Nieuw project!

Laatste reactie 10/09/2019 23:21 door Kyle
· Markeren als ongelezen
Kyle Geurden 5 maanden geleden geplaatst
Dag leden van het InternetSuccesGids forum! Ik wil even het feit delen dat na vandaag mijn EERSTE affiliate website online is. na een week hard te hebben gewerkt heb ik aan de hand van de stappen van Jacko een website opgezet met een eerste blogpost. 

Graag wil ik iemand met enige ervaring in affiliate marketing vragen om mijn site www.supergeld.nl te inspecteren en wat kritiek en verbeter punten achter te laten zodat ik daarop kan anticiperen en mijn site op deze wijze kan verbeteren. ik sta open voor al het kritiek en zal elk punt persoonlijk beoordelen en meenemen in mijn leerproces.

Mijn doelen per week:
2artikel van 2500+ woorden schrijven
2x artikel van 1000+ woorden schrijven.
Iedere week 1 autoresponder maken

Vooruitgang zal ik hier iedere zondag posten zodat ik jullie op de hoogte kan houden. Ik heb een commitment gemaakt om hier consisten iedere dag mee aan de slag te gaan en in de komende 5 jaar koers te zetten richting mijn dromen.

Als iemand nog tips, tricks of adviezen in het algemeen heeft hoor ik deze graag!

groetjes,

kyle.

Theo Verdurmen 5 maanden geleden geplaatst
@kylegeurden2 Interessant artikel leuk dat je dit deelt op het forum.

ik ga dit volgen.


Veel succes
sander p 5 maanden geleden geplaatst
Ik vind de basis er netjes uit zien. Website ziet er goed uit, goede domein en het eerste artikel is ook duidelijk. Ben je van plan meerdere affiliate producten te promoten of alleen de internetsuccesgids? Ik weet dat bijvoorbeeld Forex en Shopify ook een affiliate programma hebben.

Twee kleine tips;
- Ik zou misschien de kleur groen op de achtergrond iets minder fel maken voor prettiger contrast. Meer een grasgroen wellicht.
- Ik zou me de eerste weken/maanden voornamelijk focussen op goede content, aangezien wekelijks een autoresponder in het begin met weinig lezers niet zoveel nut zal hebben.
reactie op @sander:
Kyle Geurden Als eerst bedankt voor je tips! Ik ben van plan meerdere producten te promoten binnen deze niche. Het leek me een mooi begin om als eerste aan de slag te gaan met de cursus van jacko. Ben op dit moment bezig mijn boekenplank in orde te maken en daarna vol te focussen op goede en waardevolle content schrijven.
5 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Sieto vd 5 maanden geleden geplaatst
bedoeld als feedback: de gebruikte kleur groen doet pijn aan mijn ogen...
Jan M 5 maanden geleden geplaatst
Succes. Ben benieuwd naar de updates :)

Hier op m'n IPS beeldscherm is die kleur groen goed te doen. Op een TN (meeste normale schermen) is het inderdaad wat aan de fletse kant. 
Kyle Geurden 5 maanden geleden geplaatst
Ik heb de kleur wat minder fel gemaakt. Ziet er naar mijn mening ook fijner uit voor de ogen.

Kyle Geurden 5 maanden geleden geplaatst
Even een snelle update:

ik ben vandaag afgekeurd voor het partner programma van bol dus ik heb nu een boekenplank zonder verdienmodel. Moet eerst meer relevante content aan de site toevoegen. Dat terzijde heb ik vandaag gewerkt aan een nieuw artikel. Deze zal morgen online komen en dan zal ik dit uiteraard me jullie delen.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 08 September 2019 om 19:10
Aantal lezers 72
Aantal reacties 8