Mijn voorbije 20 uur

Laatste reactie 07/01/2021 11:40 door Marc
· Markeren als ongelezen
Jeroen Boonen 1 week geleden geplaatst
(Dit is geen Succes bericht over een eerste commissie, maar wel over een nieuwe stap die hopelijk tot meer leidt. En die stap durf ik gerust een Succes te noemen!)

Zo'n 20 uur geleden was ik rustig aan het telefoneren en kreeg ik een andere oproep binnen. Ik vermoedde dat het een vriend was dus bleef rustig telefoneren met mijn eerste gesprekspartner. Na dat gesprek zag ik dat de gemiste oproep uit Nederland kwam.

Iets in mezelf zei: deze gemiste oproep MOET je terugbellen. Toeval of het lot? Het zal het lot wel zijn. Dus ik belde terug. En dat veranderde al een groot gedeelte van mijn leven. Het was een van de business coaches van Jacko (helaas heb ik zijn naam niet goed verstaan). Wat misschien maar gepland was voor hem als een kwartiertje tot 20min, werden er bijna 3 kwartier.

Uit het gesprek kwam de uitnodiging voor een clarity call voort, die is morgen gepland. Sinds dat gesprek gisteren ben ik zo goed als voortdurend ermee bezig geweest. Laptop Lifestyle uitlezen, clarity call voorbereiden, notities nemen, werken aan mijn eerste website en daar de eerste teksten voor schrijven, op zoek gaan naar affiliate producten,...

Ik kijk uit naar het gesprek morgen en hoop om meer inzicht te krijgen. Ik kan het, dat weet ik (niet om te stoefen). Enkel de juiste begeleiding nog krijgen. Is er geen match voor de 10K club? Jammer dan, maar dan ga ik mezelf moed geven om er verder zelfstandig mee aan de slag te gaan en binnen enkele maanden in een nieuwe clarity call ook aan Jacko en zijn coaches te bewijzen dat ik er klaar voor ben. Ik geloof het al, nu Jacko en zijn coaches nog.

Ik kijk uit naar morgen en laat jullie iets weten.

Wish me luck :).
🔥 Marc van den Brink 1 week geleden geplaatst
Succes! hier 1 jaar geleden ook begonnen met de 10k club en had gisteren mijn eerste dag met 4 commissies van totaal 560.00. 

Het kan snel gaan uiteindelijk, verdien nog geen 10k per maand maar verwacht wel einde dit jaar richting de 3k a 4k per maand te gaan :)

En dan elk jaar 2 of 3k erbij, dus dan zou ik 2022 al op 7k of 8k gaan. Er zit geen max aan :)
reactie op @marcvdbrink:
Jeroen Boonen Bedankt!

Dat klinkt goed, goed gedaan! Ik duim voor je dat je de 3k à 4k behaald tegen het einde van het jaar. Daar hoop ik binnen 2 jaar te staan.

Succes!
1 week geleden

Beantwoorden

Marc van den Brink Thanks!, de 3k gaan we zeker halen want december2020 geindigd met 2100. Dus feitelijk is de 3k maar een paar commissies meer aangezien ik heel veel producten promoot die 300 euro per commissie opleveren :). 

Jij ook succes en niet opgeven en dan ga je het zeker werkelijkheid maken ;)
1 week geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 07 January 2021 om 08:07
Aantal lezers 74
Aantal reacties 4