One in a million

Laatste reactie 07/05/2022 15:57 door Filiate
· Markeren als ongelezen
Tess Bennink 1 week geleden geplaatst
Hoi ik ben Tess, ik heb sinds een paar dagen deze cursus gekocht omdat het mij heel interessant leek om te gaan doen. Nu zegt mijn vader dat er maar one in a million is die hier wellicht succesvol mee zou kunnen worden. Omdat er al zoveel websites en informatie bestaat. Is dit waar, en zien jullie dat ook zo?
Janna Schouten 1 week geleden geplaatst
Hi Tess, ik vind het wel even leuk om hier op te reageren. Dit is namelijk iets waar ik zelf ook veel mee te maken heb gehad. Ik heb deze cursus ongeveer 3 maanden geleden aangeschaft en verdiep me al langere tijd in affiliate marketing en andere manieren  van online geld verdienen. Toen ik mijn familie vertelde over affiliate marketing dachten ze gelijk aan een piramide spel waarbij het alleen de hoogste spelers lukt om geld te verdienen met affiliate marketing. Zelf geloof ik dat iedereen geld kan verdienen met het internet, ook als je nieuw bent. Ook die one in a million is ooit bij 0 begonnen. Wel is het zeker zo dat het niet iedereen lukt, je hebt veel doorzettingsvermogen nodig. Het lijkt namelijk allemaal makkelijk geld verdienen via het internet, maar je moet er best wel veel voor doen om het haalbaar te maken. Vroeger was er nog weinig concurrentie, maar nu krijg je te maken met veel andere websites waar je boven uit moet komen om echt een passief inkomen te generen. Ik ben nu ondertussen 2/3 maanden bezig met mijn site en verdien nog geen geld. Maar dat is ook logisch, je moet hard werken aan je content om boven andere uit te komen. Ik geloof nog steeds dat het gaat lukken, dat weet ik zeker maar je moet wel reel zijn, het kan echt lang duren. Maar onhaalbaar is het niet! Zelf heb ik er ook geen haast bij als ik nu niet direct geld verdien en als je langere tijd content maakt moet je op een gegeven moment gaan ranken in Google. 
Boyd van Dongen 1 week geleden geplaatst
Er zijn hier meer dan genoeg mensen die een leuk zakcentje verdienen met affiliate marketing. Daarnaast zullen mensen die er geen ervaring mee hebben altijd dat soort dingen roepen. Maar je zal wel zelf het werk moeten verzetten, zoals Janna al zegt Tuurlijk is er veel concurrentie, maar er liggen ook meer dan genoeg kansen. 
Mark de Vries 1 week geleden geplaatst
Lastige berekening om te maken zonder harde data. Maar ik denk eerder dat het rond de 1% is die echt succesvol wordt met iets. Hetzij als professional sporter, betaalde acteur/muzikant, (super) affiliate, etc, etc. Bron: https://www.theguardian.com/film/shortcuts/2019/jun/05/only-2-per-cent-of-actors-make-a-living-how-do-you-become-one-of-them Als je die 2% aanhoudt, dan kom je met een miljoen mensen die proberen om succesvol te worden als affiliate op 20.000 die het redden. Ik denk dat dit reëel is met het oog op de cijfers die er zijn uit andere vakgebieden, maar nogmaals ik heb geen harde data. Het klopt ook wel dat de meeste mensen (99%) niet de zelfdiscipline en drive hebben om echt succesvol te worden in iets. De meeste mensen die cursussen kopen, komen nooit in actie. De meeste mensen die een fitnessapparaat kopen uit een Tell Sell reclame, gebruiken het na 1 of 2x nooit meer, etc, etc. verder zou ik als advies geven om niet teveel naar outsiders te luisteren. Mensen die anderen vertellen zeggen dat het ze niet gaat lukken horen sowieso bij die 99% 😉
reactie op @tradermark:
Sjaak V Ik denk dat je met 1 a 2 % aardig goed zit.
1 week geleden

Beantwoorden

Filiate BV 1 week geleden geplaatst
In heel europa zijn er genoeg kansen om te slagen met affiliate marketing. In UK en USA is dit wel echt een heeeeel stuk lastiger.  Het lijkt soms wel alsof Nederland (maar ook de rest van europa slaapt op affiliate marketing) Je ziet veel meer dropshippers of bol/amazon ondernemers (hier wordt ook veel geadverteerd.  Het probleem is dat iedereen morgen miljonair wilt zijn.  Als je dit echt graag wilt, en doorzet dan haal je het. Helaas is dat voor de meeste het probleem (het gaat niet snel genoeg, en daardoor stoppen ze). Affiliate marketing is een lange termijn strategie, maar als je het goed doet heb je vaak al na een week of 3 je eerste commissies. (als je niet weet wat je doet, kan dit soms maanden duren). Dat is niet erg, leren van je fouten.. Onderzoek zelf wat werkt en wat niet werkt. In Nederland, maar ook zeker de rest van Europa zijn er zijn nog honderden markten waar er nauwelijks concurrentie is, en waar je als je een beetje moeite doet je gegarandeerd zal slagen.  Maar zoals hier boven al gezegd, 2% slaagt in het leven. Dit zijn na mijn mening mensen die het echt willen. En geen excuus hebben om te stoppen als het even tegen zit.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 May 2022 om 18:23
Aantal lezers 63
Aantal reacties 5