Nieuw (Kenny)

Laatste reactie 23/11/2021 22:14 door Kenny
· Markeren als ongelezen
Kenny Verhelst 1 maand geleden geplaatst
Hey beste mensen.. Ik ben kenny verhelst ik heb een 3 tal dagen terug de curcus genomen van jacko over centen verdienen met het internet. Nu is het zo dat ik met veel vragen zit omdat ik een tijd terug te horen kreeg dat ik een zeldzame chronische AI Ziekte heb. En net te horen kreeg dat werken voor mij niet meer zal kunnen.. zware klap te verwerken maar ik wil me 100% inzetten om te verdienen op internet door te leren en door me zeker niet te laten hangen en in een depressie of zo ge geraken.... Ook al is het heel moeilijk. Ik blijf tussen de tranen door positief of probeer dat toch allesinds.. Ik las onlangs dat iemand een 1ste commissie kreeg door deze op zijn eigen website (crypto cursus ) aant te kopen.. wil dit dan zeggen dat je deze cursus kunt promoten maar daarom deze niet zelf hoeft te kennen? En 1 doel is ook een website maken over mijn ziekte zelf omdat er zo weinig over geweten is. Maar als ik daar dan advertenties op zet krijg je daar er ad centen voor of hoe werkt dit nu juist.. En markettheme en wordpress?? Werk je met beiden of 1 van de 2 want dat snap ik ook niet goed..ik hoop dat ik een beetje steun krijg van jullie. Want ik heb het erg moeilijk maar ik wil van mijn leven nog het beste maken en uithalen voor mijn gezin alleen al.. Zieker en zieker worden tot ik bed niet meer uitkom en zachtjes uitdoof dat zit er bij mij niet in. Ik blijf vechten voor ieder dat ik nog kan.. alvast erg bedankt.. Mvg Kenny
Mark de Vries 1 maand geleden geplaatst
Welkom Kenny, sterk dat je niet bij de pakken neer gaat zitten!

Tip 1: Gebruik de "enter" knop. Zo'n  lap tekst is lastig te lezen en mag je ook nooit met een blogartikel doen ;)

Ik las onlangs dat iemand een 1ste commissie kreeg door deze op zijn eigen website (crypto cursus ) aant te kopen.. wil dit dan zeggen dat je deze cursus kunt promoten maar daarom deze niet zelf hoeft te kennen?
Bij de meeste affiliate  offers is het niet toegestaan om via je eigen link te kopen. Verder zou ik altijd wat tijd steken in iets wat je promoot en goed kijken of het de moeite waard is voor je publiek. Geen "poep" promoten hoort bij een lange termijn strategie.

En 1 doel is ook een website maken over mijn ziekte zelf omdat er zo weinig over geweten is. Maar als ik daar dan advertenties op zet krijg je daar er ad centen voor of hoe werkt dit nu juist
Ik zou dat niet doen als verdienmodel, want er zijn betere niches die meer opleveren. Maar als uitlaatklep of tool om het allemaal te verwerken is het een top idee.

En markettheme en wordpress?
Marketheme is een alles-in-1 pakket waarmee je snel en gemakkelijk aan de gang kunt. Maar je kunt prima beginnen met eigen hosting, WP en een premium theme dat geoptimaliseerd is voor conversie. Persoonlijke keuze dus.

Stay strong! ?
Kenny Verhelst 1 maand geleden geplaatst
Oke super..
Bedankt voor de tips & de antwoorden alvast!
Maar opstarten blijft me toch zeer moeilijk.
Ik weet echt echt niet hoe eraan te beginnen,
Hoe te werk gaan etc...

Heb al gedacht "hmmm is dit wel iets voor mij"
Maar ik wil echter niet zomaar opgeven!
Ik moet nu iets onderhanden nemen want
Ik vrees dat ik anders wel onderdoor ga geraken
En dat willen we zeker niet..


Ik blijf voorlopig zoeken en kijken bij anderen hoe
en wat ze juist doen. Wat hun drijfveren zijn
Enzo verder..

Lukt het echt niet.. Dan weet in echt helaas niet hoe
Mijn toekomst er verder uit zal zien en dat maakt me echt heel bang..

Vele groetjes Kenny
Christine van der Pol 1 maand geleden geplaatst
Hoi Kenny,

Wat een verhaal! Ik wil je in de eerste plaats veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd en heel veel succes met het opstarten van je bussiness.

Mijn advies is om in de eerste tijd zo WEINIG mogelijk geld uit te geven. Begin met schrijven (gewoon in word): hoe wil je mensen helpen en wat zou je via jouw blogs kunnen en willen verkopen? Kijk hoe makkelijk of moeilijk het schrijven je afgaat en onderzoek of er voldoende affiliate producten zijn die met jouw onderwerp te maken hebben. 

Praat met mensen over je plan om met affiliate marketing te beginnen, met je familie en vrienden. Hoe meer mensen je uit je directe omgeving betrekt, hoe beter. Misschien zijn er mensen die wel eens een website hebben gebouwd en willen helpen om er één voor jou op te zetten. Het is fijn als je in het begin technische hulp krijgt.

Verder is het echt geen makkelijke weg om geld te verdienen. Het duurt maanden voordat je ook maar iets van je investering terugziet. Maar laat dat je niet weerhouden. Het is ook heel leuk om te doen.

Veel succes,

Christine


reactie op @christine:
Kenny Verhelst Bedankt Christine voor je bericht.
Ik doe alvast mijn best er iets van te maken,
ook al is het momenteel nie zo makkelijk er mijn hoofd bij te houden.

Ook is het voor op lange termijn toch iets op te zetten dat ik toch nog iets van inkomsten heb en daarbij ook mensen probeer te helpen.
Aangezien blijven werken echter geen optie is..
Anders ga ik gewoon ten onder aan ziekenhuis,dokters,medicatie rekeningen.. ( dan nog over de gewone vaste kosten gezwegen)..

Het is makkelijk te zeggen je bent ongeneeslijk ziek en je gaat werken niet volhouden..
En hoe zit dat voor mij dan? Toekomst? Spaarrekeningen en toekomst kindjes?? Hoe moet ik nu verder.? En mijn gezin onderhouden en een toekomst geven? Gewoon Niet dan? En hopen dat ik het lot win als ik dan al zou meespelen?

Ik ben 32 jaar en alsik zou zeggen het moet niet meer voor mij ik ben alleen maar een dure kost tja dan ben ik een lafaard dat egoistisch is en niet omkijkt naar degene ik zou achterlaten.Noem ik niet de makkelijke weg, maar eerder de meest haalbare en realistischere weg. Terwijl dat juist niet zo is.

Ik wil juist geen last zijn voor hen. En hun niet mee naar beneden trekken.
Zelf kan ik niks meer opbrengen dus dan maar voor mij iedere euro omdraaien voor de kosten te dekken? Ze verdienen echter een beter leven dan dat. Maar ja.. Het is niet simpel laten we het zo zeggen...
En dit is dan nog maar het begin..

Ik denk dat ik nog een zware periode zal tegemoet gaan. Deze is het enige dat ik zeker weet. De rest is echt een groot ?..
De toekomst zal het zowiezo uitwijzen hë..

Vele groetjes en nog maal bedankt voor de tips en hulp!

Kenny


1 maand geleden

Beantwoorden

Anneloes Jansen 1 maand geleden geplaatst
Hi Kenny, 

Oeh, wat een heftig verhaal. Dan komt er ongelofelijk veel op jou af zeg. 

Heel veel sterkte in de strijd met jouw ziekte en natuurlijk ook met het opbouwen van jouw website. 

Grz, Anneloes
reactie op @anneloesjansen:
Kenny Verhelst Dank je

Grtjs kenny

1 maand geleden

Beantwoorden

Kenny Verhelst 1 maand geleden geplaatst
Wat betekenen eigenlijk die karma sterren en streak?
Grtjs kenny
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 22 November 2021 om 20:59