[ Nieuw ] Verbeterde Marketheme Support

Laatste reactie 22/05/2020 21:20 door Kim
· Markeren als ongelezen
🔥 Léon Gotjé 2 weken geleden geplaatst
Geachte allemaal,

Eind vorige week hebben we te maken gekregen met mogelijkheden wat betreft mailen naar hotmail adressen. Dat heeft er in sommige gevallen toe geleid dat nieuwe abonnee's pas na mijn handmatige actie hun logingegevens hebben ontvangen. Ook mensen die vragen hebben gesteld hebben mogelijk een latere reactie ontvangen dan ze gewend zijn.

Verbeterde support


Omdat we constant bezig zijn om Marketheme zo goed mogelijk te maken ben ik afgelopen weekend druk bezig geweest om een nieuw supportsysteem voor Marketheme te integreren. Op de websites https://marketheme.nl en https://marketheme2.nl zie je op de homepage nu een knop waarmee je in direct contact kan komen met de Marketheme support. 

Het systeem is nog eventjes wennen, maar op termijn verwachten we op deze manier wellicht nog sneller, maar vooral een nog vollediger antwoord op je vraag te kunnen geven.

Het is ook mogelijk om na contact met de helpdesk je feedback achter te laten. Ik wil jullie dan ook vragen om hier gebruik van te maken, ik hoor graag waar verbeterpunten liggen.
ramses werf 2 weken geleden geplaatst
Lekker bezig!!
🔥 Jeffrey Keijzer 1 week geleden geplaatst
@leongotje​, Markettheme gaat nog eens het grootste en beste Wordpress platform worden. Jullie zijn nu in iedere geval al enorm goed op weg. Op naar nog het beste wordpress platform wat er op de markt is!
🔥 Sebastiaan van Helden 1 week geleden geplaatst
Mooi om alle verbeteringen te mogen zien! Complimenten!
Kim Van den Eynden 1 week geleden geplaatst
Hey Leon, Mijn website is offline.. ik zag het net.. kan je me helpen? 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 12 May 2020 om 08:57
Aantal lezers 62
Aantal reacties 5