Mijn Stappenplan Voor Het Promoten Van Een Online Product

Laatste reactie 14/01/2019 14:11 door Robert
· Markeren als ongelezen
Ferdy Korpershoek 2 maanden geleden geplaatst
Beste mensen, soms wil ik gewoon mij ei kwijt. Maar ik wil naar vrienden en familie ook niet zo over komen dat ze denken: Komt Ferdy weer met z'n online shizzle succes verhalen. Dan denk ik aan jullie. We doen allemaal ongeveer hetzelfde hier, dus wil ik hier het een en ander gaan delen.

Op dit moment zie ik mezelf als succesvol online ondernemer en onderwijzer. Ik heb een Engelstalig Youtube kanaal waarin ik mensen leer hoe ze zelf een website kunnen maken. Daarnaast kijk ik naar welke Wordpress gerelateerde producten populair zijn en daar geef ik dan onderwijs over. Om een voorbeeld te geven. Het OceanWP thema is een goed gratis Wordpress thema. De beste in mijn optiek. En dit thema heeft een Premium Bundle. Wat doe ik dan? Ik maak tutorials over de gratis versie en over alle Premium features. Het gevolg? In Precies 2 maanden heb ik er $ 2597,58 mee verdiend (zie afbeelding). Hoeveel werk heb ik er aan besteed? Een aantal dagen. Hierbij moet ik vermelden dat ik al te maken heb met een achterban van 60K abonnees. Dus mijn video's worden vaker bekeken dan wanneer ik 300 abonnees zou hebben. Maargoed. Je kan video's ook boosten door Google Ads te gebruiken.

Toen ik met die serie bezig was over OceanWP gaven mensen aan dat het Astra thema ook goed is. Dus ging ik precies hetzelfde doen met het Astra thema. Ik ben hier nog mee bezig maar ook hier pluk ik de vruchten van (zie afbeelding).

Nu wil ik het volgende gaan doen. Ik ga een nieuw product promoten. Ik ken het product nog niet goed maar ik zie er gigantisch veel potentie in! Veel meer dan in Astra of Oceanwp. Ik ga het product aanschaffen, uitproberen, nog meer uitproberen, video's erover bekijken, de documentatie lezen/bekijken, uitproberen, uitproberen en uitproberen. Daarna ga ik een prachtige video serie neerzetten over dit product en die plaats ik dan op Youtube.

Ik wil de lat niet te hoog leggen, dus ik ga voorlopig voor $ 1000.-. En in dit topic ga ik je vertellen hoe ik het aanpak. Ik zal je vertellen dat ik het product ClickFunnels van Russel Brunson wil gaan promoten. Het is een product dat door veel mensen word gebruikt om veel verkopen te genereren. Verder weet ik er nog niet zoveel over. Ik zal het dus ongeveer hetzelfde aanpakken als met het OceanWP thema en het Astra theme. Ontdekken hoe het werkt, het me eigen maken en er video tutorials over maken.

Wat ik wel weet is dat de promotievideo's over Clickfunnels op Youtube veel bekeken worden, dan er al aardig wat promoters zijn die meer dan 100 mensen hebben gerefereerd aan het product en dat je elke maand terugkerende commissies krijgt. Ook zie ik dat ik betere video's kan maken dan die er al zijn :). Ik houd jullie op de hoogte!

PS: Mocht het niet de bedoeling zijn dat ik dit deel, dan mag dit topic verwijderd worden.
Patrick Woninck 2 maanden geleden geplaatst
Lekker bezig, zijn toffe videos ook die je maakt Ferdy!;-)
🔥 Jacko Meijaard 2 maanden geleden geplaatst
Tuurlijk ga ik dit topic niet verwijderen, alle waardevolle info is mooi meegenomen!
Ben benieuwd naar je stappen Ferdy!
🔥 Willem van der Heijden 2 maanden geleden geplaatst
Gaaf Ferdy! 

Mooi om te zien wat je al voor elkaar hebt gekregen. Ik ben benieuwd naar de ontwikkelingen!
Rianne   2 maanden geleden geplaatst
Interessant dat je gaat laten zien hoe je dit aanpakt!
Mark de Vries 2 maanden geleden geplaatst
Leuk, ik ga je volgen. Zou tof zijn als je de auto wint! 😊
reactie op @tradermark:
Ferdy Korpershoek Dat zou zeker tof zijn! Ik wil binnen een jaar een Tesla. Maar vind het best wat geld om in een keer neer te leggen. Het is niet helemaal waar dat ze je een auto geven als je een bepaald doel bereikt. Ze geven je $ 500.- per maand voor een lease als je meer dan 100 actieve klanten hebt aangebracht. Wel lekker als ze me elke maand $ 500.- geven om - nadat ik de Tesla gekocht heb - extra te kunnen sparen :).
2 maanden geleden

Beantwoorden

Mark de Vries Zeker! heb je het boek van Russel ook gelezen/geluisterd? Zeer Amerikaans, maar wel de moeite waard. https://dotcomsecrets.com/
2 maanden geleden

Beantwoorden

Bas Vd Wat kost het? Kan anders ook een lening pakken en maandelijks af betalen. Is vaak interessanter als het een dure aankoop is. Tenminste als je je geld investeert.
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Geert Louters 2 maanden geleden geplaatst
Respect voor je Ferdy. 
Bert van den Einden 2 maanden geleden geplaatst
Gaaf! Ik ga dit zeker volgen!
Robin Keijer 2 maanden geleden geplaatst
Erg tof kerel!

Weet jij de beste WordPress Theme die met de Mobile First gedachte is ontworpen? En dan vooral het WooCommerce gedeelte? Ik bedoel zoiets als dit: https://fluxcheckout.com/. 
reactie op @robinkeijer:
Robin Keijer @ferdykorpershoek
2 maanden geleden

Beantwoorden

Ferdy Korpershoek Voor een gratis thema: OcreanWP. Betaald thema: Astra.
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Jeroen Santing 2 maanden geleden geplaatst
Tof! Ik ga dit ook volgen!
Thijs Blankestijn 2 maanden geleden geplaatst
Hee Ferdy, goed verhaal man. Ik ga je zeker volgen, dus hou ons op de hoogte. 
Theodorus Petrus 2 maanden geleden geplaatst
Zeer interessante case study @ferdykorpershoek
Ben benieuwd hoe dit de komende maanden gaat ontwikkelen.
🔥 Jacko Meijaard 2 maanden geleden geplaatst
@ferdykorpershoek​ misschien tijd voor een update 😁?
Ferdy Korpershoek 2 maanden geleden geplaatst
Ik heb nog geen stappen ondernomen. Ben nu 4 weken vader en vandaag voor het eerst weer gewerkt, maar ik moet nog eerst een tutorial serie afronden voordat ik met Clickfunnels aan de slag ga :). De update is dat mijn zoon Noah Immanuël Korpershoek heet. Het is pittig en super bijzonder.

Ik probeer nu elke dag minimaal 2 uur te werken en dan binnen 2 weken met Clickfunnels aan de slag te gaan!
reactie op @ferdykorpershoek:
Jacko Meijaard Begrijpelijk Ferdy!

Toevallig volgens mij twee weken geleden een video op je YouTube kanaal gezien met je zoontje. Echt leuk, en ook tof te zien hoe trots je bent ;-)!
2 maanden geleden

Beantwoorden

Ferdy Korpershoek 1 maand geleden geplaatst
Oké, hier is een update. Ik ben ondertussen weer aan het werk. Ik heb één betaalde tutorial die ik maak. Die heeft voorrang. Daarna ga ik aan de slag met een nieuw online project waarin ik Clickfunnels toe ga passen.

Clickfunnels kan je het beste gebruiken als je een betaald product wilt verkopen. Het leuke met affiliate marketing is dat het niet je eigen product hoeft te zijn. Dus ik kan zelf iets maken of een product gaan promoten.

In mijn tutorial zal ik dat duidelijk belichten. Je wilt mensen laten weten dat ze geen tientallen uren hoeven te investeren om een product te maken. Want dan denken ze vaak: Ja, dan heb ik Clickfunnels voorlopig nog niet nodig. En dan ben je ze misschien kwijt. Dus ik ga mensen laten zien dat ze ook zonder een eigen product het kunnen gebruiken. Zelf weet ik nog niet of ik een eigen (engelse) cursus ga maken of er een ga promoten.

Het 2e wat ik graag doe wanneer dit het geval is, is aangeven dat er een niet goed geld terug garantie is. Je wilt het risico voor de gebruiker zo laag mogelijk maken. Dus wanneer ik zelf het product koop, laat ik duidelijk zien dat ik binnen 14 dagen mijn geld terug kan krijgen. Ze kunnen dus binnen 14 dagen mijn tutorial(s) volgen en kijken of het iets voor ze is. Nou zit ik niet in de hoek van 'zoveel mogelijk verkopen en hopen dat de koper vergeet dat dat ze binnen 14 dagen het geld terug kunnen krijgen'. Ik wil echt dat mensen succesvol gaan worden met Clickfunnels. Als je die mindset hebt, komt dat ook terug in je tutorial.

Wat mijn tutorial sterk moet maken is dat ik laat zien dat ik daadwerkelijk geld verdien met Clickfunnels. Dus dat ik echt mensen zover krijg om iets te kopen door mijn funnel via Clickfunnels. Tot nu toe staat Youtube vol met Clickfunnel tutorials die zeggen "Doe dit, doe dat en dan werkt het". Ik wil het ze laten ZIEN.

Dus, dat is een update. Ik heb het product nog niet gekocht en hoop het hele traject in Januari te doorlopen met het gevolg dat ik eind januari een prachtige tutorial online heb staan die me per maand een paar honderd dollar op gaat leveren. En kan zijn dat het totaal mislukt, maar ik ga natuurlijk voor een succesvol affiliate product!!
🔥 Sieto vd Heide 1 maand geleden geplaatst
mooi man. Ik heb alvast interesse!
Ferdy Korpershoek 1 maand geleden geplaatst
Oke, ik ben er uit! Omdat ik de tutorial maak voor mijn engelse audience ga ik een engelse cursus maken. Ik laat vanaf 0 tot aan $ 1000.- die ik er mee wil verdienen zien wat ik doe. Ik ga het dus hebben over:

- Een idee voor je online business
- Hoe leer je iets nieuws?
- Hoe maak je een cursus (de video's)
- Hoe maak je een website met ledengedeelte
- Hoe promoot je de cursus
- Hoe creeër je een funnel (Clickfunnels en Convertkit)
- Facebook Advertenties
- Google Adsense

Helaas komt het ClickFunnels laat in het rijtje voor, maar dat motiveert me om sneller aan de slag te gaan met alle video's. Op dit moment rond ik een betaalde tutorial af. Ik ga in 2019 geen betaalde tutorials meer maken. Dan word het toch weer een 'moeten'. Daar ben ik een beetje allergisch voor geworden.

Het onderwerp van de cursus is: Photoshop! Waarom? Veel mensen gebruiken Photoshop en het geeft me wat extra kansen om nieuwe abonnees te krijgen op m'n Youtube kanaal wanneer ik wat teaser video's plaats. Ik wil in 2019 150.000 abonnees halen! Een van de dingen die daar aan bij moet dragen is dus het plaatsen van het lijstje van video's dat hierboven staat. Waardevolle content voor niets. Dat moet een hoop abonnees trekken! :) En ondertussen verdien ik dan buiten de Photoshop cursus geld met de affiliate produdcten die aan bod komen. Ik heb er zin in!

Ik moet echt nog n beetje op dreef komen, maar dat gaat snel gebeuren! :)
🔥 Sieto vd Heide 1 maand geleden geplaatst
150K op YT; mooi doel! Silveren Play button :-)
🔥 Jacko Meijaard 1 maand geleden geplaatst
Nice man, hou ons op de hoogte!
Patrick van Iersel 1 maand geleden geplaatst
Mooi gameplan Ferdy, ik ga het volgen!
Robert Eros 1 maand geleden geplaatst
@ferdykorpershoek

Ferdy, ik zie dat je van passie naar passief voor affiliates hebt gestopt?
reactie op @roberteros:
Ferdy Korpershoek Dat heeft Paypro voor me gedaan. Ik moest gaan betalen voor dingen die tot nu toe gratis waren. K had ook geen zij meer in die handmatige facturen voor klanten.
1 maand geleden

Beantwoorden

Robert Eros vandaar...
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 26 November 2018 om 01:27
Aantal lezers 99
Aantal reacties 29