Mijn website

Laatste reactie 11/06/2021 11:45 door Stefan Fransicus Ciro
· Markeren als ongelezen
Stefan Fransicus Ciro Van Kouwen 6 dagen geleden geplaatst
Goedemorgen mensen,

Ik heb een vraag, mijn website staat automatisch op mijn nieuws pagina, maar dit wil ik uiteraard op de homepage hebben, ook is mijn staat mijn tekst ineens volledig onder elkaar letter voor letter waardoor mijn pagina nu heel erg uitgerekt is en nu kan ik dus moeilijk kijken hoe de veranderingen zijn die ik toepas.

Hier is de website link dan zou je kunnen zien waar ik het over hebt, als je erop klikt klik daarna op home want daar zit het probleem..
https://cryptostronghodl.marketheme2.nl/homepage/
Léon Gotjé 6 dagen geleden geplaatst
Ik zie dat het ondertussen gelukt is om de pagina te wisselen naar de homepage?
De reden dat je tekst zo gek stond, was dat je iets niet helemaal goed had gedaan met de kolommen, zo stonden er 5 kolommen blokken in elkaar.

Ik heb dit voor je gecorrigeerd, maar raad je aan om de AMR goed op te volgen. Let bijv. ook op het gebruik van headings, in plaats van het enkel groter maken van je tekst.
reactie op @leongotje:
Stefan Fransicus Ciro Van Kouwen Heel erg bedankt, ik zal sommige video's even terug kijken want ben nog niet zo handig met de blokken op mijn website! Zal nog op de lijn komen als het me niet lukt!
6 dagen geleden

Beantwoorden

Stefan Fransicus Ciro Van Kouwen Als ik koppen probeer op te zoeken kan ik deze niet vinden, klopt dit wanneer ik een bericht aan het typen ben op voor op mijn website dat dat anders gaat? en waar staan de instellingen welke pagina als eerste gaat?
5 dagen geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Sieto vd 6 dagen geleden geplaatst
Hi Stefan,

wat is de achtergrond van je domeinnaam?
reactie op @sieto:
Stefan Fransicus Ciro Van Kouwen De achtergrond van mijn domein naam? Ik ben nog niet mega ver met mijn website dus weet nog niet hoe alles heet enzo, dus wat bedoel je hiermee. Sorry ben niet mega handig 
6 dagen geleden

Beantwoorden

Sieto vd 6 dagen geleden geplaatst
de domein naam is de naam van je site, cryptostronghodl.nl.

Ik dacht dat je misschien 'crypto stronghold' bedoelde, maar op je site zie ik 'Strong HODL' staan.

Dus eigenlijk vraag ik: hoe heb je de naam van je website bedacht.
Stefan Fransicus Ciro Van Kouwen 6 dagen geleden geplaatst
Ik heb de naam bedacht doormiddel van de HODL techniek dat ik persoonlijk de sterkste techniek vind, Sterke HODL klonk niet dus vond Stronghodl werd het voor mij. Plus het is echt een term uit de Crypto wereld dus in princiepe was dat mogelijk al genoeg om StrongHODL te gebruiken maar ik had de website link al Cryptostronghodl.nl gemaakt hahahaha

Ik ben heel erg geintereseerd in Crypto en wil graag mensen informatie geven hierover en als ik daarmee doormiddel van Affilate marketing hier geld mee kan verdienen is een mooie bijkomstigheid
Sieto vd 6 dagen geleden geplaatst
Ah, leuk!

Ik zou overwegen om misschien cryptostronghoLD dan ook te registreren. Misschien maken potentiele bezoekers dezelfde typfout als mijn denkfout ;-)
Stefan Fransicus Ciro Van Kouwen 6 dagen geleden geplaatst
Ja zal ik overwegen! Dacht dat het een mooie naam was omdat je dan meteen door hebt waar het over gaat, maar zou zeker ook Cryptostronghold doen kan niet allebei, want dan is het te dubbel op! Dankjewel en zal zeker even terug op de lijn komen als mijn website af is, voor als jij het interesant vind/ als je intresse hebt in crypto's
reactie op @stefan-van-kouwen:
Sjaak V Je kan de naam Cryptostronghold.nl door laten verwijzen naar Cryptostronghodl.nl zodat men met Cryptostronghold.nl ook op je site uitkomt.
5 dagen geleden

Beantwoorden

Stefan Fransicus Ciro Van Kouwen Kan je de naam van je website nog veranderen?
5 dagen geleden

Beantwoorden

Sjaak V Als je site net online is en er nog niet zoveel op staat kun je de domeinnaam veranderen.
En anders kan het ook wel, maar is meestal niet aan te raden omdat alles dan al door Google geïndexeerd is en moet je 301 redirects aanmaken van je oude naar je nieuwe naam, wat iets ingewikkelder is dus.

@sieto​ heeft wel gelijk wat de domeinnaam betreft, de meeste mensen kennen de term HODL niet, ik dacht zelf ook eerst dat het een typefout was en je hold bedoelde.
5 dagen geleden

Beantwoorden

Stefan Fransicus Ciro Van Kouwen Kan je dat weizigen in markedtheme of in Neostra waar je je site naam hebt gekocht?
5 dagen geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 June 2021 om 09:25
Aantal lezers 27
Aantal reacties 14