Mijn ‘Project X’ | updates

Laatste reactie 15/12/2020 18:41 door Bart
· Markeren als ongelezen
Aron Verhoeven 10 maanden geleden geplaatst
Goedemorgen eenieder :)

Recent zijn er meerdere topics verschenen met updates over persoonlijke affiliate projecten. Ik kon niet achterblijven. Ik haal zelf ook veel motivatie uit het lezen van dit soort topics, dus het leek me leuk en goed mijn persoonlijke ‘route’ ook met jullie te delen. Tweeledig: (1) wellicht kun je hier inspiratie uithalen en daarnaast (2) motiveert het mijzelf om door te gaan en focus te behouden.

Sinds 13 maart (1 dag voor mijn verjaardag) heb ik de draad van de AMR weer na een aantal jaar opgepakt, met het idee om vanaf mijn 21e verjaardag (14 maart) mezelf structureel onder te dompelen in deze wereld. Dat houdt in: eerste anderhalve week sleutelen aan de website en vanaf daarna om de dag een waardevol artikel schrijven, het liefst van > 1000 woorden.

Inmiddels ben ik een hele periode goed ziek (lees: bijna een jaar). Helaas problemen aan mijn schildklier, waardoor er allerlei vervelende complicaties zijn ontstaan. Vet balen, maar okay. Dat is hoe het gaat en dat zijn dingen waar je geen invloed op hebt. Hoe balen ook. Het heeft me wel goed op mijn plek gezet en doen nadenken (klinkt cliché) over het leven. Het leek mezelf goed om me ergens aan vast te grijpen en me ergens in te bijten. Iets wat toekomstgericht is, en me ergens in die zin ook een stukje afleiding geeft.

Tot zover braaf bezig met het schrijven van artikelen. Keurig om de dag een flink artikel in een mooie specifieke niche, met potentie (dat zal iedereen zeggen, maar dit is echt zo hoor 😉). Inmiddels zijn dit 7 artikelen (start op 22 maart). Tot de dag van vandaag ook verder bezig geweest met ‘klussen’ aan mijn website. Ik heb een achtergrond als websitebouwer en marketeer (gewoon een simpele), dus haal er ook plezier uit. Dat scheelt. 

Afgelopen dagen heb ik me gefocust op een gezonde inrichting van mijn website: categorieën instellen, pagina’s ‘Yoast-gereedmaken’, e-bookje schrijven, enormail inrichten, layout optimalisatie, SSL-certificaat, sitemaps en inrichten van Google Search/Analytics. Elke dag naast het schrijven van content wat verschillende neventaken opgepakt. Het lijkt er nu op dat alles keurig staat ingericht en de eerste 2 organische bezoekers zijn inmiddels ingeklikt. 

Komende week focus op het maken van een content planning. Wil graag weten waar ik over ga schrijven en ik ga me bezig houden met internal linking. Wil hier even een duidelijke structuur voor opzetten.

Tot zo ver.

🔥 Sieto vd 10 maanden geleden geplaatst
Goed verhaal, Aron. Ben benieuwd naar je updates!
Jeffrey Keijzer 10 maanden geleden geplaatst
@aronverhoeven​ Mooi verhaal, goede insteek en met jou ervaring en motivatie gaat dit een waar succes worden. Iedere dag een klein beetje en het zal uiteindelijk uitgroeien tot iets groots. Ben benieuwd naar de komende updates van je website!
Bas D 10 maanden geleden geplaatst
Goed bezig Aron!

Heel goed dat je ook bezig bent met een internal linking structuur. Dit vergeten veel mensen denk ik en het is zo belangrijk voor Google.

In mijn ogen is het goed om kleine artikelen te maken rondom de belangrijke artikelen. Op deze belangrijke artikelen wil je het liefst gevonden worden en er zoeken veel mensen op dat keyword.

Via de kleinere artikelen link je naar de belangrijkere artikelen. Zo weet Google ook welke artikelen op jouw website echt belangrijk zijn. 

Hier kan je natuurlijk een hele lagenstructuur in brengen, van "minder belangrijke" artikelen die steeds linken naar een belangrijker artikel.

Je verhaal klinkt goed. Succes!
reactie op @basd:
Aron Verhoeven Hi Bas, dank voor je reactie. Inderdaad, dat was ook een beetje de gedachte die ik had. Momenteel ben ik inderdaad eerst de ‘rand-artikelen’ aan het schrijven. Daarna wil ik echt nog grotere artikelen maken waar al deze ‘losse artikelen’ aan komen te hangen. Dat is wel even een gepuzzel.

Voor mezelf maar aan de slag gegaan met het uitzetten van een kleine hiërarchie. Dat werkt wel prettig. 

Dank voor je reactie. Ik zal de updates hier delen.
10 maanden geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard 10 maanden geleden geplaatst
Goed bezig Aron!
Hou ons op de hoogte.
Sebastiaan van Helden 10 maanden geleden geplaatst
Lekker bezin Aron!
Ga zo door
Pieter Dijkshoorn 10 maanden geleden geplaatst
Hallo Aron,

Allereerst beterschap/sterkte toegewenst.

Je verhaal ziet er goed en gestructureerd uit. Klinkt veel belovend.
Gaat je vast lukken!
Succes!
Helga Tijdeman 10 maanden geleden geplaatst
Heey Goed bezig!

En altijd fijn om voortgangsverhalen te lezen.
Dit stimuleert enorm 
🔥 Jeroen Santing 10 maanden geleden geplaatst
Goed bezig Aron

Beterschap en ga ervoor!
Aron Verhoeven 10 maanden geleden geplaatst
Update 08 april 2020 | Project X

Dag mensen. Tijd voor een kleine update.

Er staan nu bijna 10 waardevolle artikelen online. Allemaal mooie lengte, maar vooral een goede inhoud. Zie dat ze ook allemaal netjes geïndexeerd worden en posities aannemen in Google. Dus dat gaat de goede kant op.

Enige puntje was dat ze nog geen meta-data aannamen vanuit mijn eigen Yoast SEO description. Begrepen dat dit wel even een tijdje kan duren voordat dit is doorgevoerd.

Bezoekers is nog niks. Maar hier let ik voorlopig ook nog even niet inhoudelijk op.

De rest van deze week verder met het schrijven van artikelen, website duidelijker indelen, overbodige dingen weghalen en wat andere klein aanpassingen doen. Daarnaast probeer ik me even goed te focussen op de interne structuur.

Daarnaast lekker verder aan het verdiepen in web-psychologie en SEO. Tevens schrijven van een klein e-book. Meer een soort werkblad, als weggever. Ik weet dat dit in het begin normaliter nog niet echt nodig is, maar mijn doelgroep is juist ook actief op zoek naar dergelijke oefeningen/werkbladen/etc. Vandaar.

Als laatste oriënteer ik me deze week op de Google Search Console. Ik wil daar meer van leren en mee leren werken.

Tot de volgende update.
Matt T 10 maanden geleden geplaatst
Mooi verhaal Aron. Ik ben erg benieuwd hoe het gaat lopen.
Veel succes!
Aron Verhoeven 10 maanden geleden geplaatst
Update 20 april 2020 | Project X

Tot dusver staan er 15 artikelen online. Om de 2 dagen gepost. Vanaf vandaag dus een goede maand bezig. Het schrijven gaat me goed af en ik heb het idee dat ik echt waardevolle artikelen schrijf. Veel inhoud en echt informatie die niet zo collectief te vinden is.

Ik zie langzaam dat de artikelen geïndexeerd worden en de vertoningen mooi stijgen. Wat ik hieruit kan concluderen is niet meer dan dat de site structuur prima is en de artikelen goed geïndexeerd worden.

Heel erg langzaam zie ik wat organische bezoekers binnendruppelen (nog geen commissies). Dit geef ik lekker de tijd. Ik blijf lekker doorschrijven. 

Vooralsnog ben ik redelijk terughoudend geweest met CTA voor mijn affiliate-product. Dit ga ik nu oppakken en was een bewuste keuze om eerst de website te vullen. Deze zal ik met name onder de belangrijke artikelen onder de aandacht gaan brengen.

Aankomende tijd verder werken aan internal linking, kennisbank en maken van nieuwe cornerstone-content. Veel artikelen waar ik nu naar kan linken. Voor de belangrijkste zoekwoorden ga ik nu echt killer-content schrijven en vanuit daar verder verwijzen naar de onderliggende artikelen.
Barry de Leeuw 10 maanden geleden geplaatst
Goed bezig hoor. Is de grafiek puur organisch? Want ik ben nu 2,5 maanden bezig (elke week 1 artikel, 17 nu online) en heb elke dag slechts 1 , 2 of 3 organische bezoekers.
reactie op @barrydeleeuw:
Aron Verhoeven Nee, het zijn puur de vertoningen. Dus grafiekje komt uit Google Search Console. Slechts 14 organische bezoekers gehad.
10 maanden geleden

Beantwoorden

Demi Wilpstra 10 maanden geleden geplaatst
Hi Aron!

Wat mooi om te lezen hoe je de draad weer op pakt! Krachtig geschreven, de positiviteit straalt er van af! 

Wat leuk, en inderdaad inspirerend hoe je ons op de hoogte houdt! Je Updates lezen lekker weg en werken voor mij heel motiverend! Super tof dat je dit wilt delen!

Ik wens jou heel veel succes en zie graag verdere updates tegemoet! Leuk!
Pieter Dijkshoorn 10 maanden geleden geplaatst
Leuk en ook interessant om te lezen Aron! 👌
Aron Verhoeven 9 maanden geleden geplaatst
Update 28 mei 2020 | Project 'X'

Update is inmiddels een tijdje geleden. Maar de trein stoomt lekker door. Ik zie een mooie stijging in het aantal vertoningen en ook steeds meer en meer organische bezoekers. De website begint steeds beter te scoren op bepaalde zoekwoorden.

Inmiddels ben ik hard aan het werk aan mijn interne structuur. Ik heb nu gereduceerd naar 1 artikel de week, en dit zijn vooral kennisbank artikelen die ik vanuit mijn grote artikelen doorlink.

Als je in de vorige update kijkt naar het aantal vertoningen, dan zie je dat ik nu gewoon netjes (ruim) ben verdubbeld. Dus dit gaat de goede kant op.

Nog geen commissies so far, maar daar is het me ook eigenlijk nog niet om te doen. Wel 8 inschrijvingen op mijn mailinglijst. Hier ben ik bewust mee begonnen omdat mijn publiek ook echt gericht op zoek is naar oefenmateriaal. Dit is een side-way in deze niche, dus ik voelde dat ik deze moest aanpakken.

Aankomende periode ga ik een test doen met een soort quiz om te kijken op welk niveau mijn bezoeker zit. Het is voor de bezoeker dan vooral om zijn eigen kennis te peilen. Uiteraard koppel ik daar een mooie weggever aan. In de volgende update zal ik hier op terug komen.

Voor een ieder: fijne pinksterdagen. 

Daan Stevens 9 maanden geleden geplaatst
Wat goed bezig Aaron,

Vind het knap van je dat je zo persoonlijke dingen deelt! 
Heel veel succes toegewenst!
Pieter Dijkshoorn 8 maanden geleden geplaatst
Goed bezig Aron!
Als die stijgende lijn zo doorgaat, dan komen de commissies ook wel.

Veel succes!
Roy Van Hest 8 maanden geleden geplaatst
Goed bezig kerel! Je hebt een erg goede Mindset. De commissies zullen binnenkomen als je op deze manier blijft knallen.

Cheers💸
Aron Verhoeven 8 maanden geleden geplaatst
Thanks voor de reacties! As we speak...

Ik blijf gewoon aan de weg timmeren. Zie wel waar het heen gaat :)

Heb wel gemerkt dat het eigenlijk heerlijk werken is, als je je verwachtingen echt laag houdt. Gewoon 'je job' doen: epic content schrijven en bouwen aan je website.

Verwacht, nu het lijkt of dat alles weer langzaam aan wordt opgestart ((na) de corona), er mooie dingen gaan komen. Precies de reden waarom ik in mijn niche ben gesprongen op het moment van een dip... Concurrentie laat content schrijven nu achterwege.
Dominique Van Baelen 8 maanden geleden geplaatst
Mooie stijgende lijn! Goed bezig!
Demi Wilpstra 8 maanden geleden geplaatst
Goed bezig!!
Aron Verhoeven 8 maanden geleden geplaatst
Update 16 juni 2020 | Project 'X'

We zijn nog steeds lekker bezig en ik zie een mooie stijgende lijn in mijn bezoekers. Zoals hierboven vermeld ging ik me toch actief focussen op het opbouwen van een mailinglijst. Hierin zag ik veel potentie omdat mijn bezoekers ook veelal op zoek zijn naar trainingsmateriaal. 

Dus over het algemeen tegen het advies in om gelijk de focus te leggen op het bouwen van een mailinglijst...

Zoals je ziet krijg ik nu sinds begin juni elke dag een lead binnen. Dat lijkt op zich niet veel, maar:

1. Wie het kleine niet eert....
2. Als ik kijk naar het aantal bezoekers, is dit een lekker percentage:

Vanaf begin juni heb ik tot nu toe slechts 44 gebruikers gehad. 15 daarvan hebben zich ingeschreven. Dat is een conversie-percentage van 34%. Best lekker. 1 op de 3 bezoekers schrijft zich dus in.

Enfin, ik begrijp, het zijn slechts cijfers, en tot dusver geen commissies, maar dat zal niet lang meer duren :)

Ik blijf lekker doorbouwen en waardevolle content schrijven.
Dominique Van Baelen 8 maanden geleden geplaatst
Met elke dag iemand die zich inschrijft op je mailinglijst kan je veel doen als je er nog een autoresponder sequentie aanhangt. Dan kan je ze geleidelijkaan warm maken voor een product dat je promoot om ze tot aankoop te laten overgaan.

Goed bezig!
reactie op @dominiquevanbaelen:
Aron Verhoeven Yes, ik ben dit momenteel aan het inrichten, maar vraagt even een goede opbouw van autoresponders. Valt zeker meer uit te halen ja!
8 maanden geleden

Beantwoorden

Aron Verhoeven 5 maanden geleden geplaatst
Update 3 september 2020 | Project 'X'

Long time, no speak. Maar alles is in de tussentijd goed blijven doorrollen. Mooie progressie geboekt, met zowel vertoningen, als kliks, als gemiddelde CTR. En het mooiste: 2 commissies binnengehaald :)

Die commissies kwamen overigens als complete verrassing. Het was dat ik maar eens op PayPro keek. Maar dat maakt het niet minder leuk ☺️

Zo zie je maar (cliche): de aanhouder wint & het bewijs dat het werkt.

Wat andere leuke dingen om te delen: 
* Ik heb me echt gefocust op mijn Meta-titels. Dit heeft zich mooi geresulteerd in een mooie CTR.
* Mailinglijst is ook flink aan het groeien: 81 actieve contacten
* De quiz die ik had gemaakt, als opt-in, werkt ook top. Die heeft inmiddels 69 man gemaakt (houdt verband met mijn mailinglijst)

Waar ik me de komende tijd op ga focussen? Ik ga lekker door met het schrijven van artikelen en kijken of ik toch mijn email-marketing naar een hoger niveau kan brengen. In mijn branche denk ik dat dit een sterke manier is, in verband met trainingsmateriaal wat veel bezoekers gratis downloaden.

Daarnaast verder met het optimaliseren van mijn artikelen, hier neem ik altijd uitgebreid de tijd voor. Herlezen en herschrijven daar waar nodig. Waarde, waarde en nog eens ......

Tot de volgende update!

 
Karin H 5 maanden geleden geplaatst
Mooie resultaten hoor. Van harte gefeliciteerd met je eerste commissies!
Jacko Meijaard 5 maanden geleden geplaatst
Nogmaals lekker bezig Aron, ziet er veelbelovend uit!
Dominique Van Baelen 5 maanden geleden geplaatst
Mooie stijgende curve! en mooie CTR!
Aron Verhoeven 5 maanden geleden geplaatst
Iedereen bedankt! Zeker tevreden met de verloop van de curve en de CTR. Dat is niet slecht nee.

En... inmiddels is nummer 3 ook al binnen 😳😃

Daan Peeters 5 maanden geleden geplaatst
Netjes hoor !! Leuk om te lezen dit
Christine van der Pol 5 maanden geleden geplaatst
Wat ongelooflijk goed om te lezen! Je hebt m.i. echt de goede mindset om er iets van te maken. Het feit dat je hier maandelijks (nou ja, bijna dan) verslag van doet getuigt hier ook van. Hou vol!
Aron Verhoeven 3 maanden geleden geplaatst
Update 29 oktober 2020 | Project 'X'

De laatste update dateert van 3 september, dus tijd voor een nieuwe dacht ik zo. Er is weer veel moois - en een klein beetje minder moois - gebeurd.

Laat ik bij het begin beginnen: toen ik begon met mijn project, heb ik mij gefocust op een specifieke evergreen niche. Puur omdat ik hier heel erg veel potentie in zag en de concurrentie relatief makkelijk te kloppen moest zijn. Ik kocht het product voor een paar tientjes (uiteraard via de affiliate-link), en ben er 100% ingedoken.

Echter, het product wat ik toen koos, had wel zo zijn beperkingen... Een bizar slechte salespage (o.a. tot zover nog het jaartal 2019 gevoerd, slechte kleuren, flut-teksten, etc.), meerdere keren gewisseld van eigenaar (wat geen probleem hoeft te zijn uiteraard), ik had wat kritieke noten over de inhoud en het duurde tamelijk lang voor ik een reactie kreeg op enkele vragen (lees: soms niet). Toch heb ik het gewaagd en ben ik consistent aan de slag gegaan. Mooie, kwalitatieve artikelen, met echt mega veel waarde.

Qua bezoekersaantallen ging het gestaag en ook mijn posities in Google stegen snel richting de betere posities. Een goede CTR, en veel mensen bleven relatief lang hangen. Ik was positief. (Zie de grafiekjes in bovenstaande updates).

Over die waarde gesproken. Ik wist dat ik heel erg eenvoudig veel mailadressen kon verzamelen, zodra ik bezoekers echt een onweerstaanbaar aanbod zou doen: een gratis weggever met oefenmateriaal (zeer gewild in mijn niche). Ondanks ik nog maar zo'n 5-15 bezoekers per dag had, wist ik zeker dat mensen dit niet konden laten schieten. En niets bleek minder waar. Ik haalde gemakkelijk een percentage van 40% als het ging om bezoekers en het aantal downloads. Mijn mailinglijst steeg vlotjes. Het werd tijd om er een goede autoresponder aan te hangen (lees: deze had ik nog niet klaar staan, ik had niet verwacht dat er zo veel response op zou komen).

Waar ik minder positief over was: het aantal conversies. Hoe kon het toch dat mensen (erg!) lang bleven hangen, heen en weer gingen, terugkwamen, uiteindelijk op de affiliate-link klikten, maar niet kochten. De reden heb ik al genoemd: een slechte, gedateerde salespagina met matige inhoud. Geen enkele aansporing om te kopen (bijna dan).

Ik harkte enkele commissies binnen, maar daar was alles mee gezegd. Het stelde een beetje teleur, zeker toen ik de betreffende aanbieder vroeg om zijn sales-page te updaten en maar geen reactie kreeg. Helemaal niks.

Het werd negatiever en negatiever toen kopers van het programma mij begonnen te mailen met negatieve reacties over het product. Ik had kunnen zeggen; ik reageer niet, maar voelde me toch verantwoordelijk. Mensen kopen iets, op advies van mij, met de verwachting er veel mee te kunnen bereiken, maar krijgen eigenlijk niks. Ik twijfelde en baalde.

Alsof het niet erg genoeg was: ik navigeerde naar de site van de aanbieder (met de hoop dat de salespage een update had ondervonden), maar al snel verscheen in grote zwarte letters: ''Fout bij het maken van de database connectie''. Weg affiliate-link, weg mogelijkheden, weg kans!?

Sinds maart 2019 actief bloggen, om dan vervolgens de handdoek in de ring te gooien? Nee. Aron zou Aron niet zijn (cliche), en ik besloot het heft in eigen handen te nemen... Guess what?

Ik heb contact gezocht met experts in mijn niche, ik ben op zoek gegaan naar mensen met ervaringen, in de boeken gedoken (en nauwelijks in bed), en met mijn kunde om het een en ander te bouwen heb ik zelf een methode gebouwd en sinds 27 oktober gelanceerd. Als kers op de taart, heb ik onlangs mijn eerste verkoop mogen realiseren. Hard Work P... inderdaad! Vergeet dat niet! (cliche 2).

De planning voor nu? Opschalen! Binnen de methode heb ik veel meer mogelijkheden om mijn bezoekers echt waarde te bieden: gratis toegang tot bepaalde onderdelen, afgesloten gedeelten, etc. etc. Hier ga ik me de komende tijd op focussen. Ik ben, en zal de waardevolste speler zijn & blijven in mijn niche.

Ps. nu de aanbieder van het eerdere product een mailtje sturen, wellicht wil hij affiliate worden van mij!? Turning tables 😉

Zoals je leest: ik geniet. Heb het naar mijn zin en ben enthousiast bezig. Ik gun dat jou ook!  Ik hoop dat je hier inspiratie uit haalt.

Tot zo ver deze update. Als er weer interessante dingen te melden zijn, dan deel ik ze!

Fijne week verder!
Bas Vd 3 maanden geleden geplaatst
Zat al de hele tekst te denken, waarom neem je het product niet over en maak je het zelf beter. Maar die richting is het gelukkig ook opgegaan. Succes met je product.
reactie op @bas-nl:
Aron Verhoeven Haha, wat een climax eh! ;) Bedankt Bas!
3 maanden geleden

Beantwoorden

Martijn M 3 maanden geleden geplaatst
Wat een vet verhaal @aronverhoeven​! Gefeliciteerd met je eerste verkoop en ik ben ook wel een beetje nieuwsgierig geworden naar je training. Waar kunnen we deze vinden?
reactie op @martijn1988:
Aron Verhoeven Hi Martijn! Thanks! Ik vind het niet zo chique om dat hier op het forum te delen, mail me gerust of stuur even berichtje via socials.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jarno - 3 maanden geleden geplaatst
Goed bezig Aron, je komt er wel als je zo reageert op dit soort tegenslagen! Succes verder.
reactie op @jarno-:
Aron Verhoeven Thanks Jarno! Jij ook succes!
3 maanden geleden

Beantwoorden

Pieter Dijkshoorn 3 maanden geleden geplaatst
Mooi om te lezen hoe je tegenslag ombuigt in succes!

Op naar nog meer mooie resultaten!👍
reactie op @pieterdijkshoorn:
Aron Verhoeven Bedankt Pieter, jij ook veel succes!
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard 3 maanden geleden geplaatst
Hey Aron!

Leuk om deze update te lezen zeg! Goed bezig hoor.
Inderdaad een goed idee om zelf een product te gaan maken. Sowieso een tip voor affiliates.

Zorg er eerst voor dat je traffic krijgt, als je dat hebt, kun je daar genoeg verdienmodellen op zetten.
Dominique Van Baelen 3 maanden geleden geplaatst
Wauw, super veel vooruitgang geboekt op minder dan een jaar! Motiverend om te lezen!
Nicolet Reus 3 maanden geleden geplaatst
Aron, Wat gaaf om je hele verhaal zo te lezen! 
Super dat je het product in eigen beheer bent gaan uitbrengen, wat een mogelijkheden zal dat geven. Zeer motiverend om te lezen hoor.
reactie op @nicoletreus358:
Aron Verhoeven Dankjewel Nicolet, mooi dat het inspireert!
3 maanden geleden

Beantwoorden

Aron Verhoeven 2 maanden geleden geplaatst
Update 8 december 2020 | Project 'X'

Goedemorgen allemaal,

De laatste update dateert van 29 oktober: tijd voor 'n nieuwe. Er is namelijk weer een hoop op mijn pad gekomen.

Zoals je in de vorige update kunt lezen, heb ik de switch gemaakt van affiliate naar verkoper. Dit omdat ik simpelweg veel meer waarde kon bieden en diverse dingen gewoonweg miste in het programma wat ik via PayPro heb gepromoot.

Om maar direct met getallen te komen: in december heb ik 19 verkopen gerealiseerd, en daarmee 785eu verdiend. Dat is echt heel erg lekker. Passief. Deze maand staat de teller op 5. Machtig om deze mailtjes binnen te krijgen, wanneer je zelf lekker een biertje aan het verorberen bent.

Ook Google Search laat mooie dingen zien (zie bijlage). Een lijn die lekker aan het stijgen is. Dit zie ik dus ook in mijn aantal bezoekers. Daarbij erg tevreden met mijn CTR van 6.1%. Dat zijn goede tekenen en de prioriteit die ik heb gegeven aan meta-titels werpt dus zijn vruchten af.

Verder word ik steeds beter gevonden op echt mooie zoektermen. Aankoop-gerichte zoektermen.

Wat betreft de focus voor aankomende periode: site wil ik toch in een nieuw jasje gaan gooien. Zodat ik er zelf makkelijker mee kan werken, maar nog belangrijker: de bezoeker er meer waarde uit kan putten.

Daarnaast heb ik nu echt specifieke informatieve artikelen geschreven. Ik ga nu ook starten met het schrijven van 'Veelgestelde Vragen'. Na wat zoekwoorden-onderzoek, merk ik dat hier ook een gedeelte van mijn doelgroep naar op zoek is.

Verder moet ik meer gaan doen met opt-ins. Ik weet zeker dat ik hiermee kan verdubbelen. Mijn doelgroep is op zoek naar hulp, ik moet het ze dus echt in de handen gaan aanreiken. Hier ga ik dus een strategie voor opzetten en deze z.s.m. uitvoeren.

Ook leuk om even de mailinglijst te inspecteren. Hier ben ik tamelijk vroeg mee gestart, en heeft zeker het e.e.a. opgeleverd, maar ik kan hier geen conclusies aan verbinden. Ik heb dit niet goed gemeten, dus wellicht in een volgende update dat ik hier meer over kan vertellen. Ieder geval dagelijks nu meerdere downloads van mijn 'warm-maker'.

Ook hier zie ik nog flink wat verbetering. Dus ook deze autoresponder ga ik nog eens helemaal langs lopen en opnieuw onder de loep nemen.

Tot zo ver de update. Tot de volgende.

Prettige dag allen!
🔥 Jeroen Santing 2 maanden geleden geplaatst
Goed bezig!! 😊
Theo Verdurmen 2 maanden geleden geplaatst

@aronverhoeven​ Wat een mooie ontwikkeling van affiliate naar verkoper van je eigen product. Ik blijf jouw post volgen. Heel inspirerend en geeft een enorme motivatie.

Veel succes!
Bart Verlaan 2 maanden geleden geplaatst
Mooi om je motivatie en enthousiasme te zien. Echt super goed van je. Ik stuur je even een berichtje.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 04 April 2020 om 06:26
Aantal lezers 386
Aantal reacties 51