Mijn website

Laatste reactie 21/05/2020 18:39 door Geert
· Markeren als ongelezen
Sterre Mosmans 2 maanden geleden geplaatst
Hi allemaal, ik ben net klaar met mijn website! Ben er toch wel trots op en ik vond het vooral erg leuk om te doen/maken! Nu steeds meer relevante content maken en hopen maar!! Ik heb gekozen voor de gezondheid niche omdat ik zelf ook erg bezig ben met gezondheid en een gezonde lifestyle, dan is het gelijk leuker om blogs te schrijven over dit onderwerp! 
Dit is mijn website: https://voeljezelf.nl/
Aron Verhoeven 2 maanden geleden geplaatst
Hi Sterre, welkom! Goed dat je bent begonnen: dat is de eerste stap!

Blijf volhouden! (lees dit nog een keer). Zorg dat je continu relevante content blijft publiceren dan ga je vanzelf verkeer trekken (en commissies).

Succes! 😊
Barry de Leeuw 2 maanden geleden geplaatst
Dat voelt goed he om zo'n mooie website te gaan bouwen. Ik voel ook elke dag nog de trots dat het me gelukt is. Nu de bezoekers nog.


Wat je nog kunt toevoegen is een inhoudsopgave aan het begin van een artikel. Als je dan ook kopteksten maakt zie je dit terug in de inhoudsopgave. Makkelijk voor de lezer en het creeerd gelijk interne links wat goed voor je site is.
Jesper Kotte 2 maanden geleden geplaatst
Ziet er mooi uit sterre. 

Iets wat ik nog gedaan heb naast de filmpjes van Jacko is de all round SEO training van Yoast. In die training gaan ze wat dieper in op SEO en leggen ze uit hoe Google te werk gaat. En hij is nu gratis. 

Succes, Op naar de eerste commissie  
Willem van der Heijden 2 maanden geleden geplaatst
Hoi Sterre, 

Pas even je instellingen van je permalinks aan. Deze bevatten nu nog de datum van publicatie. Dat is overbodige informatie die de link lang maken (slecht voor SEO). 

De 4 artikelen die je nu online hebt staan zijn erg kort. Bijvoorbeeld https://voeljezelf.nl/2020/03/31/corona-tijd/

Wat denk je dat mensen willen lezen op een pagina over fit blijven in een Corona tijd. Ze willen dan tips, informatie, oefeningen en/of eetschema's om tijdens deze periode fit te blijven. Wat jij op de pagina schrijft is een algemeen verhaaltje over Corona dat iedereen nu thuis werkt en dat het belangrijk is om fit te blijven. Denk dat je dat dit waardevol is voor je bezoekers ?Marjan Huisman 2 weken geleden geplaatst
Heb je de site uit de lucht gehaald? Ik wou even een kijkje nemen 😊
Geert Louters 2 weken geleden geplaatst
ik kan er niet opkomen Sterre!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 April 2020 om 12:43
Aantal lezers 97
Aantal reacties 7