Mijn website bezoekers komen! Het werkt!

Laatste reactie 04/08/2020 14:31 door Jacko
· Markeren als ongelezen
Chris Dejonghe 8 maanden geleden geplaatst
Succes voelt als geluk en dat merk ik nu op!

Ik ben in februari begonnen met het kijken van de marketheme video's en het bouwen van mijn website. Sindsdien concentreerde ik me op het schrijven van goeie, interessante content. En inderdaad, een maand of twee geleden kreeg ik ook een dip en vroeg ik me af of dit wel zin had. Worden mijn blogs wel gelezen? En door wie? Ook opgemerkt dat mijn product in paypro van 92 aan de start, naar 48 is gedaald en dus niet goed verkoopt.


Tot opeens, 1 reactie mijn gemoed motiveerde. Het is niet omdat je je lezers niet ziet dat ze er niet zijn! Ik begon met volle moed aan mijn volgende blog. 

Vorige week, toen ik hier op het forum rondkeek ontdekte ik opeens een link naar een gratis SEO-analyse. Ik heb nu een beeld op fouten en problemen en ja, er is nog veel werk aan de winkel. Voor veel verbeteringen vatbaar.

En ondertussen, nu ik toch al enkele blogs te lezen heb, heb ik ook een pagina gemaakt op sociale media waar ik mijn blogs kan delen. Ik kreeg een stroom aan positieve reacties op mijn website en mensen vragen opeens of ze ook naar een plaats kunnen waar ze over de onderwerpen kunnen meepraten. (Maken van een groep?)

Mijn blogartikelen hebben dus blijkbaar wel succes en weten mensen te raken. Ik heb lezers!

Dit voelt echt wel 'succes'! 

Ook al heb ik er nog niets mee verdient, ik concentreer mijn focus op het verbeteren van mijn website en goede content dus we zien wel hoe dit verder gaat. Ik ben al begonnen met het opnieuw bekijken van de video's en nu ik al een tijdje mijn site heb zal ik er ongetwijfeld nog meer inzichten kunnen uithalen. (En dingen die ik over het hoofd heb gezien!)

Alles wat je aandacht geeft groeit! Ook een website en bezoekers!
Pim Schnater 8 maanden geleden geplaatst
goed bezig!
Daan Peeters 8 maanden geleden geplaatst
Hoi Chris,

Leuk om te lezen dit en gefeliciteerd met je succes. Het kan wel eens even duren inderdaad en tot inzinking lijden. Maar geef de moed niet op aan wat reacties te zien ben je op de goeie weg.

Ook een goeie stap inderdaad om nog eens even terug te kijken door de training en zien waar verbetering mogelijk is. Zoals je als zegt lekker door blijven gaan. Die eerste sale zit er aan te komen.
Pieter Dijkshoorn 8 maanden geleden geplaatst
Leuk om te lezen Chris!
Mooi dat je het met ons wilt delen.
Chris Sevenig 8 maanden geleden geplaatst
Mooi om te lezen Chris, dat houdt de mens gemotiveerd! Keep it up! Gr. Chris
Matt T 8 maanden geleden geplaatst
Goed bezig Chris. De aanhouder wint!
Sieto vd 8 maanden geleden geplaatst
Hi Chris,

leuk! Gewoon lekker doorwerken nu 😊
Jesse Commandeur 8 maanden geleden geplaatst
Nu in de zomervakantie lekker doorbouwen en dan komenn de commissies vanzelf. Ik weet niet of je al een zoekwoorden onderzoek doet, maar vergeet dat ook zeker niet te doen, is ontzettend belangrijk. 
reactie op @jessecommandeur:
Chris Dejonghe Inderdaad Jesse, 

Ik heb gemerkt dat ik daar veel te weinig aandacht aan heb besteed. 

Nu ik wat meer ervaring krijg merk ik op waaraan ik zeker moet werken en waar ik mij op moet focussen.  Zoekwoorden onderzoek is nu prioritair voor mij! 


8 maanden geleden

Beantwoorden

Jesse Commandeur Ja, precies dat heb ik ook gehad.
8 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Jacko Meijaard 8 maanden geleden geplaatst
Lekker bezig Chris! Leuk dat je het even deelt ook!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 August 2020 om 13:14
Aantal lezers 128
Aantal reacties 11