Nog geen commissie, wel eerste...

Laatste reactie 07/01/2022 18:25 door Paul
· Markeren als ongelezen
Bram Boomkens 1 week geleden geplaatst
Nee helaas, nog geen commissie. Maaarrrrr... sinds gister staat mijn website online, nog niet helemaal af, maar wel een goed begin. En ik start net m'n computer en ik kijk heel even, en jahoor! De eerste views op mijn site!! Tis niet veel, maar tis iets guys! Haha, ben hier al erg blij mee, laat staan als ik dit jaar mijn eerst commissie binnen hengel! En dit motiveert ook om door te gaan en het niet te laten liggen. Natuurlijk zal niet iedereen er rijk mee worden, maar opgeven is geen optie! Fijne dag mensen.
Marc van den B 1 week geleden geplaatst
Gefeliciteerd met je website! En nu knallen met hoge kwaliteit blogs ;) Niet om negatief over te komen maar een website duurt toch wel enkele weken voordat deze zichtbaar gaat worden in google. Dus de kans is vrij groot dat jij deze sessies zelf bent als je je eigen ip adres niet eruit hebt gehaald ;)
reactie op @marcvdb:
Bram Boomkens Dankjewel man! Kan goed zijn dat ik 1 van deze sessies ben geweest. Maar 6 van de 9 gebruikers zag ik kwamen uit de VS. Let's be positive and look forward!
1 week geleden

Beantwoorden

🔥 Martijn . 1 week geleden geplaatst
Beste is om je eigen IP even uit te sluiten in GA. Dit om teleurstellingen te voorkomen ;)
Paul Stroy 1 week geleden geplaatst
Ik had zelf in het begin ook meerdere bezoekers vanuit de VS. Niet om je te ontnoedigen maar waarschijnlijk komen deze views vanuit Google.
Maar lekker bezig blijven met de website en dan gaan de bezoekers en commissies vast vanzelf komen!
Succes!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
95
Topic gestart 07 January 2022 om 10:09
Aantal lezers
Aantal reacties 4