Mijn Stappenplan Voor Het Promoten Van Een Online Product

Laatste reactie 06/12/2018 15:10 door Jacko
· Markeren als ongelezen
Ferdy Korpershoek 2 weken geleden geplaatst
Beste mensen, soms wil ik gewoon mij ei kwijt. Maar ik wil naar vrienden en familie ook niet zo over komen dat ze denken: Komt Ferdy weer met z'n online shizzle succes verhalen. Dan denk ik aan jullie. We doen allemaal ongeveer hetzelfde hier, dus wil ik hier het een en ander gaan delen.

Op dit moment zie ik mezelf als succesvol online ondernemer en onderwijzer. Ik heb een Engelstalig Youtube kanaal waarin ik mensen leer hoe ze zelf een website kunnen maken. Daarnaast kijk ik naar welke Wordpress gerelateerde producten populair zijn en daar geef ik dan onderwijs over. Om een voorbeeld te geven. Het OceanWP thema is een goed gratis Wordpress thema. De beste in mijn optiek. En dit thema heeft een Premium Bundle. Wat doe ik dan? Ik maak tutorials over de gratis versie en over alle Premium features. Het gevolg? In Precies 2 maanden heb ik er $ 2597,58 mee verdiend (zie afbeelding). Hoeveel werk heb ik er aan besteed? Een aantal dagen. Hierbij moet ik vermelden dat ik al te maken heb met een achterban van 60K abonnees. Dus mijn video's worden vaker bekeken dan wanneer ik 300 abonnees zou hebben. Maargoed. Je kan video's ook boosten door Google Ads te gebruiken.

Toen ik met die serie bezig was over OceanWP gaven mensen aan dat het Astra thema ook goed is. Dus ging ik precies hetzelfde doen met het Astra thema. Ik ben hier nog mee bezig maar ook hier pluk ik de vruchten van (zie afbeelding).

Nu wil ik het volgende gaan doen. Ik ga een nieuw product promoten. Ik ken het product nog niet goed maar ik zie er gigantisch veel potentie in! Veel meer dan in Astra of Oceanwp. Ik ga het product aanschaffen, uitproberen, nog meer uitproberen, video's erover bekijken, de documentatie lezen/bekijken, uitproberen, uitproberen en uitproberen. Daarna ga ik een prachtige video serie neerzetten over dit product en die plaats ik dan op Youtube.

Ik wil de lat niet te hoog leggen, dus ik ga voorlopig voor $ 1000.-. En in dit topic ga ik je vertellen hoe ik het aanpak. Ik zal je vertellen dat ik het product ClickFunnels van Russel Brunson wil gaan promoten. Het is een product dat door veel mensen word gebruikt om veel verkopen te genereren. Verder weet ik er nog niet zoveel over. Ik zal het dus ongeveer hetzelfde aanpakken als met het OceanWP thema en het Astra theme. Ontdekken hoe het werkt, het me eigen maken en er video tutorials over maken.

Wat ik wel weet is dat de promotievideo's over Clickfunnels op Youtube veel bekeken worden, dan er al aardig wat promoters zijn die meer dan 100 mensen hebben gerefereerd aan het product en dat je elke maand terugkerende commissies krijgt. Ook zie ik dat ik betere video's kan maken dan die er al zijn :). Ik houd jullie op de hoogte!

PS: Mocht het niet de bedoeling zijn dat ik dit deel, dan mag dit topic verwijderd worden.
Patrick Woninck 2 weken geleden geplaatst
Lekker bezig, zijn toffe videos ook die je maakt Ferdy!;-)
Jacko Meijaard 2 weken geleden geplaatst
Tuurlijk ga ik dit topic niet verwijderen, alle waardevolle info is mooi meegenomen!
Ben benieuwd naar je stappen Ferdy!
Willem van der Heijden 2 weken geleden geplaatst
Gaaf Ferdy! 

Mooi om te zien wat je al voor elkaar hebt gekregen. Ik ben benieuwd naar de ontwikkelingen!
Rianne   2 weken geleden geplaatst
Interessant dat je gaat laten zien hoe je dit aanpakt!
Mark de Vries 2 weken geleden geplaatst
Leuk, ik ga je volgen. Zou tof zijn als je de auto wint! 😊
reactie op @tradermark:
Ferdy Korpershoek Dat zou zeker tof zijn! Ik wil binnen een jaar een Tesla. Maar vind het best wat geld om in een keer neer te leggen. Het is niet helemaal waar dat ze je een auto geven als je een bepaald doel bereikt. Ze geven je $ 500.- per maand voor een lease als je meer dan 100 actieve klanten hebt aangebracht. Wel lekker als ze me elke maand $ 500.- geven om - nadat ik de Tesla gekocht heb - extra te kunnen sparen :).
2 weken geleden

Beantwoorden

Mark de Vries Zeker! heb je het boek van Russel ook gelezen/geluisterd? Zeer Amerikaans, maar wel de moeite waard. https://dotcomsecrets.com/
2 weken geleden

Beantwoorden

Bas Vd Wat kost het? Kan anders ook een lening pakken en maandelijks af betalen. Is vaak interessanter als het een dure aankoop is. Tenminste als je je geld investeert.
1 week geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Geert Louters 2 weken geleden geplaatst
Respect voor je Ferdy. 
Bert van den Einden 2 weken geleden geplaatst
Gaaf! Ik ga dit zeker volgen!
Robin Keijer 2 weken geleden geplaatst
Erg tof kerel!

Weet jij de beste WordPress Theme die met de Mobile First gedachte is ontworpen? En dan vooral het WooCommerce gedeelte? Ik bedoel zoiets als dit: https://fluxcheckout.com/. 
reactie op @robinkeijer:
Robin Keijer @ferdykorpershoek
1 week geleden

Beantwoorden

Ferdy Korpershoek Voor een gratis thema: OcreanWP. Betaald thema: Astra.
1 week geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Jeroen Santing 2 weken geleden geplaatst
Tof! Ik ga dit ook volgen!
Thijs Blankestijn 2 weken geleden geplaatst
Hee Ferdy, goed verhaal man. Ik ga je zeker volgen, dus hou ons op de hoogte. 
Theo Verdurmen 1 week geleden geplaatst
Zeer interessante case study @ferdykorpershoek
Ben benieuwd hoe dit de komende maanden gaat ontwikkelen.
Jacko Meijaard 1 week geleden geplaatst
@ferdykorpershoek​ misschien tijd voor een update 😁?
Ferdy Korpershoek 1 week geleden geplaatst
Ik heb nog geen stappen ondernomen. Ben nu 4 weken vader en vandaag voor het eerst weer gewerkt, maar ik moet nog eerst een tutorial serie afronden voordat ik met Clickfunnels aan de slag ga :). De update is dat mijn zoon Noah Immanuël Korpershoek heet. Het is pittig en super bijzonder.

Ik probeer nu elke dag minimaal 2 uur te werken en dan binnen 2 weken met Clickfunnels aan de slag te gaan!
reactie op @ferdykorpershoek:
Jacko Meijaard Begrijpelijk Ferdy!

Toevallig volgens mij twee weken geleden een video op je YouTube kanaal gezien met je zoontje. Echt leuk, en ook tof te zien hoe trots je bent ;-)!
1 week geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 26 November 2018 om 01:27
Aantal lezers 73
Aantal reacties 20