Webhosting bij Neostrada nodig?

Laatste reactie 17/09/2020 10:10 door Léon
· Markeren als ongelezen
sonja van de Ven 1 week geleden geplaatst
Hallo, ik was bezig om mijn Website live te zetten. Maar nu zegt neostrada dat ik een webhosting nodig heb. Ik had al mijn domeinnaam geregistreerd maar nog een webhosting. Klopt dat. Heeft iedereen een webhosting. Groetjes Sonja
Léon Gotjé 1 week geleden geplaatst
Laten we bij het begin beginnen. Heb je al een website? Zo ja, dan heb je waarschijnlijk een Marketheme website, want daar zit de hosting al bij in. 

Indien nee; dan heb je inderdaad een webhosting pakket nodig en kan je daar je website op bouwen.

Als je al een Marketheme website hebt en deze live wilde zetten; waarom heb je dan precies contact opgenomen met Neostrada en wat heb je hen gevraagd?
sonja van de Ven 1 week geleden geplaatst
Hallo Leon, 

Bedankt dat je een bericht stuurt.
Ik wil mijn website live zetten. En mijn API code werkt niet. Dus daarom heb ik neostrada gevraagd en hun vertelde dat ik hosting nodig heb. Daarom deed het niet.

Er stond een domain,.  Your API key,. Your API secret, dus welke moet ik kiezen. Ik dacht your API key  maar werkt niet. 

Nu heb ik neostrada geopend en nu staat een hele lange API. Komt dat omdat ik een webhosting heb, maar nog niet betaald. Dus nu ben ik in de war. Wat nu?

Daan Peeters 1 week geleden geplaatst
Als je het pakket Marketheme van Jacko en Leon hebt genomen, hoef je verder geen apparte hosting af te nemen bij Neostrada. Dit zit al in het Marketheme pakket.

En zo als ik het begrijp uit je bericht, gebruik je ook Marketheme.

Dan is het alleen noodzakelijk om je API goed in te stellen, dit zal denk ik gaan op de secret key. Maar @leongotje​ kan je hier vast meer over vertellen. Mocht je er niet uitkomen.
sonja van de Ven 1 week geleden geplaatst
Goede morgen Daan,

Bedankt voor jouw bericht. Ik ga straks kijken en als het niet lukt vraag ik het aan Leon.

Fijne dag

Groetjes Sonja
Léon Gotjé 1 week geleden geplaatst
De lange API key is de variant die je nodig hebt, de korte variant inclusief de secret is deprecated (verlopen/uitgelopen/binnenkort niet meer ondersteund).
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 15 September 2020 om 16:55
Aantal lezers 34
Aantal reacties 6