Mijn eerste website staat online!

Laatste reactie 22/05/2020 20:35 door Ezra
· Markeren als ongelezen
Ezra van Dijk 1 week geleden geplaatst
Beste Leden,

Na ongeveer 5 dagen tijd staat mijn eerste website dan eindelijk online. Persoonlijk heb ik mijn eerste blogartikel laten herschrijven en vind het wel redelijk goed gelukt.

Misschien willen andere leden op mijn website kijken en eventueel feedback geven over wat wel goed is en wat minder is op mijn website.

Ik heb ook de vraag of het in de toekomst misschien beter is om HTML te verwerken in mijn blog artikelen?

Mijn website = voetbalartikel.nl

Bedankt alvast voor de eventuele feedback
Ezra van Dijk 1 week geleden geplaatst
Misschien kan iemand mij hier mee helpen als ik op mijn hoofdpagina op de knop ( ga direct naar de blogartikelen ) klik dan krijg ik de melding ( je hebt zit al aan je maximaal toegestane Marketheme websites. Registratie is uitgesteld ) ik weet niet precies hoe dat kan.
🔥 Léon Gotjé 1 week geleden geplaatst
Wat bedoel je precies met HTML op je site? Je hele site bestaat uit HTML. 
Ezra van Dijk 1 week geleden geplaatst
@leongotje​ ik bedoelde eigenlijk een soort van linkjes in de woorden zitten waar je op kan klikken en dat je dan wordt door verwezen naar de website waar je de producten eventueel kan kopen.
Ezra van Dijk 1 week geleden geplaatst
@leongotje​ weet je misschien hoe het kan dat ik deze melding krijg als ik op de knop klik op mijn hoofdpagina. In het word bestandje heb ik de afbeeldingen staan die ik krijg als foutmelding
🔥 Justin de Rooij 1 week geleden geplaatst
Hoi Ezra en welkom!

Goed bezig! een klein puntje. in jouw eerste blog staat nog geen call to action button naar een website toe, kan dat kloppen?

En je kan een externe link doen door een woord of zin te selecteren en dan op het paperclipje te drukken. hier kan je dan de URL invoeren naar jouw gewenste website.

Die foutmelding naar je nieuws site had ik ook, dit heeft Leon gelijk opgelost.
🔥 Léon Gotjé 1 week geleden geplaatst
De link op je homepage verwijst nog naar je oude Marketheme website (met .marketheme2.nl er in). Je moet het doel van deze knop dus even wijzigen naar je huidige homepage.

Verder verwijs ik je graag even naar https://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/tip-eenvoudig-print-screens-maken-en-delen , het is namelijk niet nodig de afbeeldingen eerst in een document te plaatsen.

Wat betreft je andere vraag over de linkjes denk ik dat je het beste de training even goed kan volgen. Dit is namelijk exact in de basis waarom je je website bent begonnen en wordt dan ook helder uitgelegd.
Ezra van Dijk 1 week geleden geplaatst
Dat klopt inderdaad dat komt omdat mijn daisycon nog geverifieerd moet worden om mijn persoonlijk link te krijgen voor mijn call to action. Het enigste punt is dat daisycon zegt dat mijn website niet genoeg Look en feel heeft waardoor die waarschijnlijk afgekeurd gaat worden, ze zeggen ook dat er in mijn website niet genoeg wordt gezegd waar mijn website nou precies over gaat. Zijn er misschien tips over hoe ik dat kan oplossen.
reactie op @ezravandijk:
Léon Gotjé Het beste kan je gewoon beginnen met het bouwen van je website. Zorg dat je al wat waardevolle content hebt en vul daarna je call to actions aan met de link die je vanuit Daisycon hebt ontvangen.
1 week geleden

Beantwoorden

Ezra van Dijk Beste Leon, 

Ik kan het beste dus eerst verschillende blogs schrijven en het bijwerken van mijn website. Dan zal waarschijnlijk de kans ook groter zijn om waarschijnlijk goedkeuring te krijgen van Daisycon. Ik ga de komende tijd veel aandacht besteden aan teksten en verschillende onderwerpen, en hopelijk keurt Daisycon mijn website dan wel goed. Zijn er andere mensen die ook pas naar een aantal artikelen goedkeuring hebben gekregen van Daisycon.
1 week geleden

Beantwoorden

Léon Gotjé Ja zeker. Daisycon wil gewoon graag zien dat het een échte website is en willen zelf kunnen inschatten wat de gedachte + doel er achter is. Die goedkeuring komt er zeker wel en de artikelen moeten er toch op komen. Je zal toch content nodig hebben om commissies te kunnen scoren.
1 week geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Ezra van Dijk 1 week geleden geplaatst
Bedankt @leongotje​ dat was het inderdaad ik heb het veranderd en nu kom ik wel gelijk op de pagina terecht waar ik precies moet komen.
Freek Strik 1 week geleden geplaatst
Goed gedaan Ezra!

Veel succes verder met je website!
Ezra van Dijk 1 week geleden geplaatst
Ik heb zojuist mijn laatste bericht aangepast met mijn unieke links die van daisycon afkomen, zijn er nog meer mensen die eventueel naar blog artikel willen kijken en eventueel vertellen wat er verbeterd kan worden.

mijn website ( voetbalartikel.nl )

Bedankt alvast voor de eventuele feedback op mijn website en bericht, ik laat op het moment weer een tekst schrijven die over enkele dagen online komt.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 22 May 2020 om 11:12
Aantal lezers 59
Aantal reacties 14