Mijn Stappenplan Voor Het Promoten Van Een Online Product

Laatste reactie 05/05/2019 14:53 door Willem
· Markeren als ongelezen
Ferdy Korpershoek 6 maanden geleden geplaatst
Beste mensen, soms wil ik gewoon mij ei kwijt. Maar ik wil naar vrienden en familie ook niet zo over komen dat ze denken: Komt Ferdy weer met z'n online shizzle succes verhalen. Dan denk ik aan jullie. We doen allemaal ongeveer hetzelfde hier, dus wil ik hier het een en ander gaan delen.

Op dit moment zie ik mezelf als succesvol online ondernemer en onderwijzer. Ik heb een Engelstalig Youtube kanaal waarin ik mensen leer hoe ze zelf een website kunnen maken. Daarnaast kijk ik naar welke Wordpress gerelateerde producten populair zijn en daar geef ik dan onderwijs over. Om een voorbeeld te geven. Het OceanWP thema is een goed gratis Wordpress thema. De beste in mijn optiek. En dit thema heeft een Premium Bundle. Wat doe ik dan? Ik maak tutorials over de gratis versie en over alle Premium features. Het gevolg? In Precies 2 maanden heb ik er $ 2597,58 mee verdiend (zie afbeelding). Hoeveel werk heb ik er aan besteed? Een aantal dagen. Hierbij moet ik vermelden dat ik al te maken heb met een achterban van 60K abonnees. Dus mijn video's worden vaker bekeken dan wanneer ik 300 abonnees zou hebben. Maargoed. Je kan video's ook boosten door Google Ads te gebruiken.

Toen ik met die serie bezig was over OceanWP gaven mensen aan dat het Astra thema ook goed is. Dus ging ik precies hetzelfde doen met het Astra thema. Ik ben hier nog mee bezig maar ook hier pluk ik de vruchten van (zie afbeelding).

Nu wil ik het volgende gaan doen. Ik ga een nieuw product promoten. Ik ken het product nog niet goed maar ik zie er gigantisch veel potentie in! Veel meer dan in Astra of Oceanwp. Ik ga het product aanschaffen, uitproberen, nog meer uitproberen, video's erover bekijken, de documentatie lezen/bekijken, uitproberen, uitproberen en uitproberen. Daarna ga ik een prachtige video serie neerzetten over dit product en die plaats ik dan op Youtube.

Ik wil de lat niet te hoog leggen, dus ik ga voorlopig voor $ 1000.-. En in dit topic ga ik je vertellen hoe ik het aanpak. Ik zal je vertellen dat ik het product ClickFunnels van Russel Brunson wil gaan promoten. Het is een product dat door veel mensen word gebruikt om veel verkopen te genereren. Verder weet ik er nog niet zoveel over. Ik zal het dus ongeveer hetzelfde aanpakken als met het OceanWP thema en het Astra theme. Ontdekken hoe het werkt, het me eigen maken en er video tutorials over maken.

Wat ik wel weet is dat de promotievideo's over Clickfunnels op Youtube veel bekeken worden, dan er al aardig wat promoters zijn die meer dan 100 mensen hebben gerefereerd aan het product en dat je elke maand terugkerende commissies krijgt. Ook zie ik dat ik betere video's kan maken dan die er al zijn :). Ik houd jullie op de hoogte!

PS: Mocht het niet de bedoeling zijn dat ik dit deel, dan mag dit topic verwijderd worden.
Beste antwoord — gekozen door Ferdy Korpershoek
Alex ts 2 maanden geleden geplaatst
@ferdykorp@ferdykorpershoek​   Kun je mij helpen met een vraag over het Astra Theme?

Ik wil graag gerelateerde berichten weergeven onder de posts maar dit lukt me niet.

Normaal zou ik dit kunnen aanvinken onder instellingen, lezen en dan staat deze optie erbij. 

Bij het Astra Theme zie ik deze optie niet staan. Moet ik dan upgraden of is er een andere mogelijkheid met een plugin bijvoorbeeld?
reactie op @alexts:
Alex ts Het was inmiddels al gelukt!
1 maand geleden

Beantwoorden

Patrick Woninck 6 maanden geleden geplaatst
Lekker bezig, zijn toffe videos ook die je maakt Ferdy!;-)
Jacko Meijaard 6 maanden geleden geplaatst
Tuurlijk ga ik dit topic niet verwijderen, alle waardevolle info is mooi meegenomen!
Ben benieuwd naar je stappen Ferdy!
Willem van der Heijden 6 maanden geleden geplaatst
Gaaf Ferdy! 

Mooi om te zien wat je al voor elkaar hebt gekregen. Ik ben benieuwd naar de ontwikkelingen!
Rianne   6 maanden geleden geplaatst
Interessant dat je gaat laten zien hoe je dit aanpakt!
Mark de Vries 5 maanden geleden geplaatst
Leuk, ik ga je volgen. Zou tof zijn als je de auto wint! 😊
reactie op @tradermark:
Ferdy Korpershoek Dat zou zeker tof zijn! Ik wil binnen een jaar een Tesla. Maar vind het best wat geld om in een keer neer te leggen. Het is niet helemaal waar dat ze je een auto geven als je een bepaald doel bereikt. Ze geven je $ 500.- per maand voor een lease als je meer dan 100 actieve klanten hebt aangebracht. Wel lekker als ze me elke maand $ 500.- geven om - nadat ik de Tesla gekocht heb - extra te kunnen sparen :).
5 maanden geleden

Beantwoorden

Mark de Vries Zeker! heb je het boek van Russel ook gelezen/geluisterd? Zeer Amerikaans, maar wel de moeite waard. https://dotcomsecrets.com/
5 maanden geleden

Beantwoorden

Bas Vd Wat kost het? Kan anders ook een lening pakken en maandelijks af betalen. Is vaak interessanter als het een dure aankoop is. Tenminste als je je geld investeert.
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Geert Louters 5 maanden geleden geplaatst
Respect voor je Ferdy. 
Bert van den Einden 5 maanden geleden geplaatst
Gaaf! Ik ga dit zeker volgen!
Robin Keijer 5 maanden geleden geplaatst
Erg tof kerel!

Weet jij de beste WordPress Theme die met de Mobile First gedachte is ontworpen? En dan vooral het WooCommerce gedeelte? Ik bedoel zoiets als dit: https://fluxcheckout.com/. 
reactie op @robinkeijer:
Robin Keijer @ferdykorpershoek
5 maanden geleden

Beantwoorden

Ferdy Korpershoek Voor een gratis thema: OcreanWP. Betaald thema: Astra.
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Jeroen Santing 5 maanden geleden geplaatst
Tof! Ik ga dit ook volgen!
Thijs Blankestijn 5 maanden geleden geplaatst
Hee Ferdy, goed verhaal man. Ik ga je zeker volgen, dus hou ons op de hoogte. 
🔥 Theodorus Petrus 5 maanden geleden geplaatst
Zeer interessante case study @ferdykorpershoek
Ben benieuwd hoe dit de komende maanden gaat ontwikkelen.
Jacko Meijaard 5 maanden geleden geplaatst
@ferdykorpershoek​ misschien tijd voor een update 😁?
Ferdy Korpershoek 5 maanden geleden geplaatst
Ik heb nog geen stappen ondernomen. Ben nu 4 weken vader en vandaag voor het eerst weer gewerkt, maar ik moet nog eerst een tutorial serie afronden voordat ik met Clickfunnels aan de slag ga :). De update is dat mijn zoon Noah Immanuël Korpershoek heet. Het is pittig en super bijzonder.

Ik probeer nu elke dag minimaal 2 uur te werken en dan binnen 2 weken met Clickfunnels aan de slag te gaan!
reactie op @ferdykorpershoek:
Jacko Meijaard Begrijpelijk Ferdy!

Toevallig volgens mij twee weken geleden een video op je YouTube kanaal gezien met je zoontje. Echt leuk, en ook tof te zien hoe trots je bent ;-)!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Ferdy Korpershoek 4 maanden geleden geplaatst
Oké, hier is een update. Ik ben ondertussen weer aan het werk. Ik heb één betaalde tutorial die ik maak. Die heeft voorrang. Daarna ga ik aan de slag met een nieuw online project waarin ik Clickfunnels toe ga passen.

Clickfunnels kan je het beste gebruiken als je een betaald product wilt verkopen. Het leuke met affiliate marketing is dat het niet je eigen product hoeft te zijn. Dus ik kan zelf iets maken of een product gaan promoten.

In mijn tutorial zal ik dat duidelijk belichten. Je wilt mensen laten weten dat ze geen tientallen uren hoeven te investeren om een product te maken. Want dan denken ze vaak: Ja, dan heb ik Clickfunnels voorlopig nog niet nodig. En dan ben je ze misschien kwijt. Dus ik ga mensen laten zien dat ze ook zonder een eigen product het kunnen gebruiken. Zelf weet ik nog niet of ik een eigen (engelse) cursus ga maken of er een ga promoten.

Het 2e wat ik graag doe wanneer dit het geval is, is aangeven dat er een niet goed geld terug garantie is. Je wilt het risico voor de gebruiker zo laag mogelijk maken. Dus wanneer ik zelf het product koop, laat ik duidelijk zien dat ik binnen 14 dagen mijn geld terug kan krijgen. Ze kunnen dus binnen 14 dagen mijn tutorial(s) volgen en kijken of het iets voor ze is. Nou zit ik niet in de hoek van 'zoveel mogelijk verkopen en hopen dat de koper vergeet dat dat ze binnen 14 dagen het geld terug kunnen krijgen'. Ik wil echt dat mensen succesvol gaan worden met Clickfunnels. Als je die mindset hebt, komt dat ook terug in je tutorial.

Wat mijn tutorial sterk moet maken is dat ik laat zien dat ik daadwerkelijk geld verdien met Clickfunnels. Dus dat ik echt mensen zover krijg om iets te kopen door mijn funnel via Clickfunnels. Tot nu toe staat Youtube vol met Clickfunnel tutorials die zeggen "Doe dit, doe dat en dan werkt het". Ik wil het ze laten ZIEN.

Dus, dat is een update. Ik heb het product nog niet gekocht en hoop het hele traject in Januari te doorlopen met het gevolg dat ik eind januari een prachtige tutorial online heb staan die me per maand een paar honderd dollar op gaat leveren. En kan zijn dat het totaal mislukt, maar ik ga natuurlijk voor een succesvol affiliate product!!
Sieto vd Heide 4 maanden geleden geplaatst
mooi man. Ik heb alvast interesse!
Ferdy Korpershoek 4 maanden geleden geplaatst
Oke, ik ben er uit! Omdat ik de tutorial maak voor mijn engelse audience ga ik een engelse cursus maken. Ik laat vanaf 0 tot aan $ 1000.- die ik er mee wil verdienen zien wat ik doe. Ik ga het dus hebben over:

- Een idee voor je online business
- Hoe leer je iets nieuws?
- Hoe maak je een cursus (de video's)
- Hoe maak je een website met ledengedeelte
- Hoe promoot je de cursus
- Hoe creeër je een funnel (Clickfunnels en Convertkit)
- Facebook Advertenties
- Google Adsense

Helaas komt het ClickFunnels laat in het rijtje voor, maar dat motiveert me om sneller aan de slag te gaan met alle video's. Op dit moment rond ik een betaalde tutorial af. Ik ga in 2019 geen betaalde tutorials meer maken. Dan word het toch weer een 'moeten'. Daar ben ik een beetje allergisch voor geworden.

Het onderwerp van de cursus is: Photoshop! Waarom? Veel mensen gebruiken Photoshop en het geeft me wat extra kansen om nieuwe abonnees te krijgen op m'n Youtube kanaal wanneer ik wat teaser video's plaats. Ik wil in 2019 150.000 abonnees halen! Een van de dingen die daar aan bij moet dragen is dus het plaatsen van het lijstje van video's dat hierboven staat. Waardevolle content voor niets. Dat moet een hoop abonnees trekken! :) En ondertussen verdien ik dan buiten de Photoshop cursus geld met de affiliate produdcten die aan bod komen. Ik heb er zin in!

Ik moet echt nog n beetje op dreef komen, maar dat gaat snel gebeuren! :)
Sieto vd Heide 4 maanden geleden geplaatst
150K op YT; mooi doel! Silveren Play button :-)
Jacko Meijaard 4 maanden geleden geplaatst
Nice man, hou ons op de hoogte!
Patrick van Iersel 4 maanden geleden geplaatst
Mooi gameplan Ferdy, ik ga het volgen!
Robert Eros 4 maanden geleden geplaatst
@ferdykorpershoek

Ferdy, ik zie dat je van passie naar passief voor affiliates hebt gestopt?
reactie op @roberteros:
Ferdy Korpershoek Dat heeft Paypro voor me gedaan. Ik moest gaan betalen voor dingen die tot nu toe gratis waren. K had ook geen zij meer in die handmatige facturen voor klanten.
4 maanden geleden

Beantwoorden

Robert Eros vandaar...
4 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Ferdy Korpershoek 1 maand geleden geplaatst
Ha mensen, hier is weer een update! Ik zit niet stil, ondanks dat ik een tijdje niets van me heb laten horen. Het promoten can Clickfunnels is één van de aspecten in mijn cursus BYOBAS (Build Your Own/Online Business And Succeed).

Mijn volgende stap is om een Photoshop cursus op te nemen en deze online te zetten. Daar ga ik Clickfunnels voor gebruiken. Ik heb van de week 'One Funnel Away' aangeschaft en ontdek nu hoe alles werkt. Ik verwacht deze maand te starten met het promoten van Clickfunnels!
Wahe Aslanyan 1 maand geleden geplaatst
Nice job Ferdy. 

Wat wel echt belangrijk gaat zijn is het converten van de free leads naar betaalde. Hoe ga je dat aan pakken? 

Russell Heeft trouwens veel courses :) Ik raad ze zeer zeker aan. 

Ik heb namelijk ze allemal gekeken, en nee ik heb geen 2000 euro betaald, heb een subscriptie op een website die dat soort courses released. 

Ik ga ook zoiets doen maar eerder in de consulting business, leren van hoe mensen een profitable online business kunnen maken. 

Willem van der Heijden 1 maand geleden geplaatst
Lekker bezig Freddy! 

Ik zie je regelmatig voorbij komen op Youtube. Super goede content hoor!
Ferdy Korpershoek 1 maand geleden geplaatst
Het voordeel is dat wanneer je iemand aanmeld voor een gratis lead bij Russel Branson je ook meedingt wanneer ze later iets kopen bij hem. Dus als ik een affiliate voor een gratis ebook heb en een lead koopt vervolgens de duurste cursus is de commissie voor mij.

Ik heb nu één product bij hem afgenomen. One Funnel Away. Het is echt de beste $ 100.- die ik online besteed heb. Ik ben een aardige jongen maar heb ik geen verstand van marketing, een verkoop closen. Een goed aanbod doen etc. Daar gaat deze cursus over! Dus omdat ik er zelf enthousiast over ben kan ik dit ook beter aan de man brengen bij anderen.

Ik heb nu een emaillijst met 24.000 subscribers die Elementor templates hebben gedownload bij mij. Dat zijn dus allemaal mensen met een website. Al die mensen met een website willen meer succes met hun website. Ik denk dus dat het de juiste doelgroep is om ze te vertellen over deze cursus.

Laten we ff gek doen: Stel dat 1 op de 1000 ingaat op mijn offer van One Funnel Away met een commissie van $ 100.-. Dan zou dat dus $ 2400.- voor mij zijn na één mail. Maargoed. Dat is de theorie. Ondertussen leer ik in de cursus hoe ik dit aanbod super appealing (super aantrekkelijk) kan maken. Stel dat 1 op de 200 het zou kopen. Dan zit je op $ 12.000.-. Maar nogmaals. Dit is theorie. Ik heb de cursus op repeat staan en laat lekker mijn denken vernieuwen zodat ik straks kan toepassen wat ik heb geleerd en anderen kan overtuigen ook deze stap te nemen.

Wanneer ik de email heb gestuurd zal ik jullie vertellen hoeveel ik er mee verdient heb.

En nog 1 ding. Ik ben dus altijd een noob geweest in marketing. Voor mij is er de afgelopen week een wereld open gegaan. Ik zou dus ook een prachtig product kunnen maken of promoten en dan via Facebook Ads of Youtube video ads een mooie return on investment kunnen krijgen. En als dat werkt dan lijkt het me een kwestie van opschalen. Dan zou je volgens mij op den duur in de 2 comma club kunnen komen.

Ik blijf lekker verder fantaseren en vooral hard werken! Het chillen is dat ik met mijn Youtube kanaal al een inkomstenbron heb die me alle vrijheid geeft die ik nodig heb om hier zoveel mee bezig te zijn als ik wil!
Ferdy Korpershoek 1 maand geleden geplaatst
Wajooo! Deze cursus is echt top! Ik zal vast verklappen dat ik hier (natuurlijk) geen affiliate link plaats. Het gevaar bij goede affiliate programma's is dat die reviews op Youtube en in blogberichten niet objectief zijn. Mensen willen gewoon hun product succesvol promoten. Maar alles wat ik hier zeg is wel objectief. Ik heb er zelf immers geen baat bij en ik verdien ook al prima met m'n andere producten.

Voor mij is deze cursus een missing link. Mijn doel is nu om de theorie succesvol uit te voeren en dan krijg ik een prachtig verhaal wat ik kan vertellen. Dat ik niet goed was in marketing en daardoor niet alles uit mijn business haalde. En dat ik na het volgen van deze cursus wel sterk werd in marketing en mijn omzet verdubbelde of vertienvoudigde (als dat het geval is over een tijd). Dat zorgt weer voor meer geloofwaardigheid, meer sales en nòg meer groei van mijn business. Een soort snowball effect. Dus wat mij nu te doen staat is alles zo goed mogelijk uitvoeren!

En dat is wat ik dan ook leer in zo'n proces. Promoot alleen waar je achter staat. Dat verkoopt ook beter! Ik ben nu op de helft van de cursus. Ik ga ondertussen nadenken hoe ik dit zo kan promoten dat ik elke dag bezoekers krijg die mijn squeezepage over dit programma gaan zien! En dan is de kunst om het zo te optimaliseren dat zoveel mogelijk mensen het kopen, wetende dat ze er ook baat bij hebben als ze dit kopen.

De affiliate commissie op dit product is 100% van het bedrag! $ 100.- per sale. Waarom? Omdat in de cursus de maker zijn eigen producten promoot. Wellicht koop 30% zijn software van minimaal $ 97.- per maand die deze cursus koopt. Super slim concept dus! Iedereen promoot dit programma. Ik ga me er lekker tussen wurmen :)

Het mooiste wat ik geleerd heb in de cursus is dit:
Elke salespagina of advertentie moet 3 dingen hebben: Een hook, story en offer. Een hook is iets om de aandacht mee te trekken. Bijvoorbeeld: "I was fit, became fat and now am fit again". Daarna komt er een compelling story dat ervoor zorgt dat de lezer geïnteresseerd raakt in de oplossing die deze man aanbied. Daarna komt het aanbod. En dat aanbod moet niet alleen een cursus zijn. Nee, ook een voedingsschema, superduper facebook groep etc.

Ik wacht dus de cursus af en ga er mee aan de slag. Eind april gooi ik er een een mail uit naar 24000 man met de aanbieding. Ik ben super benieuwd! De opzet van die mail bepaalt of er 0, 10 of 100 instappen. Maar ik leer hoe ik dat moet doen in de cursus! Ik ben excited!

Morgen ga ik naar Tony Robbins in London. Daar zal ik ook lekker opgepept worden!
Ferdy Korpershoek 1 maand geleden geplaatst
Jo mensen, hier ben ik weer! Ik heb wat stappen ondernomen. Tegelijkertijd vraag ik me af of ik dit op mijn Youtube kanaal wil promoten. Ik sta bekend als aardige jongen die mensen helpt om een website te maken. Nu doe ik ineens volop mijn best om mensen een 30 challenge aan te smeren. Ik heb een video en salespage gemaakt die mensen doorstuurt naar de One Funnel Away Challenge. Ik heb het nog niet op Youtube gezet omdat ik daar geen goed gevoel bij heb. Misschien moet ik de video opnieuw opnemen en dan gewoon mezelf zijn inplaats van mensen proberen te overtuigen om dit aan te schaffen.

In mei ga ik zelf aan de slag met Clickfunnels. Daar kan ik dan een tutorial over maken. Dan blijf ik bij instructie videos inplaats van promotie videos. Ik heb wel een stukje over de challenge op ferdykorpershoek.com gezet. Kijken of ik traffic ga krijgen!

De 30 dagen challenge is wel echt leerzaam, maar de manier waarop ik het nu promoot past misschien toch niet helemaal bij me :). Hier is de video:
https://ferdykorpershoek.com/one-funnel-away-challenge/
Jacko Meijaard 1 maand geleden geplaatst
Hmm, denk niet dat je je schuldig voelt als je op deze manier wat gaat 'verkopen'. Juist omdat je bekend staat als een 'aardige gast', denk ik dat veel mensen juist daarom via jou kopen (en je dus vertrouwen).

Zolang het product wat je promoot goed is, en je daar wel achter staat, zal het wel goed zijn. 

Eens zo'n actie kan geen kwaad en is een goede manier om extra business binnen te halen. 

Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik wel eens acties en mails doe, die niet zo bij me zouden passen, maar toch, ze converteren goed en af en toe moet je wel eens zoiets doen.
Ferdy Korpershoek 1 maand geleden geplaatst
DE KOGEL IS DOOR DE KERK!

Ik heb zojuist een email gestuurd naar 24227 mensen en de One Funnel Away Challenge Gepromoot. Tegelijkertijd heb ik een video over de One Funnel Away Challenge Online gezet:

Ook op mijn website heb ik een link geplaatst naar de cursus. Eerlijk? Ik voel me best ongemakkelijk. Ik heb de laatste jaren zo goed als alles dat ik in het engels doe gratis aangeboden. Ik had een engelse cursus maar die heb ik gratis gemaakt omdat ik de cursus niet verkocht. Nu heb ik veel geleerd over iets aanbieden maar in mijn onderbewustzijn sluipt continu de gedachte dat ik iets fouts doe door zo'n cursus te promoten. Terwijl ik helemaal achter de cursus sta. Ik denk dat ik voor ogen moet houden dan mensen zelf bepalen of ze het willen of niet.

Ik ben reuze benieuwd wat dit teweeg gaat brengen. Vanaf mijn eerste bericht hier heb ik naar dit moment toegewerkt. Om een affiliate product aan een grote hoeveelheid mensen te tonen.

Om mensen nog een boost te geven heb ik iedereen in mijn email lijst aangeboden om over mijn schouder mee te kijken hoe ik zelf de 30 dagen challenge uitvoer in mijn eigen (nieuwe business). Dit om mensen aan te moedigen de challenge aan te gaan.

Dit is hoe het er nu uitziet. Ik houd jullie op de hoogte:
Ferdy Korpershoek 1 maand geleden geplaatst
Mijn eerst sale is een feit!!! Yeah! De eerste sale is het moeilijkst!

Edit: De 2e en 3e gingen makkelijker :)
Jacko Meijaard 4 weken geleden geplaatst
Nice! 

Lekker man, gefeliciteerd!
Op hoeveel staat de teller inmiddels?
reactie op @jackomeijaard:
Ferdy Korpershoek Thanks! Op 5. $ 500.-.
4 weken geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Heel goed!

Ik weet niet precies hoe je actie in elkaar steekt, maar ik zou er een soort van eindtijd aan zetten. Doe ik ook altijd (scarcity). Op het laatst haal je de meeste sales binnen!
4 weken geleden

Beantwoorden

Ferdy Korpershoek Dat is echt ver buiten mijn comfortzone. Ik wil mijn integriteit bewaren naar mn lijst en niet ineens een verkoop goeroe worden. Misschien nog 1 mail met een gentle reminder. Ik hoop straks de sales te krijgen via mn instructie videos rond clickfunnels.
4 weken geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Je kunt je status ook gebruiken om (nog) meer mensen (nog) beter te helpen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een uur gratis coaching te geven als mensen voor een bepaald tijdstip kopen.

Maar zeker weten, doe waar jij je fijn mee voelt, lange termijn waarde bieden wint altijd.

Succes met de promotie!
4 weken geleden

Beantwoorden

Bas Vd Je promoot de software toch omdat je er echt daadwerkelijk in geloofd dat het hun verder kan brengen in het leven?

Als je voor je gevoel niet genoeg waarde brengt, kan je idd ook kijken of je op een andere manier extra waarde kan brengen?

Nou lijkt me een uur gratis coaching weer dat je veelste veel value geeft voor de $100 commissie. Maar eventueel kan je een live webinar doen met iedereen die zich aan meld via jouw affiliate link voor een uur waarbij je een Q&A doet. Dit neem je op, heb je ook direct weer goede content voor jouw kanaal.

Denk de enige reden dat je het niet zo wilt pushen is dat je denk dat je te weinig waarde geeft. Dus ik zou kijken op welke manier het voor jou het beste voelt.

Of geeft er een extra video cursus bij over clickfunnels, maar ook dat is mss teveel. Q&A met deze mensen lijkt me voor beide interessant.
4 weken geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
Paco Vermeulen 4 weken geleden geplaatst
Leuk topic dit. Ik herken volledig de ethische twijfel die je hebt bij het promoten van ClickFunnels. Het is een mega mooi affiliate programma en ik heb zelfs software laten ontwikkelen die ik gratis wilde weggeven aan AliExpress dropshippers als ze via mijn link een trial aanmaakten. Uiteindelijk blijf ik het een piramidespel vinden waar ik m’n naam en online reputatie niet aan wil verbinden. Ik heb een stukje van je video gekeken en moet eerlijk zeggen dat je het heel netjes brengt voor een ClickFunnels affiliate :) Misschien een beetje te Nederlands qua bescheidenheid. Uiteraard wens ik je alle succes - ik denk dat de échte waarde als affiliate voor ClickFunnels gecreëerd wordt na de trial - in het helpen van het “terugverdienen” van de investering voor je leads. Interessant topic en ik blijf graag op de hoogte. Het boek Expert Secrets van Russel Brunson is by far het beste boek dat ik ooit heb gelezen - in die zin dat het mijn hele manier van “storytelling” heeft veranderd.
reactie op @pacovermeulen:
Paco Vermeulen Heb je ook een PB bericht gestuurd via FB Messenger. We zijn beiden buiten NL actief - misschien leuk om daar eens over te sparren.
4 weken geleden

Beantwoorden

Ferdy Korpershoek 4 weken geleden geplaatst
Bam! Ik zit nu op $ 1000.-. En het mooie van de affiliate link is dat wanneer iemand met mijn affiliate cookie een ander product van clickfunnels aanschaft, ik daar ook de commissie over krijg. Stel dat 2 van de 10 Clickfunnels aanschaffen, dan krijg ik zolang ze lid blijven $ 80.- per maand.

Mocht ik geld gaan verdienen met de 30 day challenge (dat verwacht ik wel 😊) dan kan ik dat bij de volgende challenge als motivatie voor mensen gebruiken om zich ook aan te melden. Als ik ze zou kunnen laten zien dat ik er in 2 maanden $ 10.000.- mee heb verdiend, dan is de kans groot dat veel mensen deze challenge via mij willen volgen. En als die mensen dan weer andere clickfunnels producten kopen heb ik daar ook weer profijt van.

Dus nu is het zaak alles serieus te nemen, elke opdracht uit te voeren en er geld mee te verdienen. Ik wil wel in de 2 comma club komen 😊
reactie op @ferdykorpershoek:
Jacko Meijaard Yes, the sky is the limit!
4 weken geleden

Beantwoorden

Ferdy Korpershoek 3 weken geleden geplaatst
De teller voor de challenge is geëindigd op $ 2100.-. Dit zal ik over ongeveer 2 maanden krijgen. Ik ga deze challenge zelf als een malle volgen en toepassen en dat delen met de geïnteresseerden van mijn mailinglijst. Voor deze serie konden ze zich aanmelden.

Als ze zien dat het werkt is er een kans dat ze over 2 maanden mee willen doen. Mocht ik met de challenge een business van $ 10.000.- per maand opzetten, is dat gelijk een mooi verhaal om mensen over te halen dit ook te gaan doen. Dus nu is het een kwestie van tijd apart zetten en alles toepassen. En hopen dat mensen Clickfunnels aanschaffen. Hoewel ik ook denk dat veel met Elementor Pro zou kunnen. Of met goedkopere tools. Dat ga ik ook uitvogelen.

Dit was het voorlopig weer even.
Ferdy Korpershoek 3 weken geleden geplaatst
Ik heb een nieuw record! Dit is de hoogste sale die ik ooit gehad hebt! $ 1198.-. De teller staat nu op $ 3498.-. Dat is een lekker begin voor een product dat ik nu pas 8 dagen promoot! Als ik de $ 10.000.- aantik zal ik een update plaatsen.
Mark de Vries 3 weken geleden geplaatst
Lekker @ferdykorpershoek​ You're on fire bro! 🔥 Zijn dit allemaal eenmalige CPA's of ook recurring?
reactie op @tradermark:
Ferdy Korpershoek Alles is eenmalig behalve de $ 1198.-. Die komt over een jaar terug zolang de klant klant blijft.
3 weken geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard 3 weken geleden geplaatst
Klasse @ferdykorpershoek​!
Willem van der Heijden 3 weken geleden geplaatst
Gave resultaten Ferdy.

Op naar die 10K in sales, het is je gegund!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 26 November 2018 om 01:27
Aantal lezers 166
Aantal reacties 56