Wie wil me een mini-cursus geven?

Laatste reactie 29/07/2020 22:43 door Jet
· Markeren als ongelezen
Jet Donker 5 maanden geleden geplaatst
Misschien een rare vraag, maar is er iemand die in de buurt van Haarlem woont waar ik een keer met mijn laptop naast mag zitten die mij het één en ander kan uitleggen?
Beste antwoord — gekozen door Jet Donker
ramses werf 5 maanden geleden geplaatst
Hi Jet,

Jacko geeft het al aan, waar heb je precies hulp bij nodig? 

Er is inderdaad veel te vinden op het forum, ik begrijp echter ook dat sommige zaken wellicht een beetje meer uitleg nodig hebben.

Als jij je vraag hier goed geformuleerd neerzet, weet ik zeker dat je een juist antwoord krijgt.

Mocht je alsnog hulp willen hebben, neem even contact met me op, de mogelijkheden daarvoor vind je in mijn profiel.

Ik help je graag verder, net als alle anderen hier. En het voordeel van de vragen op het forum neerzetten is natuurlijk dat anderen er dan ook nog iets aan kunnen hebben.

In ieder geval succes, 

Kick Butt!

Ramses
Jacko Meijaard 5 maanden geleden geplaatst
Wat zou je precies uitgelegd willen hebben? Alles word je stap voor stap in de video's voorgedaan, en als je vragen hebt kun je die hier altijd stellen.
🔥 Léon Gotjé 5 maanden geleden geplaatst
Niet om het één of ander, maar ik zie in het forum de laatste tijd steeds vaker mensen die 1 op 1 contact willen + mensen die dit ook aanbieden. Leuk natuurlijk, maar het idee van een forum is wel om er gezamenlijk op vooruit te gaan en met elkaar over te sparren.

Wanneer dit naar de "privé kamertjes" verplaatst gaat het het nut van een forum een beetje voorbij als we hier alleen maar oppervlakkige vragen en content blijven plaatsen en de echte cases alleen maar privé behandelen.
reactie op @leongotje:
ramses werf Volgens mij heb ik precies dat ook in mijn antwoord benoemd, neemt niet weg dat ik ook graag naast het forum voor anderen klaarsta...

Hoe dan ook, bij al die verzoeken geef ik hetzelfde antwoord als jij, we helpen elkaar meer op het forum.

Meer kan je denk ik niet doen. Aan de andere kant (kritische vraag, geen commentaar), als dit inderdaad iets is wat de laatste tijd steeds vaker voorkomt, zegt dit dan iets over de kwaliteit van de antwoorden, de vindbaarheid van de informatie op het forum. Wellicht kunnen we dan iets beters doen?

(Probeer hier even mee te denken)
5 maanden geleden

Beantwoorden

Jet Donker 5 maanden geleden geplaatst
Hi Leon,

Als je mijn topics bedoelt dan is dat niet de bedoeling geweest om het in een "privé kamertje" te houden. Dit zijn zelfs mijn eerste topics en Ik heb er echt de ballen verstand van. 

Ik vind het leuk om te doen dus wacht maar, over een paar maanden ga ik helemaal los. In ieder geval ben ik blij met alle lieve en goed bedoelde hulp op welke manier dan ook.  

Fijne avond allen

Gr, Jet
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 28 July 2020 om 22:53
Aantal lezers 72
Aantal reacties 6