Mijn homepage terug naar het begin zetten

Laatste reactie 07/05/2021 10:04 door Léon
· Markeren als ongelezen
🔥 Saskia Van Eesbeek 1 week geleden geplaatst
Hallo, hoe kan ik mijn homepage terug naar het beginnersscherm zetten? Ik moest rechts mijn tekst aanpassen en heb dit in het middenscherm gedaan zodat al deze vinkjes weg zijn en zo mijn beginpagina niet mooi is. Hoe zet ik deze terug naar het begin?
Jacko Meijaard 1 week geleden geplaatst
Hi Saskia!

Via Instellingen > Lezen kun je de homepage kiezen!
reactie op @jackomeijaard:
Saskia Van Eesbeek Hallo Jacko,

Ik zit bij instellingen lezen maar weet echt niet hoe deze aan te passen zodat ik terug opnieuw mijn homepage kan aanmaken. Bij lezen en dan homepage kan ik enkel selecteren of nieuws zetten? Mijn homepage lijkt verdwenen?

Groetjes,
1 week geleden

Beantwoorden

🔥 Léon Gotjé 1 week geleden geplaatst
Dan heb je de homepage verwijderd, die kan je aanmaken onder Pagina's. Waarna je dit hebt gedaan kan je deze als homepage instellen onder de eerder genoemde instellingen. 
reactie op @leongotje:
Saskia Van Eesbeek Hallo Leon, een nieuwe homepage maken lukt mij helaas niet. Ik zie enkel een pagina met voorpagina onder maar die is niet naar mijn zin. Ik wil die volledig nieuw aanpassen maar lukt me niet goed om de voorpagina te verplaatsen naar een nieuwe pagina.
Ook kan ik geen foto in de breedte plaatsen onder het kader met icoon en home op. Mijn foto komt hierboven. Mijn site vind ik echt niet mooi zo en wil deze volledig anders maar lukt me totaal niet.
Kan je me stap voor stap uitleggen wat ik het beste kan doen? Bedankt
1 week geleden

Beantwoorden

🔥 Saskia Van Eesbeek 1 week geleden geplaatst
Hey, ik heb mijn homepage niet verwijderd maar ben wel de instellingen kwijt die rechts in de balk stonden aangezien ik mijn aanpassingen in de middenkolom heb aangepast. Ik ben ook mijn groene balk kwijt om naar de blog te gaan. Ik zou graag opnieuw beginnen want ik ben hier al sinds gisterennamiddag mee aan het sukkelen aangezien ik de normale instellingen kwijt ben. Op de video kan ik niet meer hetzelfde toepassen dus wil ik gewoon van op 0 terug herbeginnen maar lukt me niet. Als ik een nieuwe homepage aanmaak is er ook geen voorbeeld meer en moet ik terug zelf alles instellen en dit is mij te moeilijk. Kan ik ergens een helpdesk mailen ofzo zodat ik sneller geholpen kan worden?

🔥 Léon Gotjé 1 week geleden geplaatst
Heb je een linkje naar je site? En wat zijn precies je concrete vragen?
Het aanmaken van een nieuwe pagina als homepage staat hier boven al uitgelegd.

Indien gewenst kan ik de website terug zetten in dezelfde staat als wanneer je begon. Met ingestelde homepage en berichtenpagina.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 May 2021 om 21:19
Aantal lezers 24
Aantal reacties 7