dat mailling lijst hier ook nog eens komt bij kijken, daarnaast betaal je inkomenbelasting, en is de winst van al deze investeringen niet zeker. graag een reactie tegemoet. moet ik zo verder gaan? want de andere methode zie ik ook niet zitten, namelijk dat ik alles zelf moet gaan regelen, ten eerste heb ik geen enkele kennis over een bepaalde onderwerp, en ga zo maar door. is dit echt mogelijk op deze manier graag een oprechte antwoord. mvg  ps: website staan al 3 a4 maanden online
Barry de Leeuw 2 weken geleden geplaatst
Als je zelf content schrijven niet ziet zitten dan heb je 2 keuzes. Op deze manier doorgaan en iets opbouwen wat je geld op gaat leveren of stoppen.

Wat is je website?
Hoeveel bezoekers heb je per dag/maand?
Hoeveel geld heb je al aan commissies verdiend?
reactie op @barrydeleeuw:
emre yildiz nog geen commisie verdient, geen bezoekers,  het is een website dat gaat over gamen alles omtrent gamen
2 weken geleden

Beantwoorden

Huub Roose Als je na 3/4 maanden nog geen bezoekers op je website hebt, is het te betwijfelen of het zoekwoorden onderzoek dat je laat doen wel van goede kwaliteit is.
2 weken geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Jarno de vries 2 weken geleden geplaatst
Dag Emre,

alles uitbesteden is wel een dure aangelegenheid.. ik snap je principe, maar wat ik zelf doe is alle content zelf maken ( 2 jaar SEO ervaring) dus ik denk dat ik wel een klein beetje snap hoe het spelletje werkt..

mijn advies zou zijn om eens te beginnen met een cursus SEO, vaak is de basis gratis te vinden. Zelf bekijk ik met enige regelmaat de filmpjes van 'Klikproces' De oprichten/eigenaar is hier ook aanwezig, is lekker toegankelijk en ook erg leerzaam. 

Wellicht kun je de URL delen, dan kan ik eens kijken of er wat opvalt.. ik ben namelijk bang dat wat Huub ook terecht zegt door je minimale kennis in SEO er niet helemaal eerlijk wordt omgesprongen met je maandelijkse investering van 450 euro.

Mag ik vragen hoeveel blogs er maandelijks voor dit bedrag worden geschreven en uit hoeveel woorden deze blogs bestaan?
reactie op @jarnodv:
emre yildiz Blogs bestaan uit 1500 woorden, ik betaalde eigenlijk 290 euro en samet met marketheme is dit dan 350 euro. Maar ik ga nu nog overstappen naar typely, en ik wil profiteren van hun diensten.  De link van mijn website: gamingliefhebber.nl
2 weken geleden

Beantwoorden

F. de Haan 2 weken geleden geplaatst
Stoppen. 

Volgens mij heb je geen plan en geen flauw idee wat je aan het doen bent. Behalve dan alles uitbesteden, dat kost geld. Je vraagt immers anderen mensen diensten voor jou te verrichten waar jezelf geen zin in hebt. Dan heb je mijn inziens ook geen recht op "klagen". En alles valt trouwens te leren, als je maar wilt ;).

Heb je dit toch wel. Ja dan is het mogelijk, maar heb dan wel geduld en bekijk het over één jaar of twee jaar nog eens. De vraag is dan wil je zolang blijven investeren? 
reactie op @fh:
emre yildiz Hey, nou kijk ik wil wel investeren als ik weet dat het geld gaat opleveren, ik was eerder ontevreden over writgo, maar ik wil nu dus overgaan naar typely, zij schrijven teksten gericht op seo, ook bieden ze een aparte dienst voor zoekwoorden research, maar ik weet nu dus echt niet wat ik kan verwachten
2 weken geleden

Beantwoorden

F. de Haan Garantie op succes bestaat niet 😉
1 week geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
emre yildiz 2 weken geleden geplaatst
Jarno de vries, ja ik kan wel zo'n cursus volgen maar dan zit ik nog steeds met het probleem dat ik toch content moet maken, en omdat ik dat niet zie zitten, doe ik aan investeren. Heb ook geen kennis over onderwerpen
reactie op @emreyildiz:
Sieto vd Hi Emre,

ik hoop oprecht dat iedereen hier op ISG slaagt in wat zij/hij doet. Maar niet iedereen ZAL slagen. Ik denk dat jij ook nog wel een vrij lang pad te bewandelen hebt voor je echt succes gaat hebben.

Ik zou de diverse adviezen die hier al gegeven zijn ter harte nemen. Probeer het een tijdje zelf te doen, dan weet je ook wat je mag verwachten van betaalde diensten. Als je zelf doen niet ziet zitten, gaat op uitbesteden je op dit moment ook niet helpen - je moet eerst weten wat je doet.
2 weken geleden

Beantwoorden

emre yildiz 2 weken geleden geplaatst
ik zit te denken, als ik stop is het geld sowieso verloren, moet ik typely ook nog een kans geven? dat zei ook de zoekwoorden research gaan doen? dat kost dan 20 euro extra. graag zo snel mogelijk een reactie, want aan de hand van de reacties ga ik mijn besluit nemen, mvg
Eric 2 weken geleden geplaatst
Gewoon stoppen joh. Zoals F. de Haan hierboven al zegt heb je geen plan en weet je niet waar je mee bezig bent. Daarnaast zeg je ook nog eens dat je niets van het onderwerp (gaming dus) afweet.

Al deze dingen bij elkaar opgeteld kan ik je zeggen: dat wordt echt nooit wat!

Dat je geen feeling met het onderwerp hebt is ook te zien aan je website, die straalt totaal niets uit. Denk je nu echt dat de doelgroep gamers dit ook maar enigszins zal aanspreken?

Verwacht ook van Typely geen wonderen, ik denk dat die niet veel anders zullen werken dan Writgo. Ik denk dat Typely hier ook een beetje de hemel in wordt geprezen omdat de eigenaar van dit forum er co-eigenaar/oprichter van is. Ze bestaan overigens ook net een paar maanden.
Susanne S 2 weken geleden geplaatst
Hi Emre,

Ik zou in jouw geval ook stoppen.

Je kan natuurlijk altijd twijfels of tegenslag hebben waardoor je even stilstaat. Maar als je zegt dat jouw keuze afhankelijk is van de antwoorden die je hier krijgt, denk ik niet dat je een echte drive hebt om door te gaan. Anders zou je gewoon doorgaan, wat een ander ook zegt. Ik kan het natuurlijk fout hebben, ik ken je niet :)

Als ik je berichten goed interpreteer, heb ik gewoon het idee dat het zonde van je geld is. Misschien kan je dan beter naar iets anders zoeken, waar je wel je passie in kwijt kan.

In ieder geval succes met je keuze!

Martijn M 2 weken geleden geplaatst
Stoppen met het verbranden van geld en investeer dit in je eigen ontwikkeling.

Volg je eigen pad en niet die van iemand anders.
reactie op @martijn1988:
Marcel Sloot Ts wel de harde realiteit. 
Het woordje stoppen willen we eigenlijk niet horen.
Als je tijd gaat besteden in zelfontwikkeling dan zul je merken dat je het ook steeds leuker gaat vinden omdat je dan minder afhankelijk bent . Heerlijk is dat 🙏😄  Positieve mindset only 🔥🔥
5 dagen geleden

Beantwoorden

Sander . 2 weken geleden geplaatst
Stoppen dit is toch wel het lompste topic wat ik hier voorbij heb zien komen. Je hebt geen plan en geen zin. Lekker verder dromen dan! 
reactie op @sandere:
Boyd van Dongen Wel een beetje lief doen
2 weken geleden

Beantwoorden

Michel Roes 2 weken geleden geplaatst
Gooi het roer om want dit gaat niet werken. Als je nog geen bezoekers hebt, geen commissies scoort maar alles uitbesteedt dan zal je nooit zelf het principe snappen dat affiliate marketing heet. Op het begin is het een leercurve en daar kom je niet in terecht als je alles uitbesteedt. Terug naar scratch, nieuw plan maken, zelf je teksten schrijven, zelf je zoekwoordenonderzoek doen, zelf bouwen aan jouw website. Ga je op den duur verdienen aan de website? Dan dingen uitbesteden. Ik schrijf nog steeds mijn teksten zelf maar heb een investering van €500 kunnen doen om een betaalde zoekwoordentool te kunnen gaan gebruiken doordat er leuke inkomsten beginnen te komen nu.

Ik zie dat jouw website nog maar 10 blogartikelen heeft. Dit is in verhouding eigenlijk nog niks. Te weinig om fatsoenlijk bezoekers te krijgen, laat staan commissies te scoren.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 29 May 2021 om 12:40
Aantal lezers 127
Aantal reacties 19